Like a boss

Adrijana ih natjerala.Celtic je napisao/la:Kako ovi sa OBN- a navijaju za Barcu ,pa to nije humano...
a Vugdalić veli Anđelotizizu1991 je napisao/la:Ka'e Glavaš, Vila
Pa i fazon je u tome sto nije strucnjak vec je kao jedan od nas obicnih ljubitelja fudbala, pa se raja moze poistovjetiti sa istim. Uvijek ce mi bit draze slusat njega nego one ublehe sa federalne i bht-a.ceze je napisao/la:Ja ne razumijem kako ovi iz uprave OBN-a, redakcije il sta vec, mogu trpiti ovog kvazi strucanjka u vidu Vugdalica.
Pa raja se sprda sa njim i njegovim izrazima, veceras u kafani gdje sam gledao tekmu, ljudi su pod sto padali.
I subjektivni su u pm, Barca i Barca, pa ne navijaju svi za Barcu brate dragi, ili kad spomenes Juventus Adisu pa on nesto razglaba Bayern uz pomoc sudija ovo-ono ( mislim na prvu tekmu ).
Od sad stream pa makar mi arap ili kinez bili komentatori.
Kriminalni su, dno dna !
Pa zasto se onda pravi strucnjak objasni mi molim te ?Donnie Darko je napisao/la:Pa i fazon je u tome sto nije strucnjak vec je kao jedan od nas obicnih ljubitelja fudbala, pa se raja moze poistovjetiti sa istim. Uvijek ce mi bit draze slusat njega nego one ublehe sa federalne i bht-a.ceze je napisao/la:Ja ne razumijem kako ovi iz uprave OBN-a, redakcije il sta vec, mogu trpiti ovog kvazi strucanjka u vidu Vugdalica.
Pa raja se sprda sa njim i njegovim izrazima, veceras u kafani gdje sam gledao tekmu, ljudi su pod sto padali.
I subjektivni su u pm, Barca i Barca, pa ne navijaju svi za Barcu brate dragi, ili kad spomenes Juventus Adisu pa on nesto razglaba Bayern uz pomoc sudija ovo-ono ( mislim na prvu tekmu ).
Kriminalni su, dno dna !
Zeman je napisao/la:Vareti!
Donnie Darko je napisao/la:Pa i fazon je u tome sto nije strucnjak vec je kao jedan od nas obicnih ljubitelja fudbala, pa se raja moze poistovjetiti sa istim. Uvijek ce mi bit draze slusat njega nego one ublehe sa federalne i bht-a.ceze je napisao/la:Ja ne razumijem kako ovi iz uprave OBN-a, redakcije il sta vec, mogu trpiti ovog kvazi strucanjka u vidu Vugdalica.
Kriminalni su, dno dna !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.