Utakmica je u 19:00hCautinho je napisao/la:Kad je u srijedu tekma,hoceli biti prijenos(stream)?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmica je u 18:00 sati
Utakmica je u 18h:
http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2013-04-10" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2013-04-10" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Raspored nam je gust da teže ne može biti.Osim što su prvenstvene utakmice u ritmu srijeda nedjelja .mi imamo i dvije utakmice finala kupa.Tamo do polovine maja imamo veliki broj utakmica i nadam se da će nas popustiti povrede i kartoni.U periodu 07. 04 pa do 11.05 ukupno 35 dana imamo 11 utakmica .Strašan tempo i zaista se nadam da će momci izdržati .
Na fkzeljeznicar . ba pise u 19:00damirc je napisao/la:Utakmica je u 18:00 sati
U 18 je utakmica
reks je napisao/la:Raspored nam je gust da teže ne može biti.Osim što su prvenstvene utakmice u ritmu srijeda nedjelja .mi imamo i dvije utakmice finala kupa.Tamo do polovine maja imamo veliki broj utakmica i nadam se da će nas popustiti povrede i kartoni.U periodu 07. 04 pa do 11.05 ukupno 35 dana imamo 11 utakmica .Strašan tempo i zaista se nadam da će momci izdržati .
Slazem se da je gust raspored i da imamo puno povrijedjenih igraca ali se isto tako nadam dacemo ranije osigurati titulu tako da bi finalne utakmice kupa kao i derbi mogli odigrati maksimalno
- champions1921
Ovaj neki period do kupa nam cak moze ici i u korist jer smo po svoj prilici fizicki spremniji od ostalih a i imamo siru klupu.. Trebalo bi da mi lakse izdrzimo taj tempo od ostalih.. Trebamo ici utakmicu po utakmicu i probati malo popraviti posjetu na domacim tekmama.. Ova sedmica ce mozda prelomiti prvenstvo na nasu stranu a ako, ne daj Boze, ne bude uspjesna onda ce biti borba do kraja i mozda derbi odluci s tim da mislim da ce nam u toj tekmi i bod biti dovoljan..reks je napisao/la:Raspored nam je gust da teže ne može biti.Osim što su prvenstvene utakmice u ritmu srijeda nedjelja .mi imamo i dvije utakmice finala kupa.Tamo do polovine maja imamo veliki broj utakmica i nadam se da će nas popustiti povrede i kartoni.U periodu 07. 04 pa do 11.05 ukupno 35 dana imamo 11 utakmica .Strašan tempo i zaista se nadam da će momci izdržati .
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
http://postimg.org/image/426jjt3ut/" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da se vidi da smo oštećeni za prvi go na utakmici

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
celik i zvijezda ispred rijeke ,vojvodine, slaven belupa , splita,a gosk ispred zete, a zeljo i sarajevo od pescare,brugge,hapoela,troyes-a,wisle, nema sta ovo je 100% relevenatna tabelaCautinho je napisao/la:Pa eto,sta 3 nasa top kluba bolji od Hajduka,po meni respektabilnog i dobrog hr. kluba.

Zadnja izmjena: ciza, dana/u 08 apr 2013, 11:52, ukupno mijenjano 2 puta.
nemoj matere ti da i mi budemo pacenici ko i kitari,**** ofsajd...osteceni ili ne,da je Slavija kojim slucajem dala dva gola,mi bi dali tri... 

Amare hvala ti...
Nesto kontam, ako mi uzmemo Kup, i posto zadnju utakmicu igramo u Sirokom to bi mogla biti cirkus utakmica posto u tom slucaju Siroki ce “navijati“ za nas.
samo zamisli utakmicu u kojoj protivnik mora izgubiti da bi isao u europu...
ne sumnjam da ce neki i tu naci problem hahaha
samo zamisli utakmicu u kojoj protivnik mora izgubiti da bi isao u europu...
ne sumnjam da ce neki i tu naci problem hahaha
Reci da se salisfedeltafrotta je napisao/la:http://postimg.org/image/426jjt3ut/

ugl. svaka cast na pobjedama, ko zna-zna
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
zakon velikih brojeva kaze da pobjeđujemo zrinjskog u srijedu, a onda gubimo od Radnika u Bijeljiniterabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
FKŽ !
Bice teško i protiv Zrinje i protiv radnika i kad bi tu osvojili 6 bodova to bi bilo prelomno, zato sto pitari imaju teska gostovanjaterabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
-
- Kontakt:
idemo utakmicu po utakmicu, apsolvirati zrinjski sa 2 gola u mrezi, i onda hrabro u bijeljinu... bod tamo nije loš, ali naravno zna se na šta velikan uvijek ide 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Prije derbija idemo radniku, rudaru i olimpiku, a sarajevo velezu, sirokom i borcu.... Mislim da cemo im pred derbi bjezati 10-tak bodova.terabajt je napisao/la:Mislim da ce naredna nasa gostujuca biti prelomna a igramo je u Bijeljini. Sljedeca kuci protiv uzasnog zrinje nece biti problem. Pitari sljedecu super tesku utakmicu igraju u sirokom kolo posle nas u bijeljini i mislim da ce se tu prelomiti prvenstvo ako ne i i naredno kolo kad gostuju velezu. Ako dobijemo radnik do kraja mozemo igrati samo kuci i titula je nasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.