Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kako se samo na početku utakmice vidjelo da nije Suarezov dan, toliko je griješio da je to nevjerovatno. Izmjena Downinga i ulazak Sturidgea su promijenili koncept igre i to se jasno vidjelo. U prvih 20 minuta smo im morali dati gol, ali nije išlo. Danas odlično okupljanje, baš je bilo dosta raje. Atmosfera odlična, a margarita još bolja. 

Steta, propustena je velika prilika, uz sutrasnji kiks Uniteda moglo se do titule, al' eto ne da im se nesto.
Evo Armin Hadzic dao gol za Želju.
Tamo je na posudbi iz Liverpoola, pa reko da se zna
Tamo je na posudbi iz Liverpoola, pa reko da se zna

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
I opet poslije loseg rezultate svi igraci LFC su panjevi, niko pojma nema, treba sve mjenjati. Ubrzo ce i pobjeda pa ce opet biti lavovi i slicno.
Stoper,krilo,vezni,bek...Sve to nama treba.
Očajno je ovo bilo.Istina,da su bili malo staloženiji,mogli su dati taj prokleti gol.Nije se dalo.
Collins dosta puta zaustavio Suareza,ovaj samo jednom ga poslao po ćevape.
Coutinho izgubio snagu,Assaidi nula.
Očajno je ovo bilo.Istina,da su bili malo staloženiji,mogli su dati taj prokleti gol.Nije se dalo.
Collins dosta puta zaustavio Suareza,ovaj samo jednom ga poslao po ćevape.
Coutinho izgubio snagu,Assaidi nula.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Postaje jasno zašto 'Ferrari' ne dobija šansu. 

Prva tekma nakon pet godina normalno da neće dobro odigrati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne zaslužuje on da igra, u tome je fazon.
- BeyKopites
- Kontakt:
Niko ne zna zašto on " ne zaslužuje " da igra, osim Rodgersa. Ja mislim da je dobar igrač, samo ga Rodgers ne zna ili neće dovoljno da koristi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne zaslužuje on da igra, u tome je fazon.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neću bezveze da se umaram oko Assaidija, jer niko od nas ne zna koliko on pokazuje na treninzima i koliko se trudi da izbori prvih 11. Doveden je kao potpuni anonimus, neki faktor iznenađenja, ali nije upalilo. Možda on ovako djeluje kao igrač koji zna, meni je što bi Admir rekao - buranija. Neka njega na klupi, za ne daj Bože, miljama je on daleko od toga da 'upadne' u prvih 11.
- Red Assassin
- Kontakt:
Predobro smo igrali, fantasticne prilike stvarali, nazalost nismo nijednu realizovali. Dovoljno je reci da su najbolji igraci na utakmici bili njihov stoper Kolins i golman. Od nasih po meni dobro je odigrao Kutinjo i Gerrard je dobar bio.
Ne znam zasto je Rodgers izvukao Hendersona kad je najvise trcao i bas se zalagao, Assaidi se izgubio ko siroce u Parizu kad je usao. Sve u svemu unistili smo ih u svakom segmentu igre, imali smo posjed lopte u oba poluvremena dramatican i dosta prilika ali boze moj. Ionako smo halalili ovu sezonu sljedece abd kad se ovo jos uigra ici ce to ko po maslu. Tika taka : )
Ne znam zasto je Rodgers izvukao Hendersona kad je najvise trcao i bas se zalagao, Assaidi se izgubio ko siroce u Parizu kad je usao. Sve u svemu unistili smo ih u svakom segmentu igre, imali smo posjed lopte u oba poluvremena dramatican i dosta prilika ali boze moj. Ionako smo halalili ovu sezonu sljedece abd kad se ovo jos uigra ici ce to ko po maslu. Tika taka : )
Smiješno je i očekivati od ove naše ekipe da se bori za LP ili EL ove sezone, kada su već dogovorene prijateljske utakmice u Australiji i Aziji baš u vrijeme kada bi se trebale igrati kvalifikacije za ova Evropska takmičenja. Jedino nas može zafrkati da dobijemo mjesto u EL preko fair playa. Koji bi to tek crnjak bio.
Ipak, ljudi su sigurno platili milione i milione da bi naša ekipa gostovala u Australiji i Aziji i sada se trebamo kvalifikovati za neko takmičenje i sve to poremetiti. Nema šanse.

Ipak, ljudi su sigurno platili milione i milione da bi naša ekipa gostovala u Australiji i Aziji i sada se trebamo kvalifikovati za neko takmičenje i sve to poremetiti. Nema šanse.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
nisam ja fan neki assaidia al mi je smijesno kako vi uvijek nakon sto lik provede nekoliko minuta na terenu zakljucite da neko ne zna igrati. da je tako ne bi postojali skauti pogledali bi ljudi minutu dvije neke utakmice ne bi se morali peglati...
mene su juce svi u napadu i sredini razocarali, ne igramo sheve pa da se samo dodajemo treba i napasti nekad. nasi dođu do protivnickog 16erca i ne znaju sta ce dalje.... meni se ne sviđa ni kretanje igraca u tim polukontama i kontrama nikako. svi idu nekako u istom smijeru nikako da se fino rasporede pa da ostane neko nazad za neki odbijanac ili lose izbijanje protivnika... suarez se juce zajebavao citavu utakmicu ko da termin igra
west ham isto jako dobro u odbrani odigrao u napadu su uz malo srece mogli i do pobjede doci cak je bila i sumnjiva situacija jedna. kad ovako sagledam sve dobro je i bod da smo uzeli.
mene su juce svi u napadu i sredini razocarali, ne igramo sheve pa da se samo dodajemo treba i napasti nekad. nasi dođu do protivnickog 16erca i ne znaju sta ce dalje.... meni se ne sviđa ni kretanje igraca u tim polukontama i kontrama nikako. svi idu nekako u istom smijeru nikako da se fino rasporede pa da ostane neko nazad za neki odbijanac ili lose izbijanje protivnika... suarez se juce zajebavao citavu utakmicu ko da termin igra

west ham isto jako dobro u odbrani odigrao u napadu su uz malo srece mogli i do pobjede doci cak je bila i sumnjiva situacija jedna. kad ovako sagledam sve dobro je i bod da smo uzeli.
You are someone else I am still right here

Treba nam jedan crnac u vezi. WBA nas je u obje utakmice uništio sa Muluumbuom u vezi a Diame nam je jučer povrijedio Downinga svojim slalomom.
Ako je neko propustio jučerašnju utakmicu, evo sažetka.
http://rutube.ru/video/e3784e14fb59a78a ... d9f1b70b3/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa što li ne dobija više minuta pitam se ?nisam ja fan neki assaidia al mi je smijesno kako vi uvijek nakon sto lik provede nekoliko minuta na terenu zakljucite da neko ne zna igrati.
Zato što igra svjetska klasa Downing.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa što li ne dobija više minuta pitam se ?nisam ja fan neki assaidia al mi je smijesno kako vi uvijek nakon sto lik provede nekoliko minuta na terenu zakljucite da neko ne zna igrati.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa dobro, nije ni Downing nešto pretjerano dobar ali je puno bolji od Assaidija.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.