HvalamasteRofPoker je napisao/la:Bravo doktore !

Nadam se da će proći Kerber jer Vasco, čini se, prolaziWilly je napisao/la:Ispratio, dodao Kerber i Vasco 3+.

A sad jedan meni za dušu, praćenje nije baš preporučljivo, jer parovi nisu na jakim temeljima kao što se obično trudim da budu.
Golden State - Utah --> 2 @ 2,50
Boca Juniors - Lanus --> over 2,5 @ 2,25
Ukupna kvota --> 5,63
Utah se bori za zadnju poziciju za play off s Lakersima. S obzirom da su danas Lakersi izgubili od Clipersa, imaju jednak omjer kao i Utah. Utah je zbog boljeg međusobnog omjera trenutno u play offu. Svaka utakmica nosi veliku važnost s obzirom da je ostalo 5 utakmica do kraja regularnog djela. S obzirom da Utahi u sljedećoj utakmici u goste dolazi Oklahoma, pobjeda u ovoj utakmici bi im jako dobro došla. Međusobni omjer im je li-la. GS na svom terenu bolji, no s obzirom na situaciju isplati se igrati na Utahu. (+ volio bi da Lakersi ispadnu

Boca juniora od zadnjih 10 utakmica samo 3 u overu. 5 od zadnjih 10 domaćih u overu.
Lanus 4 od zadnjih 10. 3 od zadnjih 10 u gostima.
Pitanje je zašto igram over. Zato što su od zadnjih 10 međusobnih imali 7 u overu.
Dakle, kao što vidite argumenti su malo klimavi, zato ne preporučujem praćenje (bar ne za neki veliki ulog). I ja ovo čisto igram da mi noć bude zanimljivija