Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

edoox
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la edoox » 19 nov 2009, 11:35

A to bi nam Vaha pomogao?! Nama da sjede i Pepe..Anchelotii..Mourinho..Wenger ne b donijeli ništa bolje..puno je toga komlikovanog i "čudmog" oko reprezentacije! A to mi NIKAD saznat nećemo!! To je problem!!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 nov 2009, 11:47

Kao sto pinoche rece, Ciro nam ga je sukno do jaja, i jeste tako. Vidite igrace tipa Salihovica i Ibricica, to su svi igraci koji vole igrati vise naprijed, a on ih je stavio na bocne pozicije i vise da igraju u defanzivi samo da bi za neke svoje igrace (Muratovic) moga naci mjesta.
Salihovic igra u Hoff u veznom redu i tu je odlican i mi njegove kvalitete ne mozemo iskoristiti. Znaci igrali smo bez Salihovica. Takodjer i bez Ibricica. Ibisevic bi mogao igrati kad bi Portugalci igrali sa jednim u odbrani.
Zasto Ciro nije naredio Spahicu da ocisti zute kartone u Estoniji i da pauzira protiv Spanije i da ga imamo obje utakmice u barazu? A zna se da za Spahica nemamo dostojnu zamjenu. Zasto se Rahimic nije ocistio zutih kartona? Ma ne znam koja da je postava igrala protiv Spanije ne bi gore prosla nego ovi koji su igrali. Ovo su sve Cirine greske koje su nas skupo kostale.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 19 nov 2009, 11:54

SKANDALOZNA VIJEST IZ PORTUGALA
Na prvoj utakmici baraza za plasman na SP u JAR 2010 godine,na utakmici izmedju domace selekcije Portugala i nashe lijepe Bosne i Hercegovine,dogodilo se par nimalo lijepih stvari za nasu reprezentaciju.
Naime,svi smo upoznati da smo ostali bez "glave tima",Spahica!
Poslije toga uslijedilo je "izivlljavanje na nashim igrachima prilikom povratnog leta,kada su u avionu proveli neshto vishe od sat vremena cekajuci "potvrdu" leta!!!
Sve smo to proshli muski i na nogama,ali nam je danas od celnih ljudi sportskog saveza reprezentacie portugala stigla vijest u kojoj izmedju ostalog stoji:
"Na utakmici kaja se odigraala u subotu u Lisabonu na stadionu FK Benfica,od strane BH-a nogometasha pricinjena je veca materijalna steta!
Naime,u tri navrata shutevi BH-a nogometaasha pogodili su okvir gola i tako su nachinili trajne deformacije okvira gola.Stradale su dvije prechke i jedna stativa,pa su golovi na tom stadionu,koji su bili od legura Dur-Aluminijuma,zamjenjeni,ali sada od neshto jaceg materijala.U pitanju je nehrdjajuci celik oznake Č 4571,koji ima vlacnu cvrstocu 500-730 N/mm2,granicu razvlacenej 210 N/mm2,i zilavostot od 45-85 V(j),sto je kostalo neshto vishe od 10 000 eura!!
U prilozenom,vam dostavljamo i rezultate jachine shuteva i slike ostecenih okvira,koje cemo isto poslati i Svjetskoj fudbalskoj asocijaciji FIFA,koja bi mogla BH reprezentativce kazniti po Kanadskom sistemu,ukoliko njihovi udarci budu jachi od odredjenog.
Naime,u kanadskom zakonu stoji "Svaki sportista koji ima jachi udarac od dozvoljenih mjera,bilo to glavom,nogom ili rukom,svaki sledeci udarac koji uputi ka protivnickom igrachu bit ce kaznjen po pravilu udarca hladnim oruzjem"
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 19 nov 2009, 12:01

Ma kakav Ćiro crni, mi sinoc nismo imali nikakvu taktiku, s brda s dola igra.Zasto nas vazda na kraju neko mora usrat.On otjera jednog Misimovoća.I u intervjuu on haman zaplako, koji je to hoštapler, hebo ga Usanovic.Mi imamo strasnu reprezentaciju koja moze rasturiti jednu Sloveniju, koja se plasirala na svjetsko a mi nismo.ŽAo mi je sto se nad Bosnom svi izživljavaju i sportski i politicki i svakako.Naivni smo previse i previse je neprijatelja Bosne

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 19 nov 2009, 12:29

vi sad govorite ćiro nije trener ma bježite ko to bi bio bolji kodro jeli,pa bih ima mnogo slabiju momčad od portugala evo hasagić brani negdi u nekom levatu iz turske muratović u šturmu igra kojeg je široki trebao izbacit iz europe,nadarević,jahić,pandža svi igraju u klubovim koji nisu bolji ni ove naše klubove iz bih

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 12:33

Steve Urkel je napisao/la:vi sad govorite ćiro nije trener ma bježite ko to bi bio bolji kodro jeli,pa bih ima mnogo slabiju momčad od portugala evo hasagić brani negdi u nekom levatu iz turske muratović u šturmu igra kojeg je široki trebao izbacit iz europe,nadarević,jahić,pandža svi igraju u klubovim koji nisu bolji ni ove naše klubove iz bih
Ma Hasagic i ne brani a klub je Istanbul BB...Covjek ne brani no na golu je zvjer !!!
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 12:37

Steve Urkel je napisao/la:vi sad govorite ćiro nije trener ma bježite ko to bi bio bolji kodro jeli,pa bih ima mnogo slabiju momčad od portugala evo hasagić brani negdi u nekom levatu iz turske muratović u šturmu igra kojeg je široki trebao izbacit iz europe,nadarević,jahić,pandža svi igraju u klubovim koji nisu bolji ni ove naše klubove iz bih
Spanija dva poraza
Turska poraz i bod uz Fortunu
Portugal dva poraza
Toliko o znanju Cire

ps, klupa sinoc sve odbrambeni igraci, a ganjamo rezultat, pljuc pljuc, valjda da se zadovolji Miro junior

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 nov 2009, 12:45

Ciro nas je doveo u baraz i svaka mu cast..jer to nikom nije poslo za rukom ... ;)
A C A B !

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 19 nov 2009, 12:52

..bo vas kodro, nego moli Boga da ciro ostane!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 19 nov 2009, 12:54

Ciro je kralj i ovo sto je do sad uradio nije ni jedan prije njega, sada BiH vise nije kanta za nabijanje i naredne kvalifikacije svi ce nas izbjegavati, ovi "patrioti" sto sad pljuju po svemu nek si ebu kevu nezahvalnu, svi veliki strucnjaci i treneri. Prvo malo vokabular svoj nabrijte bar na 20 gramaticki ispravnih riječi pa se onda javljajte i nastavite sa pljuvanjem, do tad nek vas je sram, s takvim ljudima i "navijacima" dobro smo i dogurali. Iz utakmice u utakmicu prvo igrace kujete u zvijezde pa ako se desi poraz onda su klocevi i oni i trener... PREJAKI STE
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 nov 2009, 12:55

Ćiro je kralj marketinga.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Sanch3z
Kontakt:

Post Postao/la Sanch3z » 19 nov 2009, 13:08

ma vi ste ba ljudi smijesni..zaboravili ste kako se lijepo bilo smijat kad smo pobjedjivali, sad blatite covjeka koji je preuzeo odgovornost da vodi reprezentaciju, niko drugi nema muda ni da je uzme da vodi. Pa ljudi baraz su gledali ljudi od 7 do 77 godina.. ovo je prvi put u postojanju reprezentacije da ovako veliki broj prati utakmice, ne kazem da je za to sve zasluzan Ciro, ali ipak nije fer da ga blatite sad nakon poraza.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 19 nov 2009, 15:22

Ciro je rekao da ce da razmisli da li ostaje :!:

Bilo bi ljepo da ostane :roll:
× Plava krv ispod koze ×

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 nov 2009, 15:32

Pun forum strucnjaka :shock:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 nov 2009, 15:34

Ciro 100% odlazi u Kinu.
Treba dovesti Vahu poslije svijetskog prvenstva.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:42

ibrakadabra je napisao/la:Ciro 100% odlazi u Kinu.
Treba dovesti Vahu poslije svijetskog prvenstva.
rekao on da nece..ne zanima ga taj posao a rekao je prije 2 mjeseca da se sve manje i manje osjeca Bosanac i Europljanin jer ga daljina ohladi...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 nov 2009, 15:47

Treba dovest nekoga koji nije iz BIH nekog stranca mozda je to kljuc za uspjeh. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 15:52

do juce smo mu pjevali ciro beze mi ti se kunemo a sad ko nevalja ma nevaljamo mi i da je pametan covjek rjesio bi se govana i da zivi zivot kako treba a ne slusat sta stoka prica o njemu

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 19 nov 2009, 15:55

Ja kralja "treba dovesti Vahu".Pa hajde da ga dovedemo.Pa ljudi moji neće ni Vaha ni Meša ni bilo ko drugi da dođe od svojih miliončića.Možda bi i došli ali da repka bude njihova zadnja opcija da nemaju drugu alternativu.Ne govorim o opravdanosti toga da li trebaju doći ili ne(zakon o sportu,savez itd),ali ako su patriote sami bi već ranije došli pa neka oni budu ti koji će pokrenuti stvar u pozitivnom smislu.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 15:57

aqarius je napisao/la:Ja kralja "treba dovesti Vahu".Pa hajde da ga dovedemo.Pa ljudi moji neće ni Vaha ni Meša ni bilo ko drugi da dođe od svojih miliončića.Možda bi i došli ali da repka bude njihova zadnja opcija da nemaju drugu alternativu.Ne govorim o opravdanosti toga da li trebaju doći ili ne(zakon o sportu,savez itd),ali ako su patriote sami bi već ranije došli pa neka oni budu ti koji će pokrenuti stvar u pozitivnom smislu.
ljudi nama je baksuz osim cim se on poceo pojavljivat sad nako kljakav odma nam je krenulo nizbrdo on je ciri i reko kako ce da igra samo sto je ciro zaboravio da je ivica osim imo malo jaci potres i nema pojima sta prica :D :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.