Vidi Igora i osmijeha kao onaj lik iz crtanog što je ukrao Božić.
hljeba ti ko je ovaj i sta i gdje doticni prenosiautogol je napisao/la:Najvise volim gledati utakmice sa stranim komentatorima,tad se mogu najbolje koncentrisat na utakmicu,recimo Marjan u sred utakmice prica o igracevom didi i amidzi(daj covjece pusti me da gledam,imam internet naci cu to ako me interesuje)a vidim i Igor Kristic je poceo isto raditMedjutim taj Marjan meni i ne smeta jer sam u stanju da ga iskljucim totalno kao ono "mute" i drago mi je da bar nekog ljudi gotive,ali mislim da bi se trebao vise fokusirat na utakmicu
![]()
Od ljudi koje bas nikako ne mogu slusat su Vahidin Alic Vaha(covjek bi rek'o nobelovac koliko pametuje,jos dok je radio na Kalmanu),zatim Boris Bilic (ne znam sta da kazem,sve me iritira kod njega),duo ili trio sa OBN-a (oni su interesantni samo pijanim glavama) i onaj fosil sto ponekad prenosi box meceve na FTV (covjek citav zivot promuk'o,prijatniji je zvuk motorke od njegovog glasa)![]()
Nazalost ova struka je samo jedan primjer,koliko nestrucnih ljudi mi imamo na pojedinim pozicijama
Za prvu dvojicu komentatora si upravu,ali za Kemala Balukovica(taj sto prenosi box) nisi nikako.Vjerovatno si mladji pa i ne znas ko je on,ali covjek vise od 30 god komentarise box i itekako zna svoj svoj posao,za razliku od mnogi kvazikomentatora u zadnje vrijeme.Na stranu sto ima hrapav glas,barem meni je bitno znanje komentatora u onom sportu koji komentarise...autogol je napisao/la:Najvise volim gledati utakmice sa stranim komentatorima,tad se mogu najbolje koncentrisat na utakmicu,recimo Marjan u sred utakmice prica o igracevom didi i amidzi(daj covjece pusti me da gledam,imam internet naci cu to ako me interesuje)a vidim i Igor Kristic je poceo isto raditMedjutim taj Marjan meni i ne smeta jer sam u stanju da ga iskljucim totalno kao ono "mute" i drago mi je da bar nekog ljudi gotive,ali mislim da bi se trebao vise fokusirat na utakmicu
![]()
Od ljudi koje bas nikako ne mogu slusat su Vahidin Alic Vaha(covjek bi rek'o nobelovac koliko pametuje,jos dok je radio na Kalmanu),zatim Boris Bilic (ne znam sta da kazem,sve me iritira kod njega),duo ili trio sa OBN-a (oni su interesantni samo pijanim glavama) i onaj fosil sto ponekad prenosi box meceve na FTV (covjek citav zivot promuk'o,prijatniji je zvuk motorke od njegovog glasa)![]()
Nazalost ova struka je samo jedan primjer,koliko nestrucnih ljudi mi imamo na pojedinim pozicijama
Nikola Radočaj prenosi Seriu A i uzivas gledajuci utakmicu sa njegovim komentarisanjemSaurman je napisao/la:Na Areni Sport rade ljudi koji znaju svoj posao, dobri komentatori, odlična emisija CL i sjajna slika.
Pocetak videa...Admir_Sa je napisao/la:hljeba ti ko je ovaj i sta i gdje doticni prenosiautogol je napisao/la:Najvise volim gledati utakmice sa stranim komentatorima,tad se mogu najbolje koncentrisat na utakmicu,recimo Marjan u sred utakmice prica o igracevom didi i amidzi(daj covjece pusti me da gledam,imam internet naci cu to ako me interesuje)a vidim i Igor Kristic je poceo isto raditMedjutim taj Marjan meni i ne smeta jer sam u stanju da ga iskljucim totalno kao ono "mute" i drago mi je da bar nekog ljudi gotive,ali mislim da bi se trebao vise fokusirat na utakmicu
![]()
znam ja da je on stara skola,ali se moja kritika odnosila na fotenicnost glasaZa prvu dvojicu komentatora si upravu,ali za Kemala Balukovica(taj sto prenosi box) nisi nikako.Vjerovatno si mladji pa i ne znas ko je on,ali covjek vise od 30 god komentarise box i itekako zna svoj svoj posao,za razliku od mnogi kvazikomentatora u zadnje vrijeme.Na stranu sto ima hrapav glas,barem meni je bitno znanje komentatora u onom sportu koji komentarise...
HZ_ilidzaa je napisao/la:Preiritantan glas...Vidim mnogima je drag komentator ,ali meni nikako.Najiritantniji komentar je na 1:14 - jedan nula Perisic...Ko da je prije pola sata krajnike operisao
btw. Mirza Avdic je prezime ako se ne varam...Uz njegov komentar i kriket je zanimljiv.Steta sto ga vise nema na areni ...
autogol je napisao/la:Pocetak videa...Admir_Sa je napisao/la:hljeba ti ko je ovaj i sta i gdje doticni prenosiautogol je napisao/la:Najvise volim gledati utakmice sa stranim komentatorima,tad se mogu najbolje koncentrisat na utakmicu,recimo Marjan u sred utakmice prica o igracevom didi i amidzi(daj covjece pusti me da gledam,imam internet naci cu to ako me interesuje)a vidim i Igor Kristic je poceo isto raditMedjutim taj Marjan meni i ne smeta jer sam u stanju da ga iskljucim totalno kao ono "mute" i drago mi je da bar nekog ljudi gotive,ali mislim da bi se trebao vise fokusirat na utakmicu
![]()
[youtube][/youtube]
znam ja da je on stara skola,ali se moja kritika odnosila na fotenicnost glasaZa prvu dvojicu komentatora si upravu,ali za Kemala Balukovica(taj sto prenosi box) nisi nikako.Vjerovatno si mladji pa i ne znas ko je on,ali covjek vise od 30 god komentarise box i itekako zna svoj svoj posao,za razliku od mnogi kvazikomentatora u zadnje vrijeme.Na stranu sto ima hrapav glas,barem meni je bitno znanje komentatora u onom sportu koji komentarise...
Amauri je napisao/la:Bilić daleko najlošiji u regionu
jocker92 je napisao/la:Joj da je bilo cuti Dragu Cosica u ovoj utakmici Dortmund-Malaga,ja mislim da bi on svrsio u zavrsnici
Da je Marjan komentarisao,sad bi cijela nacija znala kako se zove Santanina stara,prva uciteljica i ćuko kad je ovaj imao 10 godinaTitova-Juga je napisao/la:jocker92 je napisao/la:Joj da je bilo cuti Dragu Cosica u ovoj utakmici Dortmund-Malaga,ja mislim da bi on svrsio u zavrsnici
Baš to napisah na fejsu na ss str... On ili Marjan.., pa to bi bilo svršavanje na kvadrat za gledati/slušati :- )
jocker92 je napisao/la:Da je Marjan komentarisao,sad bi cijela nacija znala kako se zove Santanina stara,prva uciteljica i ćuko kad je ovaj imao 10 godinaTitova-Juga je napisao/la:jocker92 je napisao/la:Joj da je bilo cuti Dragu Cosica u ovoj utakmici Dortmund-Malaga,ja mislim da bi on svrsio u zavrsnici
Baš to napisah na fejsu na ss str... On ili Marjan.., pa to bi bilo svršavanje na kvadrat za gledati/slušati :- )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.