To je ogroman problem Travnika...
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- vidovitadjemila
Re: NK Travnik
Ribic je komandant odbrane pravi on diktira izlaske postavlja odbranu i sigurno je da s njim na terenu stvari malo drukcije izgledaju.Odbrana ima dozu sigurnosti vise.Samo ima jednu negativnu crtu.Olako i bez ikakve veze dobija kartone.Nema tekme da on ne dobije karton.Protiv Radnika je dobio karton na kraju zbog prigovora i kada je sudac ispravno pokazao faul za goste.I on to stalno ponavlja .A Popovic dobije karton zbog simuliranja da je to bilo smjesno gledati.I onda izgubimo u Zenici ,a te dvije gluposti proslo kolo razbiju nam se o glavu.I falila su njih dva .To je sigurno.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- vidovitadjemila
TRAVNIK - RUDAR stadion Prirota 10.04.2013 16.30 h.
Nakon nesretnog poraza na Bilinom polju nogometaše Travnika očekuje duel sa Rudarom u okviru 21.kola PL BiH .
Gosti su u prošlom kolu stigli do prve proljetne pobjede pa rasterećeni stižu na Pirotu
„ Nema vremena za plakanje i propušteno na Bilinom polju . Pred nama je dvomeč u kojem odlučujemo o svojoj sudbini . Prvi izazov je Rudar koji ima dobru ekipu , ali mi osim pobjede nemamo drugog izbora ,"istakao je Elvedin Beganović trener Travnika .
Napadač Deni Simeunović ovog proljeća nalazi se u izvrsnoj formi i navijači vezira od njega očekuju da nastavi golgeterski niz.
„ Jesenas smo u Prijedoru odigrali dobru utakmicu ali smo nesretno poraženi.Nedostaje nam malo sportske sreće koja će ovaj put biti nadam se , uz nas. Imamo kvalitetu da dođemo do novih bodova," naglašava brzonogi Simeunović.
U tim se vraćaju Ribić i Popović koji su odradili suspenziju , a nedostajaće Isaković zbog iscrpljenosti.
Vjerovatni sastav : Fejzić , Terzić , Grabus , Ribić , Laštro , An.Čurić , Tabaković , Hećo , Simeunović , Popović , Turković .
Ukoliko ovaj sastav istrci sutra mislim da svi mogu hladno odigrati keca na kladionici.Ni puno jace ekipe od Rudara nebi sutra izdrzale na Piroti.Jos ako se sacuvamo za Gradinu i ne bude kartona puno mogli bi za vikend rjesiti gotovo sve brige oko opstanka .Siguran sam 1000 posto da Travnik dobija sutra...
Nakon nesretnog poraza na Bilinom polju nogometaše Travnika očekuje duel sa Rudarom u okviru 21.kola PL BiH .
Gosti su u prošlom kolu stigli do prve proljetne pobjede pa rasterećeni stižu na Pirotu
„ Nema vremena za plakanje i propušteno na Bilinom polju . Pred nama je dvomeč u kojem odlučujemo o svojoj sudbini . Prvi izazov je Rudar koji ima dobru ekipu , ali mi osim pobjede nemamo drugog izbora ,"istakao je Elvedin Beganović trener Travnika .
Napadač Deni Simeunović ovog proljeća nalazi se u izvrsnoj formi i navijači vezira od njega očekuju da nastavi golgeterski niz.
„ Jesenas smo u Prijedoru odigrali dobru utakmicu ali smo nesretno poraženi.Nedostaje nam malo sportske sreće koja će ovaj put biti nadam se , uz nas. Imamo kvalitetu da dođemo do novih bodova," naglašava brzonogi Simeunović.
U tim se vraćaju Ribić i Popović koji su odradili suspenziju , a nedostajaće Isaković zbog iscrpljenosti.
Vjerovatni sastav : Fejzić , Terzić , Grabus , Ribić , Laštro , An.Čurić , Tabaković , Hećo , Simeunović , Popović , Turković .
Ukoliko ovaj sastav istrci sutra mislim da svi mogu hladno odigrati keca na kladionici.Ni puno jace ekipe od Rudara nebi sutra izdrzale na Piroti.Jos ako se sacuvamo za Gradinu i ne bude kartona puno mogli bi za vikend rjesiti gotovo sve brige oko opstanka .Siguran sam 1000 posto da Travnik dobija sutra...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- vidovitadjemila
Čestitke ekipi Rudara na zasluzenoj pobjedi.I to vise nego zasluzenoj.Ja kolkiko mi je godina nisam do danas zapamtio da Travnik nije imao za 90 min ni jednu priliku.doduse imali smo precku u 2 pol. poslije suta sa 20 ak metara.Rudar je postigao pogodak kada sam igrac cini mi se s brojem 7 izmedju 5 igraca Travnika nesmetano poslije centarsuta ubaci glavom loptu u mrezu.Stvarno smjesna situacija 5 odbrambenih igraca i niko ne stoji kod jednog jedinog napadaca u 16 metara.Inace igraci Rudara su dobili gotovo sve duele na sredini ,imali jos par izvrsnih situacija a sto smo izbjegli zesci poraz moramo zahvaliti stoperskom paru Ribic-Lastro.Vrh gluposti je trener Beganovic.E svaka ti cast i tebi ko takvog kretena stavi za trenera.Ili ne zna ili je znao da mora izgubiti,jer niko na stadionu nije skontao zasto je na pol.zamjenio Turkovica a malo kasnije i Simeunovica i ubacio pazi sad-dva zadnja vezna Kovacevica i zatagica i time normalno rjesio pitanje pobjednika,jer vise nije ni bilo pomisli da neko moze zabiti.U redovima gostiju odlicna igra igraca sa br.20 Mikica koji je harao sredinom i radio sta je htio.
Na kraju aplauz gostima objektivne raje na Piroti.Ne znam sta bi vise rekao ,ovo je prava sramota kako su igraci pristupili ovoj utakmici.I vidi se po odnosu i zalaganju da nista ne stima u ekipi.Stvarno ne vidim koja je svrha vise gledati ovo sranje od kluba jbg...
Na kraju aplauz gostima objektivne raje na Piroti.Ne znam sta bi vise rekao ,ovo je prava sramota kako su igraci pristupili ovoj utakmici.I vidi se po odnosu i zalaganju da nista ne stima u ekipi.Stvarno ne vidim koja je svrha vise gledati ovo sranje od kluba jbg...
Travnik mi je uvijek bila simpatična ekipa ostavljaju uvijek srce na terenu ali imate popravni protiv Gradine tu morate pobedit, možda vam je i do trenera imate sad gagca možda vas on spasi neku proda neku kupividovitadjemila je napisao/la:Čestitke ekipi Rudara na zasluzenoj pobjedi.I to vise nego zasluzenoj.Ja kolkiko mi je godina nisam do danas zapamtio da Travnik nije imao za 90 min ni jednu priliku.doduse imali smo precku u 2 pol. poslije suta sa 20 ak metara.Rudar je postigao pogodak kada sam igrac cini mi se s brojem 7 izmedju 5 igraca Travnika nesmetano poslije centarsuta ubaci glavom loptu u mrezu.Stvarno smjesna situacija 5 odbrambenih igraca i niko ne stoji kod jednog jedinog napadaca u 16 metara.Inace igraci Rudara su dobili gotovo sve duele na sredini ,imali jos par izvrsnih situacija a sto smo izbjegli zesci poraz moramo zahvaliti stoperskom paru Ribic-Lastro.Vrh gluposti je trener Beganovic.E svaka ti cast i tebi ko takvog kretena stavi za trenera.Ili ne zna ili je znao da mora izgubiti,jer niko na stadionu nije skontao zasto je na pol.zamjenio Turkovica a malo kasnije i Simeunovica i ubacio pazi sad-dva zadnja vezna Kovacevica i zatagica i time normalno rjesio pitanje pobjednika,jer vise nije ni bilo pomisli da neko moze zabiti.U redovima gostiju odlicna igra igraca sa br.20 Mikica koji je harao sredinom i radio sta je htio.
dno dna...na poluvremenu turkovic i simeunovic izlaze dva iole jedina momka pored ribica i lastre sto mogu dati gol il ga ugurati nekako...popovic odsjecen nije to vise stari popovic sto je harao ligom....HECO katastrofa....jedino pobjeda u srebreniku ostavlja nadu u opastanak sve osim pobjede nizi rang
Mislim da ste vi sami sebi najveci problem evo dvije zaredom Gosk gubi prvo od Sarajeva pa evo sad i od nas mislim da ste morali se odlijepiti od Goska!!!!Vise srece u nastavku!!!!!!
nema se para nema se s cim papa premier liga
e moj nostra ne sekiraj se plaho
e moj nostra ne sekiraj se plaho
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Sretno danas u Srebreniku!!!
- vidovitadjemila
TRAVNIK PRED GRADINU
Mini serija od tri meča za Travničane se odvija katastrofalno . Porazi na Bilinom polju i na Piroti od Rudara ponovo su donijeli tmurne oblake nad premijer ligaški status .Posljedni izazov u mini seriji je subotnje gostovanje u Srebreniku .
„ Posebno loše smo odigrali protiv Rudara i kažnjeni smo gubitkom bodova . Svi smo na nogama i vjerujemo u sebe da možemo izboriti pobjedu u Srebreniku . No, Gradina ovog proljeća igra dobro , igra na svom stadionu i ukoliko želimo doći do bodova moraćemo dati i više od maksimuma,"istakao je Elvedin Beganović trener Travnika .
Sa pobjedom nad Rudarom Travnika je mogao otkloniti opasnost od ispadanja u niži rang .Veziri će danas otputovati ka Tuzli gdje će boraviti do meča u Srebreniku . U timu će nedostajati požutjeli Anel Čurić a upitan je nastup povrijeđenih Isakovića , Simeunovića i Kovačevića .
Vjerovatni sastav : Fejzić , Terzić , Grabus (E.Varupa) , Ribić , Laštro , Tabaković , N.Varupa (Isaković),Simeunović (Kovačević) , Popović , Hećo , Zatagić (Turković
Ne znam meni ovo sve oko kluba djeluje da se necemo dobro provesti danas.daj boze da ne bude tako...
Mini serija od tri meča za Travničane se odvija katastrofalno . Porazi na Bilinom polju i na Piroti od Rudara ponovo su donijeli tmurne oblake nad premijer ligaški status .Posljedni izazov u mini seriji je subotnje gostovanje u Srebreniku .
„ Posebno loše smo odigrali protiv Rudara i kažnjeni smo gubitkom bodova . Svi smo na nogama i vjerujemo u sebe da možemo izboriti pobjedu u Srebreniku . No, Gradina ovog proljeća igra dobro , igra na svom stadionu i ukoliko želimo doći do bodova moraćemo dati i više od maksimuma,"istakao je Elvedin Beganović trener Travnika .
Sa pobjedom nad Rudarom Travnika je mogao otkloniti opasnost od ispadanja u niži rang .Veziri će danas otputovati ka Tuzli gdje će boraviti do meča u Srebreniku . U timu će nedostajati požutjeli Anel Čurić a upitan je nastup povrijeđenih Isakovića , Simeunovića i Kovačevića .
Vjerovatni sastav : Fejzić , Terzić , Grabus (E.Varupa) , Ribić , Laštro , Tabaković , N.Varupa (Isaković),Simeunović (Kovačević) , Popović , Hećo , Zatagić (Turković
Ne znam meni ovo sve oko kluba djeluje da se necemo dobro provesti danas.daj boze da ne bude tako...
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Upitan nastup Simeunovića, Kovačevića, Isakovića a ti ih u prvu postavu ? 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- vidovitadjemila
Ovaj sastav koji daju iz N.K. Travnika nikada i ni jednu tekmu nije izasao na teren .Prenesen je text sa portala.Benjo_AFC86 je napisao/la:Upitan nastup Simeunovića, Kovačevića, Isakovića a ti ih u prvu postavu ?
Vidis da i oni sami sebe demantuju...Lafo neka igra
- vidovitadjemila
Ipak pobjeda protiv otpisane Gradine.Me znam da li se radovati il...hm....
Kazu gol Vapija sa svoje polovine.E bas me zanima kako je to izgledalo...
Jedan je VARUPA....
Drugi samo nose njegovo pezime... 
Kazu gol Vapija sa svoje polovine.E bas me zanima kako je to izgledalo...
Jedan je VARUPA....
- vidovitadjemila
Evo veceras izidjem i pricam s rajom .Imam nekog posla i kazem-jbt sutra tekma kako cu gledati.Svi u glas se smiju i kazu neces to valjda gledati.Ma svi u glas na mene .Prodano treba Olimpiku za Evropu...I sta reci .Niko na stadion nece doci.Pa zbog koga se igra sve ovo.Ma u pravu su ljudi.Ni ja najvjerovatnioje necu sutra na Pirotu.Nisam samo ja pametan a svi drugi budale... 
Svakako će Gošk u 1. ligu,bolje zaraditi koju marku od ovih klubova kojima bodovi trebaju
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- vidovitadjemila
Jest al u qurcu jarane.Ma na Pirotu nece vise da dolaze ljudi koje znam kao najvece fanatike.Ove godine je prestao ici na utakmice,npr covjek moj komsija koji ima 60 godina ,ja znam pricao mi je da od svoje 10 godine redovno ide dolje cak je na starom igralistu kod Gimnazije utakmice gledao.Pitam ga zasto.Jednostavno je covjeku dopizdilo gledati nastimane tekme u kojim se zna pobjednik poslije 5 min.utakmice.Grdan je napisao/la:Svakako će Gošk u 1. ligu,bolje zaraditi koju marku od ovih klubova kojima bodovi trebaju.
Neka igraju materi svojoj vise.Prodata je utakmica protiv Rudara od djela tih para kupljena protiv Gradine .Najgore je sto ni Rudar ne zna da je dobio prodatu utakmicu.Odradjeno s kladionicama.I citava carsija se smije.Najgore sto je to u Travniku postalo normalno.Znam da ce svi sada reci da sam lud ali neka doci ce nakada valjda vrijeme da istina izidje na vidjelo...Ma **** ovo vise...Ja nemam snage da gledam ovo ko ima nek gleda......mozda ponekad napisem nesto sa utakmice na koju odem ,ako odem... pozdrav
- vidovitadjemila
Ma ko vam vise yebe mater picke obicne prodane ...kratko -jasno...
Grdan je napisao/la:Svakako će Gošk u 1. ligu,bolje zaraditi koju marku od ovih klubova kojima bodovi trebaju.
jarane Gošk nece ispasti iz lige,stima se Travniku da ispadne iz lige,pouzdane informacije
ne stima se Travniku, vec Travnik sebi stimankvitez je napisao/la:Grdan je napisao/la:Svakako će Gošk u 1. ligu,bolje zaraditi koju marku od ovih klubova kojima bodovi trebaju.
jarane Gošk nece ispasti iz lige,stima se Travniku da ispadne iz lige,pouzdane informacijesami su krivi sto su prodali olimpicu ovu kuci,gosk sad vodi u mostaru,leotar im dolazi bez 6-7 igraca u gabelu iduce kolo i dole ce dobiti 100%,dok travnik ide sarajevu u goste i s ovim rezultatima gosk ce im doc na samo bod razlike..nazalost susjedi izgleda da cete sami sebe izbaciti iz lige
i vrlo lahko bi moglo se desiti da ispadne s obzirom na raspored...
Sam pao, sam se ubio. 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Vi niste normalni ako mislite da ce Travnik ispast, i da su tako naivni
Ima ih dosta koji su njima jos uvijek duzni a prije ce Celzi ispast iz EPL vec Travnikiz PL.
Ima ih dosta koji su njima jos uvijek duzni a prije ce Celzi ispast iz EPL vec Travnikiz PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.