FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

djoleprijedor
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la djoleprijedor » 02 apr 2013, 12:19

DANTES je napisao/la:izgleda da nam pauza nije prijala baš najbolje.... dobro mitroviću jeste...
Mitrović je pravi centarfor ;) Tačno ga obožavam gledati,em zna,em hoće a i ima i damu...Igračina.I dalje je naša rak-rana bekovska linija...Miljković-Pauljević,ne zna se koji je gori na desnom beku :oops: Jadni Luka više krpi u odbrani nego što igra gore....Po desnoj strani je konstantno "propuh",al sva sreća to može da se podnosi u domačim utakmicama,već kad se igra u Evropi,to se pokaže kao ozbiljan problem,pa onda ne čudi što gubimo od AEL-a,jedva prolazimo neki tamo Tromze,Tromz(s)o ili kako već,te slavimo 2 boda protiv Nefčija i jedan gol dat Interu :roll: .....I lijevi bekovi isto tanki...Lazevski nikad nije bio za prvu postavu Partizana,Stanković uz dužno poštovanje i zahvalnost za onaj gol iz penala Andrlehtu,nije igrač za Partizan,mada ga Vermez nesebično hvali....Volkov mi opet izgleda tu najkvalitetniji,i trebao bi da dobije šansu,madaa ni on nije neko dugoročno rješenje...Ostale linije tima poprilično dobro funkcionišu.
Mens sana in corpore sano.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 03 apr 2013, 01:11

slika :lol:

http://www.sr.partizan.rs/60635-partiza ... pojacanje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 apr 2013, 01:21

Trebali su istog da ga naprave kao i onda kada vec rade repliku.
Mada Superfund je u proslosti mnogo zajebanije izgledao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2013, 00:58

Bio sam danas u Uzicu. Sinoc kasno kaze cale, hajmo u Sarajevo gledati Slavija-Zeljo i onda nam padne na pamet da se igra danas u Uzicu i preko tamo se zaputismo. :)

Prvi put na ovom stadionu od renoviranja,i nije lose mogu reci,moglo se i bolje uraditi ali i ovo je bombonica,jos samo reflektori.Teren je u odlicnom stanju sto me poprilicno iznenadilo jer je par puta na telki izgledao bas lose.Atmosfera odlicno,blizu 10000 cenim iako i nije bas popularan termin za igru.

Utakmica solidna,mozda je i najpravednije 0:0,medjutim iz jednog jedinog razloga je Partizan zasluzio da pobedi,samo iz razloga sto je Sloboda ofanzivno toliko nesposobna ekipa da je to tragedija gledati.Doduse napad u kome Scepovic igra glavnu ulogu i glupi Ibrahimovica pravi tu zestoku konkurenciju ali ipak upropastiti onakve prilike ne vidja se svaki dan. Kao da su se takmicili danas ko ce zicere da promasi ili ukenja dobru akciju. Pejovic za Slobodu prosao pored 5-6 igraca kao pored statua medjutim kada je trebalo da osuta lepo,lose sutira i pravo u sjajno istrcalog Stojkovica.Uspeli su i kontru 3 na 1 da ukenjaju,tacnije Pilipovic,meni jos ono nije jasno kako ali eto.

Na drugoj strani Scepovic sa peterca promasuje celi gol,Mitrovicu zicer brani danas odlicni Rankovic...
Odavno nisam video ekipu da se tako brzo privikne na dva igraca pa da joj tako nedostaje kada oni neigraju. Govorim o Luki i Kojicu. Luka je evo drugu utakmicu totalno zaustavljen i tada Partizan uopste ne igra sto se vidi i po rezultatu. Vezni red ne moze akciju da iskreira pa da se igra 180 minuta,a i kako bi kada Scepovic prelazi na svoju polovinu kako bi preuzeo stvar u svoje ruke, prosto mi je neverovatno to sta on radi,sve hoce on, slobodnjake da izvodi,jednom je loptu iz istog prebacio preko granice sa BiH, a drugi put po sred zivog zida. :roll:

Stojkovic definitivno zeli crveni karton da dobije,toliko je lud. :lol: Nakon sto su mu u Kuli progledali kroz prste za cist penal i crveni karton i danas jedan divlji start van 16,sreca pa omasi lika spakovao bi ga u bolnicu jedno mesec dana. :D

Ostojic konacno dobar,samo u jednom trenutku su zajedno ispali i on i Ivanov ostalo su se odlicno dopunjavali.Bekovi tuzni a i kakvi bi bili i dok se za Miljkovica to zna,Stankovic me razocarao.

Mitrovic je dobar dok je smiren,od 60.minute je poceo da budalesa i to se odrazi na igri,mora da se smiri totalno da bi uspeo u nameri da postane vrhunski spic.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2013, 01:07

ja Devile ne znam šta da ti rečem... počeo si.pratiti Partizan i.kad igra van Beograda... jbt pa ti nisi više samo fan, ti si fanatik....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2013, 01:10

DANTES je napisao/la:ja Devile ne znam šta da ti rečem... počeo si.pratiti Partizan i.kad igra van Beograda... jbt pa ti nisi više samo fan, ti si fanatik....
Jbg kazem ti sinoc odlucismo da idemo za Sarajevo malo kod svojih i da u nedelju pogledamo Slavija-Zeljo i onda nam padne na pamet sto ne bismo preko Uzica duze 40-ak kilometara a napravimo pauzu malo gledajuci utakmicu,posto ja nisam nikako bio na Begluku kako je renoviran. I tako se skrasimo sa jos 10000 gledalaca. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2013, 01:15

svaki je izgovor dobar.... nisam znao da si bosanceros... drago mi je zbog toga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 apr 2013, 01:13

Rekoh ja lepo da nema opustanja...sutra ozbiljno za nadam se novu pobedu,za mir u ekipi i na tribinama,a i za malu Tijanu. Sve ljude pozivam da pomognemo Partizanu,a i njoj da ostvare pobede pa da ako Bog da slavimo i jednu i drugu.
Samo da kisa ne pada

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 02:06

stvarno iz ljudskih razloga bi bilo lijepo da sutra dođe što veći broj ljudi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 07 apr 2013, 17:50

Ko prati online danas, stream bit ce ovde http://goo.gl/9JkoB" onclick="window.open(this.href);return false;

Partizan - Vojvodina
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 19:52

Kako glup osecaj kada gledas utakmicu sa JNA na TV-u. :roll:
Vosa zasluzeno vodi, samo zato sto ni Partizan nista nije pokazao,a sto nije pokazao treba se ponajvise zahvaliti Scepovicu,tacnije treba mu se zahvaliti sto Partizan ne vodi jer prvi put pada trazeci penal iako mu ni rodjeni brat Stefan ono ne bi svirao a mogao je da nastavi,a drugi put ulazi onde u ofsajd i onda se jos buni kako ofsajd. :lol: :lol: Jbm ti ko nama igra u reprezentaciji. :roll:
Ponovo ista stvar koju sam napisao posle Uzica,Luka malo prostora za igru ima,Kojica nema a evo ponovo vidimo da su oni vec izgradili sistem igre na njima sto mi je prosto neverovatno. Mitrovic ponajbolji ako se tako moze reci.

Sa druge strane Vosa organizovano u defanzivi,Pavlovic hvatao jedan volej pored gola i onda se Oumarou popisao po celoj odbrani i Stojkovicem na kraju. Na kraju niko iz Partizana niko ne zeli pred kamere da da izjavu na poluvremenu iako je hajde da kazemo duzan to da uradi. :roll:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 apr 2013, 20:14

Opet se tučete između sebe :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 apr 2013, 20:16

:shock: jebote gola
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 20:19

a sada vermezovicu mrs...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 20:22

DANTES je napisao/la:a sada Scepovicu mrs...
:mrgreen: Tako je bolje.

Ala ga Enver strpa alal mu vera.
Kojic za jedan napad uradio vise nego Scepovic za celu utakmicu. :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 apr 2013, 20:26

Vosa dobra, cvrsta, skoro k'o onda pod Milinkovicem! ;)

Scepovic reprezentativac.... :roll:

Vermez vezara najveca u ligi!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 20:28

znam da bi ti volio da vermezovic vodi još koju sedmicu... ali trener koji izgubi 7 bodova u 7 dana mora otići...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2013, 20:30

DANTES je napisao/la:znam da bi ti volio da vermezovic vodi još koju sedmicu... ali trener koji izgubi 7 bodova u 7 dana mora otići...
Meni vala apsolutno svejedno,znam da ce doci trener koji mora slusati Djurica,Alcatraz i ostale menadzere. Za razliku od Zvezde kojoj je trener bio najveci problem Partizanu to Vermezovic nije. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 apr 2013, 20:35

Naravno da bih volio, zato i kazem!

Nismo ni mi (jos) nista posebno, ali se vidi koliko trener znaci... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2013, 20:35

ma ko sluša Alkatraz? da sluša Ščepakadabra bi igrao u Koreji sa bratom...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.