Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
mozda nije odigrao lose ali je los igrac on nema sta traziti u Juventusu u tome je poenta sto nam tim cine bukvalno ispod prosjecni igraci,klupa nam je uzas zivi...I sta kao ocekujemo neke rezultate sa ovakvim nekompletnim timo,Pirlo koji je trebao biti na vrhunskom nivou ove dvije utakmice je uzasan...nema se sta vise dodati nego da smo odron zivi eto sta....Zasto Matri sjedi na klupi,zasto đakerini sjedi na klupi,mi to kao vodimo pa se branimo cijelu utakmicu....
Bolje bi Anelka od ovih spadala u napadu odigrao s jednom nogom...
Bolje bi Anelka od ovih spadala u napadu odigrao s jednom nogom...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Contentissimo
- Kontakt:
ina li ko dobar link, prvobitni mi je skiknuo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- AvantiSignora
- Kontakt:
Contentissimo je napisao/la:ina li ko dobar link, prvobitni mi je skiknuo
vidi ovdje
wiziwig.tv
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ovo ovako još nekih desetak minuta a onda neka proba nešto drugo...
Možda Giacherinni da uđe, jbg brz je, pokretljiviji i nižeg težišta od tornjeva stoperskih u Bayernu.
Mislim da nam se ne bi isplatila bezglava ofanziva odmah...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Možda Giacherinni da uđe, jbg brz je, pokretljiviji i nižeg težišta od tornjeva stoperskih u Bayernu.
Mislim da nam se ne bi isplatila bezglava ofanziva odmah...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://aliez.tv/live/live_sport_juventus_/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/141111" onclick="window.open(this.href);return false;
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jbg sve to stoji da je ovo prva tekma, ali nije i ne mozemo mi gledati sta je Bajern uradio, ne gube oni 2-0Genghis je napisao/la: Bili smo bolji od Bayern,a kakvo kampovanje, tu pretjeruješ i to golemo druže, prilike Pirla iz slobodnjaka, ubacivanje pogbe, pokušaj bonućija sa nekoliko metara, izblokiran udarac pogbe u zadnjem trenutku, te nekoliko pokušaja markizija kvaljarele i jedan vučinića, bili smo bolji ... bayern imao jedno ozbiljno ubacivanje kada je buyten kasnio i onaj šut alabe i to je to.

fali kreacije na sredini i fali slobodnih opcija za pas po boku. jednostavno fali igraca na polovici Bajerna. Koliko god to paradoksalno zvucalo ovaj Bajern je ofanzivano najjaci po bokovima i bazira igru po bokovima ali su im u isto vrijeme defanzivno najranjivije mjesto bocne strane.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Contentissimo
- Kontakt:
to je onaj sto sam ja postavio, ali pred kraj poluvremena je skiknuo, evo sad je opet proradioUrbinato je napisao/la:http://aliez.tv/live/live_sport_juventus_/

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Uopste nije losa igra ali vidi se da fali tu malo vise kvalitetnih igraca.
Alessandro Del Piero !
- crvenocrni
- Kontakt:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 37862.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni ovaj dobar pravo, pa eto drugovi
Meni ovaj dobar pravo, pa eto drugovi
Pirlo vani , uništi nas on 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- crvenocrni
- Kontakt:
Jbt isto da vi vodite 2-0 koji je ovo k...?
Edit: jeste i losi braco draga
Edit: jeste i losi braco draga

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 10 apr 2013, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Lijep izlet u Ligi prvaka ove godine.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ova ekipa ce uvijek osvojiti Seriu A , ali nikad nece uraditi nesto posebno u Europi
- Neutralan88
- Kontakt:
Ciao Juve
P.S jedina pozitivna stvar je sto i sljedece sezone ce Juventus biti u ligi prvaka
P.S jedina pozitivna stvar je sto i sljedece sezone ce Juventus biti u ligi prvaka

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne znam sta cekaju vise, toliko kukavicluka dugo nisam vidio...bas kao da mi vodimo a ne Bajern, nas igrac se ne moze okrenut i primit loptu dok oni imaju po 10 metara prostora...
da da konte picko sad mijenjaj sad napadni
ovu pi.ku i kukavicu nisam zelio da gledam vise na klupi juventusa od minhena , a sad je samo potvrdio kolika je kukavica. ocitao mu je Hejkens lekciju fudbala , covjek vodi 2-0 i napada a nasa pi.ka se se brani kod 0-2. limitiran trener, a bgm i igraci koje vodi, nije sve njegova krivica. Vucinic gleda Mandzukica ko veli nek dadne go ko ga je.e ne trcao ja za njim..
Bufon, Listajner, Vidal, Kijelini i Pogba (sto ce to postat) su jedini pravi igraci u ovoj ekipi, ostalo sve polovnjaci ili jos gore ne igra im se fudbala vise (Pirlo). dominirat cemo mi dugo u seriji A, ali u evropi nije moguce nista vise. ovo je pokazalo da je zamjena za Pirla prioritet za narednu sezonu, na njemu nam se bazira igra a njemu se ne igra fudbala vise.
da da konte picko sad mijenjaj sad napadni

Bufon, Listajner, Vidal, Kijelini i Pogba (sto ce to postat) su jedini pravi igraci u ovoj ekipi, ostalo sve polovnjaci ili jos gore ne igra im se fudbala vise (Pirlo). dominirat cemo mi dugo u seriji A, ali u evropi nije moguce nista vise. ovo je pokazalo da je zamjena za Pirla prioritet za narednu sezonu, na njemu nam se bazira igra a njemu se ne igra fudbala vise.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 10 apr 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zasluzeno vodstvo. Bayern je klasa, a to su dokazali u nastavku poluvremena. Lijepo iskustvo za sledecu godinu kada ocekujemo iskorak...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Razumijem frustraciju ali polako nemozes tako na Contea. Ne ide, do juce ga u zlato okivali a sada ga treba otjerati. Nidje veze. Placa se neiskustvo neigranja LPultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne znam sta cekaju vise, toliko kukavicluka dugo nisam vidio...bas kao da mi vodimo a ne Bajern, nas igrac se ne moze okrenut i primit loptu dok oni imaju po 10 metara prostora...
da da konte picko sad mijenjaj sad napadniovu pi.ku i kukavicu nisam zelio da gledam vise na klupi juventusa od minhena , a sad je samo potvrdio kolika je kukavica. ocitao mu je Hejkens lekciju fudbala , covjek vodi 2-0 i napada a nasa pi.ka se se brani kod 0-2.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Bilo je lijepo dok je trajalo......
Nema veze uspjeh je ostvaren, tj. osvajanje Scudetta i uci medju 8 najboljih.....
Sljedece sezone kad dodje Llorente i nadam se jos jedan napadac i to bolji od Spanca onda napasti LP jer grehota je vidjeti onu kari.nu Quagsa u napadu.....
A BOGAMI i traziti Verratia jer Pirlo je puhno doslovno.....
Nema veze uspjeh je ostvaren, tj. osvajanje Scudetta i uci medju 8 najboljih.....
Sljedece sezone kad dodje Llorente i nadam se jos jedan napadac i to bolji od Spanca onda napasti LP jer grehota je vidjeti onu kari.nu Quagsa u napadu.....
A BOGAMI i traziti Verratia jer Pirlo je puhno doslovno.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.