JMs1921 je napisao/la:imal' gdje video ovog press-a?
KAKO MI JE KRIVO ZA KUP NEMOGU VAM OBJASNITI
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
JMs1921 je napisao/la:imal' gdje video ovog press-a?
da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god budeMarkoDa je napisao/la:Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
Ne znam sto svi zaboravljamo Jamaka...protiv Slavije,kada je usao,igra je bila mnogo konkretnijaCARSON je napisao/la:da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god budeMarkoDa je napisao/la:Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
Upravu si,Jamaka i zaboravihJMs1921 je napisao/la:Ne znam sto svi zaboravljamo Jamaka...protiv Slavije,kada je usao,igra je bila mnogo konkretnijaCARSON je napisao/la:da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god budeMarkoDa je napisao/la:Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
Ali isto tako od kako je Jamak stavljen na hlađenje tj. klupu, a Svraka zauzeo poziciju ofanzivca, mi smo proigrali. Prema tome, očito je on igrač za klupe, koji može ući pola sata i odigrati neko proigravanje, ali za čitave utakmice nije. Nadam se da će umjesto Svrake, opet mali Hodžić igrati, a ne Jamak.JMs1921 je napisao/la:Ne znam sto svi zaboravljamo Jamaka...protiv Slavije,kada je usao,igra je bila mnogo konkretnijaCARSON je napisao/la:da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god budeMarkoDa je napisao/la:Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
arena prenosiLillard je napisao/la:sutra nema prijenosa?
Arena BiH prenosi.Lillard je napisao/la:sutra nema prijenosa?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, lev77, Lokomotifa i 39 gostiju.