FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svi nas zele doslovno UNISTITI... na nama je sada da pokazemo svima karakter i da odbranimo duplu krunu!!! pa nek dusmani onda nama PONOVO puse qurac...
sad nam se smiju i govore kako smo slabi a nakon 30.kola cemo opet drzati dva pehara u rukama!!!
sad nam se smiju i govore kako smo slabi a nakon 30.kola cemo opet drzati dva pehara u rukama!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mislim da je negodovao zbog zutog cisto iz razloga jel mu sudija nije odma mislio dati zuti...jel iskreno kolko sam vidio sudija nije ni pomisljao na karton,i tek kada je vidio da je lom noge onda je izvadio karton i to nije odma nego se ispricao za onim 6-tim sudijom koji mu je vjerovatno sugerisao toMatador je napisao/la:Ma vrlo moguce i da je namjerno , jer ako on nakon ovakvog starta negoduje sto je dobio drugi zuti , onda je moguce id aj e ovo namjerno uradio .. Namjerno ili ne , bijednik , jer nakon ovakvog starta negodovati sto si dobio zuti , odvratno , odvratno .
A inace momak se prvi ufatio za glavu i tesko mu je palo to sto je uradio jbg,djelovalo je da nije namjerno haj ga znaj

Brz oporavak Zoli u svakom slucaju hebena stvar
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 apr 2013, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisu te ni citat naucili. Pa idi procitaj sta sam ti napiso u prvom odgovoru. Ti nekom zelis smrt i za mene si automatski primitivac. VozdraJohny je napisao/la:Pa primitivac si jado ti i oni koji su te odgojili u tom duhu.krmak je napisao/la:Nisi ti kriv sto si odgojen kao primitivac i seljacina, do roditelja ti je.Johny je napisao/la:@ krmak
Najgoru mogucu smrt zelim ljudima poput njega i onima koji ga podrzavaju.Jadnik i bjednik nije u stanju prici momku kojem je perspektivnu karijeru doveo pod veliki upitnik.Jado se jos buni i negoduje na crveni karton.
Nabijem njega i tebe na balabana !
Sent from my PMP5580C
Covjek koji opravdava ponasanje Hrvoja moze biti samo jadnik i bjednik kao vec navedeni.
Nije problem sto mu je noga slomljena,problem lezi u neljudskom odnosu gdje ne pokazuje ni trunku solidarnosti i saosjecanja prema tom momku bas kao ti.
Sent from my PMP5580C
voltron30 je napisao/la:Koji k**** lijepiš ovo???AsharaK je napisao/la:
Izdrži NERMINE !
Oj čovjeka, pa da vide ljudi kakvi monstrumi igraju na našim igralištima, eto što lijepim.
Zola je jedan od nas !
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ako Bog da što prije na noge svoje da stane
Žao mi je momka, zbog pišljivih 300-500km ili koliko vec ima u Želji ovako nogu da mu slome fuj
Definitivno najgora povreda koju sam vidjeo u nogometu

Žao mi je momka, zbog pišljivih 300-500km ili koliko vec ima u Želji ovako nogu da mu slome fuj

Definitivno najgora povreda koju sam vidjeo u nogometu

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo, strašno
. Ova morončina je namjerno to uradila, vidi se kako se svom težinom tijela oslanja na njegovu nogu, bijednik. Dok gledam snimak prevrće mi se u stomaku, ne mogu da zamislim kako je njemu trenutno. Momku treba dati veliku podršku jer on to i zaslužuje i nadam se da će iz ovoga izaći samo jači. Puna podrška iz Zenice.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nije taj. Taj što se držao za glavu nije uopšte startovao, onaj drugi balvan, visoki crni. On se još kao ljuti zbog crvenog, umjesto da bar vidi šta je uradio, izvini se...E zato je čmar isp'o.miky_hz je napisao/la:Mislim da je negodovao zbog zutog cisto iz razloga jel mu sudija nije odma mislio dati zuti...jel iskreno kolko sam vidio sudija nije ni pomisljao na karton,i tek kada je vidio da je lom noge onda je izvadio karton i to nije odma nego se ispricao za onim 6-tim sudijom koji mu je vjerovatno sugerisao toMatador je napisao/la:Ma vrlo moguce i da je namjerno , jer ako on nakon ovakvog starta negoduje sto je dobio drugi zuti , onda je moguce id aj e ovo namjerno uradio .. Namjerno ili ne , bijednik , jer nakon ovakvog starta negodovati sto si dobio zuti , odvratno , odvratno .
A inace momak se prvi ufatio za glavu i tesko mu je palo to sto je uradio jbg,djelovalo je da nije namjerno haj ga znaj![]()
Brz oporavak Zoli u svakom slucaju hebena stvar
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jovanmaksimovic je napisao/la:u inat svima sad treba pokazati karakter i sa ovim timom odbraniti duplu krunu!!! cvrsto vjerujem u to!!!AYAN je napisao/la:Postupak Vasilića je bio sličan onome kada je Suarez odbranio čist gol rukom, dobio crveni, ali spasio ekipu. Jamak je glup ko top. Prvi faul koji je napravio bio je za crveni, očito da se lik ne zna kontrolisati. Hasanović i Hodžić su otkriće, nadam se povratku Smajića, Bekrića i Svrake što prije.jovanmaksimovic je napisao/la:vasilic nas je spasio sigurnog gola... a vi samo nastavite pljuvati po njemu...
Ali Zola će nam mnogo nedostajati, on mi je nekako najpouzdaniji.
- BeyKopites
- Kontakt:
Qrko nije bilo namjere, i ja želim da vjerujem u to al' vidiš ovog Hrvoja klocine pa 3-4 sec. mu je stajao na nozi, konjina je nagazio i 3-4 sec. ne popušta. Pa ne mogu da vjerujem znači nadam se da će dobiti NAJGORU MOGUĆU kaznu od saveza, frajera treba banovati iz Premijer lige totalno zbog starta a i zbog hojratskog ponašanja...kinder_jaje je napisao/la:Po meni ovdje nije bilo namjere od igraca Zrinjskog znam da vam je tesko ali pogledajte koliko puta bude ovakvih startova u bilo kojoj ligi,nemoguce je bilo da se covjek zaustavi budite realni

Nermine neka ti Bog podari sve najbolje i nadam se da ćeš se izvući iz svega ovoga, nadam se da će se svi moliti za tebe...

I samo ću još da kažem : NA MUCI SE POZNAJU JUNACI ! - Željo do duple krune !!!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Strasno Allaha mi,navijam za Sarajevo,al mi je doslo da placem kad sam vidio povredi i pogovoto onu djevojcicu na tribinama,mislim da je sestra od Zolotica.Izdrzi i sto prije se vrati na teren majstore.
Namjerno 100%, mene zvao na mob prije utakmice, kaze jedva cekam na teren, cim vidim zolotica nogu cu mu slomit<3 LiMes <3 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo, strašno. Ova morončina je namjerno to uradila, vidi se kako se svom težinom tijela oslanja na njegovu nogu, bijednik. Dok gledam snimak prevrće mi se u stomaku, ne mogu da zamislim kako je njemu trenutno. Momku treba dati veliku podršku jer on to i zaslužuje i nadam se da će iz ovoga izaći samo jači. Puna podrška iz Zenice.
Sent from my PMP5580C
Ne mogu da vjerujem koji smo mi pehovi ne samo za ovaj rezultat gdje smo trebali zabit 2-3 gola nego nam je ovo vec 4-5 povreda u sezoni.
Zola izdrži !
Zola izdrži !
FKŽ !
Ovo je i za mene najgora povreda koju sam vidio u fudbalu , uz onu Eduardovu , ali ne i u sportu .. Ono sto je neki dan Kevin Ware dozivio je nesto najgore sto sam ikad vidio , bukvalno mi je lose bilo , samo sto nisam povratio nakon toga .. Ostaje nam samo da se nadamo da ce se vratiti , stvarno bi bilo odvratno da bude drugacije

Pricao sam danima ,pricacu i poslije ove utakmice.Nermin Zolotic i Armin Hodzic su najbolja 2 igraca Zelje .Gledati ova 2 momka kako igraju je milina ,jer su mladi ,jer vole klub ,jer su kvalitet i jer igraju srcem.Nermine zelim ti sve najbolje ,ne mogu da vjerujem sta ti se dogodilo,iskreno se nadam da ces ovo prebroditi jer sam uvijeren bio da ces biti novi Rahimic.
Nije mi krivo zbog 0-0,zao mi je ove utakmice zbog tebe,ali i je drago da se pokazalo da ti i Armin,nasa djeca,su dokaz da mi imamo igraca koji imaju kvalitet.Vi ste Zeljo pravi kakav zelim gledati.Ove ostale bogalje,ADil -begove ,tj Adil -kurcine,Jamake,Stanice,i ostale nabijem na neku stvar,jer kad gledam Vas dvojicu vidim vise nego u svima njima i kvaliteta i pozrtvovanosti.Armin je u 3 tekme pokazao vise fudbalskog zanja nego onaj konj u 2 sezone.Milina je vidjeti kad ono dijete primi loptu ,pa stane pa opali laznjak,pa je drzi kod sebe,a ovi nesmiju napasti.
Onaj pacer moze samo iz prekida nesto,a kad treba proci padne ili se spetlja ,dok jos nije ni krenuo sa loptom.
Jako sam ljut poslije tekme,ali ne zbog 0-0.imali 3 teske tekme,umor je stiga i razumijem,ali toliko mi je krivo zbog Zole,da sam u jednom trenu u revoltu rekao,pa sto njemu Boze dragi,sto se Jamaku,ili Stanicu ne desi ovo,sto njemu.
Ruzno je to i pomisliti nekome,ali mi je krivo sto se to takvom biseru desilo,a ja cu morati trpiti hrpu neinteligentih igraca i moracu se njima zadovoljavati i gledati u plavom dresu.
Izdrzi majstore i vrati se sto prije,a Armina u prvih 11,i nadam se da cemo te gledati i sljedece godine,jer sigurno da ce i on uskoro biti novi zmaj.
Nije mi krivo zbog 0-0,zao mi je ove utakmice zbog tebe,ali i je drago da se pokazalo da ti i Armin,nasa djeca,su dokaz da mi imamo igraca koji imaju kvalitet.Vi ste Zeljo pravi kakav zelim gledati.Ove ostale bogalje,ADil -begove ,tj Adil -kurcine,Jamake,Stanice,i ostale nabijem na neku stvar,jer kad gledam Vas dvojicu vidim vise nego u svima njima i kvaliteta i pozrtvovanosti.Armin je u 3 tekme pokazao vise fudbalskog zanja nego onaj konj u 2 sezone.Milina je vidjeti kad ono dijete primi loptu ,pa stane pa opali laznjak,pa je drzi kod sebe,a ovi nesmiju napasti.
Onaj pacer moze samo iz prekida nesto,a kad treba proci padne ili se spetlja ,dok jos nije ni krenuo sa loptom.
Jako sam ljut poslije tekme,ali ne zbog 0-0.imali 3 teske tekme,umor je stiga i razumijem,ali toliko mi je krivo zbog Zole,da sam u jednom trenu u revoltu rekao,pa sto njemu Boze dragi,sto se Jamaku,ili Stanicu ne desi ovo,sto njemu.
Ruzno je to i pomisliti nekome,ali mi je krivo sto se to takvom biseru desilo,a ja cu morati trpiti hrpu neinteligentih igraca i moracu se njima zadovoljavati i gledati u plavom dresu.
Izdrzi majstore i vrati se sto prije,a Armina u prvih 11,i nadam se da cemo te gledati i sljedece godine,jer sigurno da ce i on uskoro biti novi zmaj.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Za boljitak covjecanstva i nasih potomaka , smrt pojedinaca ili grupe bi bila lijek na ranu.Ne osporavam to da je ispao nekorektan i zasluzio je crveni nema veze jeli bilo namjerno ili ne ali zeljeti nekome smrt ma sta uradio ne ide mi u glavu.
Zao mi je momka ko da mi je brat rodjeni i molim Boga da se sto prije oporavi i bude onaj stari akoBogda
Ratni zlocinci genocidnih djela su ljudi kojima ne treba zeljeti tesku smrt ? Ne budi smijesan , radi njih ti danas gledas gdje da potrosis 2 km a velika vecina nema rame za plakanje jer su mu isti ti ljudi oduzeli to.
Ovo je nevezano za ovu temu pa necu opsirnije pricati o tome.Reagovao sam u afektu jer me zabolila reakcija Hrvoja.
Ne mogu da vjerujem da jedan sportista moze biti toliko hladan i neosjecajan.Ovo se danas sutra moglo desiti njemu.
Ako nista trebao je prici momku i dati mu doznanja da to nije uradio namjerno.Ovako sve dobro sto je u sportskoj karijeri uradio pada u vodu jer je ovo prije svega neljudski potez a onda i anti-sportski.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- nesvrstani
- Kontakt:
namjerno ili ne sada je najmanje bitno, brz oporavak i povratak na teren!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Prijatelju moj, da se onako slomi noga treba se potrudit, a dotični se potrudi i više nego treba. Njegova reakcija nakon starta je više nego bijedna, ona upućuje na to da je imao namjeru da ga povrijedi. Registrovao si se samo radi provokacija, paćeniku.krmak je napisao/la:Namjerno 100%, mene zvao na mob prije utakmice, kaze jedva cekam na teren, cim vidim zolotica nogu cu mu slomit<3 LiMes <3 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo, strašno. Ova morončina je namjerno to uradila, vidi se kako se svom težinom tijela oslanja na njegovu nogu, bijednik. Dok gledam snimak prevrće mi se u stomaku, ne mogu da zamislim kako je njemu trenutno. Momku treba dati veliku podršku jer on to i zaslužuje i nadam se da će iz ovoga izaći samo jači. Puna podrška iz Zenice.
Sent from my PMP5580C
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Zaplakah veceras nakon mnogo godina, kad vidjeh Zolu kako ga iznose i igrace Želje kako placu
Bogi se totalno sjebao i potonuo
Stanić isto i ostali
Vasiliću cu se sutra sjetit komplet familije, jer sam sad uništen.

Bogi se totalno sjebao i potonuo

Vasiliću cu se sutra sjetit komplet familije, jer sam sad uništen.
Ja licno jos sebi nisam dosao poslije ove Nerminove povrede,svaka rijec je suvisna.
Raja sabur i sacuvajte dostojanstvo,licno bih halalio titulu,kup i Evropu uopste samo da se nije ovo veceras desilo Zoli kao i ono Kvesi,nije ovo sportska tragedija samo za Zelju,vec i za nasu mladu reprezentaciju,njih dvojica su bili velik nada naseg fudbala uopste i ako Bog da oporaviti ce se njih dvojica i biti oni stari.Nemojte nasjedati na provokacije pojedinih balavaca i sve navijace komsija stavljati u isti kos,vecina ih je normalna i znaju sta ovakve povrede znace,a misljenje ovih par debila i imbecila nije ni bitno.Sto se tice utakmice nije ni bitan vecerasnji rezultat,poslije 69 minute dobro su ikako i hodali.Za titulu licno ne brinem ne zato sto mislim da smo puno kvalitetniji od komsija(sve ovo je u 5 deka) vec zbog rasporeda i ova cetiri boda.I mi i oni imamo po pet tekmi u Sarajevu(racunam nasu na Otoci) ali gostovanja komsija(Siroki,Borac,Zeljo i Zrinjski) su objektivno teza u odnosu na nasa(Radnik,Rudar,Velez i Siroki),ali moram ponoviti da i mi i komsije imamo srecu sto smo imali veliku zalihu bodova u odnosu na Borac jer ljudi su stvarno najkvalitetnija ekipa svidjelo se to nekom ili ne.Nermine neka ti Allah podari brz oporavak.
Raja sabur i sacuvajte dostojanstvo,licno bih halalio titulu,kup i Evropu uopste samo da se nije ovo veceras desilo Zoli kao i ono Kvesi,nije ovo sportska tragedija samo za Zelju,vec i za nasu mladu reprezentaciju,njih dvojica su bili velik nada naseg fudbala uopste i ako Bog da oporaviti ce se njih dvojica i biti oni stari.Nemojte nasjedati na provokacije pojedinih balavaca i sve navijace komsija stavljati u isti kos,vecina ih je normalna i znaju sta ovakve povrede znace,a misljenje ovih par debila i imbecila nije ni bitno.Sto se tice utakmice nije ni bitan vecerasnji rezultat,poslije 69 minute dobro su ikako i hodali.Za titulu licno ne brinem ne zato sto mislim da smo puno kvalitetniji od komsija(sve ovo je u 5 deka) vec zbog rasporeda i ova cetiri boda.I mi i oni imamo po pet tekmi u Sarajevu(racunam nasu na Otoci) ali gostovanja komsija(Siroki,Borac,Zeljo i Zrinjski) su objektivno teza u odnosu na nasa(Radnik,Rudar,Velez i Siroki),ali moram ponoviti da i mi i komsije imamo srecu sto smo imali veliku zalihu bodova u odnosu na Borac jer ljudi su stvarno najkvalitetnija ekipa svidjelo se to nekom ili ne.Nermine neka ti Allah podari brz oporavak.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Strašno, užas, onom grmalju treba zabranit ulazak na terene u cijeloj BiH i šire, komplet mu se familije sjetim. Ljudi dragi ja ne znam šta se ovo dešava al prvih 11 nam sada izgleda ovako. Antolović, Urdinov, Kerla, Bogi, Benjo, Hasanović, Tomić, Selimović, Stanić, Hodžić i Adilović. Jedina prava zamjena je vjerovali ili ne Elvir Čolić
. Nama neko kao da je sihre bacio Kvesić, Zolotić, Svraka, Bekrić, pored toga Jamak i Vasilić crveni.. što je previše, previše je....

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, WeekendOffender i 23 gosta.