Titova-Juga je napisao/la:Istog momenta kada shvatite da je kladionica sreća prije svega, svima će vam biti mnogo, mnogo lakše.
A svakako se slažem u vezi oni psovki. Može se desiti svakome da izleti sasvim slučajno, ali to raditi nakon što si dobio listić i još se hvaliti kako ti je psovanje Boga uzrečica je prije svega bolesno, i takvim likovima bih zabranio dolazak na forum.
Istog momenta kada Ti shvatis da si goli visuljko od prognozera i kad shvatis da si ljubomoran na ljude poput Ate vjerujem i znam 100% da ce i tebi biti lakse.
Ne mogu da shvatim koliko glupih ljudi ima. Dajte mi samo 5 minuta ovaj podforum i ovlasti da banujem trajno i da pocistim **** da se lakse dise na ovom podforumu.
Mogu se ovdje neki kurciti koliko god to hoce ali cast svakome i bez izuzetka Ata je najbolji poster na topicu i cao mali djaci. Ima tu jos par njih ali koji pogadjaju od danas do prekuce a frajera ste uzeli na zub jer vam izaziva zazubice od svojih postenih postiranja i naravno dobitaka.
Nije dzaba receno da na balkanu ce ti ljudi oprostiti sve sem uspjeha. Fuj, kud se rodi na ovom usranom balkanu gdje svaki primitivac moze da dodje do izrazaja i u zemlji gdje ne mozes bit' glup i da hoces jer konkurencija je zaista prevelika!
Ata molim Te nemoj ici i postiraj care namjerno a ovi glupaci koji nemaju marke prebijene u dzepu nek slusaju i gledaju kako se kladi ili nek **** sa topica.
VELIKI POZDRAV ZA TEBE ATA!!!!
PS: usput da **** mamu Chicago Bullsima za sinosnji poraz, skinuli su mi jako veliki dobitak.