cuti jezik pregrizoAsharaK je napisao/la:Imam osjećaj da mrcina Durant neće ni dat još 2 do kraja xD

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
cuti jezik pregrizoAsharaK je napisao/la:Imam osjećaj da mrcina Durant neće ni dat još 2 do kraja xD
mforce je napisao/la:cuti jezik pregrizoAsharaK je napisao/la:Imam osjećaj da mrcina Durant neće ni dat još 2 do kraja xDbice jos 2 slobodna za njega
sreca pa je gusta utakmica, a i ima jos 3 minute i kusur da se igra, pred kraj ce samo na njega ici
ajmo Melo jos jedan poeeeeeeeeeen
![]()
U nba je 6 licnih "crveni karton"mforce je napisao/la:ajde Durant jos 2 i Melo jos 5 ajmooooo![]()
![]()
Melo 4 licne, valjda nece i 5u napraviti
ma znam to, nego da je otisao u petu mogu racunati da sam pao jer mu je trebalo jos oko 12 kosevaPapastathopoulos je napisao/la:U nba je 6 licnih "crveni karton"mforce je napisao/la:ajde Durant jos 2 i Melo jos 5 ajmooooo![]()
![]()
Pa sto ne prepisa od @ate tiket, **** ti oltar, ja neke svoje picke materine sastavljam u pm..
Bar ti je Melo prošo, a onaj Vestić sebičnjak običnimforce je napisao/la:ma znam to, nego da je otisao u petu mogu racunati da sam pao jer mu je trebalo jos oko 12 kosevaPapastathopoulos je napisao/la:U nba je 6 licnih "crveni karton"mforce je napisao/la:ajde Durant jos 2 i Melo jos 5 ajmooooo![]()
![]()
Pa sto ne prepisa od @ate tiket, **** ti oltar, ja neke svoje picke materine sastavljam u pm..
jao Westbrooka prokletinje![]()
edit: jos minut, trica Smith i bice dobro ako bar jedan predje od ove dvojice ... e jbm ti majku Westbrook ebeni, 50 suteva uzmi najbolje majmune retardirani![]()
evo 2 slobodna Melo, ode on preko, a Durant ce ostati na 2 aaaaaaaaaaa
cekam ga ja umjesto tebe eto na jednommforce je napisao/la:westbrook smrad uzeo 27 suteva ... Durant za 45 minuta svega 17 i 7 ubacio ... pa ni 2 slobodna do kraja bar da budu ... e pa kad nece onda nece i gotovo ... cekao bih jos Paula za pare, ali on ide preko 90%
ode preko 20, ne preko 17 ... i to poklon bio ... ali kad sam ja baksuz pa Durant ne moze za 5 minuta kosa da da, onda i treba da padnem ... pu jbm ti srecu i kladionicu .... aj bar Valensija jos jbt ... zadnji tiket ...LenBias je napisao/la:cekam ga ja umjesto tebe eto na jednommforce je napisao/la:westbrook smrad uzeo 27 suteva ... Durant za 45 minuta svega 17 i 7 ubacio ... pa ni 2 slobodna do kraja bar da budu ... e pa kad nece onda nece i gotovo ... cekao bih jos Paula za pare, ali on ide preko 90%
nije durant kriv, zbog westbrooka nije presao nazalostmforce je napisao/la:ode preko 20, ne preko 17 ... i to poklon bio ... ali kad sam ja baksuz pa Durant ne moze za 5 minuta kosa da da, onda i treba da padnem ... pu jbm ti srecu i kladionicu .... aj bar Valensija jos jbt ... zadnji tiket ...LenBias je napisao/la:cekam ga ja umjesto tebe eto na jednommforce je napisao/la:westbrook smrad uzeo 27 suteva ... Durant za 45 minuta svega 17 i 7 ubacio ... pa ni 2 slobodna do kraja bar da budu ... e pa kad nece onda nece i gotovo ... cekao bih jos Paula za pare, ali on ide preko 90%
hvala kralju !anonimni je napisao/la:@ ata sad ima 5 milja na računusvaka čast brate, drago mi je k'o da sam ja dobio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.