tulln je napisao/la:Kovac rakitic petric itd p sliskovic bodul cut bre vise ne laprd=j bezveze

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
tulln je napisao/la:Kovac rakitic petric itd p sliskovic bodul cut bre vise ne laprd=j bezveze
Ne. Ne bi? Dzeko je samo igrao u Ceskoj ligi, nisu mu roditelji iz Ceskesock56 je napisao/la:Da je tako Džeko bi igrao danas za Češku, a Ibišević za SAD.
To nisam tebi odgovorio već onome koji tvrdi da igrači uglavnom igraju iz interesa za reprezentacije. Dakle, u tom slučaju je bitno samo imati pravo igrati za reprezentaciju, a po kojoj osnovi - sasvim nebitno.Sapunaru28 je napisao/la:Ne. Ne bi? Dzeko je samo igrao u Ceskoj ligi, nisu mu roditelji iz Ceskesock56 je napisao/la:Da je tako Džeko bi igrao danas za Češku, a Ibišević za SAD.
Mujdza - hrvatskaSapunaru28 je napisao/la:A da, u tom slucaju:
Dzeko > Ceska
Pjanic > Francuska
Ibisevic > SAD
Misimovic > Njemacka
Ubi me sto volim Bosnu i zelim da svi talenti igraju za nas.Cartman je napisao/la:Majko draga, ko ovom Rumunu dade internet.
Prvo se malo informisi o tim igracima i o pravilima, pa se javi. Bezveze gluposti pises.Sapunaru28 je napisao/la:Ubi me sto volim Bosnu i zelim da svi talenti igraju za nas.Cartman je napisao/la:Majko draga, ko ovom Rumunu dade internet.
Saponaru nemozemo mi ljude tjerati da se osjecaju bosanci i hercegovci i da zele igrati za nasu reprezentaciju.Sapunaru28 je napisao/la:Ubi me sto volim Bosnu i zelim da svi talenti igraju za nas.Cartman je napisao/la:Majko draga, ko ovom Rumunu dade internet.
FIFA Pravila:Cartman je napisao/la:Prvo se malo informisi o tim igracima i o pravilima, pa se javi. Bezveze gluposti pises.Sapunaru28 je napisao/la:Ubi me sto volim Bosnu i zelim da svi talenti igraju za nas.Cartman je napisao/la:Majko draga, ko ovom Rumunu dade internet.
pa sta i da tako bude? jeli to tvoj problem? vidim da te pucaju neki ogromni kompleksi prema BiH jbga, hercegovacki mentalitet valjda..jozinho je napisao/la: pa pozovite sve što ima ikakve veze s BiH
očito je njegov problem čim se javio .. veliki 'rvatSTEVIE je napisao/la:pa sta i da tako bude? jeli to tvoj problem? vidim da te pucaju neki ogromni kompleksi prema BiH jbga, hercegovacki mentalitet valjda..jozinho je napisao/la: pa pozovite sve što ima ikakve veze s BiH
Nije da ti je analoga baš posve precizna.sock56 je napisao/la:Da je tako Džeko bi igrao danas za Češku, a Ibišević za SAD.
STEVIE je napisao/la:pa sta i da tako bude? jeli to tvoj problem? vidim da te pucaju neki ogromni kompleksi prema BiH jbga, hercegovacki mentalitet valjda..jozinho je napisao/la: pa pozovite sve što ima ikakve veze s BiH
Zasto ne? To hrvatska radi.jozinho je napisao/la:Sapunaru28 je napisao/la:To sto ja mislim da mi bih trebali SAD da damo poziv Jedvaja na A-repkudino-92 je napisao/la:problem kod nas je sto mi talente otkrijemo tek, kada su oni vec odigrali nekoliko utakmica za neku drugu drzavu. pogotovo katolike i pravoslavce je skoro pa nemoguce pridobiti za nasu repku, ako zaigraju za hrvatsku ili srbiju. jedino da ih ovi odbace, pa onda predju kod nas, ali oni obicno nisu neki kvalitet. trebamo poceti ranije skautirati igrace, da ih nadjemo prije svih ostalih, e onda imamo realne sanse da takvi talenti postanu nekada i nasi a-reprezentativci.![]()
,pa pozovite sve što ima ikakve veze s BiH
BaianoAlenHalilovic je napisao/la:Naravno da cemo pozvati sve igrace koje imaju veze sa BiH. Necemo valjda pozvati Brazilce itd, kao sto radi ekipa koju ovi katolici podrzavaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.