FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sapunaru28
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 apr 2013, 21:07

Odvratno. Slomio mu nogu, malo vise gurao da je siguran da je slomio, pa okreno leda

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 apr 2013, 21:08

Mladi fudbaler Željezničara, Nermin Zolotić se nalazi na Klinici za Urgentnu medicinu na Koševu odakle je prebačen na ortopediju.
Veznjak plavih koji je danas doživio tešku povredu i lom noge je maločas primio krv, a uskoro bi jedan od najboljih igrača Željezničara sjesti i za opercioni sto, a čeka se i zeleno svjetlo doktora, koji je okupljaju. Kako saznajemo operciju će izvršiti dr.Čamo, kojem će asistirati dr.Kulenović. Mladom fudbaleru bit će ugrađena metalna šipka.

Inače, na Koševu se nalazi gotovo cijelo rukovodstvo FK Željezničar prevođeno predsjednikom Almirom Gredićem, kao i ekipa na čelu sa kapitenom Muamerom Svrakom.Na Koševu se pojavio i predsjednik N/FSBiH, Elvedin Begić.

moze li neko ovo objasniti ?
FKŽ !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 apr 2013, 21:10

jovanmaksimovic je napisao/la:i jos jednom ponavljam... onaj ko pljuje jamaka i vasilica... nek sebe prvo ispita... jamak je izborio penal, kojeg nije dobio a umjesto toga dobio je drugi zuti karton... i opet nije dobar...

vasilic nas spasi gola... i dobije direktni crveni... i opet nije dobar...

ponekad se pitam, kakvi umovi imaju sve internet...
Vasilic je imao cistu loptu da samo gurne Antolovicu,al je on "gradio",a frajer ga samo zaobisao...al ne mogu ih kriviti ni za sta veceras,poslije onoga sta se desilo nasem najboljem igracu,i jednom divnom decku...**** sve ostalo...bolje da smo 3:0 izgubili nego ovo ...sta reci, Zola volimo te...uz tebe smo
Amare hvala ti...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2013, 21:11

jovanmaksimovic je napisao/la: nisam vidio prvi komentar... a to je sve stvar posmatranja... ono je za mene penal... a ako tebi nije... posteno... medjutim, ja nemogu da shvatim da se odma pljuje zbog toga... :roll:

za vasilica se slazem da je pustio da ga ovaj predje... ali sta je trebao da uradi poslije toga? da ga pusti da da gol? e pa... ovo mi je draze...
Pa naravno da je bolje da ga ruši kad je već zasr'o. Problem je u tome što je zasr'o. Sjeti se samo onog kriminalnog dodavanja protiv Slavije na samom početku utakmice, ko zna šta bi bilo da smo na poluvremenu gubili 2:0 umjesto 1:0.

Vidim, priča se i o nekoj bajnoj igri Zrinjskog. I sa 9 igrača smo ih nabili u šesnesterac, njihov bod je čista nafaka, veze ono nema s fudbalom.

Gubitak Zolotića je gubitak ogromnih razmjera. I za njega, i za klub, i za reprezentaciju, ako baš hoćete i za naš fudbal uopšte. Niko ozbiljan ne dovodi u pitanje činjenicu da je on bio naš najbolji igrač ove sezone. Ponašanje onog nazovi fudbalera nakon što je napravio to što je napravio je za svaku osudu. Onaj što se hvatao za glavu nije taj igrač, to je Graovac ako se ne varam. Ono mahetanje nakon crvenog kartona mu ne treba zaboravit.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 apr 2013, 21:12

Sipka ce sluziti kao mobilizator ili imobilizator,kako se vec strucno kaze. Ona ce tu biti par mjesec,da bi kost pravilno zarasla i onda se sipka smakne i krecu terapije itd....Sretnooo jos jednom momku.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 apr 2013, 21:14

Sapunaru28 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Mladi fudbaler Željezničara, Nermin Zolotić se nalazi na Klinici za Urgentnu medicinu na Koševu odakle je prebačen na ortopediju.
Veznjak plavih koji je danas doživio tešku povredu i lom noge je maločas primio krv, a uskoro bi jedan od najboljih igrača Željezničara sjesti i za opercioni sto, a čeka se i zeleno svjetlo doktora, koji je okupljaju. Kako saznajemo operciju će izvršiti dr.Čamo, kojem će asistirati dr.Kulenović. Mladom fudbaleru bit će ugrađena metalna šipka.

Inače, na Koševu se nalazi gotovo cijelo rukovodstvo FK Željezničar prevođeno predsjednikom Almirom Gredićem, kao i ekipa na čelu sa kapitenom Muamerom Svrakom.Na Koševu se pojavio i predsjednik N/FSBiH, Elvedin Begić.

moze li neko ovo objasniti ?

Stavit cu metalnu sipku u nozi umjesto kosta - sve u svemu kraj njegove karijere.
Pogledaj povredu od prije 7 dana Kevina Ware-a koji ce se vratiti za godinu dana,mislim da je slicna ovoj njegovoj ako nije i gora ;) ;)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 apr 2013, 21:14

@sapunaru28

Moguce i to. Ali sumnjam,ja ipak mislim da sipka i serafi idu dok ne zacijeli kost,s vanjske strane,ne direktno u nogu. Mislim,ali ne mogu reci 100 %.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 apr 2013, 21:15

:( :( :( :(

slika

zasto se ovo desava sve nasim najbolji igracima, zasto jamak ne slomi **** nogu, zasto becks ne slomi nogu :roll:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 apr 2013, 21:17

Izgubili smo i Kvesica i Zolotica, i bas nam fali u odbrani.

Stvarno
moramo poceti sistem kao sto imaju Partizan ili Dinamo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 apr 2013, 21:19

Sapunaru28 je napisao/la:Izgubili smo i Kvesica i Zolotica, i bas nam fali u odbrani.

Stvarno
moramo poceti sistem kao sto imaju Partizan ili Dinamo.
rumun **** sa teme.
DRUG NEBI TI PUNCA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 apr 2013, 21:20

:roll:

Ja mislim da tebi treba jedan vaspitni ban za vrijedjanje i lupetanje.
...Život za Široki...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 apr 2013, 21:21

daj ba nosite ove slike i snimke sta vam je ??????????????
Željeznicar za život cijeli !

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 10 apr 2013, 21:22

Smiri se bagrcavi
Zadnja izmjena: Sapunaru28, dana/u 10 apr 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 10 apr 2013, 21:22

Mi igramo bez Zole, Kvesica, Svrake, Smajica, Brkovica, Bekrica i opet smo PRVI na tabeli.
MI SMO INSTITUCIJA!
IZDRŽI ZOLA, MANIJACI SU UZ TEBE

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 10 apr 2013, 21:23

sa ovim glupostima i lupetanjima zajebi te...trebamo dati maksimalniu podrsku Zoli i biti tu za njega...on je bio uvijek tu za nas...jedini
Amare hvala ti...

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 apr 2013, 21:26

Strava. Zoli zelim brz oporavak

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 apr 2013, 21:28

Utakmicu ne mogu komentarisati jer je ona povreda sve zajesnila. Jos sam u soku.

Po onome sto se moglo vidjeti je moguce da je doslo do otvorenog loma. Mora se operisati sto prije to bolje. Bicu veliki pesimista pa cu reci da je karijera gotova

Ko ovakvoga loma mora da bi noga zarasla mora se staviti sipka/ploca koja ce povezati dva dijela slomljene kosti. Sve je to ok da je rijec o nekome starijem. Kod ovakvog loma ukoliko je osoba mladja opet se ugradjuje sipka ali eksternalna. Sto je gadno, bolno i treba preko godinu dana da zaraste. Ovako nesto:

slika

Onda se ovo sranje mora dotezati i popustati. Ljudi rastu kazu do 21. godine ne znam sta da kazem. Na doktorima je da odluce

Drugi veliki problem je taj sto se prilikom ovakvog loma izlijeva kostana srz a to uzrokuje ugruske u krvi. Sto znaci da ce ukoliko se brzo ne operise morati barem 6 mjesci uzimati blood thiners.

Najgori scenario je i taj da je nedaj Boze potrgao vene i arterije sto bi nedaj Boze moglo uzrokovati i amputacijom. Nedaj Boze. Tesko je biti optimista ali nadam se da ce Zola bit ok da ce nasi doktori to odraditi kako treba. Ne mora on vise nikad zaigrati samo da mu noga bude ok. Nedavno sam izgubio nesto najdragocjenije a ovo me haman pa isto boli.

Danas je Jamak dao razloga ne samo "pljuvacima" nego i mnogim navijacima da mu sa razlogom psuju mater. Ne samo zbog crvenog jer jednostavno lik nije za Zelje pa da zabije jos 30 golova pod precku. Nemojte ga proklinjati zivi bili.

Uhhhhh dana da Bog sacuva i zakloni.

Nedaj se Zola. Moraju mu drugovi titule osvojiti ako nista radi Zole i Kvese navijaci manje vise ionako im se Barca gleda.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 apr 2013, 21:31

Strasno :cry: :cry:
Ne mogu zamislit kako je sad nasim igracima!
Kako li ce oni sad u duel uci!?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 apr 2013, 21:32

Stavlja se langeta ili ti ga metalna sipka sa sarafima,kakva sipka umjesto kosti,kakve gluposti pricate?
Sipka se skida nakon mjesec,dva,zavisno od oporavka,zola je mlad i abd oporavit ce se brzo.
A vjerovali il ne ovakva povreda,ma kako strasno izgledala,ima kraci oporavak od pokidanih ligamenata koljena ili skocnog zgloba.

Vrtim onaj snimak i ne mogu vjerovati koji kreten moras ispasti da covjeku slomis nogu,onda opet nagazis,pogledas preko ramena i odes hladno ko da nista nije bilo,jos se zalis sudiji radi kartona. Ovo je za suspenzije,ko sto neko rece dok se zola ne oporavi+novcana kazna. Mater mu njegovu hebem primitivnu,ko ga dovede u sarajevo sa kamenjara,da bog da mu se vratilo 3x gore

I sta koji klinac komentarisete utakmicu,dobro su ikako igrali poslje povrede zole!!!
Jbt,pitar me zove na telefon,hej,pitar i govori,cist penal bio nad jamakom,a vi ovdje nesto serendate,jest odigrao ko ni sebi ni svom,al ja ga vise necu napadati i sl. Nas je majka mu stara,ima i gorih,ima sto se manje bore za dres,pa igraju.

Nagradno pitanje: Nas sastav za sljedecu utakmicu + 3 izmjene??? :roll: :roll: :roll:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 10 apr 2013, 21:34

Antolovic

Colic Bogi Kerla Stanic

Tomic Svraka

Selimovic Bekric hodzic

Adilovic

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Taree i 27 gostiju.