FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 10 apr 2013, 22:02

Buu je napisao/la:Sto jednostavno levata ne ignorisete ?

Svraka, Bekric, Zolotic, Jamak, Vasilic. Bez 5 bitnih igraca Radniku gostujemo koji na domacemo terenu ne zna za poraz. I sa bodom cu biti zadovoljan
Jarane uzimamo tri boda,mi u najtezim situacijama igramo najbolje,budi siguran da bez obzira ko istrci u Bijeljini da ce ginuti na terenu,fali nam dosta igraca ali nas inat ce to nadomjestiti a bez obzira na sve nedace koje su nas zadesile imamo dosta solidnu ekipu za ovu ligu.
A za ove levate si u pravu,da im se ne odgovara na postove manje bi bili prisutni i manje bi pisali.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 22:03

storm_raider je napisao/la:Dodjem na forum nakon tekme i pitam se sto su nam tribine poluprazne. FUJ! Prvo poluvrijeme onako, mlitavo, mrljavo, ali smo imali neke prilike. I onda drugo poluvrijeme smo krenuli mnogo bolje, redale su se prilike. Igraci Zrinjskog su se zbili u sesnaesterac i onda MUK. Grbavica je sutila jedno 20tak sekundi i ljudi su se za glavu poceli hvatali. Pukla je noga Zoli, jednom od nasih najboljih igraca. MUK. Nakon toga vise nisam mogao gledati utakmicu normalno. Nisam vise ni skakao ni na prilike, cak ni na Jamakovu glupost. Nakon tog starta, igraci Zrinjskog su se za glavu uhvatili, a ovaj momak ga je povrijedio sto se drzao za glavu u nevjerici nakon sto je izasao. Jasno mu je sta je uradilo. Ne znam kako se to na TV-u vidjelo, ali uzivo decku je bilo krivo strasno. Kakav peh! Ja bas neki dan pricam, da mi nije jasko kako se on nikako do sada nije povrijedio ,s obzirom kako ulazi u duele bez imalo respekta i stednje. Vjerujte da nam nije Zolotica, borili bi se za mjesto u Europu. Toliko je toga dobrog donio Zelji ove sezone, da se to ne moze vise ni nabrojati. Vratice se on, samo me je strah da ce imati taj strah kada se vrati. Trebalo bi mu psihologa dati, cisto da prica s njim.
Objasni ti to ovim internet huliganima koji niti ne idu na utakmice nego pljuju u svojoj sobi gdje su najjači.
Zadnja izmjena: sock56, dana/u 10 apr 2013, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 apr 2013, 22:03

bekicamir je napisao/la:Pa taj Adilovic sam vam je donio jedno 20 ak bodova svojim golovima!
Zoletic se tek trebao dokazati nakon odlaska Nyeme,ali jbg sranja se desavaju,normalno je da su vruce glave i da se poziva na linc ali start stvarno nije bio namjeran kao sto neki hoce da to prikazu!
Brz oporavak momku i neka je sa srecom ,vratit ce se on jos jaci!
taj Zolotic je nosio citavu ekipu na svojim ledjima,ti pricas o napadacu? ako ti ne znas koju vaznosz ima jedan takav igrac kao sto je Zola za nas...onda **** ga...e zato su ovako grube (i pregrube) poruke od pojedinih...al ocekivano
Amare hvala ti...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 22:07

bagrcavi je napisao/la:''Sve će to biti dobro, mogu reći da je naš igrač imao sreće iako su prve prognoze bile loše. Nakon obavljenih pregleda, ustanovili smo da je riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti'', kazao je dr. Dervišević.

hvala dragom Allahu.IZDRŽI ZOLA !
Hvala Bogu,nije najgore,bice on tu aBd vec na pocetku sl sezone
SLOBODA NAVIJAČIMA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 apr 2013, 22:12

ako osvojimo bilo kakav trofej ove godine, to ce biti svjetsko cudo!!! fond igraca kojih imamo je sveden na minimum, konkurentu srecno trljaju ruke i misle da ce nas srusiti sa trona, kljucni igraci nam povrijedjeni ili kartonisani...

ALI VECINA ZABORAVLJA... MI IMAMO AMARA OSIMA!!! U INAT SVIMA!!! DUPLA KRUNA JE NASA!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 10 apr 2013, 22:13

Izdrzi Zola Majstore! Vratit ces se ti brzo bolji i jos jaci !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 apr 2013, 22:14

jovanmaksimovic je napisao/la:ako osvojimo bilo kakav trofej ove godine, to ce biti svjetsko cudo!!! fond igraca kojih imamo je sveden na minimum, konkurentu srecno trljaju ruke i misle da ce nas srusiti sa trona, kljucni igraci nam povrijedjeni ili kartonisani...

ALI VECINA ZABORAVLJA... MI IMAMO AMARA OSIMA!!! U INAT SVIMA!!! DUPLA KRUNA JE NASA!!!
bez sviju al bez Zole...**** sam skeptican,haj sto nemamo adekvatnu zamjenu za njega nego nemamo nikakvu...
Amare hvala ti...

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 10 apr 2013, 22:18

zeljo4life je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ako osvojimo bilo kakav trofej ove godine, to ce biti svjetsko cudo!!! fond igraca kojih imamo je sveden na minimum, konkurentu srecno trljaju ruke i misle da ce nas srusiti sa trona, kljucni igraci nam povrijedjeni ili kartonisani...

bez sviju al bez Zole...**** sam skeptican,haj sto nemamo adekvatnu zamjenu za njega nego nemamo nikakvu...
Ja vjerujem da Tomic moze fino odigrati.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 apr 2013, 22:20

ma izgubili smo mi puno sa Zolom,nismo toga jos ni svjesni...
Amare hvala ti...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 apr 2013, 22:23

Kakva je situacija sa Bekrićem?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 apr 2013, 22:24

Jest nas krenulo sa povredama stvarno nemam rijeci...nadam se da ce Zola biti dobro i da ce se abd sto prije vratiti na teren!
Volim te Zeljo!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 apr 2013, 22:29

E sad ocekujem da Tomic zaigra... moze on solidno zamjeniti Zolu! ZOLA IZDRZI MANIJACE!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 apr 2013, 22:30

bagrcavi je napisao/la:''Sve će to biti dobro, mogu reći da je naš igrač imao sreće iako su prve prognoze bile loše. Nakon obavljenih pregleda, ustanovili smo da je riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti'', kazao je dr. Dervišević.

hvala dragom Allahu.IZDRŽI ZOLA !
Nadam se da će sa njim biti sve uredu. Samo hrabro Zola, samo hrabro 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 apr 2013, 22:37

naravno, hrvatska solidarnost odmah radi kad je u pitanju majmun koji maše rukama na drugi žuti za start koji može nekome upropastiti karijeru. bez veze, bez razuma, bez smisla, brani se samo zato što je "naš" u pitanju.

naravno i ovo je zabranjeno napisati i ovaj post će biti promptno izbrisan...

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 10 apr 2013, 22:38

slika
Il club piu titolato al mondo!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 apr 2013, 22:39

Drži se Zola! :cry:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 10 apr 2013, 22:43

Kako dobre vijesti, odlične!!

Riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti''
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 10 apr 2013, 22:43

Jel vanjski prijelom?
Izdrzi Zola
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 10 apr 2013, 22:44

zeljo4life je napisao/la:ma izgubili smo mi puno sa Zolom,nismo toga jos ni svjesni...
zola je kvalitetan igrac kvalitetniji od zahirovica,sesara,svrake,vrancica,.. mogao je lako igrati za a-selekcije bosne i hercegovine..tehnika, brzina, jacina, pregled, pametnost za vrh

sto se tice vase misljenje da ga moze tomic zamijenit to je cista glupost nema ni jedan igrac u premijer ligi ko moze zamijenit ni pola zole

sa 19 godina igrao ovu sezonu kao veteran bundeslige bez sale

milicevic je najvece **** sto postoji
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 10 apr 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 apr 2013, 22:46

Zola, Svraka, Bekric, ... u zadnje vrijeme glavni igraci nam se povrjeđuju, Kvesic jos od pocetka sezone izgubljen.

Sad jos ovi crveni kartoni, valjda ce se ovo moci zakrpiti igracima za sljedece utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, riki46 i 40 gostiju.