FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 09 apr 2013, 13:01

JMs1921 je napisao/la:imal' gdje video ovog press-a?

KAKO MI JE KRIVO ZA KUP NEMOGU VAM OBJASNITI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2013, 13:08

Steta sto ne cemo moci proslaviti kup na Grbavici, ali nije to ni tako lose da vec u prvoj utakmici sve rjesimo a tamo samo pametno odigrat i sacuvat rezulat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 09 apr 2013, 13:09

Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 apr 2013, 13:13

MarkoDa je napisao/la:Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god bude

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 09 apr 2013, 13:19

Prva se utakmica igra 30.04.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 apr 2013, 13:25

Zadnja dva Kupa smo uzeli u gostima, mozemo i ovaj. Bitno je kuci odigrat hladno i pazljivo, dobit bez primljenog gola i u gostima opet odigrat pametno i cekat da se Siroki otvori, a tad ce se podvalit jedna lopta skoro sigurno, i tu je kraj.

Ko bi rekao da ce pojedini navijaci bit tako optimisticni i puni vjere u tim bez Zebe, Kvesica, Beslije, Bekrica, Svrake, Smajica i mozda cak s Jamakom na klupi. Ko bi rekao da cemo kad je najpotrebnije izvuc igrace kakvi su Hasanovic, Stanic, Hodzic.. koji igraju preporodjeno i dostojna su zamjena za ove za koje smo mislili da su nezamjenjivi. Nadat se da ce ovi mladi momci izdrzat i izvuc ovu sezonu, a da ce im posao biti olaksan kad se vrate Svraka, Bekric, Smajic... GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2013, 13:25

pa jel' moguće da niko nije snimio Amarovo gostovanje na BHT sinoć ?
DRUG NEBI TI PUNCA

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 13:28

CARSON je napisao/la:
MarkoDa je napisao/la:Evo Ara bio na press-u,nadam se da od sad igra u prvom sastavu,decko je pokazao da zna igrati i pruziti loptu kada treba. Lijevo Stanic(E.Colic),u sredini Ara,desno Selimovic i ispred njih Adilovic....STRASNO!!!
da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god bude
Ne znam sto svi zaboravljamo Jamaka...protiv Slavije,kada je usao,igra je bila mnogo konkretnija
Amare hvala ti...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 13:51

samo ovo sto je Sef rekao sinoc na bht-u,je rekao vrlo ironicno...kao "kod nas je situacija sjajna,bajna,ruze cvjetaju,nek crknu dusmani mi smo najaci,bla,bla,bla..."doslovno.Ko je ovo svatio kao zajebanciju Kristicu ili kao ozbiljne rijeci...pogresno je svatio
Amare hvala ti...

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 09 apr 2013, 13:58

JMs1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Ne znam sto svi zaboravljamo Jamaka...protiv Slavije,kada je usao,igra je bila mnogo konkretnija
Upravu si,Jamaka i zaboravih
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 apr 2013, 14:08

JMs1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Ali isto tako od kako je Jamak stavljen na hlađenje tj. klupu, a Svraka zauzeo poziciju ofanzivca, mi smo proigrali. Prema tome, očito je on igrač za klupe, koji može ući pola sata i odigrati neko proigravanje, ali za čitave utakmice nije. Nadam se da će umjesto Svrake, opet mali Hodžić igrati, a ne Jamak.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 apr 2013, 14:13

da je strasno nije ali bi trebalo biti dovoljno nego prate nas ovi pehovi a opet imamo neke srece moram priznati da je ovo pravo luda sezona samo se nadam da cemo prvi proci kroz cilj a kup sta god bude[/quote]

Ne znam sto svi zaboravljamo Jamaka...protiv Slavije,kada je usao,igra je bila mnogo konkretnija[/quote]

Ali isto tako od kako je Jamak stavljen na hlađenje tj. klupu, a Svraka zauzeo poziciju ofanzivca, mi smo proigrali. Prema tome, očito je on igrač za klupe, koji može ući pola sata i odigrati neko proigravanje, ali za čitave utakmice nije. Nadam se da će umjesto Svrake, opet mali Hodžić igrati, a ne Jamak.[/quote]

ma ok,ja samo kazem da imamo i Jamaka u konbinaciji...samo nemoj se iznenaditi ako Jamak bude sutra igrao od prve,iako bi i ja zelio Aru vidjeti na tom mjestu...
Amare hvala ti...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 apr 2013, 14:16

neka se igra prvog maja nek utakmica bude u nocnom terminu oko pola 9 i bilo bi sig dosta raje.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 apr 2013, 14:17

Ma dobro, to već znamo iz dobro poznatih razloga. ;) Al' eto, ipak se nadam da će Ara krenuti od početka.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 apr 2013, 15:09

Ne mogu da vjerujem da i ovaj put prvu igramo kuci :cry: . Nadam se da ce nam se bar ovi povrijedjeni igraci oporaviti do te utakmice. Sutra bi trebali iskoristiti ( i po drugi put :D ) ovu losu situaciju u kojoj se nalazi Zrinjski, zabit im 3-4 gola da se jos malo popravi raspolozenje u ekipi i da drzimo pitare na distanci ;) .
Evo nam i jos jedna olaksavajuca okolnost za sutrasnji mec :Igor Melher, Goran Marković, Gligor Gligorov, Vučina Šćepanović nogometaši su koji zbog ozljeda neće nastupiti na Grbavici.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 09 apr 2013, 15:10

"Sport" je u jednom od predhodnih brojeva objavio kako je Rusmir Cviko "tehniko" Želje napustio klub i otišao za Belgiju . Informaciju je naš novinar dobio od "pouzdanog" izvora . Koji je , lansiranjem dezinformacije , očito , za cilj imao druge motive . Istina je da je Cviko otišao u Belgiju , ali u posjetu porodici , gdje godinama živi . Bilo je to u vrijeme pauze . Cviko je nastavio uspješno raditi svoj posao .
Redakcija "Sporta" izražava žaljenje zbog informacije , te se ispričava Cviki i menadžeru Amaru Osimu .

Današnji avazov Sport !!
Brkica

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2013, 15:12

sutra nema prijenosa? :?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 09 apr 2013, 15:19

Lillard je napisao/la:sutra nema prijenosa? :?
arena prenosi

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 apr 2013, 15:21

Karte kupujte kod ovlaštenih osoba

http://fkzeljeznicar.ba/karte-kupujte-k ... soba/5163/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 apr 2013, 15:21

Lillard je napisao/la:sutra nema prijenosa? :?
Arena BiH prenosi.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, lev77, Lokomotifa i 39 gostiju.