Ali zadnjih par utakmica i kad je u igri isto kao da je na klupi???
Djaba, sve ima svoj rok trajanja....
Podrška navijača je za svaku pohvalu, 10+
Ima i inter utjehu - pozitivan skor sa ovogodišnjim osvajacem Scudeta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ocito je da su toliko bolji da nam jednostavno nisu dopustili da ispalimo metak.10DelPiero je napisao/la:Ispali smo od boljeg ali bez ispaljenog metka i to me najvise muci.
Trequartista je napisao/la:Ispali smo od bolje ekipe, poenta svega.
Drago mi je što nam se ovo desilo protiv bolje ekipe, a ne protiv neke druge slabije, zato donekle i imamo neko opravdanje.
Ove dvije tekme su jasno otvorile oči Agnelliju i Marotti, neophoda su ulaganja
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
To stoji, al brate ko da ti puca te metke? Vucinic? Moze al svaku desetu utakmicu, Matri i Quag ? Mogu al protiv Catanie.Sa Llorenteom ce bit bolje, slijedece sezone Pogba mora igrat svaku, tu je Vidal i Asamoah da konacno igra u sredini.Asamoah i Pogba su bolji igraci od Marchisia, mislim da njih dvojica uz Vidala trebaju stalno pocinjat.Pirlo i Marcha polako na klupu.Dzaba da potracimo igracinu kao sto je Asamoah na krilu.10DelPiero je napisao/la:Ispali smo od boljeg ali bez ispaljenog metka i to me najvise muci.
Genghis je napisao/la:
Što se mene tiče, prizeljkujem Malagu i bayern.
Genghis je napisao/la:Prizeljkujem balavarce, da ih malo našaketamo, previše su se uzvrpoljili po forumu, nisu nista osvojili haman 100 godina, ali oni sebe vide kao neke favorite. .
Druze, to ignorisi.AvantiSignora je napisao/la:Koji si ti komplekas kad ne znas podnijeti pobjedu nego ovako doci i nasladjivati se..