FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Do kad baklje i pravljenje stete klubu? Do kad cemo biti primitivci 

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Trequartista
- Kontakt:
Ma i ne dešavalo nam se ovo šta nam se dešava koliko nas dušmani proklinju sa svih strana.
Sreća pa levati ispod nas na tabeli ne znaju iskoristiti ovakve naše kikseve. Mi kući u oba dijela moramo jednom kiksati, večeras smo ispunili tu kvotu.
Hvala dragom Bogu pa Zolina povreda nije toliko teška kako se očekivalo.
Igrač Zrinjskog ispao papak i ništa više, pitanje je hoće li više smjeti kročiti na terene Grbavice.
Sreća pa levati ispod nas na tabeli ne znaju iskoristiti ovakve naše kikseve. Mi kući u oba dijela moramo jednom kiksati, večeras smo ispunili tu kvotu.
Hvala dragom Bogu pa Zolina povreda nije toliko teška kako se očekivalo.
Igrač Zrinjskog ispao papak i ništa više, pitanje je hoće li više smjeti kročiti na terene Grbavice.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- zeljo4life
- Kontakt:
slazem se 100%KOLASINAC je napisao/la:zola je kvalitetan igrac kvalitetniji od zahirovica,sesara,svrake,vrancica,.. mogao je lako igrati za a-selekcije bosne i hercegovine..tehnika, brzina, jacina, pregled, pametnost za vrhzeljo4life je napisao/la:ma izgubili smo mi puno sa Zolom,nismo toga jos ni svjesni...
sto se tice vase misljenje da ga moze tomic zamijenit to je cista glupost nema ni jedan igrac u premijer ligi ko moze zamijenit ni pola zole
sa 19 godina igrao ovu sezonu kao veteran bundeslige bez sale
milicevic je najvece **** sto postoji
Amare hvala ti...
Imal neko informaciju da li ce Bekrija bit spreman ?
Željeznicar za život cijeli !
Vraticemo se jaci nego ikad u inat svima koji nas bez razloga mrze,vjerujte mi.Ovo ce ujediniti citavu nasu armiju jos vise idemo do titule bez obzira na sve pehove.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Chwilla ako nisi skontao skutori se koriste onom talmudskom "udaraj ga pa nasva usta vristi kako te ugrozava, pljackaj pa se deri "vidi lopova"...ovo sa zolom nije slucajno I uradzeno je iz ciste mrznje koju 95 posto njih osjeca prema nama...htjeli su skutorsko finale a dobili racku usta pa ih to pojede..
- zubanovic89
- Kontakt:
....................Antolovic.........................
......Colic ......Kerla......Bogicevic....Urdinov..
.............Hasanovic............Tomic............
........................Svraka........................
........Selimovic......................Stanic........
.......................Adilovic........................
Ne izgleda ovo toliko strasno, jedina promjena bi mogla biti Stanic na beka a Hodzic naprijed, mada ne vjerujem da cemo toliko ofanzivno ici. Svraka se sada, ako bude igrao, mora puno vise vracati i pomagati da se pokrije nedostatak zole. Ima i opcija da Cutuk uleti sa Bogijem a Kerla na zadnjeg veznog. Ne znam kakva je situacija sa Bekrijom i Smajicem.
......Colic ......Kerla......Bogicevic....Urdinov..
.............Hasanovic............Tomic............
........................Svraka........................
........Selimovic......................Stanic........
.......................Adilovic........................
Ne izgleda ovo toliko strasno, jedina promjena bi mogla biti Stanic na beka a Hodzic naprijed, mada ne vjerujem da cemo toliko ofanzivno ici. Svraka se sada, ako bude igrao, mora puno vise vracati i pomagati da se pokrije nedostatak zole. Ima i opcija da Cutuk uleti sa Bogijem a Kerla na zadnjeg veznog. Ne znam kakva je situacija sa Bekrijom i Smajicem.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Meni se cini da igrac Zrinsjkog nije imao namjeru za ovo sto je uradio jer koliko vidim prvo je stao na loptu pa mu je noga jednostavno "proklizala" dalja a po polozaju tijela i rukama rasirenim imam utisak da je i gubio ravnotezu. Mozda grijesim al' cisto sumnjam da je zelio ovako ostro da ozlijedi protivnika.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Zola brate izdrzi , da se vratis bolji nego sto si bio 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
nadam se da ce sada amar ponuditi ugovor bucanu, i eventualno jednog juniora prekomandovat
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tko god misli da je Milicevic ono namjerno uradio je debilcina. Inace Zoloticu zelim sto brzi oporvak i da se vrati na teren.
Ti si debil, ogromni...gruezi je napisao/la:Chwilla ako nisi skontao skutori se koriste onom talmudskom "udaraj ga pa nasva usta vristi kako te ugrozava, pljackaj pa se deri "vidi lopova"...ovo sa zolom nije slucajno I uradzeno je iz ciste mrznje koju 95 posto njih osjeca prema nama...htjeli su skutorsko finale a dobili racku usta pa ih to pojede..
- storm_raider
- Kontakt:
Naravno da nije bilo namjere, to se vidjelo i sa tribina. Decko se odmah za glavu uhvatio. Pustite ove internet ratnike.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dobro je...Samo 3 mjeseca vjerovatno nece moci koristiti u potpunosti unesrecenu nogu , plus 4-5 mjeseca rehabilitacije i eto ga pred kraj jeseneg dijela.
Slazem se sa tobom. Nije ovo bilo slucajno. Ovo je sve namjerno uradeno jer ZELJI u BiH ne moze niko nista, realno, pa kako cemo otkidati noge i ubijati. Nisu imali danas za sta igrati pa su dosli da nas sakate. Drago mi je sto se ovaj put sve mirno zavrsilo, a nadam se da iduci put kad nam dodu ce biti skroz drugacije.gruezi je napisao/la:Chwilla ako nisi skontao skutori se koriste onom talmudskom "udaraj ga pa nasva usta vristi kako te ugrozava, pljackaj pa se deri "vidi lopova"...ovo sa zolom nije slucajno I uradzeno je iz ciste mrznje koju 95 posto njih osjeca prema nama...htjeli su skutorsko finale a dobili racku usta pa ih to pojede..
kakav svraka, nece igrati u bijeljini!
vjerovatno ce se igrati u nedjelju, sto bi znacilo da nasi u subotu ujutro treniraju ovdje, TREBALO BI ORGANIZOVANO OTICI NA TAJ TRENING! A IDUCU DOMACU UTAKMICU NAPUNITI GRBAVICU!
gruezi i ostali internet debili, nemojte vise pisati i dizati tenzije bezveze!
vjerovatno ce se igrati u nedjelju, sto bi znacilo da nasi u subotu ujutro treniraju ovdje, TREBALO BI ORGANIZOVANO OTICI NA TAJ TRENING! A IDUCU DOMACU UTAKMICU NAPUNITI GRBAVICU!
gruezi i ostali internet debili, nemojte vise pisati i dizati tenzije bezveze!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- kadetzelje
- Kontakt:
Zna li neko hoce li negdje biti snimak cijele utakmice
K'o da je 100.00 gatara sihire lopatama nabacalo oko stadiona .... Zoli sretno, da oporavak prodje dobro, sve je moguce samo ne treba nadu gubiti ( i gori su zaigrali nakon ovakvih nesreca ..... ) .
- bistrikboy
- Kontakt:
e stvarno kao da smo ograjisali,peh za pehom ovo vec nije normalno.Kvesic,Zolotic,Svraka,Bekric,Vasilic i Jamak ne igraju u Bijeljini.Pola ekipe u odnosu na prvu polusezonu plus Zeba koji je otisao.
O utakmici ne znam sta da napisem,nesto smo kao napadali ali sve nekako nazor,umorni su nasi pravo,a malo igraca imamo na raspolaganju.Zrinjski mangupski uzeo zasluzeno bod.
Izdrzi Zola!
O utakmici ne znam sta da napisem,nesto smo kao napadali ali sve nekako nazor,umorni su nasi pravo,a malo igraca imamo na raspolaganju.Zrinjski mangupski uzeo zasluzeno bod.
Izdrzi Zola!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Joj ljudi vjerujte mi ja jos uvijek ne mogu da vjerujem sta se desilo.

Vristao bi na sav glas toliko me neka losina opalila.
ZOLA IZDRZI LJUBI TE BRAT !!!

Vristao bi na sav glas toliko me neka losina opalila.
ZOLA IZDRZI LJUBI TE BRAT !!!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 23 gosta.