A koliko pobjeda Pescara ima ove sezone ? Koliko trofeja ima u zadnje 2 sezone ? Isto tako i ostali.Je.bi ga, valjda se po tome računaju ti bodovi.ciza je napisao/la:celik i zvijezda ispred rijeke ,vojvodine, slaven belupa , splita,a gosk ispred zete, a zeljo i sarajevo od pescare,brugge,hapoela,troyes-a,wisle, nema sta ovo je 100% relevenatna tabelaCautinho je napisao/la:Pa eto,sta 3 nasa top kluba bolji od Hajduka,po meni respektabilnog i dobrog hr. kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Jel mislis na onaj zakon 5 pobjeda pa jedan poraz .TeaM87 je napisao/la:zakon velikih brojeva kaze da pobjeđujemo zrinjskog u srijedu, a onda gubimo od Radnika u Bijeljiniterabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
-
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:
Cuj onog ušlje ne pratim male klubove, joooj, eto mali klub vam je pokazao kako se igra

Bez veze Adilović juče dobi žuti jest radost sve to ali baš nam treba on inako smo sa igračima u povredama i odsustvima do zla boga, sad Zrinjskog u srijedu pa Radnika akobogda bar bod minimum.
- champions1921
Ni Radnik, ni Rudar a ni Olimpik nisu ekipe koje smijemo podcijeniti.. Ja ne znam ko je tog Radnika dobio gore.. Olimpik se bori za Evropu a Rudar ako Sirokog moze dobiti moze i nas napatiti.. Velezu gori pod nogama i ako ne dobiju pitare narednog vikenda bice opet ugrozeni i nece imati pravo na kiks.. Najteze je igrati tekme u kojima se unaprijed upisu bodovi.. Mi trebamo svakoj tekmi pristupati ozbiljno..amko27 je napisao/la:Prije derbija idemo radniku, rudaru i olimpiku, a sarajevo velezu, sirokom i borcu.... Mislim da cemo im pred derbi bjezati 10-tak bodova.terabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
p.s.Jeste li sigurni da ce Siroki ici u Evropu ako izgubi od nas u kupu a mi budemo prvaci?? Ja mislim da nece i da je kod tih pravila bilo nekih promjena od strane UEFA-e.. Ako neko zna 100% volio bih da odgovori..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 08 apr 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
ma jedan vrlo fin i ugladzen decko,vidi se na prvu da ne prati "male" klubove...hvala bogu na tomesamozeljo1987 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:
Cuj onog ušlje ne pratim male klubove, joooj, eto mali klub vam je pokazao kako se igra![]()
Amare hvala ti...
Brate, 100 posto Široki ide kao finalista ako vi osvojite duplu krunu. Provjereno.champions1921 je napisao/la:Ni Radnik, ni Rudar a ni Olimpik nisu ekipe koje smijemo podcijeniti.. Ja ne znam ko je tog Radnika dobio gore.. Olimpik se bori za Evropu a Rudar ako Sirokog moze dobiti moze i nas napatiti.. Velezu gori pod nogama i ako ne dobiju pitare narednog vikenda bice opet ugrozeni i nece imati pravo na kiks.. Najteze je igrati tekme u kojima se unaprijed upisu bodovi.. Mi trebamo svakoj tekmi pristupati ozbiljno..amko27 je napisao/la:Prije derbija idemo radniku, rudaru i olimpiku, a sarajevo velezu, sirokom i borcu.... Mislim da cemo im pred derbi bjezati 10-tak bodova.terabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
p.s.Jeste li sigurni da ce Siroki ici u Evropu ako izgubi od nas a mi budemo prvaci?? Ja mislim da nece i da je kod tih pravila bilo nekih promjena od strane UEFA-e.. Ako neko zna 100% volio bih da odgovori..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dajte ljudi, kakva Bijeljina i ****. Treba im guzove poderati, a ne bojati se njih. Ako bude teren super, garantujem vam, da cemo ih minimalno klepiti za 0:2. Jedino da bude teren kao jucer u Lukavici, katastrofalan, gdje je onda sve moguce na takvom terenu...
al teren nije super. nece biti blata kao u lukavici, al skace lopta ko zaba...
i ove silne povrede bi se po nekom pravilu trebale negdje osjetiti (u smislu losijeg/ih rezultata)
svraka nece biti 100 posto spreman ni do finala kupa, bekric ko zna hoce li u bijeljini biti spreman za bar 70 minuta, smajica sam nazalost vec otpisao, raspored sve gusci, fond igraca sve manji
i ove silne povrede bi se po nekom pravilu trebale negdje osjetiti (u smislu losijeg/ih rezultata)

svraka nece biti 100 posto spreman ni do finala kupa, bekric ko zna hoce li u bijeljini biti spreman za bar 70 minuta, smajica sam nazalost vec otpisao, raspored sve gusci, fond igraca sve manji

Sasa Kajkut pitarima tabut!
mozda sve to nekoga izbaci u prvi plan,evo kao malog Hodzica...SB90 je napisao/la:al teren nije super. nece biti blata kao u lukavici, al skace lopta ko zaba...
i ove silne povrede bi se po nekom pravilu trebale negdje osjetiti (u smislu losijeg/ih rezultata)![]()
Amare hvala ti...
Da li Sead Bučan samo trenira sa Željom da održi formu ili će se možda potpisat ugovor sa ovim igračem ?
Brkica
4 pobjede pa porazterabajt je napisao/la:Jel mislis na onaj zakon 5 pobjeda pa jedan poraz .TeaM87 je napisao/la:zakon velikih brojeva kaze da pobjeđujemo zrinjskog u srijedu, a onda gubimo od Radnika u Bijeljiniterabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
FKŽ !
- storm_raider
- Kontakt:
Najavljivali ste ovdje i primjenu tog "zakona" i prije utakmice KUP-a sa Zrinjskim. Kakav zakon velikih brojeva, kakve gluposti. Zavisimo samo od sebe i nase igre, a ne zakona brojeva.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Trequartista
- Kontakt:
Pobjeđujemo i Zrinjsko i Radnika.
Zrinjski isto kao i mi igrao dvije teške utakmice što je olakšavajuća okolnost, još igramo kući igrači puni samopuzdanja, tu ne bi trebalo biti problema.
Protiv Radnika isto tako. Svaka njima čast, ali sumnjam da mogu odigrati 3 dobre utakmice u 7 dana. Obično ekipe poput njih popuste u trećeoj utakmici i to gle čuda tad baš igraju protiv nas.
Moram malo da vas nabrijem.
Nakon onakve pobjede jučer ova ekipa će svaku pobjediti do kraja. Imamo 6 bodova više na kontu zahvaljujući golovima u posljednjoj minuti.
Ona jučerašnja utakmica me baš podsjetila na šampionsku sezonu 2009/2010 baš kad smo protivnike mljeli u posljednjih 15 ili 20 minuta.
Zrinjski isto kao i mi igrao dvije teške utakmice što je olakšavajuća okolnost, još igramo kući igrači puni samopuzdanja, tu ne bi trebalo biti problema.
Protiv Radnika isto tako. Svaka njima čast, ali sumnjam da mogu odigrati 3 dobre utakmice u 7 dana. Obično ekipe poput njih popuste u trećeoj utakmici i to gle čuda tad baš igraju protiv nas.
Moram malo da vas nabrijem.

Nakon onakve pobjede jučer ova ekipa će svaku pobjediti do kraja. Imamo 6 bodova više na kontu zahvaljujući golovima u posljednjoj minuti.
Ona jučerašnja utakmica me baš podsjetila na šampionsku sezonu 2009/2010 baš kad smo protivnike mljeli u posljednjih 15 ili 20 minuta.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Jos ako giganti kiksaju u Mostaru onda smo bas u prednosti, samo ih jos sacekati u derbiju i rijesiti pitanje prvaka.
Sutra (9. april) se određuje gdje ce se igrati prva utakmica finala.
Sutra (9. april) se određuje gdje ce se igrati prva utakmica finala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sutra u 12:00 konferencija za medije
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1200-ko ... dije/5138/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1200-ko ... dije/5138/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zato je Slavija svjetski klub, sve trofej do trofeja.samozeljo1987 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:
Cuj onog ušlje ne pratim male klubove, joooj, eto mali klub vam je pokazao kako se igra![]()
I sad su izgubili jer su se čuvali za tekmu sa Bayernom u srijedu.
Bayern bunker najavio

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma Radnik je opasan u Bijeljini.Mislim da bas dugo nisu izgubili , ove sezone nisu ni od koga , a znam da se spominjao neki niz od preko 60 utakmica bez poraza na domacem terenu , ne znam koliko je to tacno ali znam da nam nece biti nimalo lako ali ne sumnjam u pobjedu ipak smo mi Željo
Ako ce iko prekinuti taj njihov niz onda je to šampion

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Zna se ko ruši zakone velikih brojeva.ZZtop10 je napisao/la:Ma Radnik je opasan u Bijeljini.Mislim da bas dugo nisu izgubili , ove sezone nisu ni od koga , a znam da se spominjao neki niz od preko 60 utakmica bez poraza na domacem terenu , ne znam koliko je to tacno ali znam da nam nece biti nimalo lako ali ne sumnjam u pobjedu ipak smo mi ŽeljoAko ce iko prekinuti taj njihov niz onda je to šampion
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.