Posrali te jedni i drugi.Meni su svi isti niko blage veze nema baš kao i ti.Dvojac sa ES je prevazišao dvojac sa OBN-a po glupostima i stvarima koje nemaju veze sa utakmicom.Takmiče se ko će se više provaliti.Titova-Juga je napisao/la:Opet "saurman" na sceni sa svojim neobjašnjivim krembilizmom !
Idi slušaj Šuku, Bilića i Vugdalića !
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Titova-Juga
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Posrali te jedni i drugi.Meni su svi isti niko blage veze nema baš kao i ti.Dvojac sa ES je prevazišao dvojac sa OBN-a po glupostima i stvarima koje nemaju veze sa utakmicom.Takmiče se ko će se više provaliti.Titova-Juga je napisao/la:Opet "saurman" na sceni sa svojim neobjašnjivim krembilizmom !
Šta ima znalac

Vugdalić i ekipa su ti koji se trude da nešto provale, ustvari pardon za Adisa, on je još uvijek normalan, a ostati takav pored kretena kakav je Sabahudin je mnogo, mnogooo zahtjevan posao!
Tipovi sa ES-a su totalno opušteni i prirodnim tokom prenose utakmicu pri kojima dođe dosta i komičnih komentara, a dosta nas se ovdje slaže da su jako zanimlijvi za pratiti.
Vugdalića i slične mogu samo pratiti na mute-u !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Saurman je napisao/la:Posrali te jedni i drugi.Meni su svi isti niko blage veze nema baš kao i ti.Dvojac sa ES je prevazišao dvojac sa OBN-a po glupostima i stvarima koje nemaju veze sa utakmicom.Takmiče se ko će se više provaliti.Titova-Juga je napisao/la:Opet "saurman" na sceni sa svojim neobjašnjivim krembilizmom !
Šta ima znalac![]()
Vugdalić i ekipa su ti koji se trude da nešto provale, ustvari pardon za Adisa, on je još uvijek normalan, a ostati takav pored kretena kakav je Sabahudin je mnogo, mnogooo zahtjevan posao!
Tipovi sa ES-a su totalno opušteni i prirodnim tokom prenose utakmicu pri kojima dođe dosta i komičnih komentara, a dosta nas se ovdje slaže da su jako zanimlijvi za pratiti.
Vugdalića i slične mogu samo pratiti na mute-u !
Upravo tako.Toliko su opušteni kao da prenose koridu u Čevljanovićima a ne fudbalsku utakmicu.
Ako je tebi zanimljivo slušati prepiranje jel' ili nije penal za vrijeme utakmice i koliko je igrao Srem-Javor i ostale pm onda,..Vugadlić je budala koji pokušava sa svojim glupim upadicama izgledati nekom zanimljiv ali ustvari radi kontra efekat.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:
Upravo tako.Toliko su opušteni kao da prenose koridu u Čevljanovićima a ne fudbalsku utakmicu.
Ako je tebi zanimljivo slušati prepiranje jel' ili nije penal za vrijeme utakmice i koliko je igrao Srem-Javor i ostale pm onda,..Vugadlić je budala koji pokušava sa svojim glupim upadicama izgledati nekom zanimljiv ali ustvari radi kontra efekat.
Meni sasvim odgovara ona vrsta prijenosa. Naravno da ljudi imaju mane i ponekad pretjeraju kao i svi, pa i najdraziji komentator Drago Cosic. Ali da svojim prijenosom dignu raspolozenje, to itekako! Sto se ne moze reci za grobara Sabahudina koji je totalno promasio profesiju!
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 08 apr 2013, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alan_kardec
- Kontakt:
meni je Baho bio i ostao sinonim za kvalitetnog sportskog komentatora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma svako ima drukciji ukus.Ja volim komentatore tipa Marijan i Drago Cosic.Jest da obojica imaju "prelijep" glas,al s njima utakmica nikad nije dosadna,kad se sjetim samo onog Iniestinog gola i Draginog komentara,najezim se.
Zadnja izmjena: jocker92, dana/u 08 apr 2013, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Iz bunaraaaa, iz ničega.... 

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Marijan i Drago su isti samo po tome što obojica puno emotivnije doživljavaju utakmicu od ostalih komentatora, a sve ostalo je dosta različito.
Iz rudnika se izvadilaTitova-Juga je napisao/la:Iz bunaraaaa, iz ničega....

- Titova-Juga
- Kontakt:
jocker92 je napisao/la:Iz rudnika se izvadilaTitova-Juga je napisao/la:Iz bunaraaaa, iz ničega....A malo fali da zaplace lik
Ma da, većinom je takav, na samom vrhuncu su mu emocije. Čovjek voli svoj posao za razliku od mnogih.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Po meni takav(barem priblizno) treba biti svaki komentator.
Znamo da ja Marjan postao legenda i izmislio je "dijamanta" i "zmajeve".Baho isti tako,sa svojim komentarima "evo noci,evo ludila itd,pa Drago s Iniestom i slicno.Jednostavno da igraju Pescara-Celta,a da prenosi neko od ove 3,meni bi bilo zanimljivo
Znamo da ja Marjan postao legenda i izmislio je "dijamanta" i "zmajeve".Baho isti tako,sa svojim komentarima "evo noci,evo ludila itd,pa Drago s Iniestom i slicno.Jednostavno da igraju Pescara-Celta,a da prenosi neko od ove 3,meni bi bilo zanimljivo

+1alan_kardec je napisao/la:meni je Baho bio i ostao sinonim za kvalitetnog sportskog komentatora.
" onclick="window.open(this.href);return false;jocker92 je napisao/la:Ma svako ima drukciji ukus.Ja volim komentatore tipa Marijan i Drago Cosic.Jest da obojica imaju "prelijep" glas,al s njima utakmica nikad nije dosadna,kad se sjetim samo onog Iniestinog gola i Draginog komentara,najezim se.

a inače ovo je najjači klip što se tiče Drage Ćosića
" onclick="window.open(this.href);return false;
uvijek me nasmije

Najjače je "uuuu huhuhuhu" kod nesuđenog penala nad Ćorlukom protiv Španjolske.
Ko je ovaj komentator što uvijek prenosi Seria A i trenutno Roma-Lazio. Gledao sam 10-15 utakmica ove godine što je komentirao i nisam upratio njegovo ime.
Sjajan je, vidi se da je školovan a neki kafanski seljačić kome su dali da komentira utakmica. Svaka mu čast, ugodno je gledati utakmicu kada je on prenosi.
Sjajan je, vidi se da je školovan a neki kafanski seljačić kome su dali da komentira utakmica. Svaka mu čast, ugodno je gledati utakmicu kada je on prenosi.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Ko je ovaj komentator što uvijek prenosi Seria A i trenutno Roma-Lazio. Gledao sam 10-15 utakmica ove godine što je komentirao i nisam upratio njegovo ime.
Utakmicu kao da gestapo prenosi.
Meni su dobri i ona dvojica na es2,ali i Spaho i Baho i Ahmetovic.
Ahmetovic ima puno bisera,ali je zanimljivo kako se izvlaci

Sjecam se u Ligi prvaka Arsenal gostuje Barci i Persie dobio crveni,a Kemo posle govori : "Na terenu su 22 igraca....ukljucujuci sudiju"

Ili u onoj nevjerici kad je Njemacka ispala od Italije sad na Euru,nakon utakmice grli Baloteli macehu,a Kemo :"Mario slavi s posvojenom majkom."

A Cosic...
[youtube][/youtube]
#miasanmia
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Preiritantan glas...Vidim mnogima je drag komentator ,ali meni nikako.Najiritantniji komentar je na 1:14 - jedan nula Perisic...Ko da je prije pola sata krajnike operisao 
btw. Mirza Avdic je prezime ako se ne varam...Uz njegov komentar i kriket je zanimljiv.Steta sto ga vise nema na areni ...

btw. Mirza Avdic je prezime ako se ne varam...Uz njegov komentar i kriket je zanimljiv.Steta sto ga vise nema na areni ...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 apr 2013, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je dobar ovaj sa Arene, opušten i nema skoro pa nikako neki lapsus.
Pretpostavljam da je Nenad Milovanovic radio veceras.Neutral je napisao/la:Meni je dobar ovaj sa Arene, opušten i nema skoro pa nikako neki lapsus.

Mada sva tri su dobra koja rade Seriu A.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
be afraid be very afraid

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.