Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Amelia osudio price o trenutnim teorijama zavjere u Calciu, tj. pricu o tome kako se Milan gura do mjesta koja vode u LP-a naredne sezone.
http://forzaitalianfootball.com/2013/04 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forzaitalianfootball.com/2013/04 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
čudi me da nije rekao da je istina
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nema više noćnih derbya Lazija i Rome .. čak će se i finale kupa, ako Roma prođe u finale, igrati u standardnom terminu od 15:00 h
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U jednu ruku dobro a u dr. lose,manje nereda ce biti,al opet nije to to,mi kad igramo normala je da bude svega i svacega
embrace the chaos
ma glupost, opet će biti nereda .. ko to može da spriječi? i Carabineri će dobit' batine, kao i do sad, ha ya .. mislim, nemam ništa protiv derbya po danu, al' kup (ako dođe do njega) treba se igrati po noći, da bude spektakl kao neku noć
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
razmatra se mogućnost igranja finala na Giuseppe Meazzi, ukoliko Roma prođe u finale .. 26 maja se sigurno neće igrati na Olimpicu, jer su tad kao neki lokalni izbori
niđe veze, neka nađu neki novi datum, ali finale mora biti na Olimpicu

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
ja sam za svako pomjeranje utakmica i pojacavanje mjera sigurnosti AKO ce one zapravo sprijeciti nerede jer ipak su ljudski zivoti puno puno bitniji od jedne fudbalske utakmice ALI dosadasnje iskustvo mi govori kako je svejedno da li igraju u 15:00 ili 20:45, nereda ce svejedno biti. stoka je to.
to za finale ukoliko se obistini bice nevidjena glupost, cuj rimski derbi da se igra u milanu
tacno je ovaj talijanski fudbalski savez pogubio konce . . .
to za finale ukoliko se obistini bice nevidjena glupost, cuj rimski derbi da se igra u milanu

- francobaresi
- Kontakt:

Izvještaj za sezonu 2011/12 , te u postotcima prikazana mogućnost dovođenja finansija u red do 2014 god. odnosno u narednih 12 mjeseci .
Kako stvari stoje Roma i Inter su u najvećim problemima , a ne ide im na ruku ni neigranje u Ligi prvaka .
Najveće iznenađenje su Napoli i Lazio koji posluju u plusu .
Juve ima minus od skoro 46 miliona € ali to će se sa lakoćom nadoknaditi igranjem u LP-a .
Dok će Milan već na kraju ove sezone /godine vjerovatno poslovati u plusu . Naravno pod uvjetom da izbore LP-a .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Lepo da paraziti iz glavnog grada naprave sebi samima stadione, pa da Olimpico postane nacionalni stadion i tako se rese dileme. Ovako vazda se kuka, a ne radi se nista. I nije fudbal u Italiji propao zbog saveza, vec zbog bahatosti Cragnottija, Tanzija, Morattija, Cecchi Gorija, Sensija i dr. koji su stotine miliona evra lupali u ekipe, a za infrastruturu klubova ih nije bolela djoka.
Naravno i Italija kao drzava prvog sveta je trebalo da pomogne, a ne da stalno odmaze, ali ako je mogao Juventus, ako moze Udinese - ni za ostale nema opravdanja.
Naravno i Italija kao drzava prvog sveta je trebalo da pomogne, a ne da stalno odmaze, ali ako je mogao Juventus, ako moze Udinese - ni za ostale nema opravdanja.
Zar Roma ne planira praviti novi stadion ?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jasna stvar. Vec smo o toe pisali prije par sedmica.
Dobro se posluje u Italiji u zadnje dvije godine. Mislim da su i ostali klubovi u ligi u plusu, ili na samoj granici.
Dobro se posluje u Italiji u zadnje dvije godine. Mislim da su i ostali klubovi u ligi u plusu, ili na samoj granici.
★★★
Planira,jbg Rosella bivsa predsjednica je nas ukopala,sad nova uprava je srezala plate nekim igracima i rj ih se,novi sponzori su dovedeni i ide sve na bolje,samo da se lp kako izbori iduce sezoneNeutral je napisao/la:Zar Roma ne planira praviti novi stadion ?
embrace the chaos
Inter je imao projekt,ali nije odobrena lokacijaMaGiCa je napisao/la:Lepo da paraziti iz glavnog grada naprave sebi samima stadione, pa da Olimpico postane nacionalni stadion i tako se rese dileme. Ovako vazda se kuka, a ne radi se nista. I nije fudbal u Italiji propao zbog saveza, vec zbog bahatosti Cragnottija, Tanzija, Morattija, Cecchi Gorija, Sensija i dr. koji su stotine miliona evra lupali u ekipe, a za infrastruturu klubova ih nije bolela djoka.

Denno je napisao/la:Planira,jbg Rosella bivsa predsjednica je nas ukopala,sad nova uprava je srezala plate nekim igracima i rj ih se,novi sponzori su dovedeni i ide sve na bolje,samo da se lp kako izbori iduce sezoneNeutral je napisao/la:Zar Roma ne planira praviti novi stadion ?
Aham, ja sam mislio da je to već gotova stvar. Novi stadion je nova stranica u klubu. Znači temelji za bolje sutra. Juventus to već ima u Seria A, a Udinese pravi novi kako sam negdje čitao. Svi će morati prije ili kasnije početi praviti novi stadion jer su zaista neki stadioni sramota za ligu kakva je Talijanska.
Udinese ne pravi novi nego renovira stari,,odnosno pokriva tribine sve i priblizava ih terenu
[youtube][/youtube]
25.000 koji se moze prosiriti na eventualnih 30.000
[youtube][/youtube]
25.000 koji se moze prosiriti na eventualnih 30.000
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Izgledati će kao nov stadion
Mora se ulagati u infrastrukturu, u klub, igrače da bi se opstalo. Nije ovo 2000 godina kada si mogao kupiti za par miliona nekog igrača. Sada te ne gledaju bez 20 miliona eura za nekog polovnjaka. Svaka čast Udineseu.

Mora se ulagati u infrastrukturu, u klub, igrače da bi se opstalo. Nije ovo 2000 godina kada si mogao kupiti za par miliona nekog igrača. Sada te ne gledaju bez 20 miliona eura za nekog polovnjaka. Svaka čast Udineseu.
jbg i oni su se kazu borili 10 godina da dobiju od opstine pravo da je Udineseov na 99 godina,,Inter treba vise vremena jbg,ipak bi oni da naprave nesto vise od ovog,,nesto do 60 000,,,

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jos jedna sezona bez talijanskih klubova u zavrsnici velikih takmicenja i kaze nije crna situacija u Seriji A.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jesi l' ti jedan od onih koji djeli moj stav i mišljenje? 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.