a pišu Fuj i to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
otkrili maloljetnici/ce čari gif-ovaNeutral je napisao/la:Kakvi su ovo sada hitovi sa postavljanjem gif slika
I meni su išli na qrac, ali kad sam "čistio zid" pa naišao na neke svoje postove iz sezone 2008/09. god... nisam mogao vjerovati.Blue_He4rt je napisao/la:Deaktivirao sam se,konacno.
5 dana je proslo i nisam se zadugo bolje osjecao u zivotu.Kao da sam ponovo pristupio zivom svijetu![]()
Svacije gluposti nisam mogao trpiti.Trebaju IQ test postaviti prije prijave,da se ne moze bas svaka prokleta osoba pojaviti i iznositi misljenje.Fakat mnostvo debila udise ono sto i ja na ovom svijetu.
Međutim najveci minus, po meni,je ta komunikaciona potrosnja,tako cu nazvatiSve sto te zanima saznas preko chata a onda kada si vani teme za razgovor nemas.Jednom rijecju bolest.
Narod zna...Sabinho je napisao/la:O braco draga ko sve danas ima pristup internetu![]()
![]()
http://www.facebook.com/sda.urije?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; udite i vidite o cemu se radi koji seljaci nema veze sa politikom hahah
Blue_He4rt je napisao/la:Deaktivirao sam se,konacno.
5 dana je proslo i nisam se zadugo bolje osjecao u zivotu.Kao da sam ponovo pristupio zivom svijetu![]()
Svacije gluposti nisam mogao trpiti.Trebaju IQ test postaviti prije prijave,da se ne moze bas svaka prokleta osoba pojaviti i iznositi misljenje.Fakat mnostvo debila udise ono sto i ja na ovom svijetu.
Međutim najveci minus, po meni,je ta komunikaciona potrosnja,tako cu nazvatiSve sto te zanima saznas preko chata a onda kada si vani teme za razgovor nemas.Jednom rijecju bolest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.