RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Goodison
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Goodison » 08 apr 2013, 18:31

High je napisao/la:Kol'ko vidim, tekma je u 16:30h. Ako tako bude, mogao bih stići. Neki raniji termin bi me spriječio i ne bih mogao stići do Vrapčića. Tako da, nadam se da se termin neće mijenjati. Bit će gurava tekma, ne očekujem previše golova. Ne pamtim kad je neka golijada bila kad smo igrali protiv vas u gostima. Na Koševu smo vas u prvom dijelu ove sezone bez većih poteškoća pobijedili 4:1, ali u srijedu ne mislim da će biti više od dva gola. Naravno, volio bih da uzmemo sva tri boda, ali znam da će to biti teško.
Izgleda da će prelijepo vrijeme biti za igre. Nemojte baš očekivati laganu utakmicu, mi smo totalno drugačija ekipa od one kojoj ste uvali 4 komada jesenas a sad nam očajnički trebaju bodovi. Ne bih bio nezadovoljan ni remijem ali pobjeda je prioritet. Uglavnom, ko zasluži neka ili zadrži ili nosi bodove.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 08 apr 2013, 19:54

brato brato je napisao/la:Cujem neka svadja je u klubu dosta igraca veleza bojkotuje rahimica radi igre ..
npr kad dadne gol povlaci ekipu igra dosta pi..asto , kao jos npr igraj sa 2 napadaca ... to igraci govore
od kodre (C) , mirze , vlade , sisica i jos par igraca
Treneru : Ibri Rahimiću
Manite se više šupljih priča,rekao Kodro ovo rekao Mirza ono...Kako vam više ne dosadi stalno neke nebuloze pisat?Postajete smiješni :!: Bolje zovite ljude da dođu u srijedu u što većem broju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 apr 2013, 20:42

ma pustite teorije zavjere, samo nek nastave ovako igrati, i bez pardona, bilo prema kome, pa i prema Sarajevu...bodovi su prijeko potrebni...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 apr 2013, 23:38

Ma je..ga ja čim imamo 3-4 tekme bez poraza pođu priče kružit.Dajte ljudi da popunimo stadion u srijedu,da pomognemo momcIma kanite se priča rekla-kazala.Samo nek se momci nastave boriti,rezultati će doći, mislim da možemo odigrati dobru utakmicu protiv Sarajeva, sad dali ćemo pobijeduti to je druga stvar.Al treba se boriti pa i poraz manje boli kad vidim da se momci bore za dres Veležov.RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 apr 2013, 23:51

Standardno naše. Izgleda da se toga ne možemo kutarisati, jednostavno svaki iskreni navijač to treba ignorisati. Između ostaloga, opet mi tu ne možemo ništa- na njima je u klubu da riješe sve probleme između sebe. Kad dođe do nečega većeg, ima ko će intervenisati. Dečko mi priča što živi u onom domu na stanici da između igrača koji tu bivaju vlada sasvim zdrava atmosfera. Samo kaže da je Šišić šifra, uvijek sam. Valjda takav, povučen lik mada mi s onom frizurom djeluje ko kakav kabadahija.

Idemo da dobijemo to Sarajevo ! NAPRIJED ROĐENI !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2013, 00:17

Rodjeni pustajte ovo :P Dobili smo GOSKa i osigurali vam opstanak :mrgreen: :mrgreen:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 09 apr 2013, 00:28

De mi kazite kako je moguce da tako veliki klub vodi onaj kloc bez zuba u vidu Ibre Rahimica, pa frajer ne zna dvije recenice sastaviti. Ej boze dokle je doslo da takav gospodski klub vodi ona neznalica sramota
Limvo Likce

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 apr 2013, 00:55

HALO KOJI VAM JE KHURAC VISE???
kad gubimo ne valja vam ibro kad donosi bodove sa strane ne valja vam ibro?
ibro mozda jest covjek seljak ali ibro nije seljak u mozak to je velika razlika.....
covjek ima viziju,licno ga poznajem i covjek ima zdravo misljenje ,ne misli samo za jednu polu sezonu.
ibro vec pravi ekipu za iducu godinu ,ima u glavi par pojacanja tipa jusufspahic iz goska,ostala imena da ne nabrajam
i zato ga ja postujem......

a nasim igracima tipa kodro,dino,skaljic,mrva ,kajta niko ne valja.
covjek radi po europskim kriterijima djaba ne valja,

ne valja mirza ,ne valja ibrakovic,ne valja seslija,ne valja karabeg......
ko im valja avdo kalajdzic?
covjek kod koga su na trening dolazili kad su htjeli.

svi iskreni navijaci veleza ce se slozit da velez igra da se igraci trude i da ginu za sveti dres,ono sto smo svi zelili.
i bodovi sa strane su vec tu

mi smo uzeli 4 boda sa strane,to nije mala stvar,a bice ih jos abd.
zato manje price i rusenja atmosfere .majstore pojavi se na tribini i bodri velez ako ga volis.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 apr 2013, 01:01

VELEZDOGROBA je napisao/la:HALO KOJI VAM JE KHURAC VISE???
kad gubimo ne valja vam ibro kad donosi bodove sa strane ne valja vam ibro?
ibro mozda jest covjek seljak ali ibro nije seljak u mozak to je velika razlika.....
covjek ima viziju,licno ga poznajem i covjek ima zdravo misljenje ,ne misli samo za jednu polu sezonu.
ibro vec pravi ekipu za iducu godinu ,ima u glavi par pojacanja tipa jusufspahic iz goska,ostala imena da ne nabrajam
i zato ga ja postujem......

a nasim igracima tipa kodro,dino,skaljic,mrva ,kajta niko ne valja.
covjek radi po europskim kriterijima djaba ne valja,

ne valja mirza ,ne valja ibrakovic,ne valja seslija,ne valja karabeg......
ko im valja avdo kalajdzic?
covjek kod koga su na trening dolazili kad su htjeli.

svi iskreni navijaci veleza ce se slozit da velez igra da se igraci trude i da ginu za sveti dres,ono sto smo svi zelili.
i bodovi sa strane su vec tu

mi smo uzeli 4 boda sa strane,to nije mala stvar,a bice ih jos abd.
zato manje price i rusenja atmosfere .majstore pojavi se na tribini i bodri velez ako ga volis.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Tako je majstore šta više trube bez veze,hajde malo da se potrudimo svi mi navijači kao štoto radi Ibro sa igračima sigurno će tribine biti punije.Dajte malo da animiramo raju,školarce da dolazak na tekmu bude praznik a ne da neko liječi svoje frustracijena ekipi.I bogat kavo je to sranje sa puškom u autobusu??????
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 apr 2013, 01:11

ZA pusku je kriv sofer policija ga je privela
red army nema nista s ovim,
a to za skolu to je extra prijedlog da svako kolo po jedna skola 3,4 busa budu na utakmicama,nek karta bude 2 km eto 1000 km bar plata jednom igracu.
znaci sve se moze samo treba mozak ukljicti
valjda ce ova nasa lijepa uprava i to skontat

u srijednu cemo dobit sarajeva imam neki osjecaj,nema im hadzica ,
gledao sam tekmu u medjugorju sarajevo velez i nisu nista bolji od nas.
podcijenili su nas kao vec upisali bodove u mostaru i to ce im se odbit od glavu vjerujte mi

ibro samo sa 2 spica istcri bog ti zdravlje dao

ostrakovic

pejic merzic kazazic letic

zolj majkic

hebibovic vladavic

cemalovic okic

sta mislite na ovu postavu?

3 komada bi im uvalili ja mislim

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 apr 2013, 03:40

brato brato je napisao/la:Cujem neka svadja je u klubu dosta igraca veleza bojkotuje rahimica radi igre ..
npr kad dadne gol povlaci ekipu igra dosta pi..asto , kao jos npr igraj sa 2 napadaca ... to igraci govore
Igraci nisu tu da vode politiku i da brinu sa kakvom ce taktikom trener nastupiti.Oni su placeni da kad im se ukaze prilika u prvih 11 oderu guzove i koljena i da tako pridonesu klubu da napravi sto bolji rezultat.Dakle njihovo je da trenira,da igra najbolje kako moze i da se u slobodno vrijeme ponasa po pravilniku kluba :evil: ,a sve ostalo je briga trenera i strucnog staba(sto se tice same igre),a za uslove i financije je zaduzena uprava i nema se sta iko nekome drugo mjesati u posao.Igraci odgovaraju za njihovu igru,ako se budu slabo pokazivali zna se da ih ceka klupa.Ibro odgovara za igru i rezultate,cim toga ne bude zna se sta ga ceka,a tako isto i uprava ako bude i dalje javasluka u klubu, navijaci ce traziti njihov odlazak. ;)

Dakle po meni u ovom proljecnom dijelu krenuli smo solidno(najvaznije je da igraci iskazuju borbenost na terenu) i zbog toga ih trebamo svi podrzati (i strucni stab i igrace) da nastave raditi kako su poceli ali i sa stalnom tendecijom napretka(jer je ovo jos nula ,mi trebamo biti u samom vrhu)

P.S.Ne treba se dozvoliti da igraci stvaraju te neke klanove(a vidim da su poceli zajedno sa njihovim menadzerima),treba to u startu sakcionisati :!: ;) ,igraj majstore i suti,sta ti imas pricati i misliti ima ko je zaduzen za to :roll:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 09 apr 2013, 07:04

Dosta igrača Veleža je bojkotovalo svakog trenera koji je dosad bio Veležu zato i jeste situacija ovakva.
Treneri prolaze a oni onakvi nesposobni ostaju...
Ja bi im postavio trenera za idućih 20 godina pa nek odmah svi razgule ako im se ne sviđa,
sve intelektualci nakvi cccccc

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 09 apr 2013, 07:41

Igraci nisu tu da vode politiku i da brinu sa kakvom ce taktikom trener nastupiti.Oni su placeni da kad im se ukaze prilika u prvih 11 oderu guzove i koljena i da tako pridonesu klubu da napravi sto bolji rezultat.Dakle njihovo je da trenira,da igra najbolje kako moze i da se u slobodno vrijeme ponasa po pravilniku kluba :evil: ,a sve ostalo je briga trenera i strucnog staba(sto se tice same igre),a za uslove i financije je zaduzena uprava i nema se sta iko nekome drugo mjesati u posao.Igraci odgovaraju za njihovu igru,ako se budu slabo pokazivali zna se da ih ceka klupa.Ibro odgovara za igru i rezultate,cim toga ne bude zna se sta ga ceka,a tako isto i uprava ako bude i dalje javasluka u klubu, navijaci ce traziti njihov odlazak. ;)

Dakle po meni u ovom proljecnom dijelu krenuli smo solidno(najvaznije je da igraci iskazuju borbenost na terenu) i zbog toga ih trebamo svi podrzati (i strucni stab i igrace) da nastave raditi kako su poceli ali i sa stalnom tendecijom napretka(jer je ovo jos nula ,mi trebamo biti u samom vrhu)

P.S.Ne treba se dozvoliti da igraci stvaraju te neke klanove(a vidim da su poceli zajedno sa njihovim menadzerima),treba to u startu sakcionisati :!: ;) ,igraj majstore i suti,sta ti imas pricati i misliti ima ko je zaduzen za to :roll:

FORZA VELEZ[/quote]
AHAHAHHahha Jasta vec nisu , ovi igraci sto su dosli nisu jos nijedne plate dobili ovi novi igraci ,
mozda nesto sitno,, : S zato i jes to.. istina je to sto ja govorim i nemoj te se pravit pametni
ja sam iz mostara pola vas nije iz mostara i pravi te se da sve znate o velezu dosta stvari ja znam i zato
molim vas bez pametovanja...

BASTARDO
Kontakt:

Post Postao/la BASTARDO » 09 apr 2013, 11:07

Ako si bio na utakmici u subotu,ne znam jel mislis na ono kada se kazazic pocetkom drugog poluvremena derao prema klupi "2 napadaca" , time je samo sugerisao da je olimpik krenuo od drugog poluvremena sa 2 napadaca i da treba nesto mjenjat u odbrani,odma je ibro povuko nekog iz sredine prema nazad i ocigledno napravio dobar potez : )

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 apr 2013, 11:28

Čuj prave se klanovi zato što nisu primili plaću. Pa ako im ne odgovara, nek' ne igraju, nek' idu iz svetinje, svoja prava nek' traže na sudu kao i mnogi igrači iz PLBiH, koji je fazon.

I nemojte mi tih priča, ekipa je počela da gine na terenu, počeli su se i navijači vraćati na tribine, nije više toliko očajno stanje što se tiče posjete, nemojmo mi da sada plasiramo negativne priče.

Što se dešava u klubu, oko plaća, klanova i ostalih stvari, to treba samo i jedino da brine Upravu Veleža i ona
treba to da riješava, a mi, mi navijači treba da radimo svoj posao, da bodrimo Velež, dolazimo na utakmice,
pokažemo svima da nam je stalo, da imamo jednu jedinu ljubav, i svaki od njih ( igrača ) koji ima imalo poštenja, razuma, sigurno neće izdati sveti dres, i profesionalno se odnositi prema klubu čije boje trenutno brani.

Sutra svi u Vrapčiće :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 09 apr 2013, 12:05

interesantno je da kad god klubu malo bolje krene uvijek se neke teorije zavjere izbacuju po forumima da se atmosfera pokvari! u prvi pet kola druge polusezone smo igrali 3 gostujuce i 2 domace tekme i ucinak je 2-2-1 sto je vrlo dobro! normalno moglo je bit i malo bolje da su se jos dva boda uzela protiv gradine kako je i trebalo! ali boze moj nemoze sve po planu, nekad jednostavno lopta nece u gol i nemas svoj dan! meni stvarno nije jasno kome je u interesu da svaki put kad se nesto pozitivno pocne desavat u klubu gleda da izbaci neke "potvrdjene" informacije da narusi sve dobro sto se radi i onda se cudimo sto nam je posljeratni plafon sredina tabele ili spasavanje premierligaske egzistencije u zadnjem kolu!!? sutra u jednoj vrlo dobroj tekmi dobijamo sarajevo 3-1! :twisted:

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 09 apr 2013, 12:30

E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
i ostali u klubu kradu pare i dalje.. to je isto uradio i ovaj skaljic sto igra trenutno u nas tuzio je velez prije
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...to je ta svadja
a ti gore sto govoris sa 2 napadaca olimpik krenuo ,, zasto je "mirza **** majku nedavno na treningu treneru rahimicu i govorio mu picko jedna sto ne smijes igrat sa 2 napadaca ! "
nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
prije koji dan Mustafa kodro je bio kod tane i rekao mu je da su igraci nezadovoljni i da traze neke promjene.. !

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 12:52

Ne mogu skontati nikako ove likove sto pisu rekao ovaj rekao onaj,najbolje je napisao velezdogroba a ovaj brato brato ko da je s buska. Kakva ti je to prica i sta ti znas sta se desava u klubu. Nije ni tvoje ni moje da na ovakvim mjestima iznosimo takve stvari bez obzira bile one laz ili istina. Tvoje i moje je da pozivamo RAju sutra i da nas se sto vise pojavi jer igramo protiv starog rivala s kojim imamo utakmica kao vise od pola lige zajedno medjusobno. Dajte ljudi ova pobjeda nam je vazna pravo i nema potrebe za raspravama,samo podrska voljenom klubu i nista vise. Pozivam RAju da sutra dodje u sto vecem broju jer to zasluzuje rivalitet ovih klubova i nase mjesto na tabeli. Ja sam malo stariji ali sam sutra sigura kao i svaki put od 1978. Forza Velez i idemo mlatnut pitare

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 apr 2013, 12:56

brato brato je napisao/la:kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
i ostali u klubu kradu pare i dalje.. to je isto uradio i ovaj skaljic sto igra trenutno u nas tuzio je velez prije
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...
I šta si s ovim htio da kažeš, već si rekao da nisu primili plaće, ja sam napisao da traže svoja prava na sudu, onda si okrenuo priču o drugim igračima koji su ista tražili i naplatili, ne kontam poentu, prosvijetli me.
brato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ...
Lijepo
brato brato je napisao/la:nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
Replay, možda da i mi počnemo da tebe nazivamo ti lijepim imenima, i odakle ti znaš gdje ko živi, i ima li pojma o situaciji u klubu, da nemaš slučajno kristalnu kuglu, jel vidoviti Milane ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2013, 13:07

brato brato, jedini koji se ovdje konstantno pravi pametan si ti. Ne zivis jedini u Mostaru i ako cemo iskreno nije ti to bas nesto cime se treba hvaliti jer ovaj Mostar nije ni nokat od onog nekadasnjeg.
Sto ne volim ovakve likove... :roll: , tipicni mostarluk, najpametniji, najinformisarniji...svi su ostali debili, glupani, idioti...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.