Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

pendjercity
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la pendjercity » 10 apr 2013, 22:38

Ove sezone se vidjelo koliko nam Pirlo znaci....
Ali zadnjih par utakmica i kad je u igri isto kao da je na klupi???
Djaba, sve ima svoj rok trajanja....
Podrška navijača je za svaku pohvalu, 10+
Ima i inter utjehu - pozitivan skor sa ovogodišnjim osvajacem Scudeta :lol: :lol: :lol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 apr 2013, 22:39

Ma nema sta reci, bili bolje i idemo dalje... Bayern sigurno osvaja CL...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 10 apr 2013, 22:39

Nabasali na boljeg protivnika, nema se tu sta.Sto neko rece koliko para toliko muzike.Napadaci su nam za Serie A al za nesto vise moras vise para izdvojit.
Ono sto smo dobili ove sezone a i kroz ovaj duel, je Pogba, momak vec sad hladno moze da se nosi sa bilo kojim igracem. Bice lik svjetska klasa.
Sad idemo po skudeto.
Navijaci desetka cista.Fantasticno! :)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 10 apr 2013, 22:40

Ispali smo od boljeg riavala, čestitke Bayernu, čestitke i našim momcima i to je to.

O utakmici više drugom prilikom, dok prođu ovi komentari koji će uslijediti.

FORZA JUVENTUS!
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 10 apr 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 apr 2013, 22:40

Bolja ekipa ide dalje.

Bez sumnje i najbolja u Evropi trenutno, ali to trebaju potvrditi tako što će uzeti trofej.

Nama fina škola, svakako je ovo uspjeh, ali i jasan pokazatelj nama šta trebamo učiniti da bi bili u samom vrhu.

Dobili smo jasne odgovore gdje ne funkcioniše i zašto ne funkcioniše te ako u upravi budu pametni i otklone to, imamo razloge za optimizam.

Nažalost, u Italiji je često tako pa se zadovolje scudettom i ne osvježe tim, ali siguran sam da mi te greške nećemo praviti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 10 apr 2013, 22:40

Ispali smo od bolje ekipe, poenta svega.

Drago mi je što nam se ovo desilo protiv bolje ekipe, a ne protiv neke druge slabije, zato donekle i imamo neko opravdanje.

Ove dvije tekme su jasno otvorile oči Agnelliju i Marotti, neophoda su ulaganja.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 apr 2013, 22:44

Ispali smo od boljeg ali bez ispaljenog metka i to me najvise muci.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 10 apr 2013, 22:45

bilo proslo okrecemo se domacem prvenstvu, neko je gore spomenuo koliko para toliko muzike i ja se s tim u potpunosti slazem. Contea se nema sta krivit izveo je igrac koje je imao na raspolaganju. Do primljenog gola je bilo ajde da kazem neke nade jer bayern je jedna izuzetna ekipa. Sta rec za pojedine igrace : Asamoah podsjeca me na Krasica samo sto je ovaj ogranicen na lijevu nogu, Marchisio pad forme to je ocigledno, Vucinic kada on igra osjecam sigurnost Juventusa, Quaglia trudio se ali je sebican.
Kako god nema pljuvanja ide se dalje prije pocetka sezone je bilo da je proci grupu pa smo zavrsili prvi, CL 1/8 dobili Celtic izbacili ga i onda dobili po meni ekipu koja je najbolja ove sezone sto me podsjeti na zdrijeb kada smo zavrsili prvu u grupi i dobili Chelsea. Mozemo pricati da je usao Pirlov slobodnjak bla bla bilo bi drugacije, jednostavno ovo je vrh sto se tice igrackog kadra koji moze dogurati u CL
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 10 apr 2013, 22:45

10DelPiero je napisao/la:Ispali smo od boljeg ali bez ispaljenog metka i to me najvise muci.
Ocito je da su toliko bolji da nam jednostavno nisu dopustili da ispalimo metak.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 10 apr 2013, 22:45

Trequartista je napisao/la:Ispali smo od bolje ekipe, poenta svega.

Drago mi je što nam se ovo desilo protiv bolje ekipe, a ne protiv neke druge slabije, zato donekle i imamo neko opravdanje.

Ove dvije tekme su jasno otvorile oči Agnelliju i Marotti, neophoda su ulaganja

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!

Slazem se, ova tvoja zadnja recenica je kljucna, ako hoce nesto vise u LP trebaju pojacanje, sve ostalo je maximum 1/8, 1/4 zavisi od protivnika.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2013, 22:46

da krenemo nekim redom, od Kontea recimo. Njemu zamjeram taj kukavicluk i sto se postavio na remi (ni njeg nije ostvario) i tvrdoglavo forsiranje 5-3-2. Ta taktika je dobra za talijansku ligu, jer ni tamo u sustini ne igramo 5-3-2 nego 3-3-4 i imamo dovoljno igraca u ofanzivi. Svaka ekipa koja nas "natjera" u taj sistm nas je i podbijedila kao i nadigrala.
Onda nefleksibilan je i ne zna pronaci pravi tajming da nesto promijeni. Veceras je recimo Asamoa mogao na krilo, Vucinic desno, Kvaljarela u sredinu i bolje bi bilo. medjutim, lako je sad pricati o Bajernu nakon bitke, pricam o losim stvarima koje su kod Kontea primjetne cijelu sezonu. Nema plana B kad nesto ne ide, katastrofalno mijenja igrace (postavku nikad), ko god ima iole pametnog i sposobnog trenera i dodje da igra s nama i dobije nas i razvali nas.

dalje idemo na igrace za narednu sezonu. Bufon je ok, korektan, Leali pristize. Odbrana takodjer moze ostati, ali je potreban jedan dobar lijevi bocni. Tu imamo 2 klasa igraca (Listajner, Kijelini) i par solidnih, uz to pravo pojacanje lijevo bice to fino.

na sredini Vidal i Pogba moraju nositi igru i trazimo jednog playmakera. Asamoa je dobar backup, kao i Markizio koji nikada nece biti wc igrac jer nema konzistentosti. Za ekipu koja zeli nesto vise u evropi Markizio je maksimum backup igrac. Ako i dalje vrijedi ona ponuda Bajerna i Junajteda od 30-35 mil za Markizija bez razmisljanja bi je prihvatio, ali je fazon sto ljudi imaju oci i Bajern sigurno nece slati tu ponudu jer ono sto oni imaju na sredini je za klasu jace od Markizija. Pirlo je posebna prica, covjeku se jednostavno vise ne igra, kao i u Milanu zadnjih sezona, nema motiva i NE SMIJEMO bazirati igru na njemu vec gledat kako ga se rijesit sto prije. nece on pristat da sjedi na klupi a za prve postave ispred Pogbe naredne sezone grehota bi bilo ovakvog ga stavit. Mozemo se mi zavaravati da imamo neke klase jer su "nasi" ali evo ovo nam je pokazalo i Markizio nikad nece biti WC . Markizio out dok ga neko hoce ,od tih para (+ mala doplata) Pjanic, Hernanes ili neki backup igrac i lijevi bocni ( ili mozda Ogbona)

u napad stize Ljorente, i tu je situacija kriticna kao i na sredini terena. Potrebno je desno krilo i jos jedan igrac jer Kvaljarela, Matri jednostavno moraju da idu. oko Vucinica se dvoumim , vjerovatno bih njega i Djovinka rotirao na lijevom krilu.

ovo veceras je nazalost nasa realnost ali opet spominjem ono kljucno, ima i ona poslovica koja kaze nesto slicno: ako ti je pocetna ideja (3-5-2) pogresna krajnji rezultat nikako ne moze biti dobar.

Bajernu puno srece ocitali su nam lekciju fudbala.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 10 apr 2013, 22:47

10DelPiero je napisao/la:Ispali smo od boljeg ali bez ispaljenog metka i to me najvise muci.
To stoji, al brate ko da ti puca te metke? Vucinic? Moze al svaku desetu utakmicu, Matri i Quag ? Mogu al protiv Catanie.Sa Llorenteom ce bit bolje, slijedece sezone Pogba mora igrat svaku, tu je Vidal i Asamoah da konacno igra u sredini.Asamoah i Pogba su bolji igraci od Marchisia, mislim da njih dvojica uz Vidala trebaju stalno pocinjat.Pirlo i Marcha polako na klupu.Dzaba da potracimo igracinu kao sto je Asamoah na krilu.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 apr 2013, 22:47

Nismo zabili jer ko sto uvijek govorimo da nam je napad nula...Moze to proci u Serie A al ako se zeli nesto vise u Evropi e onda zna se sta treba...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2013, 22:49

Genghis je napisao/la:
Što se mene tiče, prizeljkujem Malagu i bayern.
:lol:
Genghis je napisao/la:Prizeljkujem balavarce, da ih malo našaketamo, previše su se uzvrpoljili po forumu, nisu nista osvojili haman 100 godina, ali oni sebe vide kao neke favorite. .
:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 apr 2013, 22:49

Mislim da se sada vidi koliko bi jedan Drogba znacio ovoj ekipi, al' jok gdje ces ba Drogbu pored zdravog Anelke :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 10 apr 2013, 22:50

Steta za visok poraz, al' sta se moze, Bayern je TOP Europe u ovom trenutku. Gledajuci malo Barcu, cisto sumnjam da su ista bolji od Bayerna.

DOsta dobro prvi dio, mozda se moglo do gola. Nastavak katastrofalan, jel' radi umora, jel' radi klase Bayerna? Apolutno bez sansi u drugom dijelu, jer nas je Bayern izdominirao.

Uglavno, zadovoljan ovom sezonom,a ova dva poraza mi nece pokvariti raspolozenje zbog svega sto je ucinjeno do sada. Ako se malo uzoholim, vratim se nazda dvije godine i sjetim se 7 mjesta, i kojekakvih Fulham, Lech...

P.S. Odlicno iskustvo za trenera i sve igrace. Prilika da se utvrde slabe tacke na kojima se treba poraditi u sljedecoj sezoni.Bayern nek nam bude primjer odn.smjernica koje poteze, promjene treba uraditi u buducnosti. Fali mnogo toga za vrh LP, nadam se da uprava uci iz svega ovoga.

Forza Juve! :)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 apr 2013, 22:50

Koji si ti komplekas kad ne znas podnijeti pobjedu nego ovako doci i nasladjivati se.. :roll:

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 10 apr 2013, 22:53

AvantiSignora je napisao/la:Koji si ti komplekas kad ne znas podnijeti pobjedu nego ovako doci i nasladjivati se.. :roll:
Druze, to ignorisi.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 apr 2013, 22:59

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 apr 2013, 22:59

Žabarsko-torinska "mašina" je raskovana bez ispaljenog metka ...

Ja nemam pojma na osnovu čega ste vi zasnivali svoje nade o eventualnom prolazu ... Napad klocevi, nešto ko Vučinić valja ali je tipu psiha sranje, sredina očajna a o timskoj igri koju ste vi govorili kao atribut ni na vidiku, odbrana govorite kada igra trojac (sa Chelinijem) to je vrhunska a primi 4 gola u 2 utakmice i ima ogromni broj greški ... Pa čak i formacija 3-5-2 ni ide protiv Bayerna tj. leži im...

I još nešto što sam zapazio koliko su Bayernu povrede godile te uklonile eventualne "slabosti" ... U prvoj utakmici spori Kroos izlazi, ulazi Robben i dobiva se energičnost u igri a danas spori Buyten izlazi a ulazi brži Boateng ...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.