nego sta kazete za onaj promasaj colica???'
evo sef na bht

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Je li neko snimio tu emisiju ?BigBang je napisao/la:Voditelj : " Kakva je situacija kod Vas u klubu gospodine Osim, vjerovatno ste doprinijeli da se to stanje popravi ? "
GOSPODIN Osim : " Kod nas nema problema, najjači smo najjači, nek' crknu dušmani ! "
hajd snimi ziv bio makar da ga cujemo.. haha... ako ikako mozesDukeOfWellington je napisao/la:Snimiću ja Camtasiom screen sa mojawebTV, svakako nisam gledo, pa biće jedno za pola sata, ako neko ne ubaci prije.
EDIT: Ipak neću, kad snimam počne štopat stream ubi Bože, izvuče sav RAM.
Sad ne mogu ući na to, prošlo 12, izbačena lista za sutra.MrRiccoli je napisao/la:hajd snimi ziv bio makar da ga cujemo.. haha... ako ikako mozesDukeOfWellington je napisao/la:Snimiću ja Camtasiom screen sa mojawebTV, svakako nisam gledo, pa biće jedno za pola sata, ako neko ne ubaci prije.
nema veze... hvala u svakom slucaju... mozda je neko snimio pa postavi...DukeOfWellington je napisao/la:Sad ne mogu ući na to, prošlo 12, izbačena lista za sutra.MrRiccoli je napisao/la:hajd snimi ziv bio makar da ga cujemo.. haha... ako ikako mozesDukeOfWellington je napisao/la:Snimiću ja Camtasiom screen sa mojawebTV, svakako nisam gledo, pa biće jedno za pola sata, ako neko ne ubaci prije.
Retardirani telekom.
Ma doći će i to na red. Naša posla .... sve što ne moraš uraditi danas ostavi za sutra ili još bolje prekosutra!likusa je napisao/la:...
IMAL STA OD CLANSKIH ? Vise niko i ne spominje
Oko podne se najcesce odrzava izvlacenje, znaci u tom terminu mozes otprilike ocekivatiUltras1921 je napisao/la:U koliko sati cemo znati informacije o finalu kupa?
evo nasi poslali u NSBIH poruku da ne trose bezveze dnevnice na izvlacenje,nego da pitaju Široki gdje bi voljeli prvu tekmu igrati jer je nama svejednoAnelZ je napisao/la:Oko podne se najcesce odrzava izvlacenje, znaci u tom terminu mozes otprilike ocekivatiUltras1921 je napisao/la:U koliko sati cemo znati informacije o finalu kupa?
jel to danas izvlacenje?Ultras1921 je napisao/la:U koliko sati cemo znati informacije o finalu kupa?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, Blackwargreymon, CentarsutNaClanak921, Cwirek, Doktorinho, Lokomotifa i 99 gostiju.