Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lillard
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2013, 17:51

Sanse da Jedvaj zaigara za BiH su stvarno male i nikakve.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 18:05

Lillard je napisao/la:Sanse da Jedvaj zaigara za BiH su stvarno male i nikakve.
Zasto jbg? Oba njegovi roditelji su iz bosne

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2013, 18:06

ne znam njegovo obiteljsko stablo, ali stvarno en vidim kako...i ja sam iz bih pa znate vec sta mislim reci. a ionako je decko u zagrebu cijeli svoj zivot.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 apr 2013, 18:08

Sapunaru28 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Sanse da Jedvaj zaigara za BiH su stvarno male i nikakve.
Zasto jbg? Oba njegovi roditelji su iz bosne
Mogao se sam tin jedvaj roditi usred sarajeva, a kamoli njegovi starci, ako on ne voli BiH, dzaba sve
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 apr 2013, 18:13

STEVIE je napisao/la:@rockefeller: nemoj svasta pisati ako slabo poznajes igraca(e). to sto si izvalio o buricu nema smisla, malo bolje prati njegov razvoj i status u lechu pa onda pisi.
Šta sam napis'o o Buriću?

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 18:29

Lillard je napisao/la:ne znam njegovo obiteljsko stablo, ali stvarno en vidim kako...i ja sam iz bih pa znate vec sta mislim reci. a ionako je decko u zagrebu cijeli svoj zivot.
Ti si hrvat?

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 09 apr 2013, 18:42

ovaj tin jedvaj ce biti strashan defender :S... super bi bilo kad bi ga mogli pribliziti nasoj repci , al realno sanse su gotovo nikakve posto vidim da vec igra za mlade hrvatske reprezentacije..

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 19:19

Na zalost, je uvijek naopako. Neko igra za nase mlade pa onda za druge drzave

Da imamo punu repku..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 apr 2013, 19:22

Meanwhile in China...

Zlaja opet busi mreze.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/prekras ... ica/102326" onclick="window.open(this.href);return false;

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 apr 2013, 21:27

@Sapunaru

Kralju mocni, sad sam jos i Hrvat. :lol:

@TMovac

TMovac, pricamo o sansama koje se izrazavaju u promilima. Alen Halilovic ce biti izgubljen ako zaigra za Hrvate, ali ne vidim zaista po cemu su to Mandzukic, Olic i Rakitic bili ikada u konkretnim kombinacijama kada je u pitanju igranje za BiH.

Za Lovrena i Srnu hajde i nekako da kazem da se moglo probati, ali su i tu sanse bile minimalne. Tamo gdje objektivno nemas nikakve sanse, onda nemas sta ni izgubiti, u tome je poenta... Bilo je nekih drugih igraca koje smo mogli sacuvati kao npr. Zlatan Ibrahimovic koji nam se nudio ili evo ovi Svirarci, jer je ljubav Bosnjaka prema Svicarskoj daleko manja nego ljubav Olica ili Mandzukica prema Hrvatskoj. Nadam se da me razumijes, jer ne zelim da zalazim u politicke teme..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 21:54

Ovo se ne zove Bosnja i Hercebosnjivina ili Bosnjacka reprezentacija, nego Bosanska. Moramo se boriti za Lovrena, Srna, Seferovica, Jelisica - ili necemo nikad postici nista.
Zadnja izmjena: Sapunaru28, dana/u 09 apr 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 09 apr 2013, 21:56

Sapunaru28 je napisao/la:Ovo se ne zove Bosnja i Hercebosnjivina ili Bosnjacka reprezentacija, nego Bosanska. Moramo boriti za Lovren, Srna, Seferovic, Jelisic do KRAJA - ili necemo nikad biti nista.
Toliki patriot, a bolje ja pričam kineski.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 apr 2013, 21:59

O cemu Sapunara pricas? U nekakvom privatnom razgovoru da navedene upitas da li su kada pomislili da igraju za nas, popadali bi od smijeha. Bezze pricati o ovome --

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 22:02

samson je napisao/la:O cemu Sapunara pricas? U nekakvom privatnom razgovoru da navedene upitas da li su kada pomislili da igraju za nas, popadali bi od smijeha. Bezze pricati o ovome --
Ako imate ovakav glupi mentalitet, necu nikad ni igrati za nas. Kako mislis da je Zlatan igrao za Svedsku, ili Seferovic za Svicarsku? Posto su borili za njih.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2013, 22:03

Toliki patriota a Rumunsko prezime.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 22:05

bagrcavi je napisao/la:Toliki patriota a Rumunsko prezime.
Ne, nego Cristian Sapunaru...........

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 09 apr 2013, 22:05

bagrcavi je napisao/la:Toliki patriota a Rumunsko prezime.
:mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 apr 2013, 22:18

Sapunaru28 je napisao/la:
samson je napisao/la:O cemu Sapunara pricas? U nekakvom privatnom razgovoru da navedene upitas da li su kada pomislili da igraju za nas, popadali bi od smijeha. Bezze pricati o ovome --
Ako imate ovakav glupi mentalitet, necu nikad ni igrati za nas. Kako mislis da je Zlatan igrao za Svedsku, ili Seferovic za Svicarsku? Posto su borili za njih.
Taj Seferovic bi "trebao" za nas igrati bez bilo kakvog udvoravanja sa nase strane, a u njegovom slucaju bas to je ucinjeno. Na kraju bez razmisljanja zaigra za Milke ...

Sta onda reci za Mandzu, Lovrena, ... Ili Corluku ciji stric pravi spomenike palim bojovnicima u obliku slova U?

Imamo ovo sto imamo. Da je domacih uslova imali bi mnogo vise. Toliko, da bi, uprkos komsijama i ostalom Europejcima, mnogima bili pojam za nogometnu igru. Nema veze, nogometne strukture zadnjih godina rade mnogo bolje i ocekivati je rezultate. Sve ostalo je bez smisla ..

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 09 apr 2013, 22:45

Bilo bi dobro da imamo klub kao Partizan ili Dinamo da pravimo igraca kao Markovic, Kovacic, Halilovic

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 apr 2013, 22:56

_dreamer_ je napisao/la:@Sapunaru

Kralju mocni, sad sam jos i Hrvat. :lol:

@TMovac

TMovac, pricamo o sansama koje se izrazavaju u promilima. Alen Halilovic ce biti izgubljen ako zaigra za Hrvate, ali ne vidim zaista po cemu su to Mandzukic, Olic i Rakitic bili ikada u konkretnim kombinacijama kada je u pitanju igranje za BiH.

Za Lovrena i Srnu hajde i nekako da kazem da se moglo probati, ali su i tu sanse bile minimalne. Tamo gdje objektivno nemas nikakve sanse, onda nemas sta ni izgubiti, u tome je poenta... Bilo je nekih drugih igraca koje smo mogli sacuvati kao npr. Zlatan Ibrahimovic koji nam se nudio ili evo ovi Svirarci, jer je ljubav Bosnjaka prema Svicarskoj daleko manja nego ljubav Olica ili Mandzukica prema Hrvatskoj. Nadam se da me razumijes, jer ne zelim da zalazim u politicke teme..
Nisam ni mislio na Mandžukića,Rakitića.Vise sam mislio na Ibrahimovica,Švicarce (Seferovic,Hajrovic) ili ove momke koji su trenutno aktuelni poput Kolasinca,Arslanagica,Atajica,Halilovica...Trebamo barem pokušati dovesti ih pod našu zastavu,pa ako ne uspijemo barem cemo znati da smo sve dali od sebe.Nasa najveća greška je sto kasno primjetimo te igrače ili ih primjetimo pa se neckamo hoćemo nećemo i onda ga većinom popusimo.Hrvati sve sto mogu vezu za sebe pa ako bude nesto od njeg dobro i jest,ako ne nikom nista.Najsvjeziji primjer je mali Vukcevic,koji trenutno nema mjesta za A tim vatrenih,a ne moze igrati ni za U21 jer je prerastao taj uzrast,a igrao je i za U21 Njemačke.Mada mi ulijeva neku nadu gradnja ovih kampova po Europi,koji ce nadam se doprinjeti da na vrijeme skautiramo tu djecu i samim tim spriječimo da momci uopste zaigraju za neku drugu repku osim nase
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Micron, Tihi i 13 gostiju.