Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
dobro je , igramo ko qrina , 3-5-2 odlicno radi , razvukli nas ljudi ko teraviju, ne mozemo s loptom se sastat.
inace je pametno sa samo 1 igracem na strani igrat protiv ekipe koja igra preko bokova i to nam je najjace oruzje. objesi se Konte.
inace je pametno sa samo 1 igracem na strani igrat protiv ekipe koja igra preko bokova i to nam je najjace oruzje. objesi se Konte.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sve ofensivno neka ubaci pa izgubili 5-0 ili 0-1 isti q... moramo zabiti sto prije... slabo ovo..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ma fali ovoj ekipi jos uvije dosta toga , ali najmanje mi se svidja kako nam sredina terena funkcionira ,,,,
mislim da nismo imali 50 pasova u 1pol na srediti terena ...
napad limitiran kao i uvijekk ....
odbrana na svom mjestu ...
aaa padoin i assamoah nista nisu pokazali
mislim da nismo imali 50 pasova u 1pol na srediti terena ...
napad limitiran kao i uvijekk ....
odbrana na svom mjestu ...
aaa padoin i assamoah nista nisu pokazali
UItras ne dipr.
Dobra partija, borbeno igramo i na tome nemam zamjerke.
Ostaje žal što nema Giovinca umjesto limitiranog Quaglie, tenički igrači protiv Dantea i Buytena su pun pogodak, ali na našu žalost, a najviše zbog povreda, nismo to vidjeli u 2 meča.
Pogba stroj, moramo uzeti više šuteva ako želimo bar 1 gol.
Dobra partija, borbeno igramo i na tome nemam zamjerke.
Ostaje žal što nema Giovinca umjesto limitiranog Quaglie, tenički igrači protiv Dantea i Buytena su pun pogodak, ali na našu žalost, a najviše zbog povreda, nismo to vidjeli u 2 meča.
Pogba stroj, moramo uzeti više šuteva ako želimo bar 1 gol.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
dajte ljudi ima li kakav stream da valja ja se sj.ba trazeci? Nisam sveukupno 10min pogledao

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pirlo,Padoin,Q,Vucinic uzas zivi nemamo mi ovde sta traziti na nasu zalost,treba biti sretan da smo i do cetvrtfinala dosli sa ovakvim timom....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Contentissimo
- Kontakt:
ima li ko dobar link, prvobitni mi je pukao pred kraj poluvremena????
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sta je rekao covjek pogresno ?
Preskacemo sredinu i idemo pravo na napad, a 5ica u sredini. Stoperi ne mogu meda kad im Buffon dodaje loptu. Padoin se bori kao nikada ali agresivnost 0. Ako hocemo golove ovo ili mozda otici 300% agresivnije ili temeljna promjena.
Preskacemo sredinu i idemo pravo na napad, a 5ica u sredini. Stoperi ne mogu meda kad im Buffon dodaje loptu. Padoin se bori kao nikada ali agresivnost 0. Ako hocemo golove ovo ili mozda otici 300% agresivnije ili temeljna promjena.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Q je idiot od igraca, sebican i limitiran , ogranicen ko balkon, kontra 3 na 3 lik sa 30 metara sutira .... fuj, gadi mi se a i oni koji ga ovdje slave kad kod 3:0 postigne četvrti gol, i pisu romane o njegovoj magiji i procentu pogodaka po inuti.. e pa lik nije ni za JUVE STABIA.e
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sta ste napali padoina, bas je solidno odigro... Bori se..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Padoin uzas ? Sta ti gledas druze, pa najvise se trudio, osvojio neokliko kljucnih lopti kao ona kod naše najbolje prilike, te imao jos par solidnih prilika, s druge strane Asamoah se nije vidio, Mene nekad stvarno zanima jel ovo neki ljudi bezze pišu ni ne gledaju utakmicu nego eto ajd navikli smo pricati Padoin loš pa i sada tako ...Ponos Torina je napisao/la:Pirlo,Padoin,Q,Vucinic uzas zivi nemamo mi ovde sta traziti na nasu zalost,treba biti sretan da smo i do cetvrtfinala dosli sa ovakvim timom....
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Neutralan88
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Pirlo,Padoin,Q,Vucinic uzas zivi nemamo mi ovde sta traziti na nasu zalost,treba biti sretan da smo i do cetvrtfinala dosli sa ovakvim timom....
al fakat ruku na srce nema neki TOP igraca u Juventusu

Daleko od toga da mislim da su loši al kad pogledam sastav PSG-a pa bolji su od Juve-a.
Ma bez gola u gostima teško se može proci dalje jbg
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Da imamo Drogbu u napadu ili nekog slicnog mogli bi proci, ovako u tom djelu je razlika i zato necemo ici dalje.Jbga kad se nije kupovalo a moglo se.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa dje bolan igramo dobro , gubimo 2-0 i ljudi nam kampuju na polovici, ne mozemo se sa loptom sastat po 5 minuta, i to tebi dobro? ajd mi bgt objasni sta je ovdje bilo dobro osim defanzive..ovo bi bilo odlicno da mi vodimo 2-0.
pa jel ovo Juve koji ima cilj da napravi nesto u evropi il igra Zeljo pa nam je cilj eto samo da se ne obrukamo pa super i ako odigramo nerijesno..dobro rece neko , daj otvori se , probaj muski pa ako izgubis pa sta i onako ispadas, nema od ove nule nista...a poznavajuci Konteov osjecaj za izmjene prva ce bit u 70.oj minuti kad Bajern povede 1-0.
ps Padoin se maksimalno bori, nije on najgori, on daje 120% koliko moze. Vucinic, Kvaljarela, Markizio i posebno Pirlo su katastrofalni...u sustini postavka je skroz pogresna, i kad je osnovna ideja pogresna ne moze ni kranji rezultat biti dobar..dobro ovaj kaze na areni sto smo napravili sve je slucajno.
pa jel ovo Juve koji ima cilj da napravi nesto u evropi il igra Zeljo pa nam je cilj eto samo da se ne obrukamo pa super i ako odigramo nerijesno..dobro rece neko , daj otvori se , probaj muski pa ako izgubis pa sta i onako ispadas, nema od ove nule nista...a poznavajuci Konteov osjecaj za izmjene prva ce bit u 70.oj minuti kad Bajern povede 1-0.
ps Padoin se maksimalno bori, nije on najgori, on daje 120% koliko moze. Vucinic, Kvaljarela, Markizio i posebno Pirlo su katastrofalni...u sustini postavka je skroz pogresna, i kad je osnovna ideja pogresna ne moze ni kranji rezultat biti dobar..dobro ovaj kaze na areni sto smo napravili sve je slucajno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eh da je sad tu Bendtner. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Na momente dobro igramo, iako je Pirlo vecim dijelom neutralisan. Bayern se mudro postavio, onako rutinski cuvaju stecenu prednost zadrzavanjem lopte, pogotov u drugoj polovini 1 dijela. Malo sam vise ocekivao, prvenstveno sa lijeve strane gdje je Asamoah. Meni se cini da ima neki strah, mada je mogao par puta krenuti i pokusati solo prodor. Padoin koji toliko ospravan, odlicno odradio svoj posao, prije sveg a u odbrani. Takodjer, odbrana vrhunska, samo sto Bonucci ponekad bezveze pokusaje netocnim pasovima...
Sad se tek vidi koliko fali klasni napadac da razbije jake stopere Bayerna, bas kao Ljorente. Ako zabijemo rani pogodak u nastvaku mozda se desi cudo:)
Sad se tek vidi koliko fali klasni napadac da razbije jake stopere Bayerna, bas kao Ljorente. Ako zabijemo rani pogodak u nastvaku mozda se desi cudo:)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Padoin najbolji u prvom poluvremenu.
Solidna igra protiv moćne ekipe, bore se, ima želje, ali relano su jači i nema tu puno polemike. Možda da je Vidal tu, ali eto....
Pirlo dobro zatvoren, kao i napadači. Nisam nezadovoljan igrom, prottiv, ponavljam, moćne ekipe kao što je Bayern, a ostaje to drugo poluvrijeme i još malo nade.
FORZA JUVE!
Solidna igra protiv moćne ekipe, bore se, ima želje, ali relano su jači i nema tu puno polemike. Možda da je Vidal tu, ali eto....
Pirlo dobro zatvoren, kao i napadači. Nisam nezadovoljan igrom, prottiv, ponavljam, moćne ekipe kao što je Bayern, a ostaje to drugo poluvrijeme i još malo nade.
FORZA JUVE!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Trequartista
- Kontakt:
Vi kontate igramo protiv Pescare pa da sve ide kao podmazano. Pa valjda se i Bayern nešto pita.
Odlična igra u prvom, ekipa očekivano mnogo bolje postavljena nego u Minhehu, Bayernu dozvoljeno minimalno slobodnog prostora.
Kažem samo šteta što zbog onog gola iz ofsajda koji je riješio prolaz dalje, ovako sad bi bilo sve otvoreno.
Šteta što nije igrao Vučinić u gostima, vidi se da smo mnogo jači s njim.

Odlična igra u prvom, ekipa očekivano mnogo bolje postavljena nego u Minhehu, Bayernu dozvoljeno minimalno slobodnog prostora.
Kažem samo šteta što zbog onog gola iz ofsajda koji je riješio prolaz dalje, ovako sad bi bilo sve otvoreno.
Šteta što nije igrao Vučinić u gostima, vidi se da smo mnogo jači s njim.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Pirlo je ispod svog nivoa, očito nije u pitanju bila samo trenutna slabost.
Vučinić i Quaglia nemaju dovoljno dobrih lopti, primjetio sam da je desna strana počesto prazna kada napadamo i da Padoin ima prostora, možda bi se to moglo više koristiti
Bonucci mora biti vanredno oprezan zbog žutalja.
Prividni pritisak ali nedovoljan, očekivao sam da onaj slobodnjak uđe..ali Neuer je svjetska klasa... moramo rokati po golu što više...
i jeste vidjeli onu reakciju Buffona kad je Alabi odbio ono...
pokriven, zatvoren i praktično ju je primjetio tek kad je prošla iznad glave jednog našeg... ufff kako ju je skinuo...
šteta sad pa nema Sebe, a moramo spustiti loptu što više, opet je Leo počeo kešterati sa svojim dugim loptama
Vučinić i Quaglia nemaju dovoljno dobrih lopti, primjetio sam da je desna strana počesto prazna kada napadamo i da Padoin ima prostora, možda bi se to moglo više koristiti
Bonucci mora biti vanredno oprezan zbog žutalja.
Prividni pritisak ali nedovoljan, očekivao sam da onaj slobodnjak uđe..ali Neuer je svjetska klasa... moramo rokati po golu što više...
i jeste vidjeli onu reakciju Buffona kad je Alabi odbio ono...

pokriven, zatvoren i praktično ju je primjetio tek kad je prošla iznad glave jednog našeg... ufff kako ju je skinuo...
šteta sad pa nema Sebe, a moramo spustiti loptu što više, opet je Leo počeo kešterati sa svojim dugim loptama

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bili smo bolji od Bayern,a kakvo kampovanje, tu pretjeruješ i to golemo druže, prilike Pirla iz slobodnjaka, ubacivanje pogbe, pokušaj bonućija sa nekoliko metara, izblokiran udarac pogbe u zadnjem trenutku, te nekoliko pokušaja markizija kvaljarele i jedan vučinića, bili smo bolji ... bayern imao jedno ozbiljno ubacivanje kada je buyten kasnio i onaj šut alabe i to je to.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa dje bolan igramo dobro , gubimo 2-0 i ljudi nam kampuju na polovici, ne mozemo se sa loptom sastat po 5 minuta, i to tebi dobro? ajd mi bgt objasni sta je ovdje bilo dobro osim defanzive..ovo bi bilo odlicno da mi vodimo 2-0.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.