Koji dres, da te se moRe prepoznatiNYKnicks Fan je napisao/la: Ponijet cu dres ha ya.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Koji dres, da te se moRe prepoznatiNYKnicks Fan je napisao/la: Ponijet cu dres ha ya.
Pokemon, Tekken, dijete drago - idete kuci placuci sutra naveceNeutral je napisao/la:I opet bi ja Muniana više nego Isca.![]()
Ovdje je očigledno zatišje pred buru.
Btw, one Zebre i dalje pričaju o drugom golu Bayerna kao ofsajdu
Pored toga sigurno slušaš Justin Bieber-a, a idol ti je Boki 13Neutral je napisao/la:Da, još ponosno nosam pokemon majice iako mi je 20 i neka godina. Nisam ti ja kriv što zaostaješ sa svojom košuljom i srebrenim lančićem te pivom u ruci uz nezaboravne pjesme Kitića Mile.
Bazinga![]()
Dijete te selami uz pjesmicu Obriši suze mala moja....
Ti si taj koji liječi svoje frustracije baš na ovom forumu, i najviše vremena provodi na temi o Juventusu i pecka svakog pomalo. Sasvim slučajan pogodak Alabe, jedna greška Buffona u hiljadu godina, slijedi post od 100 utakmica za "igračinu" kao što je AlabaNeutral je napisao/la:Đe si Milane, nisam te odmah prepoznao. Ne budi seljačina drug i komentiraj o fudbalu ako hoćeš, ako ne imaš k.l.i.x i slične forume gdje možeš izliječiti svoje frustracije.
Valjda se Juve odbrani u prvom napadu.
Jeste pomalo glupa, ali da vidiš šta ovaj klinac piše na temi o Juventusu shvatio bi što sam se ja raspravljao ovdje. Al ispoštovaću tebe i sve ostale normalne navijače Bayerna, i neću vam više dosađivati ovdje. Uživajte, biće dobra utakmica sutrageronimo je napisao/la:Ma piši ti, niko ti ne brani. Nego valjda i sam vidiš na šta vam liči ova 'rasprava'.
Amauri je napisao/la:Pokemon, Tekken, dijete drago - idete kuci placuci sutra naveceNeutral je napisao/la:I opet bi ja Muniana više nego Isca.![]()
Ovdje je očigledno zatišje pred buru.
Btw, one Zebre i dalje pričaju o drugom golu Bayerna kao ofsajduIma da vas zebre pregaze
Što pojedince gaje neke iluzije a kada im istinu kažeš oni počinju sa miješanjem sportskog foruma i real life-a. Na kraju svega ti njemu daješ podršku kao da sam ja glavni krivac za njihove frustracije.geronimo je napisao/la:Rz88, o čemu ti?
Dobro, evo za početak (kao utjehaNeutral je napisao/la: Ako je greška reći da je Bayern bio bolji i da je sveukupno bolji od Juventusa onda sam kriv. Ako je greška što pišem da gol nije iz ofsajda onda sam također kriv. Eto, dvije činjenice koje oni ne mogu niti žele podnijeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.