Slazem se sa svim.avlami97 je napisao/la:Pobjedili smo. To je najvažnije. Iz ove utakmice se mogu izvući velike pouke.
1. Vidjeli smo koliko nam fali Svraka.
2. Dok je god Urdinov bio u igri, kao da smo imali igrača manje. Mislio sam da će ga Amar na poluvremenu izvući iz igre, ali ga je vjerovatno ostavio - da ga ne bi psihološki s.je.ebo.
3. Onog trenutka kada su ušli Jamak i E. Čolić - Željo je proigrao. Stana se vratio na l. beka, E. Čolić otišao na lijevo krilo, a Jamak počeo davati tačne lopte. E. Čolić asistencija i dva dobra šuta koja je odbranio Dujković. Istina odbranio mu je i nešto što je morao biti gol, al' dešava se i boljima od E. Čolića. Nad Jamkom nije sviran čist faul na 16 metara.
Ne vjerujem da će više Urdinov igrati u nastavku, bar ne u startnoj postavi. Znam da je teško donositi zaključke na osnovu 100injak minuta, ali je po meni on bio glavni uzrok naše loše igre.
Neki dan sam napisao da će nam ova tri kola biti ključna u igri za titulu, jer Sarajevo ima bolji raspored (GOŠK i Velež u gostima, a Leotar kući). Mi (Slavija, Radnik u gostima i Zrinjski kući). U tom postu sam napisao, da ukoliko zadržimo prednost od 4 boda, bili bi mnogo bliže tituli od pitara.
Svim igračima čestitke na borbenost, a prije svega Zoli, Adilu i malom Ari.
Mozda me Stanic malo razocarao, jer sam navikao na njegove bolje partije u zadnje vrijeme

To sto kazes za Urdinova je vise-manje tacno. Ali ne treba zaboraviti da je tih stitinjak minuta odigrao po katastrofalnim terenima, par puta je zaj.ebo stvar jer mu je lopta odskocila ili ostala u blatu.
Prve 2 tekme su mu ovo, nije prosao ni pripreme sa nama.
Imam osjecaj da je dobar igrac, mozda bolji naprijed nego nazad.
Tri boda su tu, razlika ostala na 4 i to je najbitnije.