FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 10 apr 2013, 00:18

Isko ima ono nešto što ga odvaja od drugih,
kažem nisam mogao vjerovati kako su pisali o njemu,
ali mali igra, igra i igra..., na prvu mi se neopisivo dopao, a treba ga još pratiti,
ali kakve koristi meni kad oni biraju transfere baš ono suprotne od mojih želja. :)

Muniain je neki tip Hermana, znači ako se ne varam klasični brzac? :?

Isko i samo Isko. 8-)

Bez kvotanja nema ni forumske zabavnosti :( ,
noć junaci.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 apr 2013, 00:23

Isco je dobro odigrao i dopao mi se, sigurno bi mogao nama u sake :P

No vidjecemooo.. o Munianu nista necu da pricam, takvih igraca Bayern moze dovest vazda, nije on nist posebno bar meni, mozda nije jos ni ISco jer je premlad ali otom potom.

Sutra hrabro i polufinale ko god sta god :)
FC Bayern !!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 00:24

Evo recimo da dovedemo Lewandowskog.

Imamo Gomeza koji trpa ali nije konstantan. Nekada zna postići 3 gola u utakmicama pa onda pauzira 2 utakmice pa opet zabije 2-3 gola. Eto, potpuno je zasluženo na klupi.
Imamo Mandžukića koji je odličan ove sezone. Vrši uvijek pritisak na odbranu protivnika i po tome me podsjeća na Olića s tim da je bolji strijelac.

Ako dovedu Lewandowskog onda jedan od njih dvoje mora ići jer igramo sa jednim napadačem a njihove plaće su ogromne (posebno Gomeza i veliku bi imao Lewandowski).

E sada je pitanje šta želi zapravo Pep da napravi od Bayerna.

Isco je odličan. Ima jako dobar šut, pregled, prati igru no nekako me podsjeća na Kroos-a inače mog najdražeg igrača u Bayernu :mrgreen:

I tu se opet pojavljuje Pep. On sigurno zna ko je kalibar za Bayern. Jedina sigurna stvar je da će se Bayern aBd osvježiti sa 1-2 Španjolca koji bi sa njemačkim miksom igrali i dalje vrhunski fudbal kao ove i prethodne sezone. Dobro, prethodne sezone i nije baš bio vrhunski osim LP do finala i psihičkog sloma Arjena.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2013, 00:28

Ne znam za vas ali mene Isco podjeća na Riberya što stasom što igrom jedino frizure se mimoilaze kod Španca je nulerica. :mrgreen: Koliko bi on još napredovao kod Pepa ehh. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 00:35

Isco je igrao skoro sve utakmice u Malagi kao "desetka".
Munian kao lijevo krilo u Bilbao.
Isco 1.76 visok, Iker 1.69. Ovaj prvi je stariji čak 8 mjeseci :D

O kako je lijepo maštati. No dobro, Ribery već 30 godina, mora kad tad izgubiti svoju brzinu osim ako će biti nešto kao Zanetti

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 apr 2013, 01:45

Isco je klasična polušpica koja trenutno igra krilo, odštetna klauzula 35 milijuna eura.

Ima sve osim ekstra brzine. Igrom me podsjeća na Diega.

Muniain klasično krilo. Po meni novi Ribery. Problem, odštetna klauzula 40 milijuna.

Lewandovski klasa sa jednom manom na kojoj mora poraditi, još bolja završnica. Ostalo sve ima. Iako, ponavljam, ne bih volio kupovati igrače od Dortmunda jer ne želim da im oduzimamo igrače. No, ako njima dođe Džeko onda Lewa može k nama. Ma može i Džeko i k nama a Lewa neka ostane, eigentlich egal. Gomez sigurno ide jer očito se više ne uklapa u igru Bayerna, zbilja igra mizerno malo zadnje vrijeme i tu se nešto dešava.

Dakle, hmmm. Novih igrača će biti i mora ih biti. Ima mjesta za poboljšanja u ovoj ekipi. Dio će riješiti transferi a ostali dio Josep Pep Guardiola.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 apr 2013, 08:50

dr.adnan je napisao/la:Seco, smatraj se VIP gostom i nemoj da zbog zena kasnis!
ih, amidza je vec u germaniji.
msm, ko vas j. kad se niste htjeli javit.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 10 apr 2013, 09:34

Prosli put sam pred utakmicu rekao hendikep na Bayern i upravu sam bio :D a veceras imam osjecaj da ce Bayern pobjediti :) sretno momci, ja mogu samo reci da sam ponosan sto sam navijač kluba koji ide na pobjedu u gostima i kod kuce, da vise nije bitan renome protivnika, sa svima isto od prve minute, da sam navijač ekipe koja ne kalkulira i igra na rezultat, s tim pristupom i ako ispadnemo( male su sanse, ali postoje) ja im opraštam :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 10 apr 2013, 09:46

Idemo večeras rutinski. Ne opuštati se previše, pokazati da zaslužujemo klempu.

Prvo polufinale, pa onda, nadam se sa BVB u finalu :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 10 apr 2013, 10:16

Ako veceras sve protekne kako treba, ocekujemo spansko-nemacka polufinala i spansko-nemacko finale.
Inace, jedan veliki pozavalac nogometa je nagovestio pobedu Juventusa, ali nedovoljnu za prolaz.

A moja prognoza je 0:2. No, videcemo.

A, onda, Platini ce morati dobro da razmisli sa kim ce da nas upari. Zavera protiv Bajerna traje. Stavili nam Spanca da nas ojadi veceras, da osakaceni idemo na Barselonu.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 apr 2013, 10:25

gorstak je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Doslovno general!

http://www.youtube.com/watch?v=2OIB8UlxSb0
Ja ove tematske klipove o igračima obično počnem gledati pa odustanem, bude mi dosadno. Ovaj sam pregledao do kraja.
Čudesno. Genije!
Ko sumnja u njegovu ulogu u Bayernu dovoljno da pogleda klip ... Definitivno jedna nova dimenzija sa Bastianom u timu ...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 apr 2013, 10:28

DieRoten je napisao/la:Idemo večeras rutinski. Ne opuštati se previše, pokazati da zaslužujemo klempu.

Prvo polufinale, pa onda, nadam se sa BVB u finalu :D
Šta je ovo,svi žele Milionere...
Jeste vi svi gledali sinoc utakmicu? To je isto k'o da kazes "Odoh da kupim pistolj da se ubijem"
Keep walking.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 apr 2013, 10:38

treba napasti večeras kao što reče Jup pa neka bude golova i na obje strane mislim da je to najednostavniji model da prođemo znači opet napasti njihovu zadnju liniju koja je tehnički slaba ne treba im dozvoliti da igraju svoju igru...

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 10 apr 2013, 10:56

Da kojim slucajem nismo kupili Shaqiria vladala bi ludnica za malim "Švicarcem" , uvijek ima neko drugi i jer je tuđi u našim očima je bolji...
Calmo Calmo ... Veceras se ne bi trebao ponoviti Arsenal i dati taj gol na JuveAreni.Onda Polufinale, ja mislim da je za Bayern bolje izvuci Barcelonu sa kojom bi se u svakom aspektu igre mogao takmiciti, nego ciganske Mourinhove taktike koji je sve polozio u ovo takmicenje i nesto mi mirise da bi RMD mogao uzet ove godine.
S druge strane nek se Zutalji nose sa njima jer su ih vec nadigrali dvaput' .
Kad bi dobili Borussiju u finalu ja mislim da bi Mi pobjedili samo zbog Kvalitetnijeg Kadra i veceg broja WC igraca (na nacin na koji smo igrali zadnju utakmicu) a koliko god volio Juppa ne vjerujem da bi nadmudrio Kloppa u nekom taktickom nadje*avanju .
Klopp je s druge strane pomalo Kukavicki u zadnjim Der-Classicima,,7 gurnuo na 30 metara i 3-jac Lewa, Reus i Gotze da vrsi presing cekajuci gresku ne razvijajuci svoju igru...Ali eto ode ja predaleko uglavnom Forsirati Nase jer nase je bolje :lol: (ARIJEVSKA NADMOĆ BAVARIJE)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2013, 11:53

Samo da veceras prodjemo,odnosno da ne napravimo kakvu glupost pa da sami sebe istjeramo iz daljnjeg takmicenja. Onda lagano docekamo petak i izvlacenje, maximalno opusteno znajuci da se svaka ekipa vise boji nas nego sto se mi bojimo tih ekipa.

Ja bi ipak Barcu ostavio za finale, a Real-a u polufinalu, protiv Reala bi nam u Minhenu bilo isto kao u teniskim turnirima kada su glavni nositelji slobodni (Bye)...
Stern des Südens

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 10 apr 2013, 12:10

proFCB je napisao/la:Ja bi ipak Barcu ostavio za finale, a Real-a u polufinalu, protiv Reala bi nam u Minhenu bilo isto kao u teniskim turnirima kada su glavni nositelji slobodni (Bye)...
Slazem se,jer je Barca u jednoj utakmici bez njihovog Camp Nou-a na kojem igraju viktorije sa protivnicima itekako pobjedljiva, ali s druge strane mislim da bi imali najvise poraza u Finalima od svih timova u historiji takmicenja kad bi i ove godine izgubili...
Pamtili bi ovu generaciju kao gubitnike , ipak je previse izgubiti 3 puta u 4 godine...to nije Bayern to ,nije Bayerische Stolz !
Je*o finale kad ti na kraju samo srce slome..Treba biti Bavarac i vjerovati u ove Momke jer su vecina u vrhuncu i naponu snage i Njemacka i Bayern trebaju sad na ove dvije zavrsnice (LP i WC 2014) u dvije godine pokazati svima da su Pobjednici i da će se po VELIKIM TITULAMA PAMTITI !! MIA SAN MIA
(nalozio sam saam sebe se ovim inspiracijonim textom 8-)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 apr 2013, 13:13

ja sam vec na polozaju, krenulo je zagrijavanje (cajem). Nadam se da cete doci u velikom broju, da se ne brukamo. Malo mi je cudno da konobar nema pojma o okupljanju, al' helem nejse.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 apr 2013, 13:53

Krenulo je laganini zagrijavanje,veceras ne ocekujem lahku tekmu da se razumijemo juve sigurno ide na sve ili nista i to je jako opasno posebno u ovakvim fazama ,veceras me najvise strah sto tice zutih kartona nasih momaka narocito kapetana lahma ,ima da gori u torinu sa savih strana tako da je tesko ne ocekivati kartone u obje momcadi.Sto se tice sinocnje tekme izmedju domuza i malage ,nakon 99 i onog prokletog finala i soka pa malo je zaista reci soka ,sam rekao ovo se desilo i nikad vise se ne ponovilo ,i sinoc se to ponavlja ako me ista odtjera od nogometa to ce biti ta **** sreca pojedinih timova a najvise sto moj tim te proklete srece nikada nije imao .Sto se tice rezultata ocekujem remi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 14:08

Mourinha uhvatila trema, srce mu kuca za naše protivnike iz poznatih razloga. 8-)

Teška utakmica, jako kvalitetna ekipa igra protiv nas. Momci moraju igrati najbolje što znaju. Ni pod razno ne smiju podleći pritisku, ta nije finale :lol:

Sretno im bilo, bolja smo ekipa no to moramo pokazati i na terenu. Javi is back, Arsenal se ne smije ponoviti.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 apr 2013, 14:09

secer je napisao/la: ih, amidza je vec u germaniji.
msm, ko vas j. kad se niste htjeli javit.
E dzebi ga, secko... Sto ne rece da kratko ostajes... Iduci put budi malo detaljniji sa planom i programom dolaska...
JetSet_Hantraga je napisao/la: ja sam vec na polozaju, krenulo je zagrijavanje (cajem). Nadam se da cete doci u velikom broju, da se ne brukamo. Malo mi je cudno da konobar nema pojma o okupljanju, al' helem nejse.
Ma ne brini za konobare, slabo oni kontaju i povezuju stvari. Prosli put dosli mi sa rekvizitima, kaze konobarica to je rezervisano. Rekoh, mi navijaci to rezervisali, a ona "Jok, rezervisano". Ali dobra je pa joj se moze oprostiti. Ili kao sto konobar ne moze da uveze ekrane u isti zvucni sistem ili da nadje pravi kanal za gledanje... To je neka druga prica ili za druge runde ;-) No, bujrum svakako pa da popijemo jednu ze secu, kad je ranije pobjegao :-)

A sto se tice vecersnje prognoze... Hmmmm.... Iskren da budem, ne ocekujem pobjedu, ali u prolaz vjerujem. Najbitnije je da rano (u prvom poluvremenu) ne primimo gol ili da prije njih postignemo gol u bilo kojem periodu utakmice. Ocekujem od Huveta prilaz utakmici kakvu smo mi njima na AA priredili. Ako ne uspiji postici gol u prvom poluvemenu, u drugom poluvrmenu za njih svaka taktika prestaje i krenuce u punu ofanzivu i tu nase kontre spremno cekaju :-) Ne bih rekao da se Buffonu dvaput zaredom slabe intervencije mogu ponoviti, zato svaku sansu moramo iskoristiti. Veceras se pokazuje ko smo i sta smo i to moramo dokazati. Ako je BVB mogao demonstrirati njemacki mentalitet, to moramo i mi da barem na istom nivou uradimo.

Slazem se da ocekujem od UEFA-e njemacko-spanske duele i ako prodjemo vjerovatno ce biti FCB - FCB i omogucen popravni Mourinhu protiv Zutalja. No, nista necu unaprijed vise da govorim. To ostavljam za veceras, eventualno sutra...

A sad... spetakl!!!
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.