BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Admir_Sa
Kontakt:

Re: BH tenis

Post Postao/la Admir_Sa » 08 apr 2013, 01:40

djokovic veceras pravo opasnu povredu riskirao da bi nastavio mec za svoju zemlju, a ovaj naš jad napušta ekipu pred meceve nakon kojih se mogao napraviti baš fin rezultat za naš tenis

fuj
nema potpisa

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 apr 2013, 09:49

Unofficialpage je napisao/la:Ne znam sto je ovo Aldin uradio. Iznenadilo me ovo za Aldina, ovako se odnsoiti prema zemlji nije fer.
Cekajte pa Aldin igra vec 6,7 godina za repku i sigurno voli ovu zemlju, ne bi iz cista mira uradio to sto je uradio.
Zasto Mirza ne igra za nas, zasto evo gubimo i Aldina?

To bi trebalo pitati strucnjaka i velikog selektora.

Ima li neko podatke ko je Daver Vranic i kakva mu je karijera? Za gospodina selektora nisam uspio nista naci na netu.

Evo sta sam nasao na netu vezano za izbor selektora 2009 godine:

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 18273.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nezavisne.com/sport/tenis/Za ... 50388.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uglavnom, moje misljenje je da je vrijeme za promjenu i da nasa legenda Amer Delic preuzme repku! Imamo potencijal u liku Damira, Mirze, Aldina, Tome, Franje i treba nam lider, a Amer Delic to jeste sigurno!

I evo danasnje rang liste:

225 Setkic, Aldin (BIH) 207 4 30
237 Basic, Mirza (BIH) 194 45 23
242 Dzumhur, Damir (BIH) 190 -14 28
415 Brkic, Tomislav (BIH) 91 0 23
761 Gorcic, Ismar (BIH) 21 -1 15
1,041 Delic, Amer (BIH) 7 1 2
1,190 Raspudic, Franjo (BIH) 5 0 9

Veliki napredak Mirze Basica za 45 mjesta, Aldin je preuzeo titulu najboljeg BH tenisera, a Damir zabiljezio pad na listi.
Ono sto se da primjetiti je da je Mirza odigrao samo 23 turnira u odnosu na Setkicevih 30 ili Damirovih 28.
Nadamo se da ce nasi teniseri nastaviti sa dobrim rezultatima, posebno se to odnosi na Damira.
Sretno momci ove sedmice!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 apr 2013, 10:01

E zato me je i iznenadilo. Jer znam da i Aldin a i Mirza vole ovu zemlju isto onoliko koliko i Damir.

I mslim da trebamo traziti novog trenera, neka Vranic nastavi da bude trener u HEAD akademiji :mrgreen: a nama dovesti novog trenera. Vranic nije nista napravio, vec dvije godine ispadamo rano a imamo kvalitet za, barem, 3. kolo ove zone. Hocemo Amera Delica na mjestu selektora. :!:

Dobre pozicije Aldina i Mirze, jos da i Damir popravi rejting i to ce biti dobro.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 apr 2013, 10:18

bhsport je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ne znam sto je ovo Aldin uradio. Iznenadilo me ovo za Aldina, ovako se odnsoiti prema zemlji nije fer.
Cekajte pa Aldin igra vec 6,7 godina za repku i sigurno voli ovu zemlju, ne bi iz cista mira uradio to sto je uradio.
Zasto Mirza ne igra za nas, zasto evo gubimo i Aldina?

To bi trebalo pitati strucnjaka i velikog selektora.

Ima li neko podatke ko je Daver Vranic i kakva mu je karijera? Za gospodina selektora nisam uspio nista naci na netu.

Evo sta sam nasao na netu vezano za izbor selektora 2009 godine:

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 18273.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nezavisne.com/sport/tenis/Za ... 50388.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uglavnom, moje misljenje je da je vrijeme za promjenu i da nasa legenda Amer Delic preuzme repku! Imamo potencijal u liku Damira, Mirze, Aldina, Tome, Franje i treba nam lider, a Amer Delic to jeste sigurno!

I evo danasnje rang liste:

225 Setkic, Aldin (BIH) 207 4 30
237 Basic, Mirza (BIH) 194 45 23
242 Dzumhur, Damir (BIH) 190 -14 28
415 Brkic, Tomislav (BIH) 91 0 23
761 Gorcic, Ismar (BIH) 21 -1 15
1,041 Delic, Amer (BIH) 7 1 2
1,190 Raspudic, Franjo (BIH) 5 0 9

Veliki napredak Mirze Basica za 45 mjesta, Aldin je preuzeo titulu najboljeg BH tenisera, a Damir zabiljezio pad na listi.
Ono sto se da primjetiti je da je Mirza odigrao samo 23 turnira u odnosu na Setkicevih 30 ili Damirovih 28.
Nadamo se da ce nasi teniseri nastaviti sa dobrim rezultatima, posebno se to odnosi na Damira.
Sretno momci ove sedmice!
oklen sad legenda, odigrao tri meca za nas ? :roll: ne kazem nista lose o njemu, i ja licno bi volio da on preuzme repku jer je veliki covjek, al jbg, legenda nije sigurno, barem ne nasa ;)

@malice vranic, ne vrancic :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 apr 2013, 10:34

Cema, tako te zovu? Moram ja pogrijesiti i nema mi nista mrze kad pogrijesim ime :lol: :lol: :lol:
Ev prepravio sam :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 apr 2013, 10:48

Cema, cema :D ma hajd' bola' , desi se i najboljima :P
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 11:00

Sramota, bilo bi bolje za karijeru Džumhura da se malo okani fejsbuka i prihvati treniranju ako misli postati dobar teniser. Kako je dosadio sa svojom djevojkom kao da je u pubertetu, postavlja eksplicitne slike itd . Ionako ga mnogi provociraju radi nje, ma kao sapunica :roll:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 apr 2013, 11:18

Papastathopoulos je napisao/la: oklen sad legenda, odigrao tri meca za nas ? :roll: ne kazem nista lose o njemu, i ja licno bi volio da on preuzme repku jer je veliki covjek, al jbg, legenda nije sigurno, barem ne nasa ;)

@malice vranic, ne vrancic :D
Pa jeste legenda, dosao je i digao repku na noge, to mi je dovoljno, one partije nezaboravne.

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 08 apr 2013, 12:13

Ne pratim tenis,al svaka cast ovom Damiru,bravo momak. Pa kad god upalim u ova 3 dana ovaj BHT1 uvijek on igra :shock:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 08 apr 2013, 12:18

slika

Gledali smo Damira u Mostaru i sjajno je izgledao dok je imao snage. Meč u subotu je bio prava poslastica. Nije mi jasno šta je bilo sa Aldinom ali ovde smo mogli puno više izvući ali eto šta je tu je.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 apr 2013, 16:57

Ipak se nije desilo ono sto smo ocekivali, Damir igra sutra ne prije 2. I najvjerovatnije nece biti stream jer igra na terenu br. 6 a e-tennis.tv prenos radi samo sa terena centralni i teren br. :D

Damir Dzumhur!!!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 apr 2013, 23:35

Džumhur je pobjedio, onaj poraz je njegova velika pobjeda

slika
Bosna i Hercegovina je dobila još jednog sportskog heroja, momka čiji bi primjer srčanosti, snage, volje, želje i ljubavi prema svojoj državi trebao biti orjentir mnogima u našoj Bosni i Hercegovini.

DAMIR DŽUMHUR, za dva dana proveo je više od 12 sati na terenu i praktično sam se suprotstavio teniserima Moldavije koji su ga jedva uspjeli pobijediti. Suze tog dječaka na kraju iscrpljujućeg meča neka opeku licemjere i ''glumce''.
Šuška se da je Šetkić isfolirao navodnu povredu da ne igra protiv Moldavije u Davis Cupu jer bojkotuje selektora Vranića. Iz istih razloga za reprezentaciju ne nastupa ni Bašić... Neka ih sve stid i sram ovog momka koji je danas poslije poraza i zaplakao, a da je cijelog sebe za državni dres i završio u bolnici na infuzijama jer tijelo jednostavno nije moglo podnijeti taj teret.
Herojski se Damir borio, ostavio i dušu i srce na terenu...
I vjerujte, Džumhur je pobjedio, onaj poraz je njegova velika POBJEDA...

8-)

Preuzeto sa: http://sport24.ba/index.php/arhivavijes ... ka-pobjeda" onclick="window.open(this.href);return false;

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 apr 2013, 01:30

Svaka cast Damiru na onome sto je uradio za vikend. Zaista se lavovski borio, ali sam nije mogao.

Vec duze vremena traje ova sapunica oko DC reprezentacije. Mirza Basic vec dugo ne nastupa za nas zbog sukoba sa selektorom, a izgleda da je i Setkic krenuo istim stopama. Ovaj problem treba sto prije rijesiti, jer evidentno je da imamo potencijala za nesto vise, a vec par godina stojimo u mjestu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 apr 2013, 01:32

a šta se trenutno dešava sa karijerom Mirze Bašića? Jedno vrijeme se pričalo o njemu kao o velikom talentu. Šta je sad sa njim?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 apr 2013, 04:08

Taj Daver haman udavi sve živo. Kako ja vidim najbolje njega šutnut nogom u dupe.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 apr 2013, 08:46

Dzumhur danas u 13h protiv Mertla. Ukoliko se Damir uspio oporaviti moze proci ovo. Ali recimo 40-60% su sanse.
Basic u 13:50 protiv Demoisa gdje bi trebao dobiti, po meni nekih 80% sansi na Mirzu.
Jasmina Tinjic u 11:50 igra u Tunisu protiv rumunke Andrei. Nadam se da i ona prolazi.

Sretno nasi danas.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 apr 2013, 12:52

Poslje Gawrona i Roberta, Damir pocinje svoj mec. Gdje ce mu ujedno pobjednik tog meca igrati sa pobjednikom meca Dzumhur - Mertl. Mi se nadamo da ce to biti Damir. Koliko Damir ima snage, vidjet cemo. Kako god zelimo puno srece Damiru i da ostavi srce na terenu u sta mi ne sumnjamo. Sretno Damire!

Damir Dzumhur!!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 apr 2013, 12:59

Imal' igdje link ? Sretno Džumi 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 apr 2013, 13:02

Dajte link da pratim rezultat.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 apr 2013, 13:48

Posle nekog vremena editovao sam dosta toga na wiki-stranice nase Davis Cup-reprezentacije. Pa eto raja sta kazete, jel se trud isplatio?! :) Izvori i rezultati su sa Davis Cup-stranice...

http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... t_call-ups" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno Damiru! Nadamo se pobjedama danas! Evo Albot bez sansi u prvom setu protiv austrijanca haha! izgleda nije Damir jedini kojeg su utakmice proslog vikenda iscrpile! ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.