Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

MaGiCa
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2013, 11:35

Kad su Bradersi uzeli 4. set, legoh da spavam. Mislio sam da je gotovo.
A onda ukljucim komp pre pola sata i videh rezultat.

slika

Bozoljac&Zimonjic

slikaslikaslikaslikaslika

Svako ko se ovome nadao ili je prozorljiv ili lud. :lol:

@DANTES&alan_kardec

Ma nemam ja nista protiv Tipsarevica, mada mislim da je mogao da igra a da bije kontru Djokovicu. Djokovic je glavni igrac reprezentacije i raspored se pravi prema njemu. Ako on zeli da se obaveze da igra cele godine, onda imamo sanse za osvajanje DCa, bez njega mozemo samo da opstanemo u Svetskoj grupi. Ali, ni on bez supporting casta ne moze sam da donese pobede. Mora i Tipsarevic da pomogne, kad nam vec dubl ne garantuje taj 1 poen.
A sticem utisak da Tipsarevic nije ni zeleo da pomogne, jer da jeste - drugacije bi planirao sezonu, a ne jurio iz turnira u turnir i igrao povredjen.

Ako Italija prodje, izgleda da gostujemo. A ako prodje Kanada, mislim da se zreba. I bolje bi bilo da oni budu domacini, jer se igra u vikendu nakon USO. Kanadjani bi tu uzeli neki brzi hard, gde bi im mozda Raonic i doneo 2 boda, ali bi Djokovic i Tipsarevic uzeli Pospsila ili Dancevica, a i u dublu bi Bozoljac/Troicki-Zimonjic bili jaci od kombinacije Nestor-Pospsil.

edit: izgleda da cekamo Kanadjane, a da gostujemo Italiji. U oba slucaja ne gine spora podloga, izmoren Djokovic i drama. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 12:40

bozoljac je u 5. setu bio kao u transu... em što je bio sigurniji na servisu od Zimonje, em je za klasu bolje riternirao... na kraju je baš njegov ritern bio odlučujući za brejk. čitavo vrijeme sam se govorio, samo da zimonjić vrati jedan servis i kad je to uspio, i čim smo vezali 2 poena na njihov servis to je bilo to.... sudije su malo srale, ali ništa specijalno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 14:01

DANTES je napisao/la:bozoljac je u 5. setu bio kao u transu... em što je bio sigurniji na servisu od Zimonje, em je za klasu bolje riternirao... na kraju je baš njegov ritern bio odlučujući za brejk. čitavo vrijeme sam se govorio, samo da zimonjić vrati jedan servis i kad je to uspio, i čim smo vezali 2 poena na njihov servis to je bilo to.... sudije su malo srale, ali ništa specijalno...
Pa dobro ne znam bas koliko su sudija srale,osim ona dva vezana poena dok se igralo na razliku,jbg ne znam koji je tacno rezultat bio tu su nas dva puta zakinuli,ali su isto tako pre toga imali jedno 2-3 greske na stetu Amera.

Ko god nije sagledao do kraja ne zna kakvu je dramu propustio,sada samo Novak da odradi svoje i da slavimo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 apr 2013, 14:52

ljudi hoće li biti reprize dublova od sinoć ili ako ima neki link za dl?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2013, 14:57

A vrhunski tenis sinoć, kako onaj Bozoljac nije napravio bolju karijeru, pa ima momak fine udarce :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 apr 2013, 15:12

sad na yt nađoh zadnji game od sinoć. kako je samo zimonjić odservirao nakon 15:40 za amere. :shock: bruka!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 07 apr 2013, 15:19

alan_kardec je napisao/la:ljudi hoće li biti reprize dublova od sinoć ili ako ima neki link za dl?
Biće čini mi se na rts2 oko 4 sata snimak petog seta.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 apr 2013, 20:51

Nole predaj mec. Samo rizikujes tezu povredu. Ima Troicki, moze i on osigurat pobjedu i prolaz. Ima bitnijeg od DC ;)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 apr 2013, 20:58

Super uzbudljiv meč između Velike Britanije i Rusije je završen, potpuni preokret Britanaca, nakon što su Rusi vodili 2:0 u mečevima. Još u petak je bilo vidljivo da Tursunov i Donskoy, koji mnogo bolje kotiraju od Evansa i Warda na ATP listi, nisu nešto pretjerano kvalitetniji igrači. Tursunov je protiv Evansa na iskustvo došao do pobjede 3:2, dok je Donskoy okrenuo 0:2 protiv Warda i nakon ta dva meča je izgledalo da će Rusi u PO za WG. U subotu su Fleming i Marray pokazali klasu, bez problema su uzeli rusku kombinaciju Baluda/Kunitsyn sa laganih 3:0. Danas su opet na teren izašli akteri od petka, ali ovog puta se kolo sreće okrenulo na mlin Britancima. Ward je poveo 1-0 u setovima, ali je Tursunov sa dva brejka za 7:5 okrenuo na 2-1 i tako su Rusi došli na set od prolaza. Međutim, Ward se odlučio iskupiti jeftino izgubljen meč u petak i sa dva puta po 6:4 dolazi do pobjede. Evans se zatim bez problema obračunao sa Donskoyem sa 3:0 i na taj način poslao Veliku Britaniju u Play-off za ulazak u Svjetsku grupu. Inače, iako se radi o igračima koji na ATP listi ne stoje baš najbolje (Ward je 205., a Evans 325.), vidjelo se da je njihov teniski kvalitet na jednom jako dobrom nivou, ali da su fizički prilično tanki i da zbog toga nisu na boljim pozicijama. Tursunov, nekad 20., a danas 67. reket svijeta, pokazao je da nije ni sjena onog igrača koji je ne tako davno osvajao turnire, mada je u par navrata svojim potezima podsjetio na talent koji posjeduje. Donskoy, 80. igrač na ATP listi, je zapravo pokazao dva potpuno različita lica, u 5 setova koje je izgubio bio je poput nekog amatera, dok je u 3 dobivena izgledao kao neki TOP 20 igrač. Mlad je i od njega može biti i dobar igrač i propali talenat, vidjećemo. Ono što me najviše raduje jeste igra Fleminga, a pogotov Marraya, koji je tako pokazao da osvajanje Wimbledona sa Nielsenom nije slučajnost. Sa 32 godine je došao do svoje najbolje igre u karijeri, što je tipično za dubl igrače. Ni jedan ni drugi nemaju stalnog partnera, što nije dobro, ali možda uspiju dogovoriti međusobnu saradnju, što bi bilo odlično. Sličnih su kvaliteta i ambicija, dakle nema prepreka. Kunitsyn čini se kako godine prolaze sve više gubi na kvaliteti, jučer je izgledao kao totalni amater, a za ovog Baludu da budem iskren nisam nikad ni čuo, ništa posebno nije pokazao.

Play-off se igra od 13. do 15. septembra, dakle skoro dvije sedmice nakon US Opena, a nakon toga proći će još dvije sedmice do 500 turnira u Pekingu i Tokiju. To znači da bi se u igru mogao eventualno ubaciti i Murray, što bi umnogome uvećalo Britaniji šanse za povratak u Svjetsku grupu, čemu se iskreno nadam.

EDIT: Ruski jezik je toliko naporan i iritantan da je to čudo, ali šta da se radi kad su ruski linkovi jedini kvalitetni.

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 07 apr 2013, 21:13

Jesmo pehovi, Đoković ga dobija i ovako povrijeđen, ali biće sve gore i gore zbog bolova. Nek je srećno Novaku pa šta Bog da. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 22:01

Bice sada djavolski tesko da se dodje do pobede ovde. :(

edit: Ipak 6:1 rutinski 3.set, jedan set nas deli od pobede. 8-)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 apr 2013, 22:42

Kveri nakon drugog seta ne prepoznatljiv. Ni blizu igra kao u 1. dva seta. Novak osjetio "krv" i rutinski odveo Srbiju do polufinala DC.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 22:46

Ipak je izdrzao, sta vise pomeo ga sa terena nakon sto mu je uzeo drugi set.Tako se igra za Srbiju... 8-)

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 07 apr 2013, 22:53

Kakva metla u zadnja dva seta. :shock: :lol:
Srbi zasluženo idu dalje.

Još su prošli i Argentinci preko Francuza (Simon ponovno očajan, ne može Tsonga sam), Česi (Rosol dobio Koroleva za 3:1), a Kanađani traže treću, odlučujuću pobjedu večeras. Prvo igraju Raonic-Seppi, pa potom (ako Seppi pobjedi) Pospisil-Fognini.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 22:59

Ma hocu Kanadjane u Areni, ove momke treba nagraditi za ovu pobedu nad Amerima. 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2013, 23:00

slika

Ovo je epski mec, pored onog u dublovima. Jeste da su Ameri gnjili, ali za ovo nemam reci.

Jos Argentinci izbacili poluhavarisane Francuze (kojima bi nasi gostovali u finalu). Sjajno. Otvara nam se put ka novoj Salatari. Samo da momci budu zdravi i ekipa kompletna.

Jos jednom: Novak Djokovic je najveci srpski sportista ikada :!: :!: :!: slika

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 07 apr 2013, 23:02

Devil je napisao/la:Ma hocu Kanadjane u Areni, ove momke treba nagraditi za ovu pobedu nad Amerima. 8-)
Budimo realni, Srbija je favorit, jedino bi Argentina mogla nešto napraviti, samo ne znam gdje se igra. Atmosfera tamo je totalno luda. Gledao sam i kad je Hrvatska igrala, a i meč parova jučer.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 23:06

MaGiCa je napisao/la:slika

Ovo je epski mec, pored onog u dublovima. Jeste da su Ameri gnjili, ali za ovo nemam reci.

Jos Argentinci izbacili poluhavarisane Francuze (kojima bi nasi gostovali u finalu). Sjajno. Otvara nam se put ka novoj Salatari. Samo da momci budu zdravi i ekipa kompletna.

Jos jednom: Novak Djokovic je najveci srpski sportista ikada :!: :!: :!: slika
I da Tipsarevic shvati da je lepa novcana nagrada u finalu pa mozda onda i zaigra jer nam treba. ;)
Ako je istina ovo sto mi danas rekose onda je to u najmanju ruku sramotno od njega.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2013, 23:07

sock56 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ma hocu Kanadjane u Areni, ove momke treba nagraditi za ovu pobedu nad Amerima. 8-)
Budimo realni, Srbija je favorit, jedino bi Argentina mogla nešto napraviti, samo ne znam gdje se igra. Atmosfera tamo je totalno luda. Gledao sam i kad je Hrvatska igrala, a i meč parova jučer.

Kanadjani i Cesi nam dolaze, Argentincima gostujemo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 apr 2013, 23:10

Devil je napisao/la:
I da Tipsarevic shvati da je lepa novcana nagrada u finalu pa mozda onda i zaigra jer nam treba. ;)
Ako je istina ovo sto mi danas rekose onda je to u najmanju ruku sramotno od njega.
Ne znam sta su ti danas rekli, ali znam skoro sigurno da su se Tipsarevic i Troicki najvise ljutili i trazili premije 2010e. Djokovica pare nisu tad zanimale, odrekao ih se u korist medicinskog osoblja i strucnog staba.
Toliko o tome da "ne placa porez u Srbiji" i "igra samo za pare, a ne za svoju zemlju". ;)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 4 gosta.