Predlažem zamjenuDANTES je napisao/la:znam da bi ti volio da vermezovic vodi još koju sedmicu... ali trener koji izgubi 7 bodova u 7 dana mora otići...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Predlažem zamjenuDANTES je napisao/la:znam da bi ti volio da vermezovic vodi još koju sedmicu... ali trener koji izgubi 7 bodova u 7 dana mora otići...
On nije Partizan.DANTES je napisao/la:ma ko sluša Alkatraz? da sluša Ščepakadabra bi igrao u Koreji sa bratom...
Zabranjuje UEFA i FIFA politcke parole i skandiranja pa su i takva skandiranja vidjena u toku utakmice i nije se obracala paznja na to.sasagmp je napisao/la:Nije to izmisljanje vec propis Fife i Uefe da se utakmica striktno prekida u slucaju prozivki na rasnoj i nacionalnoj osnovi. Ocekivano s' obzirom da je sudio Mazic kome je to striktno pravilo kojeg mora da se drzi.
Ali UEFU i FIFU kako ti navede da je razlog gore navedenog ne interesuje koga vredja na stadionu vec uopste. Npr Albance to vredja iako nisu na stadionu. Ima propusta ta tvoja teorija.sasagmp je napisao/la:Vodili bi se porukom da je za nas Kosovo vise od politike i tako u krug. Kosovom tj. skandiranjem istom se ne vredja niko na stadionu,a ovim pesmama se direktno vredja zato i ima razlike.
Hajduk je imao 3 utakmice u 7 dana i trener je svoje izmjene protiv Zvezde pravdao umorom i prejakim ritmom za igrače. Upitno je to i koliko je drugi tim nastupio protiv Zvezde, jako slabo poznajem igrače Hajduka ali znam recimo da im je prvi golman Brač koji je branio protiv Zvezde dok je protiv Partizana branio neki drugi golman.Alex92 je napisao/la:Najveci problem Partizana je (ako se to moze nazvati problemom)sto klubovi daju sve od sebe protiv Partizana.Najbolji primer je skorasnja utakmica protiv Hajduka iz Kule,Hajduk sa najjacim timom otkinuo bod Partizanu po onom blatu u Kuli,i onda dodju u Beograd protiv Zvezde i izvedu drugi tim,i tako se gubi kvalitet lige.To je i Vermezovic izjavio,da vise ne postoje dva kluba u Srbiji.
Nemamo šta da polemišemo do sutra, ti si iznio svoje mišljenje, zapažanje, kako god, ja sam ti objasnio zašto je ono netačno. Isto tako je netačno da ni jedan tim nije više puta pobijedio Partizan u posljednjih par sezona, jer ste zadnji put od Hajduka izgubili prije 6 godina. Ne računajući ovu posljednju, imate 12 pobjeda i 1 remi od tada.Alex92 je napisao/la:Mozemo sad da polemisemo do sutra.Tako su pricali i za Jagodinu da je Zvezdina filijala,pa su vas pobedlili u Beogradu,ali reci da je Hajduk partizanova filijala je stvarno glupo,ne znam da li je neki tim iz JSL vise puta pobedio Partizan u zadnjih par sezona,Dzomba jeste Grobar,ali nas je drao samo tako,ni Fejsu nam nije prodao za dzabe,nego je uzeo milion i dvesta,ne znam da li ce neko u skorije vreme ostvariti takvu prodaju.
A ja sam ti objasnio zašto to nije tačno.Alex92 je napisao/la: Ja sam samo rekao da je cinjenica da protivnicki igraci imaju vecu zelju da se pokazu protiv Partizana i da ga pobede,nego protiv Zvezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.