Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Odbij i Dzeki 3 protiv amatera, i nisu onda toliko daleko ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Svirac trubadur, da te citiram, Zlaja te demantovo danas, pogledaj 5,6 puta golcinu, odsviraj nesto, trubni 2,3 puta pa se javi da odgovoris.harishp je napisao/la: Ja sviraca q..i trubaca.
U Zenici protiv Grcka dva ili ono bjese tri standardna igraca nam falilo,pa ode Grcka kao da je nikad nije bilo,iako do tada pera im nismo mogli odbiti.
Spicevi,kako se zvao onaj Svajcarac ali ne sa interpola,ili ova nasa nada sto fakat i u trecoj ligi zaglavio ili ni habera.Muslim cestito nije strasan strelcina ni kod Kineza ,mislim....halo.Vidjet jel Zigic Banderas moze zaigrati za nas![]()
Kako rece Tole da nam je Dzeko ili ovaj, djed bi bio a ne baba
Da citiram jos jednom za sviraca Q @bh sporta i trubadura svrkija,posto im ocito nije nesto jasno.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/prekras ... ica/102326" onclick="window.open(this.href);return false;
Definitivno, na znanje i iskustvo i kvalitet, mora biti nas treci spic, ko to ne vidi ili je slijep ili bezobrazan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U yebote dao gol odmah u repku.Dao je i Adilovic,hoces i njega.Nista drugo nego svirac q.bhsport je napisao/la:Svirac trubadur, da te citiram, Zlaja te demantovo danas, pogledaj 5,6 puta golcinu, odsviraj nesto, trubni 2,3 puta pa se javi da odgovoris.harishp je napisao/la: Ja sviraca q..i trubaca.
U Zenici protiv Grcka dva ili ono bjese tri standardna igraca nam falilo,pa ode Grcka kao da je nikad nije bilo,iako do tada pera im nismo mogli odbiti.
Spicevi,kako se zvao onaj Svajcarac ali ne sa interpola,ili ova nasa nada sto fakat i u trecoj ligi zaglavio ili ni habera.Muslim cestito nije strasan strelcina ni kod Kineza ,mislim....halo.Vidjet jel Zigic Banderas moze zaigrati za nas![]()
Kako rece Tole da nam je Dzeko ili ovaj, djed bi bio a ne baba
Da citiram jos jednom za sviraca Q @bh sporta i trubadura svrkija,posto im ocito nije nesto jasno.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/prekras ... ica/102326" onclick="window.open(this.href);return false;
Definitivno, na znanje i iskustvo i kvalitet, mora biti nas treci spic, ko to ne vidi ili je slijep ili bezobrazan.
Da se razumijemo Zlaja kao Zlaja jedan od drazih igraca repke,ali prvom meni nebi bilo drago da drapa po stare dane gujcu na klupi ili mozda cak i na tribinima.Zlaja to nije zasluzio ali sa Vedom i Dzekom bi mu to bilo neminovno.A samim tim degradiranje jos gore,nego da ne dobije poziv
Zato kontaj tom svojom glavom a ne istrumentom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni bi bio dosta bolji tandem Muslimović sa Džekom nego Ibišević ako je ko gledao zadnje utakmice Stuttgarta znat će zbog čega jer Vedo djeluje izgubljeno na terenu u posljednje vrijeme...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
e naso si koga da kritikujes, igraca sa 7 golova u zadnja 8 utakmica za bosnuadisice je napisao/la:Meni bi bio dosta bolji tandem Muslimović sa Džekom nego Ibišević ako je ko gledao zadnje utakmice Stuttgarta znat će zbog čega jer Vedo djeluje izgubljeno na terenu u posljednje vrijeme...
-
- Kontakt:
Ibisevic je uzasno los igrac
Bitno je da je bolji od Samponjara Kristine.Sapunaru28 je napisao/la:Ibisevic je uzasno los igrac
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Bitno je da je bolji od Samponjara Kristine.Sapunaru28 je napisao/la:Ibisevic je uzasno los igrac

dugo sam razmišljao da li da to napišem, jer će me dežurni tjelohranitelji Papeta razapeti kad to učinim
pitam se koji meč je Pape gledao sinoć, Man Utd - Man City, ili Roma - Lazio .. jest' da Džeko nije igrao, al' opet je to Engleska liga
P.S. Pape heroj, a ne zločinac
pitam se koji meč je Pape gledao sinoć, Man Utd - Man City, ili Roma - Lazio .. jest' da Džeko nije igrao, al' opet je to Engleska liga

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gledao je vjerovatno kazetu BIH-Grcka u to vrijeme,tek tako da se prisjeti nekih sitnica,sto pitas.JTS je napisao/la:dugo sam razmišljao da li da to napišem, jer će me dežurni tjelohranitelji Papeta razapeti kad to učinim
pitam se koji meč je Pape gledao sinoć, Man Utd - Man City, ili Roma - Lazio .. jest' da Džeko nije igrao, al' opet je to Engleska liga![]()
Yebo ljude sa mozdanim sklopom koji sportisti moze napisati glupost tipa zlocinac.
To se ni Ciri nije spocitavalo nakon one izjave ''Pijenja Bosanske krvi''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 apr 2013, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nije to nista Safet gledao. Nego je gledao utakmicu u Kazakstansku ligu da vidi kakvih Bosanskih messija ima 

Pratio je Saragossu, i kaže Sapunaru vrhunski odigrao.Mogli smo i njega zvati u reprezentaciju, onaj Mujdža malo malo pa povrijeđen, Safete zovi Sapunarua !Sapunaru28 je napisao/la:Nije to nista Safet gledao. Nego je gledao utakmicu u Kazakstansku ligu da vidi kakvih Bosanskih messija ima
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa sta je tvoj problem, ako njemu nije problem sjedit na klupi (a nikad nije bio) sta tebi ima bit drago ili ne?harishp je napisao/la:
U yebote dao gol odmah u repku.Dao je i Adilovic,hoces i njega.Nista drugo nego svirac q.
Da se razumijemo Zlaja kao Zlaja jedan od drazih igraca repke,ali prvom meni nebi bilo drago da drapa po stare dane gujcu na klupi ili mozda cak i na tribinima.Zlaja to nije zasluzio ali sa Vedom i Dzekom bi mu to bilo neminovno.A samim tim degradiranje jos gore,nego da ne dobije poziv
Jel inace tebe treba biti jel ti drago da taj i taj dodje u repku da znamo proceduru.
Drapo je Muslim klupu u istorijskoj tekmi u Lisabonu i udje pa pogodi Vedu na gol liniji.
Shvati da njemu nije problem, sto bi bio tebi.

Osim ako ti nije instrument tabla pregorila.

Inace cijepaj Zlaju da je los strijelac u zadnje vrijeme, izgleda da igra tebi u inat

Majko mila, kakve ces sve izvale procitat.adisice je napisao/la:Meni bi bio dosta bolji tandem Muslimović sa Džekom nego Ibišević ako je ko gledao zadnje utakmice Stuttgarta znat će zbog čega jer Vedo djeluje izgubljeno na terenu u posljednje vrijeme...
PS: Pape treba da gleda utakmice potencijalnih reprezentativaca i ovih sto se jos nisu potpuno dokazali, a to hoce li gledat Pjanica i Lulica ili Dzeku, je manje vazno. Svakako ce njih trojica bit u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ti fakat ili neces i nemozes da skontas ili oboje.bhsport je napisao/la:Pa sta je tvoj problem, ako njemu nije problem sjedit na klupi (a nikad nije bio) sta tebi ima bit drago ili ne?harishp je napisao/la:
U yebote dao gol odmah u repku.Dao je i Adilovic,hoces i njega.Nista drugo nego svirac q.
Jel inace tebe treba biti jel ti drago da taj i taj dodje u repku da znamo proceduru.
Drapo je Muslim klupu u istorijskoj tekmi u Lisabonu i udje pa pogodi Vedu na gol liniji.
Shvati da njemu nije problem, sto bi bio tebi.![]()
Osim ako ti nije instrument tabla pregorila.
Inace cijepaj Zlaju da je los strijelac u zadnje vrijeme, izgleda da igra tebi u inat
Ne radi se o klupi,vec bi vrlo lako mogao izvisiti i na tribinama,eh to vec nebi bio podstrek Zlaji nego definitivno pozurivanje u penziju.A ti takav jedva docekao da drvlje i kamenje udaris po Papetu.
Drugo Zlaja fakat u prosloj sezoni pa desetak meceva zadnjih u Kineskoj ligi gola zabio nije,sto bi rekao onaj adislice evo sad ga krenulo kod Kineza a Vedo se izgubio u tamo nekoj ha-hu Bundes Ligi.Znaci nigdje veze.
Kako rekoh lupas bez veze jer mi je Zlaja uvijek bio jedan od drazih napadaca,ali niko mu nije kriv sto je kontao na pare a ne daljnu karijeru.Misketu je proslo,zbog povreda Pjanica i fakat zato sto je neminovno jedan od boljih igraca u repci ikada.Zlaja je na klupi bio i kad je u odlicnoj formi bio,zbog mnogo jace konkurencije.
Veci je problem sto mladjih napadaci(taj treci)ni mapi nije.Zec fakat zaboravio kad je zabio zadnji put,Djuric ni sam ne zna kud i gdje i sta,Vuckica isto tako nema,a uostalom prehaja na Slovensko ili mozda svajcarca koji gluho nebilo zabio koji gol u drugoj ligi,e jedino Fajic ali Slovenska liga haman slabija od rizevaca.
Tako da djabe guras golfa niz brdo,kad valja uzbrdo a masina odavno otisla u pm.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A stvarno si smijesan ili se ti i ja ne razumijemo.
Sam potvrdjujes da nemamo treceg spica i sam znas da boljeg od Zlaje nema, samim tim covjek ne bi bio na tribinama - to si sada izmislio.
Njemu nikad klupa problem nije bila, a boljeg od njega koji bi ga istisno sa klupe nema, da ima ne bih forsiro pozivanja Zlatana toliko.
Kakva bolan prosla sezona, kako te nije stid pisati to, covjek je sad fizicki spreman, igra, zabija sasvim dovoljno za poziv. Uostalom kada Miske moze doci, moze i Zlaja pa nek sjedi na klupi.
Sve si dobro naveo za ostale nase spiceve, imamo jednog svjetskog, jednog solidnog i borbenog i nista vise, ostalo je buranija. Eto Fajic se istice u zadnje vrijeme i treba ga probati, uostalom ako se Fajic pokaze neka ide u Brazil, moja je prica da moramo imati napadaca na klupi, ali koji je u trenutno najboljoj formi.
Eto za sada su to Fajic i Muslim.
Razumijemo li se sada?
Sam potvrdjujes da nemamo treceg spica i sam znas da boljeg od Zlaje nema, samim tim covjek ne bi bio na tribinama - to si sada izmislio.
Njemu nikad klupa problem nije bila, a boljeg od njega koji bi ga istisno sa klupe nema, da ima ne bih forsiro pozivanja Zlatana toliko.
Kakva bolan prosla sezona, kako te nije stid pisati to, covjek je sad fizicki spreman, igra, zabija sasvim dovoljno za poziv. Uostalom kada Miske moze doci, moze i Zlaja pa nek sjedi na klupi.
Sve si dobro naveo za ostale nase spiceve, imamo jednog svjetskog, jednog solidnog i borbenog i nista vise, ostalo je buranija. Eto Fajic se istice u zadnje vrijeme i treba ga probati, uostalom ako se Fajic pokaze neka ide u Brazil, moja je prica da moramo imati napadaca na klupi, ali koji je u trenutno najboljoj formi.
Eto za sada su to Fajic i Muslim.

Razumijemo li se sada?
Hvala ti Pape za 21 mjesto na svijetu, još jednom si dokazao da si najbolji trener u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Lista je solidno pouzdan pokazatelj omjera snaga između reprezentacija. Ipak, važnije od toga da vam neko kaže koliko ste dobri ili loši u odnosu na druge, je činjenica da pozicija na ljestvici može odrediti sudbinu plasmana na velika takmičenja. - smatra Sušić.
Trenutni plasman Sušićevih izabranika bio bi i bolji, da su Zmajevi u prošlom kolu kvalifikacija igrali kao većina svjetskih reprezentacija dva meča, umjesto jedan.
- Naše iskustvo prilikom žrijeba baraža za Euro 2012 govori o važnosti zauzimanja što boljeg mjesta, posebno što bolji rejting na toj ljestvici garantuje i bolju poziciju prilikom žrijeba grupa za kvalifikacije za svjetska i europska prvenstva. - govori legendarni Pape.
- Prema nekim mojim kalkulacijama, ukoliko do kraja kvalifikacija sve prođe kako planiramo, Bosna i Hercegovina bi na kraju godine trebala biti plasirana među najboljih 15 selekcija svijeta. - smatra Safet Sušić.
Narednu priliku za podizanje rejtinga na FIFA ljestvici najboljih svjetskih fudbalskih selekcija Sušić i njegovi izabranici imat će u junu kada Zmajevi igraju kvalifikacionu utakmicu protiv Latvije, te nekoliko dana kasnije prijateljski susret protiv Omana.

- Lista je solidno pouzdan pokazatelj omjera snaga između reprezentacija. Ipak, važnije od toga da vam neko kaže koliko ste dobri ili loši u odnosu na druge, je činjenica da pozicija na ljestvici može odrediti sudbinu plasmana na velika takmičenja. - smatra Sušić.
Trenutni plasman Sušićevih izabranika bio bi i bolji, da su Zmajevi u prošlom kolu kvalifikacija igrali kao većina svjetskih reprezentacija dva meča, umjesto jedan.
- Naše iskustvo prilikom žrijeba baraža za Euro 2012 govori o važnosti zauzimanja što boljeg mjesta, posebno što bolji rejting na toj ljestvici garantuje i bolju poziciju prilikom žrijeba grupa za kvalifikacije za svjetska i europska prvenstva. - govori legendarni Pape.
- Prema nekim mojim kalkulacijama, ukoliko do kraja kvalifikacija sve prođe kako planiramo, Bosna i Hercegovina bi na kraju godine trebala biti plasirana među najboljih 15 selekcija svijeta. - smatra Safet Sušić.
Narednu priliku za podizanje rejtinga na FIFA ljestvici najboljih svjetskih fudbalskih selekcija Sušić i njegovi izabranici imat će u junu kada Zmajevi igraju kvalifikacionu utakmicu protiv Latvije, te nekoliko dana kasnije prijateljski susret protiv Omana.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jok ti si smjesan,jer fakat se mjesas u posao strucnog staba A repke.bhsport je napisao/la:A stvarno si smijesan ili se ti i ja ne razumijemo.
Eto za sada su to Fajic i Muslim.![]()
Razumijemo li se sada?
Ako odluce da im treba klasicni treci spic ok,ako ne opet ok.Jer su rezultati ti govore vise od nasih pametovanja,isto tako ako ispadne u redu svi ce tu ''slavu''pozuriti da pokupe,a ako ne samo jedan je krivac.
Po nekim naravno,ali kako rekoh na kraju krajeva iako strucni stab radi zajedno jedan covjek donosi konacnu odluku.Zasad ide sve kao po loju,pa koji klinac mjenajti pobjednicku postavu,taktiku ili ukupan sastav.
Trazenje dlake u bebinoj nozdrvi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se.bhsport je napisao/la:A stvarno si smijesan ili se ti i ja ne razumijemo.
Eto za sada su to Fajic i Muslim.![]()
Razumijemo li se sada?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Prije 58 godina se rodio Pape ( na Bliznoj, blizu Rujnice ) sretan ti rođendan majstore
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.