FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ne sikiram se za Leotar, mene tekme u gostima brinu.Tu smo kritični, blago rečeno. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ma velika je ova nula danas bez obzira na sve ,bez oba stopera i spica nije lose...mislio sam da nam trica sa ovom odbranom ne gine
Inace neznam sto drze ovog Mijuskovica malog uopste,moze i neki junior vjerovatno ovako na klupi sjediti i manju lovu uzimati
Inace neznam sto drze ovog Mijuskovica malog uopste,moze i neki junior vjerovatno ovako na klupi sjediti i manju lovu uzimati

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma vidilo se da u napadu bez Hadzije mi meda na kasiku ne mozemo. Melunovic se danas izgubio totalno. Da je Emir igrao, mi bi sad' slavili 3 bobe. Al' sta je tu je, sreca pa komsije kiksase.miky_hz je napisao/la:Ma velika je ova nula danas bez obzira na sve ,bez oba stopera i spica nije lose...mislio sam da nam trica sa ovom odbranom ne gine
Jel ne igra Melunovic iducu? Sto Torlak nije igrao?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Jel ne igra Melunovic iducu? Sto Torlak nije igrao?
Kupili bodove, odmarali igrace, sasvim normalno.
Ne igra radi kartona, a Torlak je cini mi se imao manju povredu zadnje loze.exbabilon je napisao/la:Jel ne igra Melunovic iducu? Sto Torlak nije igrao?
Znači opet bi Osmanagić trebao biti starter...BegAx je napisao/la:Ne igra radi kartonaexbabilon je napisao/la:Jel ne igra Melunovic iducu?
Evo i mali se ogledaju na starije kolege...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dva-go ... gosk-a/969" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
a ko vama garantuje da cete vi uzeti bodove u sledecim utakmicama pa celik ce vas uzeti na grbaviciKrajPrice je napisao/la:Ma drug ja bi volio da se titula odluci na derbiju,ali cisto sumnjam,misljenja sam da necete uzeti boda sirokom,borcu,zrinjskom u gostima.miky_hz je napisao/la:Dobro je ovo na kraju sve proslo po nas,razlika ostala ista iako sam to najmanje ocekivao prvo jel najiskrenije nisam vjerovao u pozitivan rezultat dole,a drugo jel sam mislio da ce kone da uzmu...hvala bogu nisu...samo ti Husrefe po svom
P.S. Jovicu se opet sjetim familije
sada treba ici polako iz utakmice u utakmicu zeljo je mnogo oslabljen...iako mi je mnogo zao nermina..ali mi trebamo ici utakmicu po utakmicu svaku utakmicu ici 100% na pobjedu pa sta bude zeljo mora kiksat i onda na grbavicu po odluku...iz ove dvije utakmice smo mogli i bolje proci a i gore sto se tice smanjenja bodovne razlike tako d atreba bit zadovoljan..nema predaje kao sto su vec neki pisali jos velikih 10 kola do kraja
Samo Sarajevo
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Biće gusto do kraja. Drago mi je što ste vi sa nama u utrci za prvo mjesto, a ne tamo neki Borac Široki itd. Sretno, pa nek bolji i sretniji osvoji !
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Mi pola tima nemamoAmauri je napisao/la:Biće gusto do kraja. Drago mi je što ste vi sa nama u utrci za prvo mjesto, a ne tamo neki Borac Široki itd. Sretno, pa nek bolji i sretniji osvoji !

Željeznicar za život cijeli !
U nedjelju nemamo prava na kiks to moramo dobiti . Što se tiče jučerašnje utakmice slabo. Iako smo bili bez 3 prvotimca koji su nam bas bili potrebni za skok igre , ali šta ćemo . Što se tiče titule i toga vidit ćemo u narednim utakmicama nas i komsija kakvo će stanje biti.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pitari, jedno pitanja. Ako budete dobili samo zdenku, hocete li ovoga puta bojkotovati derbi ili ce te pak doci i popuniti prostor koji vam je rezervisan? Hvala (Nije provokacija, vec mi samo treba info)
Radi duha derbija ne bi trebalo, uprave rade na poboljsanju atmosfere pred najvecu utakmicu u zemlji.DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jedno pitanja. Ako budete dobili samo zdenku, hocete li ovoga puta bojkotovati derbi ili ce te pak doci i popuniti prostor koji vam je rezervisan? Hvala (Nije provokacija, vec mi samo treba info)
Malo mi je nelogicno da se neko buni kad domacin ogranici broj karata samo na ono koliko je predvidjeno pravilnikom, niko nije duzan davati vise nego sto mora.
Ne moze ti niko dati info, posebno ne ovdje i ovako, sve dok grupa ne zauzme svoj stav.
Mislim da je vakat da napokon i na Grbavici imamo stari derbi.
Mislim da je vakat da napokon i na Grbavici imamo stari derbi.
Hilmo nemoj lupati ni ti koliki broj da ti da? Jesi li nekad bio u zdenki ja jesam i od tad nikad više moja noga na Grbavicu neče kročiti nisam mogao izaći da pišam pa sam pred ljudima pišao uza zid sramota i neljudski uslovi. Ja neču ostali kako vam volja, nije ni na Koševu nešto ali bar se ne stoji na jednoj nozi i ima i wc do kojeg se može doći.Podržavam te za određen broj karata ali oni na mjesto gdje može stati 500 ljudi prodaju 3-4 000 karata pa ti sad vidi je li kenjam, a da se proda koliko na zdenku realno može stati to je minoran broj navijača tako da je svejedno bili ili ne kad je isto kao da nas nema. Brate najpoštenije i jeste i bilo bi da ne bude problema iz sigurnosnih razloga negdje do slova lj pa može nekako i da se dođe a ovo sve je da vas prave budalama.Jer mi smo iz istog grada ista raja a ti mene guraš da se gnjavim gušim ili ne daj Bože da se desi nešto još gore kakav stampedo bilo bi mrtvih a sutra fol pijemo kahvu i ona šuplja nije do nas do uprave je pa gospodo malo pritiska na upravu-e ne bi bilo zgoreg.Ali dobro da ne smaram ja neču ostali sretno ko god išao.hilmo je napisao/la:Radi duha derbija ne bi trebalo, uprave rade na poboljsanju atmosfere pred najvecu utakmicu u zemlji.DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jedno pitanja. Ako budete dobili samo zdenku, hocete li ovoga puta bojkotovati derbi ili ce te pak doci i popuniti prostor koji vam je rezervisan? Hvala (Nije provokacija, vec mi samo treba info)
Malo mi je nelogicno da se neko buni kad domacin ogranici broj karata samo na ono koliko je predvidjeno pravilnikom, niko nije duzan davati vise nego sto mora.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 apr 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ima istok, ko što se prije davalo.Zdenka i istok navijačima Sarajeva i svi sretni.sekac je napisao/la:Hilmo nemoj lupati ni ti koliki broj da ti da? Jesi li nekad bio u zdenki ja jesam i od tad nikad više moja noga na Grbavicu neče kročiti nisam mogao izaći da pišam pa sam pred ljudima pišao uza zid sramota i neljudski uslovi. Ja neču ostali kako vam volja nije ni na Koševu nešto ali bar se ne stoji na jednoj nozi i ima i wc do kojeg se može doći.Podržavcam te za određen broj karata ali oni na mjesto gdje može stati 500 ljudi prodaju 3-4 000 karata pa ti sad vidi je li kenjam, a da se proda koliko na zdenku realno može stati to je minoran broj navijača tako da je svejedno bili ili ne kad je isto kao da nas nema. Brate najpoštenije i jeste i bilo bi da ne bude problema iz sigurnosnih razloga negdje do lj pa može nekako i da se dođe a ovo sve je da vas prave budalama.Jer mi smo iz istog grada ista raja a ti mene guraš da se gnjavim gušim ili ne daj Bože da se desi nešto još gore kakav stampedo bilo bi mrtvih a sutra fol pijemo kahvu i ona šuplja nije do nas do uprave je pa gospodo malo pritiska na upravu-e ne bi bilo zgoreg.Ali dobro da ne smaram ja neču ostali sretno ko god išao.hilmo je napisao/la:Radi duha derbija ne bi trebalo, uprave rade na poboljsanju atmosfere pred najvecu utakmicu u zemlji.DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jedno pitanja. Ako budete dobili samo zdenku, hocete li ovoga puta bojkotovati derbi ili ce te pak doci i popuniti prostor koji vam je rezervisan? Hvala (Nije provokacija, vec mi samo treba info)
DRUG NEBI TI PUNCA
Bagrcavi ima i zapad pa ja opet neču a mogu i na zapad za tvoj info jer radi se o diskriminaciji ljudi i permanentnoj opasnosti kako za navijače i jedne i druge tako i za igrače ne zaboravi (buki)i o otvorenom podizanju tenzija pa može doći i do problema sa policijom a ne o istoku ili zdenki.
Sarajevo ljubavi moja!
Zdenka - skinuto 960 stolica isključivo zbog huligana koji su ih čupali i uništavali. To je nešto više od 10% stolica postavljenih na Grbavici. Pravilo kaže 5% gostima. Dao bih 960 karata za zdenku i kraj priče.sekac je napisao/la:Bagrcavi ima i zapad pa ja opet neču a mogu i na zapad za tvoj info jer radi se o diskriminaciji ljudi i permanentnoj opasnosti kako za navijače i jedne i druge tako i za igrače ne zaboravi (buki)i o otvorenom podizanju tenzija pa može doći i do problema sa policijom a ne o istoku ili zdenki.
Pomenuo si zapad i Bukija. Ja se sjetih istoka i Bukija, kada su ga navijači Sarajeva pogodili ciglom (puna opeka) u glavu. Vadili su mu ljekari jezik iz grla i na taj način jedva život spasili.
I ovo duplo više od Pravilnika Vam je previše. Zaista ne želim provocirati - jer bi trebali dobiti nešto manje od 450 karata.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".