AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ovo smo morali uzeti, sve se okrenulo na našu stranu ali nismo imali hrabrosti ili snage za presing u zadnjih desetak minuta. Ja bodom nisam zadovoljan.
NAPRIJED NARODE!
Lamela
Pa ovo je jedan od najvećih promašaja u historiji fudbala. Pa neki igrač Lacija ne bi bolje izbio loptu. Pratim Romu uveliko ove sezone, on zabija da ali za mene je i biti će prevara od igrača
Roma užasna. Mislio sam da će i odigrati nešto nakon crvenog kartona no nisu. Taktički Petković pokasao klasu.

Pa ovo je jedan od najvećih promašaja u historiji fudbala. Pa neki igrač Lacija ne bi bolje izbio loptu. Pratim Romu uveliko ove sezone, on zabija da ali za mene je i biti će prevara od igrača

Roma užasna. Mislio sam da će i odigrati nešto nakon crvenog kartona no nisu. Taktički Petković pokasao klasu.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 apr 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Promasaj Lamele promasaj stoljeca

nisam imao snage gledati drugo poluvrijeme i odem na termin, a ev vidim na vrijeme gol dali i šta hljeba vam bi do kraja, jel bilo prilika, šta ovo citam lamela fulio nešto 

nema potpisa
utakmica ličila na onu od prije 3 godine, kad je gamad vodila 1:0 i promašila penal napočetku drugog, a onda Mirko zabio 2 gola (iz penala i slobodnog). I ovdje sve isto išlo, osim što nismo taj drugi zabiliAdmir_Sa je napisao/la:nisam imao snage gledati drugo poluvrijeme i odem na termin, a ev vidim na vrijeme gol dali i šta hljeba vam bi do kraja, jel bilo prilika, šta ovo citam lamela fulio nešto

NAPRIJED NARODE!
Nema izgovora za promašaj Lamele. Od 10000 ljudi 9999 bi zabilo i jedan (Lamela) bi promašio onakvu priliku. Pa ovo je u rangu sa Sivonjićem.
stvarno je lik fulao nemoguce, ali nije ovo rang sivonjica. niko nije rang sivonjicaNeutral je napisao/la:Nema izgovora za promašaj Lamele. Od 10000 ljudi 9999 bi zabilo i jedan (Lamela) bi promašio onakvu priliku. Pa ovo je u rangu sa Sivonjićem.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za*ebali smo se mi na pocetku,pa ne mozes jednu ovakvu utakmicu pocet bez napadaca.
embrace the chaos
Kako se sve moglo zavrsiti u Laciovu korist da je Hernanes pogodio penal,al srecom fuli citav gol i to nas je onda malo trznulo,Roma ocajna fakat,Lacio isto nista posebno,Florenci i Lamela fulili zicere pogotov Lamela,sta lik fuli ja i dalje ne vjerujem.Totti pokazao da je klasa,De Rossi i Bredli ocajni a za Markinja nemam sta vise reci,sve ste vidjeli.Sve u svemu nije niko zasluzio pobjedu,ocekivao sam daleko vecu borbenost i vecu zustrinu al nista od toga nije bilo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Lillard je napisao/la:stvarno je lik fulao nemoguce, ali nije ovo rang sivonjica. niko nije rang sivonjicaNeutral je napisao/la:Nema izgovora za promašaj Lamele. Od 10000 ljudi 9999 bi zabilo i jedan (Lamela) bi promašio onakvu priliku. Pa ovo je u rangu sa Sivonjićem.![]()
Dobro, morao sam malo "dočarati"

Evo ga.
Ladies and gentleman, Erik Lamela.
[youtube][/youtube]
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Sivonjić je zasluzan za obogaćenje engleskog rjecnika, nakon njega uveli su novu rijeci "unscore".Lillard je napisao/la:stvarno je lik fulao nemoguce, ali nije ovo rang sivonjica. niko nije rang sivonjicaNeutral je napisao/la:Nema izgovora za promašaj Lamele. Od 10000 ljudi 9999 bi zabilo i jedan (Lamela) bi promašio onakvu priliku. Pa ovo je u rangu sa Sivonjićem.![]()
Lik je unscore a goal.

-
kako je moglo dobro je zavrsilo
bodom nisam zadovoljan, pogotovo zbog promasaja florenzija i lamele ali kada se sve sabere i oduzme ovo je ipak najrealniji rezultat.

Eto,pogledao sam i ja vas nakon dugo vremena.
Prvo poluvrijeme lose,Lazio bio mnogo bolji i zasluzeno poveo.Onda drugo poluvrijeme ste se malo trgnuli i poceli igrati.
Lamela promasio nemoguce.Totti imao par solidnih pokusaja i na kraju bod je najrealniji.

Prvo poluvrijeme lose,Lazio bio mnogo bolji i zasluzeno poveo.Onda drugo poluvrijeme ste se malo trgnuli i poceli igrati.
Lamela promasio nemoguce.Totti imao par solidnih pokusaja i na kraju bod je najrealniji.

Keep the Blue Flag Flying High !
jarane, ne znam ni jednog navijača Lazija ili Rome da je zadovoljan remijem .. meni je ovo gore nego da smo 5-0 izgubili .. dobiven meč smo imaliEvil Genius II je napisao/la:kako je moglo dobro je zavrsilobodom nisam zadovoljan, pogotovo zbog promasaja florenzija i lamele ali kada se sve sabere i oduzme ovo je ipak najrealniji rezultat.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
a po razvoju situacije kasnije imali ste i izgubljen mec. sve u svemu se slažem da je odron remi za obe ekipeJTS je napisao/la:jarane, ne znam ni jednog navijača Lazija ili Rome da je zadovoljan remijem .. meni je ovo gore nego da smo 5-0 izgubili .. dobiven meč smo imaliEvil Genius II je napisao/la:kako je moglo dobro je zavrsilobodom nisam zadovoljan, pogotovo zbog promasaja florenzija i lamele ali kada se sve sabere i oduzme ovo je ipak najrealniji rezultat.
nema potpisa
-
bilo je derbija kada bih rado uzeo bod nakon svega sto se izdesavalo na terenu (penal, igrac manje, itd) kao npr prosli derbi ili dva prije toga dok je enrique bio. ali ovo veceras ostavlja taj gorak okus u ustima i jednima i drugima iz prostog razloga sto vi znate da ste igrali savrsenu utakmicu sve do onog promasenog penala hernanesa, a mi osjecamo isto tako zbog svega sto se desavalo nakon tog penala (oprostite sto koristim ovu 'mi', 'vi' terminologiju ali puno je lakse neko pisati roma, nazio svaku drugu recenicu). u svakom slucaju, derbi kao i svaki - puno nerviranja i psovanja u monitor, crveni kartoni, penal, navijanje na nivou i par finih poteza za zaciniti inace dosadni ponedjeljak. ova sezona je nama ionako za zaborav tako da bi pobjeda koliko toliko uljepsala situaciju ali eto desilo se sta se desilo. nadam se revansu u finalu kupa 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi u derbiju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
slažem se .. pa ko gornji, ko donjiEvil Genius II je napisao/la:nadam se revansu u finalu kupa

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
na meazzi pred vasim interistimaJTS je napisao/la:slažem se .. pa ko gornji, ko donjiEvil Genius II je napisao/la:nadam se revansu u finalu kupa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.