ko im je stadion renovirao, napravio sjevernu tribinu?JMs1921 je napisao/la: ma to je glavni fazon,Dodik je covjek od kosarke,ne bih rekao da ga fudbal uopste interesuje...a onda imam osjecaj da on ima i neki razlog zbog kojeg nece da uleti para Borcu,jer je to mogao davno uraditi...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
NAPRIJED NARODE!
Pa to ti govorim,ko je nama sta napravio?njima jeste,pa makar i dodik ili ko vec...Zeman je napisao/la:ko im je stadion renovirao, napravio sjevernu tribinu?JMs1921 je napisao/la: ma to je glavni fazon,Dodik je covjek od kosarke,ne bih rekao da ga fudbal uopste interesuje...a onda imam osjecaj da on ima i neki razlog zbog kojeg nece da uleti para Borcu,jer je to mogao davno uraditi...
Amare hvala ti...
nismo se razumjeli... napisao si da Dodik neće da uleti pare Borcu a ja kažem da je već uletio sa par miliončića... đavolu malo biloJMs1921 je napisao/la:Pa to ti govorim,ko je nama sta napravio?njima jeste,pa makar i dodik ili ko vec...Zeman je napisao/la:ko im je stadion renovirao, napravio sjevernu tribinu?JMs1921 je napisao/la: ma to je glavni fazon,Dodik je covjek od kosarke,ne bih rekao da ga fudbal uopste interesuje...a onda imam osjecaj da on ima i neki razlog zbog kojeg nece da uleti para Borcu,jer je to mogao davno uraditi...
NAPRIJED NARODE!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Falil vam ko u srijedu ili je puni sastav ? 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Armageddon2012
- Kontakt:
igramo kompletni...teinović nije potpuno fit,tako da jedino on nije siguran,ali to vam ne znači puno jer na toj poziciji imamo još srđana grahovca i vladana grujića
vlado je nakon utakmice u zenici na konferenciji za štampu rekao da sigurno neće izgubiti u banjaluci....dočekaćemo ga aplauzom,ali utakmicu će izgubiti

vlado je nakon utakmice u zenici na konferenciji za štampu rekao da sigurno neće izgubiti u banjaluci....dočekaćemo ga aplauzom,ali utakmicu će izgubiti

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Tamam kontam fali pola igraca,tek kompletni hahahaArmageddon2012 je napisao/la:igramo kompletni...teinović nije potpuno fit,tako da jedino on nije siguran,ali to vam ne znači puno jer na toj poziciji imamo još srđana grahovca i vladana grujića![]()
Nema veze nek bude fer i korektna utakmica,pa nek bolji dobije.
Bolje mu zvizdite,psujte al dajte nam 3 boda.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
- Kontakt:
Kakva je situacija u Borcu, jesu li igrači dobili plate?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
S obzirom da nigdje nije objavljeno da su dobili - vjerujem da nisu jos uvijekmujoisuljo je napisao/la:Kakva je situacija u Borcu, jesu li igrači dobili plate?

Pres-konferencija pred Celik

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5AUA6uqIO0
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za tekmu
link za tekmu
- badblueboylivno
- Kontakt:
boze sacuvaj na cemu vi igrate , pa ovo je sramota pokazivati na tv-u 

a ja vam livade...bolji teren kod nas na kamberovicu pet put, sramota je igrati na ovakvom terenu, a ganjate evropu...nije ni cudo sto sve ekipe kod nas igraju 120 %, na Bilinom svi lete po terenu poslije ovakvih sljaka...nemojte me pogresno shvatiti, samo bih volio da nam liga malo ljepse izgleda, a s ovakvim terenima necemo nigdje stici :S
- zli mrkvić
- Kontakt:
Prvo, teren katastrofa nikad losiji ja barem ne pamtim da je nekad bio losiji.
Drugo, mi na ovom stadionu igramo evropu a vi na vasem necete jos dugo i tako vam vise sluzi za repku, skoro ste i vi to rjesili tako da.... Kad igra BiH vi na pomocni. Podstanari ste na svom stadionu!
Trece i najvaznije 7 godina niste pobjedili borac tako da nemate pravo da se javljate na ovu temu.
Drugo, mi na ovom stadionu igramo evropu a vi na vasem necete jos dugo i tako vam vise sluzi za repku, skoro ste i vi to rjesili tako da.... Kad igra BiH vi na pomocni. Podstanari ste na svom stadionu!
Trece i najvaznije 7 godina niste pobjedili borac tako da nemate pravo da se javljate na ovu temu.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Teren vam je ko qrc citavo proljece,nije ovo prva tekma da se ljudi smiju vasoj oranici,stadion lafo sminka a teren livada..zli mrkvić je napisao/la: Prvo, teren katastrofa nikad losiji ja barem ne pamtim da je nekad bio losiji.
Cestitke na pobjedi,Borac je trenutno kvalitenija ekipa..
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 10 apr 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sasvim validan argumentzli mrkvić je napisao/la: Trece i najvaznije 7 godina niste pobjedili borac tako da nemate pravo da se javljate na ovu temu.

NAPRIJED NARODE!
-
- Kontakt:
BRAVO BORČE! Zaslužena pobjeda protiv Čelika, koji nas nije dobio baš baš dugo... Kakva majstorija Stokića i kakva golčina, bravo majstore! I danas odličan Kantar kao i Maletić.
Nadam se da sa Avdukićen nije nešto ozbiljno. Još Olimpic kiksnuo, sada držimo 3. poziciju sa 4 boda više, HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU U PRIJEDORU, ZA DOMINACIJU CRVENO-PLAVOG PROLJEĆA!!!
Nadam se da sa Avdukićen nije nešto ozbiljno. Još Olimpic kiksnuo, sada držimo 3. poziciju sa 4 boda više, HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU U PRIJEDORU, ZA DOMINACIJU CRVENO-PLAVOG PROLJEĆA!!!
To ti se zove čuvanje terena za reprezentaciju na čemu treba da nam se čestita, pa igramo na pomoćnom.zli mrkvić je napisao/la:Kad igra BiH vi na pomocni. Podstanari ste na svom stadionu!
Uglavnom, pročitaj opet tu parolu.

Čelik Zenica 1945
borac istopi celik
a ne znate vi da 2sedmice u banjalucii kisa i ruzno vrijeme

a ne znate vi da 2sedmice u banjalucii kisa i ruzno vrijeme
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.