Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Može li Ibra zabiti večeras 

naravno da može, ja sam ga igraosock56 je napisao/la:Može li Ibra zabiti večeras

Pustiću sunce da topi ljubav!
Messi na klupi...hoshafka je napisao/la:naravno da može, ja sam ga igraosock56 je napisao/la:Može li Ibra zabiti večeras, i messija da će zabit. Dodao i oba daju, što je logično
Gore za Psg sto Messi ne igra 

pa valjda će bit kv.1, ako ne uđe levatvecaveca je napisao/la:Gore za Psg sto Messi ne igra

Pustiću sunce da topi ljubav!
Koliko je kornera na ut. Juve bay ? Prvo polu?
- crvenocrni
- Kontakt:
5 komadasoxx je napisao/la:Koliko je kornera na ut. Juve bay ? Prvo polu?
- EmirSioux89
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?92fca5beabd71d494 ... c783c8.jpg
Kreno na trening odigra Barsu s.t i Real i trazi jos jednu, i ja ove hadalje dodjo kuci izgubili nece pa nece
Kreno na trening odigra Barsu s.t i Real i trazi jos jednu, i ja ove hadalje dodjo kuci izgubili nece pa nece
Manchester United!
Dacemo mi tebi i par sedmica.TamoNeko je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Istog momenta kada shvatite da je kladionica sreća prije svega, svima će vam biti mnogo, mnogo lakše.
A svakako se slažem u vezi oni psovki. Može se desiti svakome da izleti sasvim slučajno, ali to raditi nakon što si dobio listić i još se hvaliti kako ti je psovanje Boga uzrečica je prije svega bolesno, i takvim likovima bih zabranio dolazak na forum.
Istog momenta kada Ti shvatis da si goli visuljko od prognozera i kad shvatis da si ljubomoran na ljude poput Ate vjerujem i znam 100% da ce i tebi biti lakse.
Ne mogu da shvatim koliko glupih ljudi ima. Dajte mi samo 5 minuta ovaj podforum i ovlasti da banujem trajno i da pocistim **** da se lakse dise na ovom podforumu.
Mogu se ovdje neki kurciti koliko god to hoce ali cast svakome i bez izuzetka Ata je najbolji poster na topicu i cao mali djaci. Ima tu jos par njih ali koji pogadjaju od danas do prekuce a frajera ste uzeli na zub jer vam izaziva zazubice od svojih postenih postiranja i naravno dobitaka.
Nije dzaba receno da na balkanu ce ti ljudi oprostiti sve sem uspjeha. Fuj, kud se rodi na ovom usranom balkanu gdje svaki primitivac moze da dodje do izrazaja i u zemlji gdje ne mozes bit' glup i da hoces jer konkurencija je zaista prevelika!
Ata molim Te nemoj ici i postiraj care namjerno a ovi glupaci koji nemaju marke prebijene u dzepu nek slusaju i gledaju kako se kladi ili nek **** sa topica.
VELIKI POZDRAV ZA TEBE ATA!!!!
PS: usput da **** mamu Chicago Bullsima za sinosnji poraz, skinuli su mi jako veliki dobitak.

naravno bana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hajde Queen's Park preokreni to jbt skote a i ovaj bajern u kosarci kad x zavrsi

Padoh samo Ibra gol za 271 KM... 

onaj sudac na utakmicu Juvea ne bi dao žuti k. da igrači pištolje izvade
Barcelona ?
Prije bih ih nazvao EL Fukara, jeb.em im svu familiju znaci.
Prije bih ih nazvao EL Fukara, jeb.em im svu familiju znaci.

Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
- EmirSioux89
- Kontakt:
Paragvaj/17 - Venecuela/17 imal gdje live score da na rezultatima nema 

Manchester United!
Mozeli ko od vas da uđe na premijer račun
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ja ne moguxxh2o je napisao/la:Mozeli ko od vas da uđe na premijer račun
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ne moze ni kod menexxh2o je napisao/la:Mozeli ko od vas da uđe na premijer račun

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
0-0 HT bar na w*in.baEmirSioux89 je napisao/la:Paragvaj/17 - Venecuela/17 imal gdje live score da na rezultatima nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.