Jedini koji je ovdje oštećen si vjerovatno ti pa ovako pričaš. Prvo Kodro treba da se ušuti jer je trenutno najslabiji igrač, drugo ako je škaljić tužio klub prije 20 tak dana nema šanse da je već dobio na sudu, treće Velež konstantno igra sa Vladavićem i Okićem koji su napadači i u odbrani ne urade ništa a u Mostaru treći napadač je uglavnom Ćemalović i četvrto na Otoci igrač koji je ubjedljivo najviše pretrčao i imao više uklizavanja od bilo kojeg igrača je Šišić a odma poslije njega Letić koji su eto ti igrači sa strane i koji nisu primili ništa. Predlažem da dovedemo sve sa strane nek ljudi ne primaju ništa a najviše se bore.brato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
i ostali u klubu kradu pare i dalje.. to je isto uradio i ovaj skaljic sto igra trenutno u nas tuzio je velez prije
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...to je ta svadja
a ti gore sto govoris sa 2 napadaca olimpik krenuo ,, zasto je "mirza **** majku nedavno na treningu treneru rahimicu i govorio mu picko jedna sto ne smijes igrat sa 2 napadaca ! "
nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
prije koji dan Mustafa kodro je bio kod tane i rekao mu je da su igraci nezadovoljni i da traze neke promjene.. !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
jednom prilikom tamo u februaru..sam ja mislim pisao jedan post na slicnu temu kao sto je evo i ova..danasnja..ali, ocigledno, da je kod nas potrebno ponavljati jedne te iste stvari...kao sto sam tada napisao da je neko rekao da bi nam se klub trebao zvati FK Rondo Mostar/jer se stalno vrte jedni te isti/ tako eto i ove nase price bi se mogle svesti pod isti taj nazivnik "Rondo"...
u nastavku..kopija tog mog posta iz mislim tamo februara mjeseca...
"ma nije moguce da je samo do trenera..nisam ja rekao da je ibro mourinho..ali je nemoguce da je samo do njega..naravno da treneru prvom leti glava..
ali tom logikom nam od rata pa na ovamo skoro ni jedan trener nije valja..zasto? ..jer su rezultati uvijek bili isti..onda ispada da ni jedan nije valjao..nije to bas toliko ni logicno..
ono sto je kod nas konstanta..su igraci...uvijek se vrte isti..neko je nedavno rekao da bi se klub trebao zvati FK Rondo Mostar...stalno isti se vrte...osim onih koji su u medjuvremenu otisli u penziju...
a sa druge strane..zasto ljudi bas toliko omalovazavaju rahimica..kao drugi mu sastavlja ekipu..on se nista ne pita..i slicno..zar ljudi stvarno misle da je on toliki beskicmenjak..covjek koji je odigrao vise od 130 utakmica u dresu veleza..covjek koji je godinama vez obzira na sva sr*nja u klubu trudio se da pomogne na sve moguce i nemoguce nacine..pa evo na kraju i preuzeo klub..covjek koji je zivio u svicarskoj (a u svicarskoj da zivis od socijale...ko na konju si) pa ipak je dosao ovamo da se zaje*aje sa velezom i problemima u i oko njega..ja ne smatram da je velez njemu privatno bas toliko potreban...i da da je svijestan da mu neko drugi sastavlja ekipu i da ga kroz sve to pravi budalom davno bi on vec digao sidro..budite realni..podjite od sebe..i vi svi, pa i ja, bi to uradili...pogotovo ako jos imate pozadinu da mozete i bez veleza da apsolutno normalno zivite..ako ne i vise od tog "normalnog"...
u jednom od komentara iznad sam procitao da pojedini igraci nemaju bas pretjerano visoko misljenje o njemu...ja bi se samo pitako koji su to igraci?...kada to pitam ne zanimaju me imena..to je bilo vise hipoteticko pitanje koje sam postavio..jesu li to igraci koje je do sad trenirao isti taj navedeni ranije mourinho? ..ili mozda ferguson? ..pa im eto ibro los..jesu li to igraci koji imaju iza sebe neke velike karijere..uspjehe..titule..inostrana iskustva..pa im eto ibro nevalja..jer ti igraci zaboga gledaju na fudbal nekim svijetskim..evropskim ocima..ocima prekaljenih fudbalskih majstora...ili su to isti oni igraci koje i ja poznajem? ...igraci koji godinama nisu makli od veleza? ..igraci koji se zadnjih 20 godina gore-dole ..bore za opstanak? ..igraci koji su igrali federalnu ligu? ..i sad neko od njih ce reci da mu neki trener nevalja..samo treba sebe prvog pogledati..iz koje to perspektive JA govorim da neko nije dobar..a karijeru sam sprcao u borbi za opstanak..dokrotirao borbu za opstanak..ma dajte..
FORZA VELEZ"
zanimljivo je koliko se lako "upalimo" na neki post koji sadrzi maksimalno 4 reda...iskren da budem nekad mi dodje da se namjerno registrujem pod nekim XY nickom..i napisem neku "100% provjerenu" informaciju..cisto da vidim kako to ovaj forum funkcionise..pa da bi onda znao..da li vise ikako trebam i dolaziti na njega a i citati bilo sta napisano..
u svakom slucaju..nadam se, koliko ste u mogucnosti, da ce te doci na utakmicu i biti jednako glasni kao i ovdje..te da ce to biti dovoljno da nam Klub izbori dobar rezultat...licno se nadam pobjedi, ali nebi bio nezadovoljan i sa nerjesenim rezultatom, jer sto bi Musemic rekao "...svaka cast Velezu, ali mi ipak trazimo nesto vise..."..i to je, nazalost, u ovom trenutku bar, realnost..pa tako i ja nebi bio pretjerano nezadovoljan ako se izbori remi..tu bi podvukao rijec IZBORI...tj borbu koja treba da bude osnova svega..a kada je tako niko im nece nista zamjeriti pa cak i ako izgube...
pozdrav
FORZA VELEZ
u nastavku..kopija tog mog posta iz mislim tamo februara mjeseca...
"ma nije moguce da je samo do trenera..nisam ja rekao da je ibro mourinho..ali je nemoguce da je samo do njega..naravno da treneru prvom leti glava..
ali tom logikom nam od rata pa na ovamo skoro ni jedan trener nije valja..zasto? ..jer su rezultati uvijek bili isti..onda ispada da ni jedan nije valjao..nije to bas toliko ni logicno..
ono sto je kod nas konstanta..su igraci...uvijek se vrte isti..neko je nedavno rekao da bi se klub trebao zvati FK Rondo Mostar...stalno isti se vrte...osim onih koji su u medjuvremenu otisli u penziju...
a sa druge strane..zasto ljudi bas toliko omalovazavaju rahimica..kao drugi mu sastavlja ekipu..on se nista ne pita..i slicno..zar ljudi stvarno misle da je on toliki beskicmenjak..covjek koji je odigrao vise od 130 utakmica u dresu veleza..covjek koji je godinama vez obzira na sva sr*nja u klubu trudio se da pomogne na sve moguce i nemoguce nacine..pa evo na kraju i preuzeo klub..covjek koji je zivio u svicarskoj (a u svicarskoj da zivis od socijale...ko na konju si) pa ipak je dosao ovamo da se zaje*aje sa velezom i problemima u i oko njega..ja ne smatram da je velez njemu privatno bas toliko potreban...i da da je svijestan da mu neko drugi sastavlja ekipu i da ga kroz sve to pravi budalom davno bi on vec digao sidro..budite realni..podjite od sebe..i vi svi, pa i ja, bi to uradili...pogotovo ako jos imate pozadinu da mozete i bez veleza da apsolutno normalno zivite..ako ne i vise od tog "normalnog"...
u jednom od komentara iznad sam procitao da pojedini igraci nemaju bas pretjerano visoko misljenje o njemu...ja bi se samo pitako koji su to igraci?...kada to pitam ne zanimaju me imena..to je bilo vise hipoteticko pitanje koje sam postavio..jesu li to igraci koje je do sad trenirao isti taj navedeni ranije mourinho? ..ili mozda ferguson? ..pa im eto ibro los..jesu li to igraci koji imaju iza sebe neke velike karijere..uspjehe..titule..inostrana iskustva..pa im eto ibro nevalja..jer ti igraci zaboga gledaju na fudbal nekim svijetskim..evropskim ocima..ocima prekaljenih fudbalskih majstora...ili su to isti oni igraci koje i ja poznajem? ...igraci koji godinama nisu makli od veleza? ..igraci koji se zadnjih 20 godina gore-dole ..bore za opstanak? ..igraci koji su igrali federalnu ligu? ..i sad neko od njih ce reci da mu neki trener nevalja..samo treba sebe prvog pogledati..iz koje to perspektive JA govorim da neko nije dobar..a karijeru sam sprcao u borbi za opstanak..dokrotirao borbu za opstanak..ma dajte..
FORZA VELEZ"
zanimljivo je koliko se lako "upalimo" na neki post koji sadrzi maksimalno 4 reda...iskren da budem nekad mi dodje da se namjerno registrujem pod nekim XY nickom..i napisem neku "100% provjerenu" informaciju..cisto da vidim kako to ovaj forum funkcionise..pa da bi onda znao..da li vise ikako trebam i dolaziti na njega a i citati bilo sta napisano..
u svakom slucaju..nadam se, koliko ste u mogucnosti, da ce te doci na utakmicu i biti jednako glasni kao i ovdje..te da ce to biti dovoljno da nam Klub izbori dobar rezultat...licno se nadam pobjedi, ali nebi bio nezadovoljan i sa nerjesenim rezultatom, jer sto bi Musemic rekao "...svaka cast Velezu, ali mi ipak trazimo nesto vise..."..i to je, nazalost, u ovom trenutku bar, realnost..pa tako i ja nebi bio pretjerano nezadovoljan ako se izbori remi..tu bi podvukao rijec IZBORI...tj borbu koja treba da bude osnova svega..a kada je tako niko im nece nista zamjeriti pa cak i ako izgube...
pozdrav
FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
Ne znam stvarno kako ne dosadi ovim tipa bratobrato da svake godine kad krene dobro odma počnu pljuvat na trenera,igrače...Nije istina ovo što pišeš jer sam poslije utakmice sa Olimpicom pričao sa Ibrom i još par igrača i kažu da je atmosfera u klubu odlična i da nema nikakvih svađa.Zar misliš da bi onako zagrljeni pjevali poslije završene utakmice da ima nekih svađa?To je ona tipična rekla-kazala iz kafića u Fejićevoj koji nisu otišli nikad na utakmicu.Nemaju drugog posla nego samo da naprdivaju i bacaju šuplje.Kodro nek se malo bolje potrudi na terenu,a Mirza se fura da je on neki igrač a protiv Gradine nije opalio po golu.Ti znaš da oni nisu primili platu?Jeli ti to radiš u klubu pa znaš?Ne znam stvarno ko ti puni više glavu sa takvim nebulozama?Ako si bio na utakmici sa Olimpicom(vjerovatno nisi) Kazazić je kao što je rekao BASTARDO rekao da Olimpic kreće sa 2 napadača i da treba u odbranu gurnuti još jednog igrača.Ibro je povukao Zvonića u odbranu i počeo igrati sa 5 u odbrani,a to je bilo oko 75 minute.Ali šta da ja tebi pričam kad ni ne znaš koji igrači igraju u Veležu.Zato momak sutra u Vrapčiće na utakmicu, podrži Velež i malo pogledaj ko igra sve u Veležu.
A vama ostalim PRAVIM NAVIJAČIMA preporučujem da sutra nas dođe u što većem broju na utakmicu,jer momci su to zaslužili nakon onako borbene utakmice sa Olimpicom.Zato sutra SVI NA STADION da vide da znamo nagraditi borbenost i zalaganje za sveti dres.
FORZA VELEŽ
A vama ostalim PRAVIM NAVIJAČIMA preporučujem da sutra nas dođe u što većem broju na utakmicu,jer momci su to zaslužili nakon onako borbene utakmice sa Olimpicom.Zato sutra SVI NA STADION da vide da znamo nagraditi borbenost i zalaganje za sveti dres.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Brate svaka cast,kao da sam ja pisao. Sutra svi u Vrapčiće do pobjede akobogda. Forza VelezCrvenarmija je napisao/la:Ne znam stvarno kako ne dosadi ovim tipa bratobrato da svake godine kad krene dobro odma počnu pljuvat na trenera,igrače...Nije istina ovo što pišeš jer sam poslije utakmice sa Olimpicom pričao sa Ibrom i još par igrača i kažu da je atmosfera u klubu odlična i da nema nikakvih svađa.Zar misliš da bi onako zagrljeni pjevali poslije završene utakmice da ima nekih svađa?To je ona tipična rekla-kazala iz kafića u Fejićevoj koji nisu otišli nikad na utakmicu.Nemaju drugog posla nego samo da naprdivaju i bacaju šuplje.Kodro nek se malo bolje potrudi na terenu,a Mirza se fura da je on neki igrač a protiv Gradine nije opalio po golu.Ti znaš da oni nisu primili platu?Jeli ti to radiš u klubu pa znaš?Ne znam stvarno ko ti puni više glavu sa takvim nebulozama?Ako si bio na utakmici sa Olimpicom(vjerovatno nisi) Kazazić je kao što je rekao BASTARDO rekao da Olimpic kreće sa 2 napadača i da treba u odbranu gurnuti još jednog igrača.Ibro je povukao Zvonića u odbranu i počeo igrati sa 5 u odbrani,a to je bilo oko 75 minute.Ali šta da ja tebi pričam kad ni ne znaš koji igrači igraju u Veležu.Zato momak sutra u Vrapčiće na utakmicu, podrži Velež i malo pogledaj ko igra sve u Veležu.
FORZA VELEŽ
Pustite suplje i lagano sutra svi na utakmicu i podrzat Rodjene. Ovo nam je jako vazna utakmica i ako izvucemo dobar rezultat mozemo osigurat opstanak. Sad nam najmanje treba rusenje atmosfere nakon vise nego dobrih rezultata u drugom dijelu sezone.
Forza Velež
Forza Velež
Najlakše je k'o bratobrato, ja iz Mostara šta vi ostali znate.Znamo mi dosta toga bratobrato,npr.kako je bilo na prvoj utakmici pod BB kad smo kamenovani u autobusima a policija nas čekala kod ruže.Ili na drugoj kad smo pješke išli,ili u Kiseljaku prvi put,drugi put,pa Kakanj itd. prema tome ako nisam iz Mostara ne znači baš da ništa ne znam.A znam sigurno, jer ovo se ponavlja iz godine u godinu,čim povežemo par solidnih rezultata pođu kružiti kojekakve priče o problemima.Što se tiče plata poslije Širokog smo najredovniji,kad već sve znaš trebao bi i to znati,ne smo po platama već i po dugovnju poreskoj upravi i vjerovatno do kraja godine nećemo imati duga, ali to niko neće da kaže jer bože moj lakše je pričati kojekakve gluposti.Šta se ima igraču sviđati ili ne sviđati trener,plaćen je da igra i to je to,ne sviđa se ni meni moj direktor pa šta sad!ZATO SVI NA TRIBINE!!!!!SAMO NAPRIJED ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
da VELEŽ nema para, i da se nalazi pred gašenjem, pa kako bi doveo sve ove igrače, kao da VLADA, Letić, Oštraković, Majkić i dr.. nisu imali možda boljih ponuda od VELEŽA, pa su se, eto odlučili preseliti u MOSTAR...za razliku od nekih drugih klubova, VELEŽ troši i ulaže u skladu s mogućnostima, znači nema više zaduživanja, a najveća mu je sreća što ima minimalna dugovanja prema državi, a kada uzmemo u obzir da će to biti jedan od kriterija za smanjenje lige, onda smo barem tu u prednosti...o izgradnji stadiona da i ne govorim, sve klub s svojim sredstvima, potpomognuti kako s domaćom rajom (i sam sam učestvovao u nekoliko akcija s ponosom ovo ističem), tako i dijasporom, izrađuje ovaj stadion, a evo abd čeka se odgovor UEFA-e o zahtjevu kluba da nam izdaju novčana sredstav za pomoćni teren u Vrapčićima...nemojmo zaboraviti da je počela još jedna od akcija pomoći klubu, u ovom slučaju omladinskoj školi, pa uskoro širom planete slijedi organizacija crvene noći...a uz sve ovo i sam Rahimić, koji je nedavno bio u Švici, s našom dijasporom, iz te zemlje, je pokrenuo akciju kupovanja dva nova gola za treniranje, te profesionalne kosilice za glavni teren...ove pozitivne stvari uvijek trebaju biti u prvom planu...a znamo i sami da je Velež bio, i uvijek će biti trn u oku, nažalost, ali možda nam je to destiny, jer svakim novim udarcem, klub uvijek izađe jači i bolji...emil02in je napisao/la:Najlakše je k'o bratobrato, ja iz Mostara šta vi ostali znate.Znamo mi dosta toga bratobrato,npr.kako je bilo na prvoj utakmici pod BB kad smo kamenovani u autobusima a policija nas čekala kod ruže.Ili na drugoj kad smo pješke išli,ili u Kiseljaku prvi put,drugi put,pa Kakanj itd. prema tome ako nisam iz Mostara ne znači baš da ništa ne znam.A znam sigurno, jer ovo se ponavlja iz godine u godinu,čim povežemo par solidnih rezultata pođu kružiti kojekakve priče o problemima.Što se tiče plata poslije Širokog smo najredovniji,kad već sve znaš trebao bi i to znati,ne smo po platama već i po dugovnju poreskoj upravi i vjerovatno do kraja godine nećemo imati duga, ali to niko neće da kaže jer bože moj lakše je pričati kojekakve gluposti.Šta se ima igraču sviđati ili ne sviđati trener,plaćen je da igra i to je to,ne sviđa se ni meni moj direktor pa šta sad!ZATO SVI NA TRIBINE!!!!!SAMO NAPRIJED ROĐENI
a sutra neka ginu, i bez respekta prema bilo kome, pa i prema sarajevu...
-
- Kontakt:
Prvo, nevjerujem 80% onoga sto procitam na ovom forumu jer je do sad oko 80% svih informacija ovdje ispalo laz na kraju.
Drugo, ako je i istina da su neki igraci nezadovoljni sa trenerom, uz duzno postovanje svim igracima Veleza, ali Ibro Rahimic je izmislio fudbal za sve njih. To bi isto bilo ko kad bi sad Sergej Barbarez dosao u Mostar da trenira Lokomotivu, a igraci Lokomotive lafo nezadovoljni "nevalja im trener".
Ma daj.
PS... sto lijepo napisa neko iznad - nek ovi igraci pogledaju malo sebe -doktorirali na ispadanju iz lige.
Drugo, ako je i istina da su neki igraci nezadovoljni sa trenerom, uz duzno postovanje svim igracima Veleza, ali Ibro Rahimic je izmislio fudbal za sve njih. To bi isto bilo ko kad bi sad Sergej Barbarez dosao u Mostar da trenira Lokomotivu, a igraci Lokomotive lafo nezadovoljni "nevalja im trener".
Ma daj.
PS... sto lijepo napisa neko iznad - nek ovi igraci pogledaju malo sebe -doktorirali na ispadanju iz lige.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ohladi malo majstore...kodro kao fudbaler i prema onome sto prikazuje na terenu nije zasluzio ni feninga od plate,armelaskaljica necu ni da komentarisem.a ko je mirza da treneru govori picko jedna ne smijes igrat sa 2 napadacabrato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
i ostali u klubu kradu pare i dalje.. to je isto uradio i ovaj skaljic sto igra trenutno u nas tuzio je velez prije
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...to je ta svadja
a ti gore sto govoris sa 2 napadaca olimpik krenuo ,, zasto je "mirza **** majku nedavno na treningu treneru rahimicu i govorio mu picko jedna sto ne smijes igrat sa 2 napadaca ! "
nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
prije koji dan Mustafa kodro je bio kod tane i rekao mu je da su igraci nezadovoljni i da traze neke promjene.. !

-
- Kontakt:
Brato sereš ko grlica, šta će bola Mirza pametovat, nikad od njega igrača neće bit.Nije mu ni pelena od prkna odpala.To su predpostavljam priče Pike i pikinih botova iz starog grada.Mirza bi da on odredi igru da bi on morao igrati.brato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ne smije se niko od igraca mjesati u taktiku i samu postavku na terenu,mogu ono predloziti neku promjenu treneru da se igra bolje ,ali da sad oni ultimativno zahtijevaju ili da pritiscu Rahimu da igra drugacije nego sto on misli ja bi to sve sjeo na klupu iste sekunde i to do daljnjeg.Ako je Velez nekome duzan,ima legalan nacin kako doci do para a ne sada da se prave neki talovi protiv trenera.Majstore igraj najbolje sto mozes i trazi legalno svoja prava(ako mislis da su ti ta prava uskracena).Treba Rahima poceti kaznjavati i igrace koji okolo price pricaju,umjesto da se sve sredi(ako ima nekih problema)unutar kluba,isto su kakve tetke
Treba u klubu zavesti disciplinu pod hitno ,ovo je sve raskalaseno a rezultati nikakvi.Ili se profesionalno bavi sportom ili radi nesto drugo,ta ima jos finih poslova,ta nisi Bogom stvoren da moras igrati u Velezu,dosta mi je vise igraca na baterije
P.S.Brato brato care,ako nesto i znas da ne stima u Klubu ne iznosi to po forumima(pogotovo ovakvim gdje svako cita).Ako imas sta reci,i podjeliti sa Velezovom rajom i navijacima onda to podjeli samo sa njima(recimo na Rodjeni.com forumu gdje dolaze samo navijaci Veleza)Ovako samo stvaras negativnu sliku o klubu(kod ostalih navijaca) i unosis psihozu i nervozu medju navijace Veleza.Ocito si dobar sa nekim od igraca pa si stao na njihovu stranu,trebo si prvo pitati igrace sto ne dobise Gradinu ,ili sto izgubise od Bjeljine(dje ces ih to pitati jelde),jesu li dali u tim utakmicama svoj maksimum
FORZA VELEZ
SVI U VRAPCICE Arenu sutra, nema nikakvog izgovora.Ako se smatras nekim navijacem Veleza onda ti je mjesto na tribini(bilo kojoj)Svi se kunu u Velez i pricaju price kakvi su navijaci a nisu u stanju 2 puta mjesecno otici na utakmicu,pa bola kome prosipas supljake vise(mislim uopste na svakoga ko to radi).Ko god ne ide na utakmicu (razumijem opravdane razloge ne dolaska)nema se sta smatrati navijacom,a ja takve i ne smatram nista osim ublehasa,i ne volim uopsti ni pricati o Velezu sa takvim likovima
IIIIIDDEEEMOOOOO ROOODJJEEENNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

P.S.Brato brato care,ako nesto i znas da ne stima u Klubu ne iznosi to po forumima(pogotovo ovakvim gdje svako cita).Ako imas sta reci,i podjeliti sa Velezovom rajom i navijacima onda to podjeli samo sa njima(recimo na Rodjeni.com forumu gdje dolaze samo navijaci Veleza)Ovako samo stvaras negativnu sliku o klubu(kod ostalih navijaca) i unosis psihozu i nervozu medju navijace Veleza.Ocito si dobar sa nekim od igraca pa si stao na njihovu stranu,trebo si prvo pitati igrace sto ne dobise Gradinu ,ili sto izgubise od Bjeljine(dje ces ih to pitati jelde),jesu li dali u tim utakmicama svoj maksimum

FORZA VELEZ
SVI U VRAPCICE Arenu sutra, nema nikakvog izgovora.Ako se smatras nekim navijacem Veleza onda ti je mjesto na tribini(bilo kojoj)Svi se kunu u Velez i pricaju price kakvi su navijaci a nisu u stanju 2 puta mjesecno otici na utakmicu,pa bola kome prosipas supljake vise(mislim uopste na svakoga ko to radi).Ko god ne ide na utakmicu (razumijem opravdane razloge ne dolaska)nema se sta smatrati navijacom,a ja takve i ne smatram nista osim ublehasa,i ne volim uopsti ni pricati o Velezu sa takvim likovima
IIIIIDDEEEMOOOOO ROOODJJEEENNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Znaci idete na remi... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
kakav remi idemo na sva tri boda!Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci idete na remi...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja sam manijak, daBogda vi pobijedili, do nas definitivno osigurali opstanak, pa onda mi da vas uzmemo... 
Nego citam izjave vasih igraca i trenera, koji kazu da bod protiv ekipe iz vrha nije los, sto meni automatski znaci, ako i izgube jbga oni su iz vrha, a u gostima ne mogu Gradinu, Radnik, Travnik, Slaviju, Zvijezdu itd. pobijediti... Sretno danas

Nego citam izjave vasih igraca i trenera, koji kazu da bod protiv ekipe iz vrha nije los, sto meni automatski znaci, ako i izgube jbga oni su iz vrha, a u gostima ne mogu Gradinu, Radnik, Travnik, Slaviju, Zvijezdu itd. pobijediti... Sretno danas
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ma te izjave su da se lopta spusti na zemlju, ista je prica bila prije tekme sa rudarom u prijedoru pa smo napadali i dobili! ova prica je samo u slucaju da se nedobije da bi mogli pokrit ledja ali u stvarnosti se ide na pobjedu! znaju i igraci i uprava da je sad vrlo vazan period za klub ako ponovo hoce pun stadion na tekmama i dobru zaradu na kartama! u slucaju pobjede protiv sarajeva danas to bi bila peta tekma u nizu bez poraza uz 3 pobjede i dva remija nesto sto bi uz uspjesno odradjene dvi gostujuce zaredom protiv goska i leotara privuklo pun stadion protiv sirokog u sljedecoj domacoj tekmi! ovo im je prilika da vrate raju na stadion i nesmju je propustit! mogu se gajit prijateljski odnosi sa sarajevom inace ali danas nas interesuje samo pobjeda i nama su vrlo vazna 3 boda da bi se sto ranije rijesilo pitanje opstanka i da se moze spremat ekipa za sljedecu sezonu i nesto malo ozbiljnije!Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam manijak, daBogda vi pobijedili, do nas definitivno osigurali opstanak, pa onda mi da vas uzmemo...
- bistrikboy
- Kontakt:
ne mogu oni medaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam manijak, daBogda vi pobijedili, do nas definitivno osigurali opstanak, pa onda mi da vas uzmemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
imali kakav link za tekmu danas?
**** malo sarajvo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
kao sto sam predpostavio, ofanzivna ekipa do bola danas ide se na pobjedu;
Velež: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Majkić, Vladavić, Ćemalović, Hebibović, Šišić, Merzić, Okić, Letić.
izgleda da nas je ibro poslusao, kodro konacno na hladjenju, nista bolje i nije zasluzio poslje prelosi partija ove sezone! samo tanko pravo izgleda na tribinama, evo 15 min do pocetka nema ni 500 ljudi!
Velež: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Majkić, Vladavić, Ćemalović, Hebibović, Šišić, Merzić, Okić, Letić.
izgleda da nas je ibro poslusao, kodro konacno na hladjenju, nista bolje i nije zasluzio poslje prelosi partija ove sezone! samo tanko pravo izgleda na tribinama, evo 15 min do pocetka nema ni 500 ljudi!