FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gruezi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gruezi » 10 apr 2013, 21:50

Sb_fidelis hoces da kazes da mu nije namjerno slomio nogu!? Odkud bas najboljeg I kljucnog igraca da je slomio jamaku ili urdinovu nebi bio tako providan a ovako ..ovo vecina vas podrzava

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 apr 2013, 21:50

krmak je napisao/la:
Radije sebe ubij da nas postedis ovih morbidnih komentara. Zolotic je mlad momak ja sam uvjeren da ce za godinu dana trcat opet po terenu.

Sent from my PMP5580C

krmak mislim da veceras nije vrijeme da budes na ovom forumu,previse je ovdje izrevoltiranih sa razlogom..
Ma zasto? Ne mogu vjerovat da mlad covjek moze prizeljkivati smrt bilo kome. Start nije bio namjeran siguran sam.

Sent from my PMP5580C

Dosta, od**** u hrvatsku

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 apr 2013, 21:51

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 10 apr 2013, 21:51

Sve do povrede malog ali velikog Zole sam potrgao svoje zivce jer zaista odavno gori svinjski nije gostovao na Grbavici,i vidjelo se koliko smo se lako odrekli nekih igraca( Beslija,Zeba,Savic ,Stanceski itd itd) i da ovo sto guramo je i vise nego dobro ali jednostavno nemamo kvalitet-medzutim poslije onoga starta mi je sve postalo svejedno i titula i kup i sve drugo vezano za fudbal-Zivot i Zdravlje su najvazniji kako za Zolu tako i za sve druge igrace i zato ZOLA MAJSTORE IZDRZI MANIJACI SU UZ TEBE,VECRAS TUZNI NE ZBOG REZULTATA NEGO ZBOG TEBE-PUNO SRECE I BRZ OPORAVAK-MAJSTORE
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Ahmedinejad
Kontakt:

Post Postao/la Ahmedinejad » 10 apr 2013, 21:52

Ne treba biti pesimista u ovom trenutku. Desilo se to sto se desilo, vrijeme ne mozemo vratiti. Doktori ce svoj posao odraditi maksimalno dobro, ne sumnjam u to. A mi kao navijaci trebamo na svakoj utakmici davati podrsku Zoloticu jer kukanje ne pomaze nikome.

Danas dok sam gledao utakmicu kroz glavu mi je prosao "hrvat" Eduardo " onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je mozda i gori start, ali evo danas momak igra Ligu prvaka te kvalifikacije za Europsko prvenstvo.
Vjerujem da ce i Zola isto tako ako Bog da !!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 apr 2013, 21:52

gruezi je napisao/la:Sb_fidelis hoces da kazes da mu nije namjerno slomio nogu!? Odkud bas najboljeg I kljucnog igraca da je slomio jamaku ili urdinovu nebi bio tako providan a ovako ..ovo vecina vas podrzava

Niti ratni zlocinac nebi "namjerno" slomio nogu kamoli sportas mladi od 19 godina!
Najbolji igrac vam je Adilovic a ne ovaj jadni nesretni decko sto je slomio nogu!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 10 apr 2013, 21:52

Sapunaru28 je napisao/la:
krmak je napisao/la:
Radije sebe ubij da nas postedis ovih morbidnih komentara. Zolotic je mlad momak ja sam uvjeren da ce za godinu dana trcat opet po terenu.

Sent from my PMP5580C

krmak mislim da veceras nije vrijeme da budes na ovom forumu,previse je ovdje izrevoltiranih sa razlogom..
Ma zasto? Ne mogu vjerovat da mlad covjek moze prizeljkivati smrt bilo kome. Start nije bio namjeran siguran sam.

Sent from my PMP5580C

Dosta, od**** u hrvatsku
Nemoram, evo mene u mostaru, svoj na svome :wink:

Sent from my PMP5580C

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 apr 2013, 21:53

I ja mislim da start nije bio namjeran,ali ponasanje posle istog je za bar 5 utakmica neigranja minimum.Zola izdrzi jug je uz tebe.Pa sjetite se Ramsijeve povrede bila je jos gora a igra covjek i bolje nego prije.Tu je i Duduov primjer.Vratice se Zola jaci,momak je pravi lav,heroj
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 apr 2013, 21:54

bekicamir je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Sb_fidelis hoces da kazes da mu nije namjerno slomio nogu!? Odkud bas najboljeg I kljucnog igraca da je slomio jamaku ili urdinovu nebi bio tako providan a ovako ..ovo vecina vas podrzava

Niti ratni zlocinac nebi "namjerno" slomio nogu kamoli sportas mladi od 19 godina!
Najbolji igrac vam je Adilovic a ne ovaj jadni nesretni decko sto je slomio nogu!
ti izgleda veze o fudbalu nemas
Amare hvala ti...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 apr 2013, 21:54

Stvarno ne mogu da vjerujem sta nam se desava ove je.bene godine.I kud bas Zolotic :cry: Plako sam dok sam se vraco kuci , jos uvijek ne vjerujem. Snimak tog loma nisam ni pregledao , a i ne planiram , jednostavno ne mogu.Liga nam je puna drvosjeca i sada razumijem sve momke koji prvom prilikom bjeze iz ove vukojebine.

ZOLA IZDRŽI !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 apr 2013, 21:55

krmak je napisao/la:
krmak je napisao/la:

Sent from my PMP5580C

Sent from my PMP5580C

Dosta, od**** u hrvatsku

Sent from my PMP5580C
Koliko sam svjestan, Mostar je u BIH.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 10 apr 2013, 21:55

ennis je napisao/la:I ja mislim da start nije bio namjeran,ali ponasanje posle istog je za bar 5 utakmica neigranja minimum.Zola izdrzi jug je uz tebe.Pa sjetite se Ramsijeve povrede bila je jos gora a igra covjek i bolje nego prije.Tu je i Duduov primjer.Vratice se Zola jaci,momak je pravi lav,heroj
Naravno da ce se vratit, mlad je to momak

Sent from my PMP5580C
Zadnja izmjena: krmak, dana/u 10 apr 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 apr 2013, 21:56

SB90 je napisao/la:AJDE NE PISITE GLUPOSTI, NEMOJTE NISTA PISATI DOK SE GLAVE NE OHLADE, NEMOJTE TIH PITARSKIH TEORIJA ZAVJERE, CUJ DOSLI DA NAS POVRIJEDE, NIJE BILO OSIM OVOG NITI JEDNOG GRUBOG STARTA, NE PISITE GLUPOSTI!!!
U sta si ti gledao da mi je znat, citavu tekmu su se krvnicki udarali.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 apr 2013, 21:56

Pa taj Adilovic sam vam je donio jedno 20 ak bodova svojim golovima!
Zoletic se tek trebao dokazati nakon odlaska Nyeme,ali jbg sranja se desavaju,normalno je da su vruce glave i da se poziva na linc ali start stvarno nije bio namjeran kao sto neki hoce da to prikazu!
Brz oporavak momku i neka je sa srecom ,vratit ce se on jos jaci!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 apr 2013, 21:57

bekicamir je napisao/la:

Bekiću,pogledaj klip,opet,
skrsio ga,pa mu opet stao na nogu,pogledao preko ramena i hladan ko spricer se otsetao.
ljudi povracaju okolo,a on se svadja sa sudijom... Govori li ti to sta???
Jeste igrac tvog kluba,al nemoj biti levat,gledaj realno il nas nemoj levatima praviti.Nemoj vrijedjati inteligenciju jbt.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 apr 2013, 21:58

bekicamir je napisao/la:Pa taj Adilovic sam vam je donio jedno 20 ak bodova svojim golovima!
Zoletic se tek trebao dokazati nakon odlaska Nyeme,ali jbg sranja se desavaju,normalno je da su vruce glave i da se poziva na linc ali start stvarno nije bio namjeran kao sto neki hoce da to prikazu!
Brz oporavak momku i neka je sa srecom ,vratit ce se on jos jaci!
Uredu, start nije namjeran, ali bunit se za crveni karton nakon onakvog starta, to je mene najvise iznerviralo.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 10 apr 2013, 21:59

krmak je napisao/la:
Dosta, od**** u hrvatsku

Sent from my PMP5580C
Koliko sam svjestan, Mostar je u BIH.
Procitaj post jos koji put pa ces skontat.
A ostali kanite se idiotske price o ubijanju, dosta je smrti bilo u ovoj drzavi. Vjerujem da ce se hrvoje ispricat nerminu za ovo
Sent from my PMP5580C
Zadnja izmjena: krmak, dana/u 10 apr 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 21:59

Zolotić na operacijskom stolu, ljekari veliki optimisti

http://www.radio.sarajevo.ba/novost/109 ... -optimisti

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 apr 2013, 22:00

Dodjem na forum nakon tekme i pitam se sto su nam tribine poluprazne. FUJ! Prvo poluvrijeme onako, mlitavo, mrljavo, ali smo imali neke prilike. I onda drugo poluvrijeme smo krenuli mnogo bolje, redale su se prilike. Igraci Zrinjskog su se zbili u sesnaesterac i onda MUK. Grbavica je sutila jedno 20tak sekundi i ljudi su se za glavu poceli hvatali. Pukla je noga Zoli, jednom od nasih najboljih igraca. MUK. Nakon toga vise nisam mogao gledati utakmicu normalno. Nisam vise ni skakao ni na prilike, cak ni na Jamakovu glupost. Nakon tog starta, igraci Zrinjskog su se za glavu uhvatili, a ovaj momak sto ga je povrijedio drzao se za glavu u nevjerici nakon sto je izasao. Jasno mu je sta je uradilo. Nasi igraci u soku, svi do jednog. Ne znam kako se to na TV-u vidjelo, ali uzivo decku je bilo krivo strasno. Kakav peh! Ja bas neki dan pricam, da mi nije jasko kako se on nikako do sada nije povrijedio ,s obzirom kako ulazi u duele bez imalo respekta i stednje. Vjerujte da nam nije Zolotica, borili bi se za mjesto u Europu. Toliko je toga dobrog donio Zelji ove sezone, da se to ne moze vise ni nabrojati. Vratice se on, samo me je strah da ce imati taj strah kada se vrati. Trebalo bi mu psihologa dati, cisto da prica s njim. Vise mi nije bilo bitno i da izgubimo, kada smo izgubili ovakvog igraca do kraja sezone i vjerovatno do kraja jesenjeg dijela sl. sezone. Vidim da mnogi psuju Vasilicu, a spasio nas je gubitka boda. Imamo zamjenu za njega - Kerlu. Neka je dobio crveni, malo da se i on smiri, u Lukavici je nevjerovatne gluposti pravio. Jamak los veceras, ali je protiv Slavije bio jedan od igraca preokreta, pa mu ni ne zamjeram mnogo. Nakon povrede su igraci krenuli mnogo ofanzivnije i sama sreca je spasila Zrinjski, ali treba priznati i da su se dobro branili.

Preporucio bih vam, umjesto sto vodite ratove preko interneta, da dodjete na Grbavicu i bodrite ove momke. Trebace im. Ne sumnjam da cemo osvojiti titulu i ove godine, i to duplu krunu, Amar ce to posloziti. Smajic, Bekric i Svraka nam se vracaju. Tomic ce vjerovatno na zadnjeg veznog, ono sto je veceras odradio, bilo je prilicno korektno. IZDRZI NERMINE ZOLOTICU!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 10 apr 2013, 22:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 apr 2013, 22:01

''Sve će to biti dobro, mogu reći da je naš igrač imao sreće iako su prve prognoze bile loše. Nakon obavljenih pregleda, ustanovili smo da je riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti'', kazao je dr. Dervišević.

hvala dragom Allahu.IZDRŽI ZOLA !
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hansestadt, Kajkutenjoyer i 50 gostiju.