FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amauri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amauri » 07 apr 2013, 20:57

Umjesto da slavite pobjedu svog kluba, vama trn u oku pobjeda Želje, stvarno - primitivno!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 apr 2013, 21:01

sekac je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Na vašu žalost nisam taj koji podržava sranje i nazivanje Ivice Osima pogrdnim imenima, da ne pomaže sinu bio bi budala ali to nije moj domen pa prema tome nemam dokaza i ne bih o tome. Da se štima sve abelos je u pravu i ja misli da je u pravu. Evo sad če mi pitari sve na kamaru: danas nam je sudija ono pomagao pravo ali nije uticao na rezultat ipak je Sarajevo bilo bolje ,evo primjer (ako lažem nek me demantuje ko je gledao tekmu):Maksumić uklizava ja mislim da je Čomor uklizao isto i faulirao čovjeka sa visoko podignutom nogom on pušta igru da bi kudi kamo blaži faul na Todoroviću svirao na ivici 16-rca u nastavku akcije,pa onda nekoliko auta progledano kroz prste je li lažem....? Ovo navodim ne da umanjim više nego zasluženu pobjedu Sarajeva ali govorim kako se u nas sve štima a o vama sam rekao no coment jer šta god bi rekao bilo bi ljubomora ovo ono i zato uživajte u blamažama i bacanja prašine u oči a kunem se Bogom dragim da istina uvujek ispliva a isplivat če i ovo što abelos govori kad tad a vidi se i po rezultatima kad izađemo vani šta se dešava.
Vjerovatno mu je Osim naredio da vam pomogne kao sto je naredio da se poniste dva gola Rudaru ;)
Eto vidiš kakav si ti čovjek pokušao sam biti neutralan i realan ali ni to vi ne možete istrpiti "dominacijo" e fakat ne prozivaj me više života ti eto ti tema pa seri po njoj do mile volje i tapši ove što vam zanose jaja na krivini ja taj nisam.
Neutralan ces biti onda kada napises ko vama pomaze.. Vidim upires prstom na "babu" kada je Amar u pitanju a nikako da odgonetnete ko je odgovoran za ovo sto si napisao u svom postu vezano za vasu tekmu u gabeli..

Sto se ostalog tice boli me neka stvar i za tebe i za misljenja primitivaca koja prljalju ime zivuce legende BH fudbala.. To je njihov obraz i rezultat njihovog odgoja..

Toliko.. Pozdrav..
BUDI ŽELJO !!!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 07 apr 2013, 21:07

KrajPrice je napisao/la:Evo ti par bodova gdje su vam sudije pomogle.
Olimpic,penal i crveni za golmana.
Zvijezda penal .
Rudar 2 gola ponistena .
Derbi,gol i nepostojeceg faula.
Treba li jos?
A danas protiv mog GOŠK-a, ono je bruka od sudije, Tomislav Čuić - zahebavo nas je isto i protiv Zrinjskog i sad protiv Sarajeva, jest da je Sarajevo bilo bolje ali onaj cigan kakve je za Pitare sudio prekrsaje a za nas nije -.-
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 21:09

Kad te boli za mene ne prozivaj me a da si pametan i da čitaš svatio bi šta pišem Osima nisam spomenuo-vas takođe rekao sam da je budala ako sinu ne pomogne je li lažem?Nisam o vama htjeo pisati jer nemam dokaza onog momenta kad budem imao prezentirat ču ih kao što sam i do sad zato me ne zanima šta je bilo u Lukavici a za nas sam rekao što sam vidio i zato nemam dokaze ali je očito bilo smiješno nekoliko situacija. I nemoj se više meni javljati "uživaj u pobjedi svog tima kao što Đole reče" ali ja mislim da si na pogrešnoj stranici da uživaš u pobjedi kako vi govorite omrznutog Želje. Moje skromno mišljenje da me zaboli i za vas i za Želju i za sve vezano sa vama i oko vas, gadi mi se doći više ovde fujj sjebali ste stranicu do bola.
Sarajevo ljubavi moja!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 apr 2013, 21:13

Danasnji rezultati uopce nemaju podlogu za ovoliko prepucavanje. Na fer i korektan nacin i mi i vi pobjedili, mi na tezi nacin al ipak po pravilima i bez ikakvog stimanja. Ne znam cemu ovolike tenzije. Borba se nastavlja, jos nije gotovo, mi imamo gostovanja ekipama kojima gori pod nogama, vi kojima gori za Evropu, kuci cemo vjerovatno uzimat i jedni i drugi, a jos ima taj derbi na Grbavici. Pozdrav.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 07 apr 2013, 21:18

terabajt je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Stvarno su pojedinci smjesni..kakve gluposti valjate..sve nam krivi drugi..
neki su caki u ovoj pobjedi komsija nasli neke mane.. :roll:
ljudi i zasluzuju biti prvaci..ova utakmica je po meni prelomila prvenstvo ako je ikako bilo neizvjesno...
ljudi su dobili utakmicu i pored svih problema i umora..nisu im igrala dvojica najboljih igraca (Bekric i Svraka). i ponovo ljudi zahvaljuci Osimu koji ih je pripremio i njegovim izmjenama dobijaju tekmu..po onakvom terenu u Lukavici preokrenut rezultat iako su igrali veoma tezak mec u Mostaru je nevjerovatno..mislite da bi mi ikada to uspjeli..sumnjam..stoga svaka im cast...mali Zolotic je fenomen ,a mislim da i u Hodzicu fkt ima materijala..zabija covjek..sve u svemu utakmica se igra 90 minuta a ne 60.ili 70... ;) ;)
nama ostaje drugo mjesto i trebamo biti zadovoljni..komsije su trenutno a i zadnjih par godina ispred nas ito je realnost..a te sudije i to vise smo sami sebi smjesni..i na stetu drugih protiv nas je bila masa proopusta i to se jednostavno desi i to je to..oni su u punom sastavu najbolja i sto je najvaznije najspremnija ekipa u ovoj ligi..
Svaka cast na postu,pozitivno sam iznenadjen.
E pa svaka ti cast !Ali sam se od tebe to najmanje nadao, pored onog laznog holandjanina ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2013, 21:30

Ja na trenutak pomislih da sam pogriješio temu...Nema veze..
Super ...pobjedili smo danas. Važna su tri boda, ali igra onako, nije bila kriminalna ali daleko od neke kvalitete. Vidjelo se da su igrači pod pritiskom i imperativom pobjede, i činjenicom koliko smo bodova prosuli na gostovanjima kod "manjih" ekipa. Prvih nekoliko minuta postojao je taj neki grč, ali kasnije su se oslobodili i koliko toliko "vezali" igru na sredini. Haurdić definitivno najbolji, ne samo danas nego i u svim takmicama proljetnog dijela..Hame mi je malo bio "stegnut", valjda zbog povrede pa se bojao da ne obnovi, ali nije loše (prvo pol.). Hadžija - svaka čast, na pravom mjestu u pravo vrijeme :). Pokazali smo da smo kvalitetniji a onih jednu - dvije prilike što je domaćin stvorio (samo prvo poluvrijeme, jer sam toliko gledao) je više plod grešaka naše defanzive nego njihove organizacije.
Malo smo pobjegli pratiocima, ali daleko da smo sigurni...Sad još bod(ove) iz Vrapčića i puna šaka brade.

P.S. moderatori, administratori - pomagajte ako Boga znate, udarite koju vaspitnu..krenite od @abelos-a pa redom do moderatora @irh ili kako već!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 07 apr 2013, 21:41

Imal iko na ovoj stranici da poskida ove male plave padobrance oni izgleda još os Saje ne razlikuju više bordo od modro :lol:
Čestitke Husrefu i momcima i bratu koji nam je danas omogućio stream ;)
VOLIM SARAJEVO !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Sedrenik
Kontakt:

Post Postao/la Sedrenik » 07 apr 2013, 21:51

Kao prvo, jedan od pokazatelja u kakvom nam je drzava k.rcu je opsteprihvaceno misljenje da je Ivica Osim nekakvo olicenje sportske casti, morala, znanja itd. a svi odreda zmire na cinjenicu da je ta ista "legenda" svojevremeno bila i suspendovana zbog namjestanja utakmica. Ove mladje amnestiram jer to vjerovatno nisu znali ali ove starije komsije to svjesno izbjegavaju,sto je i razumljivo, ali me ljuti kada doticnu personu pokusavaju predstaviti kao svetu kravu i nesto sto se nikako ne smije spomenuti u negativnom kontekstu...
Takodjer, niko nece objasniti kakav je ono danas ofsajd bio u Lukavici, pri rezultatu 1:0 za Slaviju kada se igrac Zeljeznicara okliznuo i pao a igrac Slavije izasao sam na golmana...!? Iskreno, niste vi krivi sto ste ispred nas na tabeli i sto cete vjerovatno uzeti titulu, kao sto je cinjenica da je nase pravdanje vasim "guranjem" deplasirano i poprilicno dosadno ali ipak komsije, da imate obraza, nekad bi i sami mogli priznati neke stvari... Ako zaista mislite da ste iskljucivo svojim kvalitetom tu gdje jeste...onda vam nema pomoci! Pozdrav!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 apr 2013, 21:54

Sedrenik je napisao/la:Kao prvo, jedan od pokazatelja u kakvom nam je drzava k.rcu je opsteprihvaceno misljenje da je Ivica Osim nekakvo olicenje sportske casti, morala, znanja itd. a svi odreda zmire na cinjenicu da je ta ista "legenda" svojevremeno bila i suspendovana zbog namjestanja utakmica. Ove mladje amnestiram jer to vjerovatno nisu znali ali ove starije komsije to svjesno izbjegavaju,sto je i razumljivo, ali me ljuti kada doticnu personu pokusavaju predstaviti kao svetu kravu i nesto sto se nikako ne smije spomenuti u negativnom kontekstu...
Takodjer, niko nece objasniti kakav je ono danas ofsajd bio u Lukavici, pri rezultatu 1:0 za Slaviju kada se igrac Zeljeznicara okliznuo i pao a igrac Slavije izasao sam na golmana...!? Iskreno, niste vi krivi sto ste ispred nas na tabeli i sto cete vjerovatno uzeti titulu, kao sto je cinjenica da je nase pravdanje vasim "guranjem" deplasirano i poprilicno dosadno ali ipak komsije, da imate obraza, nekad bi i sami mogli priznati neke stvari... Ako zaista mislite da ste iskljucivo svojim kvalitetom tu gdje jeste...onda vam nema pomoci! Pozdrav!
slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 apr 2013, 21:55

Sedrenik je napisao/la:Kao prvo, jedan od pokazatelja u kakvom nam je drzava k.rcu je opsteprihvaceno misljenje da je Ivica Osim nekakvo olicenje sportske casti, morala, znanja itd. a svi odreda zmire na cinjenicu da je ta ista "legenda" svojevremeno bila i suspendovana zbog namjestanja utakmica. Ove mladje amnestiram jer to vjerovatno nisu znali ali ove starije komsije to svjesno izbjegavaju,sto je i razumljivo, ali me ljuti kada doticnu personu pokusavaju predstaviti kao svetu kravu i nesto sto se nikako ne smije spomenuti u negativnom kontekstu...
**** ga brate moze nam se :lol: Mi cemo uzimat titule a vi cete jesti muda od muke i mirna bosna...
Sta da ti kazem da mi te zao i nije jer se vidi da si dusevni bolesnik a takve treba karati :lol:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 07 apr 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 apr 2013, 21:56

Hoces da kazes da klub koji je uzeo 4 trofeja u zadnje 3 godine nema kvaliteta,e onda ti moram reci da bas zbog takvog misljenja vama nema pomoci ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2013, 21:56

Mukica, garant ti je čir danas proradio pa sad malo za kompjuter sjeo.Kako god bude, nemoj samo ruku na sebe.
DRUG NEBI TI PUNCA

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 apr 2013, 21:57

Ma ja super ste Vi. :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2013, 21:59

@sedrenik
Živ ti meni bio, ali što si to napisao ovdje, idi tamo gdje se priča o klubu kojeg ti spominješ, ovdje POKUŠAVAMO da pričamo o FK Sarajevo. Tek što su se smirili ti ih opet prozva....Nemoj živ bio.
On topic..
Hadžija danas dobio treći žuti i neće ga biti u Vrapčićima :o :o , veliki hendikep...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 07 apr 2013, 22:02

Ja mislim dok si ovo pisao da su ti suze u ocima bile...sve ce biti udure,znam,znam,tj.predpostavljam,tesko je biti vazda izaa,al **** ga prijatelju,nekada je zivot prava ****...
Amare hvala ti...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 apr 2013, 22:03

Nego vjerujes li ti sam u ovo sto pises ili zelis ispast "pametan".
ps. dok je god ovakvih na obije teme uvijek ce biti vise rasprava i uleta sa strane nego price o samim klubovima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 apr 2013, 22:09

[quote="Sedrenik"]
Takodjer, niko nece objasniti kakav je ono danas ofsajd bio u Lukavici, pri rezultatu 1:0 za Slaviju kada se igrac Zeljeznicara okliznuo i pao a igrac Slavije izasao sam na golmana...!?

DRUZE SUTRA CU JA POKUSAT TU SITUACIJU DA POSTAVIM NA FORUM PA CETE DA VIDITE DA JE TO KRADJA PONOVO U REZIJI COVJEKA KOJI JE OPTUZIVAN ZA NAMJESTANJE REZULTATA I UTAJU POREZA TJ TREBAO JE U ZATVOR A JA MISLIM DA SVI ZNAJU KO JE TAJ...I AKO JE TO POSTEN COJK ALAL VERA
Samo Sarajevo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 apr 2013, 22:14

Samo da postavim clanak pacenicima, iz prve ruke, gdje se i Osima nesto pitalo, i posto su torpedasi decenijama podrzavani od strane sistema, udbe, stranke SDA, drzavnih kompanija (EPBiH), itd. Danas kada toga nema, kada prvi mozes biti iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da si i najbolji, uz dozu srece koja se podrazumijeva, oni plaču, plaču, i hvala Bogu dok je god Osima nama tu plakat ce i dalje, jer su maleni komsinice najboljeg kluba iz BiH...

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 apr 2013, 22:15

LFC1892 je napisao/la:
, ja prvi kazem i stojim iza toga da su Ivica i Amar papci ovaj prvi je izgubio obraz mnogo ranije u jednoj aferi gdje je stimao utakmice i bio kaznjen zbog toga,
prvo se malo raspitaj i informisi o tome. Nije istina samo ono sto ti zelis da je.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”