ja yeboga pekmezara ja cekam kad ono kamera razbijena,ja baksuza da smo mi izgubili bio bi pregledBrezovac je napisao/la:Izvini se materi svojoj..hocu golove da vidim![]()
![]()
jooj kad vas na onom predobrom terenu mlatnemo,necete znati gdje stesamocelik je napisao/la:Čestitke od srce i hvala vam što ste ostavili Zrinjski ispod nas.Sad u srijedu po ovjeru ova 3 boda da onda rahat padnete u Zenici
Kakvi su samo ovi amateri sa BHTV-a, tako im se desavaju takve stavri kada snimaju utakmice sa jednom kamerom.Svako malo vremena prodje pa oni kazu kamera razbijena, pa gdje to ima ljudi.astra1922 je napisao/la:ja yeboga pekmezara ja cekam kad ono kamera razbijena,ja baksuza da smo mi izgubili bio bi pregledBrezovac je napisao/la:Izvini se materi svojoj..hocu golove da vidim![]()
![]()
to ce biti lom,jednom su red dragonsi igrali sa prvim timom i nisu ih lagano dobiliN5555 je napisao/la:Početkom maja biti će odigrana prijateljska utakmica na glavnom stadionu u Gradačcu između:
navijača Zvijezde (Red Dragonsa) i navijača Slobode (Fukare Tuzla)
Poslije utakmice biće upriličeno druženje i roštiljada.
Cim njega nema mi bolje igramo..konacno su mu nasli poziciju koja mu odgovara-tribineBosanski zmaj je napisao/la:Zasto Djurdjevica nije bilo ni na klupi, da li je u pitanju losa forma, povreda ili nesto trece?
bolje je da bude na tribinama,kad dosad nije nista pokazao, cisto sumnjam da ce u buduce bit hljeba od njegaBrezovac je napisao/la:Cim njega nema mi bolje igramo..konacno su mu nasli poziciju koja mu odgovara-tribineBosanski zmaj je napisao/la:Zasto Djurdjevica nije bilo ni na klupi, da li je u pitanju losa forma, povreda ili nesto trece?
Zbog kartona nije igrao.Bosanski zmaj je napisao/la:Zasto Djurdjevica nije bilo ni na klupi, da li je u pitanju losa forma, povreda ili nesto trece?
Kvota ti si za castit, ovo je jedna od najljepsih vijesti koju sam cuo u zadnje vrijeme.Nadam se da ce u budeuce sve mlade selekcije BiH igrati u Gradaccu i da ce Banja za mlade selekcije reprezentacije postati ono sto je Bilino Polje za A tim.Kvota je napisao/la:NAPOKON SLATKA ZA SLATKOM: 18 aprila NA NASOJ BANJI PO PRVI PUT NASTUPA REPREZENTACIJA BIH u19 KOJA CE ODMJERITI SNAGE SA VRSNJACIMA IZ MAKEDONIJE!
heheh et kod nas su 16 ja mislim isto protiv Makedonije..astra1922 je napisao/la:super ce ovo biti za reprezentaciju ali mislim da nas nece doci vise od 300-500.
nasi vjerovatno danas imaju slobodan dan,i imace samo jedan trening pred radnik.nadam se da ce dati svoj maksimum i pobijediti ove sezone solidnu ekipu radnika
Djurdjevic je povrijedjen na jednom od treninga, a za ovu utakmicu je imo i kartone.insider je napisao/la:Zbog kartona nije igrao.Bosanski zmaj je napisao/la:Zasto Djurdjevica nije bilo ni na klupi, da li je u pitanju losa forma, povreda ili nesto trece?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.