Mitrović je pravi centarforDANTES je napisao/la:izgleda da nam pauza nije prijala baš najbolje.... dobro mitroviću jeste...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Mitrović je pravi centarforDANTES je napisao/la:izgleda da nam pauza nije prijala baš najbolje.... dobro mitroviću jeste...
Jbg kazem ti sinoc odlucismo da idemo za Sarajevo malo kod svojih i da u nedelju pogledamo Slavija-Zeljo i onda nam padne na pamet sto ne bismo preko Uzica duze 40-ak kilometara a napravimo pauzu malo gledajuci utakmicu,posto ja nisam nikako bio na Begluku kako je renoviran. I tako se skrasimo sa jos 10000 gledalaca.DANTES je napisao/la:ja Devile ne znam šta da ti rečem... počeo si.pratiti Partizan i.kad igra van Beograda... jbt pa ti nisi više samo fan, ti si fanatik....
DANTES je napisao/la:a sada Scepovicu mrs...
Meni vala apsolutno svejedno,znam da ce doci trener koji mora slusati Djurica,Alcatraz i ostale menadzere. Za razliku od Zvezde kojoj je trener bio najveci problem Partizanu to Vermezovic nije.DANTES je napisao/la:znam da bi ti volio da vermezovic vodi još koju sedmicu... ali trener koji izgubi 7 bodova u 7 dana mora otići...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.