Još kad bi počeo koristiti silne šanse gdje bi nam kraj bio.proFCB je napisao/la:Meni nema, meni je sve kristalno jasno, poslije Ribery-a nas najbolji igracSaurman je napisao/la:Ima ti nešto nejasno u vezi Robbena ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Još kad bi počeo koristiti silne šanse gdje bi nam kraj bio.proFCB je napisao/la:Meni nema, meni je sve kristalno jasno, poslije Ribery-a nas najbolji igracSaurman je napisao/la:Ima ti nešto nejasno u vezi Robbena ?
Robben već dvije sezone promašuje kao na traci, a ne samo ove dvije utakmice.proFCB je napisao/la:Sta ce reci tek zutalji za kolosalne prilike koje je promasio Götze??? Koje su da se nije zabio 3.go kostale bvb lige prvaka
Svakako da je tako, sretno u nastavku..Andrej je napisao/la:Nadam se da ce te osvojiti LP , vreme je i zasluzili ste , evo 3-4 godina zaredom igrate skoro pa do finala
Zasto? Brisu se kartoni druze(ako na to mislis).Neutral je napisao/la:Želim što jačeg protivnika.
Ako želimo ti titulu onda želim da to i zaslužimo u potpunosti te da igramo protiv najjačih ekipa Evrope. Nema biranja, šta bude neka bude s tim se nadam samo uzvratu u Minhenu. Dosadilo je igrati polufinala gdje je uzvrat na strani. Domaći teren je ogromna prednost.
Dante i Lahm se moraju čuvati !!!!!!
NYKnicks Fan je napisao/la: Neutral je napisao/la:Želim što jačeg protivnika.
Ako želimo ti titulu onda želim da to i zaslužimo u potpunosti te da igramo protiv najjačih ekipa Evrope. Nema biranja, šta bude neka bude s tim se nadam samo uzvratu u Minhenu. Dosadilo je igrati polufinala gdje je uzvrat na strani. Domaći teren je ogromna prednost.
Zasto? Brisu se kartoni druze(ak
Otkud sad to?GAL je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la: Neutral je napisao/la:Želim što jačeg protivnika.
Zasto? Brisu se kartoni druze(ak
Nema brisanja nazalost.
Na papiru druže. Hartija je to.proFCB je napisao/la: Meni nema, meni je sve kristalno jasno, poslije Ribery-a nas najbolji igrac
Situacija je bila bolja od penala, poniženje je iz onoga stativu pogoditi,effe_sa je napisao/la:Prema Robbenu ste prestrogi, pa ebemu čovjek pogodi stativu i vi ga kritikujete
E moj effe šta si ti gled'o, ni tebi nije baš jasno.effe_sa je napisao/la:zamalo asistencija ali Muller zakuca preko
Razlozi: Predobro odigrano u prvoj utakmici, borbeno, igrački, taktkički sjajno, najbolja partija sezone uz onu protiv Bvb-a. 2. NEUER....Da je ušla ona koja lopta, posebno Pirlov slobodnjak, do kraja bi bilo vode do grla, postoji vjerovatnoća da bi se iščupali, ali to bi tad grotlo bilo i pakao.....geronimo je napisao/la: Na papiru druže. Hartija je to.![]()
Nema nam bez Schweinsteigera ništa, bez njega smo kao auto bez točkova, bazen bez vode, roša bez hašima![]()
On je pravi motor, mislim on i Ribery su dva kotača bez kojih se ne može protiv jačih ekipa. Mislim možemo mi sve, ali mi smo tad upola slabiji.geronimo je napisao/la: Na kraju se ipak mora priznati da je ovaj okršaj prošao lakše od očekivanog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.