FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

abelos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la abelos » 07 apr 2013, 19:47

KrajPrice je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ovako relan treba bit pobjeda danasnja ali mogla je bit i jos vaznija..ali opet zeljo 90 minuta e sada treba biti iskren i reci imaju oni nekakav mentalitet koji mi nismo imali ali ja mislimd a smo ga dobili sa musemicem ova razlika izmedju ans zelje da je bilo malo onako srece isto na obje strane i moram ovo reci pravde sudijske mi bi trebali da bjezimo najmanje 10 bodova ali tako ti je sada cu vam nabbrojati utakmice koje smo izgubili jernismo imali kite da je dobijemo prvo kola celik tu ubijemo ali nece lopta u go pa onda travnik jedan jedini sut ljudi i pobijede a mi mrtve zicere masam i naravno uz veliku sudijsku pomoc onda radnik bijeljina tu utakmicu smo morali dobit onda celika ubijemo i izgubimo zbog gubitnickog mentaliteta sr jovica i onda gradina i sve kad saberes to je 14 bacenih bodova u bunar a onda zeljo pobijedi 1 0 borac iako nisu dali go ali imali su inicajtivu zeljo dobije celika uz pomoc sudija to znaju svi zeljo dobije rudar uz pomoc sudija u 93 min iz slobodnog koji nije bio i danas zeljo je dobio slaviju u 93 min u zadnjem napadu a dobiju.i to je 8 bodova kojih su oni dobili neznaju ni oni odakle...ali ne treba se predavatiu imamo trenera koji ne priznaje poraz oni ce morati da kiksaju aonda idemo na grbavicu da im uzmemo titulu znaci na grbavici uzimamo titulu jer smo bec pomoci sudija jaci a to smo pokazali u jesen na kosevu...zato samo ne treba sada guviti bezpotrebno vjeru idemo da dobijemo velez pa sve polako a onda 15 na grbavicu da deremo male strumfove
Kakva bolest!
Evo ti par bodova gdje su vam sudije pomogle.
Olimpic,penal i crveni za golmana.
Zvijezda penal .
Rudar 2 gola ponistena .
Derbi,gol i nepostojeceg faula.
Treba li jos?
Samo pojedinosti da ti pojasnim i dam argumente.Kao prvo Olimpik je cist kao suza penal i crveni,a zelji da ti naberem par cisih bodova.Celik-kriminal suvisno pricati go iz osajda,ponisten cist go celiku,penal.Borac cisto,Rudar cisto i da dalje nepisem Leotar-automatski se izbacuje u 2 ligu,al kod Osima to neide,a i danas sudija produzio 1 min.5 izmjena,2 prekida po 1,5min,al da se nebi sta izmjenilo sviraj.Sarajevu samo rudar.Ja sam samo realan.Kad je Celo bio tu ista stvar je bila sa Sarajevom tad sam prestao ici na utakmice,a sad definitivno prestajem gledati i na TV-u dok su babo i sin jedan uz drugog.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 07 apr 2013, 19:48

vidim na fksinfu 90 posto ljudi tvrdi da je utakmica namjestena/dogovorena. pojma vi nemate "veliki fudbalski znalci", sudija zamalo odsvirao kraj prije gola, pa ne namjesta se utakmica ovako da zabijes gol u zadnjim sekundama, neznalice.
nas kapiten dobio tezak udarac u glavu i hoce da nastavi tekmu, ali onda se srusi i zavrsi na infuziji! jel to dogovoreno?

najzad, ne znam zasto se pravdam, godine neuspjeha su vam udarile u glavu, ne mozete vise da trpite pa smisljate sve i svasta!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 07 apr 2013, 19:51

E moj amateru sve utakmice u nasoj ligi su namjestene.Ko god se je bavio fudbalom zna sta pricam.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 apr 2013, 19:52

abelos je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ovako relan treba bit pobjeda danasnja ali mogla je bit i jos vaznija..ali opet zeljo 90 minuta e sada treba biti iskren i reci imaju oni nekakav mentalitet koji mi nismo imali ali ja mislimd a smo ga dobili sa musemicem ova razlika izmedju ans zelje da je bilo malo onako srece isto na obje strane i moram ovo reci pravde sudijske mi bi trebali da bjezimo najmanje 10 bodova ali tako ti je sada cu vam nabbrojati utakmice koje smo izgubili jernismo imali kite da je dobijemo prvo kola celik tu ubijemo ali nece lopta u go pa onda travnik jedan jedini sut ljudi i pobijede a mi mrtve zicere masam i naravno uz veliku sudijsku pomoc onda radnik bijeljina tu utakmicu smo morali dobit onda celika ubijemo i izgubimo zbog gubitnickog mentaliteta sr jovica i onda gradina i sve kad saberes to je 14 bacenih bodova u bunar a onda zeljo pobijedi 1 0 borac iako nisu dali go ali imali su inicajtivu zeljo dobije celika uz pomoc sudija to znaju svi zeljo dobije rudar uz pomoc sudija u 93 min iz slobodnog koji nije bio i danas zeljo je dobio slaviju u 93 min u zadnjem napadu a dobiju.i to je 8 bodova kojih su oni dobili neznaju ni oni odakle...ali ne treba se predavatiu imamo trenera koji ne priznaje poraz oni ce morati da kiksaju aonda idemo na grbavicu da im uzmemo titulu znaci na grbavici uzimamo titulu jer smo bec pomoci sudija jaci a to smo pokazali u jesen na kosevu...zato samo ne treba sada guviti bezpotrebno vjeru idemo da dobijemo velez pa sve polako a onda 15 na grbavicu da deremo male strumfove
Kakva bolest!
Evo ti par bodova gdje su vam sudije pomogle.
Olimpic,penal i crveni za golmana.
Zvijezda penal .
Rudar 2 gola ponistena .
Derbi,gol i nepostojeceg faula.
Treba li jos?
Samo pojedinosti da ti pojasnim i dam argumente.Kao prvo Olimpik je cist kao suza penal i crveni,a zelji da ti naberem par cisih bodova.Celik-kriminal suvisno pricati go iz osajda,ponisten cist go celiku,penal.Borac cisto,Rudar cisto i da dalje nepisem Leotar-automatski se izbacuje u 2 ligu,al kod Osima to neide,a i danas sudija produzio 1 min.5 izmjena,2 prekida po 1,5min,al da se nebi sta izmjenilo sviraj.Sarajevu samo rudar.Ja sam samo realan.Kad je Celo bio tu ista stvar je bila sa Sarajevom tad sam prestao ici na utakmice,a sad definitivno prestajem gledati i na TV-u dok su babo i sin jedan uz drugog.
Samo još @kanarinac misli da je Sarajevo od ovih odigranih 20 utakmica Sarajevo trebalo pobjediti 19 puta i imati 57 bodova. Frajer je legenda i oličenje objektivnosti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 apr 2013, 19:53

Joj moderatora neda ni zajebavati
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 apr 2013, 19:53

abelos je napisao/la:E moj amateru sve utakmice u nasoj ligi su namjestene.Ko god se je bavio fudbalom zna sta pricam.
SVE jel to znaci i vase ???

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 07 apr 2013, 19:53

abelos je napisao/la:E moj amateru sve utakmice u nasoj ligi su namjestene.Ko god se je bavio fudbalom zna sta pricam.
ne znas ti vise ni sta pricas ni gdje udaras, muka ti je i nije ti dobro...dobijte gradinu pa cemo onda pricati...
Sasa Kajkut pitarima tabut!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 07 apr 2013, 19:55

terabajt je napisao/la:
Sta se ne namjesti to se i izgubi

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 apr 2013, 19:56

SB90 je napisao/la:
ne znas ti vise ni sta pricas ni gdje udaras, muka ti je i nije ti dobro...dobijte gradinu pa cemo onda pricati...
A mlad je , dok ga nauče mogli bi ga izgubit.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 apr 2013, 19:57

abelos je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Sta se ne namjesti to se i izgubi
hahah pa sto ti je onda krivo ako zeljo namjesti (kao sto kazes) kad i tvoji danas namjestise posto su pobiejdili.

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 07 apr 2013, 19:58

SB90 je napisao/la:
Umoci cuclu u secer balo,mlad si skontaces nekad.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 apr 2013, 20:08

mma_hz je napisao/la:Stvarno su pojedinci smjesni..kakve gluposti valjate..sve nam krivi drugi..
neki su caki u ovoj pobjedi komsija nasli neke mane.. :roll:
ljudi i zasluzuju biti prvaci..ova utakmica je po meni prelomila prvenstvo ako je ikako bilo neizvjesno...
ljudi su dobili utakmicu i pored svih problema i umora..nisu im igrala dvojica najboljih igraca (Bekric i Svraka). i ponovo ljudi zahvaljuci Osimu koji ih je pripremio i njegovim izmjenama dobijaju tekmu..po onakvom terenu u Lukavici preokrenut rezultat iako su igrali veoma tezak mec u Mostaru je nevjerovatno..mislite da bi mi ikada to uspjeli..sumnjam..stoga svaka im cast...mali Zolotic je fenomen ,a mislim da i u Hodzicu fkt ima materijala..zabija covjek..sve u svemu utakmica se igra 90 minuta a ne 60.ili 70... ;) ;)
nama ostaje drugo mjesto i trebamo biti zadovoljni..komsije su trenutno a i zadnjih par godina ispred nas ito je realnost..a te sudije i to vise smo sami sebi smjesni..i na stetu drugih protiv nas je bila masa proopusta i to se jednostavno desi i to je to..oni su u punom sastavu najbolja i sto je najvaznije najspremnija ekipa u ovoj ligi..
Svaka cast druze.. Ljudi kao sto si ti fali ovom gradu i ovoj drzavi..

@sekac i ostali normalni forumasi

Zalite se sto zeljovci truju vasu temu al niko da primjeti da je poceo neki vas "biser" sa komentarom da je Zeljo kupio tekmu i nazvao legendu IVICU OSIMA kako ga je nazvao.. Niko od vas da osudi primitivizam pojedinaca koji vrijedjaju ljude na osnovu njihovog porjekla bez obzira sto ima ljudi koji navijaju i za vas klub a koji su te nacionalnosti.. Ne suprostavljajuci se tezama tih primitivaca ispada da se vi slazete s njima ;) Sramotno i tuzno je ponasanje odredjenih ljudi..

Primitivci stidite se :!:
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 apr 2013, 20:25

@mma_hz - Kapa dole... ;)

High

Post Postao/la High » 07 apr 2013, 20:28

Rasprava vam je dozlaboga jadna. Ne zna se ko je gori, vi što pišete da su kupili tekmu ili vi što palamudite o tome da je Zoran Šuko navijač FK Sarajevo (i od toga stvarate tobožnju hajku), te da vas je ''zakinuo'' za prijenos i komentirao samo ono što je njemu odgovaralo jer je fan Bordo kluba. Za Marjana i za Kristića se zna, ali za Šuku je to čista izmišljotina. Tipična naša posla, samo da se nešto zakuha i da se ima o čemu palamuditi. I one kafandžije na OBN-u stalno spominju vas u prijenosima Lige prvaka, pa se ne bunim i ne psujem im majku zbog toga. Očigledno da ima vas balavaca kojima smeta činjenica da ovaj ili onaj komentator navija za klub koji vama ne odgovara. Stalno iste komentare i provokacije ''vrtite'' po forumu. Te je tekma kupljena, te je ovaj namjerno pustio ovoga da šuta i zabije gol, te je ovaj namjerno slabašnim tonom rekao da komšije vode. Sve su to neke urote i teorije zavjere. I onda ovaj počne o Zeti, ovaj o izraelskim klubovima, petardama u Evropi, viršlama i tim glupostima. Dokad više? Davite svaki dan o tim glupostima, pitam se kako vam ne dosadi.

Odgledao sam tekmu koja se igrala u Lukavici. Po onakvom terenu i jedan gol viđen bi bio dovoljan. Ovako, tri gola ukupno, solidna predstava, sve u svemu. Slavija igrala dobro, pogotovo preko onog Perišića. Mislim da je trener pogriješio kad je ubacio onog parmaka u vrh napada, tako je usporio igru, ne znam ni kako je imao snage trčati po onom terenu. Trom i nikako raspoložen. Gosti su izmjenama pogodili i preokrenuli rezultat. Manite se priče da je namještena tekma. Taman su namjestili onaj posljednji pogodak, onako, prezicno odmjerivši kako će lopta ući u gol. Slavija je poslije prvog primljenog gola napadala, ali nisu imali sreće. To je to. Neko reče da je sreća pogodak gostiju. Ne bih rekao. Imali su hrabrosti, volje. Napali su i osvojili tri boda. Sasvim zasluženo, isplatilo se.

Bilo bi odlično da su izgubili i nama ostavili jedan jedini bod zaostatka, ali eto. Naša igra u Gabeli nimalo nije bila sigurna i čvrsta, pobjedu smo ovjerili na kraju utakmice. Hadžić nastavio sa rešetanjem protivničkih mreža, a ujedno i uradio glupost zbog koje neće igrati u srijedu protiv Veleža. Zanima me kako će se Melunović snaći u napadu i na šta će to ličiti.

Sve u svemu, ne vidim zašto bijes izbacivati iz sebe jer su komšije pobijedile. Okačite mačku o rep priču da su kupili tekmu. Imaju hrabrosti i karaktera, pogotovo u finišu utakmica, za razliku od nas. Mi Jovićeve gluposti i dan-danas plaćamo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 20:32

Na vašu žalost nisam taj koji podržava sranje i nazivanje Ivice Osima pogrdnim imenima, da ne pomaže sinu bio bi budala ali to nije moj domen pa prema tome nemam dokaza i ne bih o tome. Da se štima sve abelos je u pravu i ja misli da je u pravu. Evo sad če mi pitari sve na kamaru: danas nam je sudija ono pomagao pravo ali nije uticao na rezultat ipak je Sarajevo bilo bolje ,evo primjer (ako lažem nek me demantuje ko je gledao tekmu):Maksumić uklizava ja mislim da je Čomor uklizao isto i faulirao čovjeka sa visoko podignutom nogom on pušta igru da bi kudi kamo blaži faul na Todoroviću svirao na ivici 16-rca u nastavku akcije,pa onda nekoliko auta progledano kroz prste je li lažem....? Ovo navodim ne da umanjim više nego zasluženu pobjedu Sarajeva ali govorim kako se u nas sve štima a o vama sam rekao no coment jer šta god bi rekao bilo bi ljubomora ovo ono i zato uživajte u blamažama i bacanja prašine u oči a kunem se Bogom dragim da istina uvujek ispliva a isplivat če i ovo što abelos govori kad tad a vidi se i po rezultatima kad izađemo vani šta se dešava.A i vi sa tim realnostima o Želji vala pretjerujete kad su oni bili realni prema Sarajevu nego jebu li jebu na ovoj stranici hajde šta ih hvalite kad je danas utakmica u Lukavici bila za **** valjda i zbog terena ali sve u svemu smeće klasićno a vala ni ova dole u Gabeli ništa posebno ali je bila bolja od ove nije navijački jer jad i čemer gledamo eto to je poenta mog posta!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 apr 2013, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 apr 2013, 20:39

sekac je napisao/la:Na vašu žalost nisam taj koji podržava sranje i nazivanje Ivice Osima pogrdnim imenima, da ne pomaže sinu bio bi budala ali to nije moj domen pa prema tome nemam dokaza i ne bih o tome. Da se štima sve abelos je u pravu i ja misli da je u pravu. Evo sad če mi pitari sve na kamaru: danas nam je sudija ono pomagao pravo ali nije uticao na rezultat ipak je Sarajevo bilo bolje ,evo primjer (ako lažem nek me demantuje ko je gledao tekmu):Maksumić uklizava ja mislim da je Čomor uklizao isto i faulirao čovjeka sa visoko podignutom nogom on pušta igru da bi kudi kamo blaži faul na Todoroviću svirao na ivici 16-rca u nastavku akcije,pa onda nekoliko auta progledano kroz prste je li lažem....? Ovo navodim ne da umanjim više nego zasluženu pobjedu Sarajeva ali govorim kako se u nas sve štima a o vama sam rekao no coment jer šta god bi rekao bilo bi ljubomora ovo ono i zato uživajte u blamažama i bacanja prašine u oči a kunem se Bogom dragim da istina uvujek ispliva a isplivat če i ovo što abelos govori kad tad a vidi se i po rezultatima kad izađemo vani šta se dešava.
Vjerovatno mu je Osim naredio da vam pomogne kao sto je naredio da se poniste dva gola Rudaru ;)
BUDI ŽELJO !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 20:42

champions1921 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Na vašu žalost nisam taj koji podržava sranje i nazivanje Ivice Osima pogrdnim imenima, da ne pomaže sinu bio bi budala ali to nije moj domen pa prema tome nemam dokaza i ne bih o tome. Da se štima sve abelos je u pravu i ja misli da je u pravu. Evo sad če mi pitari sve na kamaru: danas nam je sudija ono pomagao pravo ali nije uticao na rezultat ipak je Sarajevo bilo bolje ,evo primjer (ako lažem nek me demantuje ko je gledao tekmu):Maksumić uklizava ja mislim da je Čomor uklizao isto i faulirao čovjeka sa visoko podignutom nogom on pušta igru da bi kudi kamo blaži faul na Todoroviću svirao na ivici 16-rca u nastavku akcije,pa onda nekoliko auta progledano kroz prste je li lažem....? Ovo navodim ne da umanjim više nego zasluženu pobjedu Sarajeva ali govorim kako se u nas sve štima a o vama sam rekao no coment jer šta god bi rekao bilo bi ljubomora ovo ono i zato uživajte u blamažama i bacanja prašine u oči a kunem se Bogom dragim da istina uvujek ispliva a isplivat če i ovo što abelos govori kad tad a vidi se i po rezultatima kad izađemo vani šta se dešava.
Vjerovatno mu je Osim naredio da vam pomogne kao sto je naredio da se poniste dva gola Rudaru ;)
Eto vidiš kakav si ti čovjek pokušao sam biti neutralan i realan ali ni to vi ne možete istrpiti "dominacijo" e fakat ne prozivaj me više života ti eto ti tema pa seri po njoj do mile volje i tapši ove što vam zanose jaja na krivini ja taj nisam.
Sarajevo ljubavi moja!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 apr 2013, 20:44

Zeljina prednost je definitivno Amar,zadnje utakmice igraju uzasno slabo po meni ali su sve dobili,to dovoljno govori.
Ono sto je dobro kod nas je dovodjenje Husrefa (konacno),treba ostati sto duze,stalno mjenjanje trenera nikako nije dobro a narocito sto nema puno dobrih. Rezultati s njim ce sigurno doci.
Ono sto mi se danas nije svidjelo je nabijanje lopte,a vidi se da imamo igru kad se igra do noge,ali dobro,sve u svemu nije bilo lose. Ponadao sam se da ce Zeljo kiksati ali nedade se,bice,dugo je prvenstvo svasta moze biti.

I na kraju nisam mislio dijeliti moralne lekcije ali moram,stidite se drvosjece (vjerovatno dosle koje ne znaju da se u Sarajevu nikad ne dira u legende) koji Ivicu nazivate raznim imenima. Vratite se svojim pasnjacima i ne sramotite ovaj grad svojim glupostima.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 apr 2013, 20:47

"drvosjece" su nazalost u vecini
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 apr 2013, 20:49

Denizmare je napisao/la:Zeljina prednost je definitivno Amar,zadnje utakmice igraju uzasno slabo po meni ali su sve dobili,to dovoljno govori.
Ono sto je dobro kod nas je dovodjenje Husrefa (konacno),treba ostati sto duze,stalno mjenjanje trenera nikako nije dobro a narocito sto nema puno dobrih. Rezultati s njim ce sigurno doci.
Ono sto mi se danas nije svidjelo je nabijanje lopte,a vidi se da imamo igru kad se igra do noge,ali dobro,sve u svemu nije bilo lose. Ponadao sam se da ce Zeljo kiksati ali nedade se,bice,dugo je prvenstvo svasta moze biti.

I na kraju nisam mislio dijeliti moralne lekcije ali moram,stidite se drvosjece (vjerovatno dosle koje ne znaju da se u Sarajevu nikad ne dira u legende) koji Ivicu nazivate raznim imenima. Vratite se svojim pasnjacima i ne sramotite ovaj grad svojim glupostima.
drug moj vecina tih koji tako naziva legende su došlje pa im ne treba zamjerat, samo ih treba tjerati u lukavicu, pale i slična sela
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Fudo, juka55, Lecler, N3R3D i 46 gostiju.