Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Citao sam portugalske komentare na to da Misimovic ne igra. Cak i oni misle da je to Cirina foluska 

Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba
http://www.cafe.prijedor.ba
Imal kakvih informacija da Miske ipak igra?
Sad gledam na Hayatu , kazu da mozda igra...
Sad gledam na Hayatu , kazu da mozda igra...
Džaba ja govorim kad mi niko nevjeruje, Ibričić kaže da igra 100%, ako on laže onda lažem i ja...
Jaran mi se oko 15:00h čuo snjim.
Ej zezas, ja mislio da ga u najmanju ruku licno poznajes.-SanaFCŽ- je napisao/la:Džaba ja govorim kad mi niko nevjeruje, Ibričić kaže da igra 100%, ako on laže onda lažem i ja...
Hellas je napisao/la:Ej zezas, ja mislio da ga u najmanju ruku licno poznajes.-SanaFCŽ- je napisao/la:Džaba ja govorim kad mi niko nevjeruje, Ibričić kaže da igra 100%, ako on laže onda lažem i ja...
Hellas, svaka cast za komentar

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ja u životu nisam vidio veću euforiju
Čak je veća ludnica i od one utakmice kad smo protiv Danske igrali za odlazak na evropsko...
JA SIN SAM TVOJ...

JA SIN SAM TVOJ...
Željo - My first love!!!
Miske: Iskrenuo sam koljeno u Lisabonu
Zvjezdan Misimović, duša i mozak našeg tima, suptilni veznjak sa kompjuterom u glavi i radarski preciznim pasovima, napustio je jučerašnji trening. Blažević je odmah Misketovu majicu dao Medunjaninu.
- U Lisabonu sam iskrenuo koljeno. Svim srcem želio sam igrati večeras, ali je bol jača. Nikom nije teže nego meni. Želio sam dobrom igrom pomoći da ostvarimo najveću pobjedu do sada. Vjerujem u svoje saigrače, bit ću uz njih i bodriti do posljednje sekunde - najavio je Misimović, sportska i ljudska gromada.
Zvjezdan Misimović, duša i mozak našeg tima, suptilni veznjak sa kompjuterom u glavi i radarski preciznim pasovima, napustio je jučerašnji trening. Blažević je odmah Misketovu majicu dao Medunjaninu.
- U Lisabonu sam iskrenuo koljeno. Svim srcem želio sam igrati večeras, ali je bol jača. Nikom nije teže nego meni. Želio sam dobrom igrom pomoći da ostvarimo najveću pobjedu do sada. Vjerujem u svoje saigrače, bit ću uz njih i bodriti do posljednje sekunde - najavio je Misimović, sportska i ljudska gromada.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ima li sta novo o ovim nagadjanjima da je svadja sa Cirom pravi razlog sto veceras nije igro?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo na nekom sam forumu (je*em ti pamet pa se nesjecam gdje) citao da mu je Ciro nesto "ruzno" rekao i da je radi toga "simulirao" ozljedu, jer jednostavno nije htjeo da ga prosipa pred citavom ekipom...
Malo sumnjam da je ovo istinito, ali prica se..
Malo sumnjam da je ovo istinito, ali prica se..
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/druga- ... 60730.aspx -mozete tu naci razlog zbog kojeg miske nije igrao
nije potvrdeno,ali moze biti da je istina....nadam se da lazu
jer je to gore nego da se povrijedio 

Jesi li sigurna da tu mozemo naci razlog? Dakle vise vjerujes jednom hrvatskom webportalu (poznatom po "objektivnom" izvjestavanju o dogadjajima u Listici) nego rijecima selektora, Misketa i njegovih suigraca? Ponekad ne kontam ljude, da li vi shvatate da ispadate gori od ljigavih novinara, lopova iz Saveza, raznih menadzercica? Shvatate li vi koje zlo pravite nasem fudbalu sa vasim idiotskim teorijama zavjera ili nasjedanjima na iste?emina_ze je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/druga- ... 60730.aspx -mozete tu naci razlog zbog kojeg miske nije igrao![]()
Ispada da vi zelite sukob unutar reprezentacije jer nikako drugacije se ne moze shvatiti ili opravdati ovo vase sirenje gluposti.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
kao prvo ja sam rekla da se nadam da to nije istina,jer misimovic je kralj,meni najboljiMegaloman je napisao/la:Jesi li sigurna da tu mozemo naci razlog? Dakle vise vjerujes jednom hrvatskom webportalu (poznatom po "objektivnom" izvjestavanju o dogadjajima u Listici) nego rijecima selektora, Misketa i njegovih suigraca? Ponekad ne kontam ljude, da li vi shvatate da ispadate gori od ljigavih novinara, lopova iz Saveza, raznih menadzercica? Shvatate li vi koje zlo pravite nasem fudbalu sa vasim idiotskim teorijama zavjera ili nasjedanjima na iste?emina_ze je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/druga- ... 60730.aspx -mozete tu naci razlog zbog kojeg miske nije igrao![]()
Ispada da vi zelite sukob unutar reprezentacije jer nikako drugacije se ne moze shvatiti ili opravdati ovo vase sirenje gluposti.

ma ti si emina u pravu kad je spahic mogo igrat sa krmecom gripom mogo je i misimovic igrat pod inekcijama samo nesto ga je velko sprijecilo dosta su nas lagali nisu ni spomenuli da su imali probleme sa hrvatima na pripremama nego spominju kako nas vole i kako navijaju za nas a ono htjeli ih namarisat na pripremamaemina_ze je napisao/la:kao prvo ja sam rekla da se nadam da to nije istina,jer misimovic je kralj,meni najboljiMegaloman je napisao/la:Jesi li sigurna da tu mozemo naci razlog? Dakle vise vjerujes jednom hrvatskom webportalu (poznatom po "objektivnom" izvjestavanju o dogadjajima u Listici) nego rijecima selektora, Misketa i njegovih suigraca? Ponekad ne kontam ljude, da li vi shvatate da ispadate gori od ljigavih novinara, lopova iz Saveza, raznih menadzercica? Shvatate li vi koje zlo pravite nasem fudbalu sa vasim idiotskim teorijama zavjera ili nasjedanjima na iste?emina_ze je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/druga- ... 60730.aspx -mozete tu naci razlog zbog kojeg miske nije igrao![]()
Ispada da vi zelite sukob unutar reprezentacije jer nikako drugacije se ne moze shvatiti ili opravdati ovo vase sirenje gluposti.kao drugo ja sam cisto izvjestajo prenjela ono sto sam nasla i kao trece meni je ta povreda sada bila malo sumljiva,i ne samo meni,vecini...iako su neki najavljivali da ce cak miske i zaigrat,da je to cirina taktika,ne bi nista od toga
ja se iskreno nadam da nije istina,ali igrali su i sa mnogo gorim povredama....i ja mislim da se iza te navodno povrede krije nesto drugo
a pred nama su dani u kojim ce se mnogo sta otkriti-kako nije u reprezentaciji sve bajno kao sto izgleda 

ma naravno da nije bajno al polako sada ce sve da izadze na vidjeloemina_ze je napisao/la:ja se iskreno nadam da nije istina,ali igrali su i sa mnogo gorim povredama....i ja mislim da se iza te navodno povrede krije nesto drugoa pred nama su dani u kojim ce se mnogo sta otkriti-kako nije u reprezentaciji sve bajno kao sto izgleda
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
manite se spekulacija. povreda koljena moze biti jako gadna. i kad nije neka teza povreda u pitanju od bolova nemozes trcati.bossna je napisao/la: ma ti si emina u pravu kad je spahic mogo igrat sa krmecom gripom mogo je i misimovic igrat pod inekcijama samo nesto ga je velko sprijecilo dosta su nas lagali nisu ni spomenuli da su imali probleme sa hrvatima na pripremama nego spominju kako nas vole i kako navijaju za nas a ono htjeli ih namarisat na pripremama
E ako zaigra u subotu za Wolsburg onda je nesto drugo u pitanju 100%, kad je toliko ozbiljno i kad nije mogao odigrati poluvrijeme pod injekcijama onda ne bi trebao igrati ni u subotu al sve cemo vidjeti...Bice u sljedecoj emisiji 60 minuta kompletan "prljavi ves" nase repke od ovih priprema u Vinodolskom, trebalo bit u pon, al Ćiro zamolio da ne narašuvaju "dobru atmosferu" pred historijsku utakmicu
Bakir reče u nekoj od narednih emisija, 100% sljedeca...sve cemo znati
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Stvarno neznam sta je sa Misketom bilo.Ali.....Odigati onako lose u Portugalu i sjediti na tribinama u Zenici u utakmici biti ili nebiti daje masti na volju da misli i misli.calcio je napisao/la:manite se spekulacija. povreda koljena moze biti jako gadna. i kad nije neka teza povreda u pitanju od bolova nemozes trcati.bossna je napisao/la: ma ti si emina u pravu kad je spahic mogo igrat sa krmecom gripom mogo je i misimovic igrat pod inekcijama samo nesto ga je velko sprijecilo dosta su nas lagali nisu ni spomenuli da su imali probleme sa hrvatima na pripremama nego spominju kako nas vole i kako navijaju za nas a ono htjeli ih namarisat na pripremama
Dase razumijemo Miske je igracina i to velika ko Trebevic i bez njega sigurno nebi ni ovaj baraz igrali ali se nesto desilo.Sta?Sigurno cemo vidjeti u narednim danima.Onaj Ciro mi je suhveli pravo.Vjerujem isto da bi Miske igrao da je to neka laksa povreda i ako u subotu zaigra onda je nesto golemo bilo u nasao reprezentaciji.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Meni bi gore palo da Miske nije igrao iz nekih nepoznatih razloga nego ovaj poraz od Portugala...Stoga glavu gore i nadati se da cemo Misketa vec u prvoj Wolfsburgovoj utakmici gledati u starom svjetlu...
Miske zelim ti brz oporavak ma kakva god povreda da bila i zelim ti jarane sve najbolje, tebi i tvojoj porodici....
Miske zelim ti brz oporavak ma kakva god povreda da bila i zelim ti jarane sve najbolje, tebi i tvojoj porodici....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
**** te bakir i 60 minuta!!!EnZo_85 je napisao/la:E ako zaigra u subotu za Wolsburg onda je nesto drugo u pitanju 100%, kad je toliko ozbiljno i kad nije mogao odigrati poluvrijeme pod injekcijama onda ne bi trebao igrati ni u subotu al sve cemo vidjeti...Bice u sljedecoj emisiji 60 minuta kompletan "prljavi ves" nase repke od ovih priprema u Vinodolskom, trebalo bit u pon, al Ćiro zamolio da ne narašuvaju "dobru atmosferu" pred historijsku utakmicu
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.