FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajPrice » 07 apr 2013, 18:13

LFC1892 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
hz033 je napisao/la:I onda izađu u Evropu i primaju po 10 komada, brukaju nas samo. hebote ova država
Samo "giganta" iz Golubovca da ne izvucemo,i izvini koliko su vam oni sa Malte dali golova u dvije tekme.
Vi ste rekorderi svih vremena od nasi ekipa po primljenim golovima u evropi.

P.S. Buhtlje i boza to je za Albaniju doza !
Po primljenim golovima u LP,vi to takmicenje niste vidjeli deceniju!

Pametnom dosta!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 07 apr 2013, 18:16

Dzakmic 0:2

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 07 apr 2013, 18:19

hahahah kako tuzna nedjelja, sta uradi adilovicu dijete drago

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 07 apr 2013, 18:22

Koje je Sarajvo na tabeli? Ne mogu da nadjem tabelu nikako?
Razumijes ti mene burazere moj :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 apr 2013, 18:22

Nema potrebe za nerviranjem nase je da pobjeđujemo ! Zeljeznicar je imao dosta srece u ovoj utakmici i za ocekivati je da ce ih negdje sreca izdati , mozda vec protiv Zrinjskog mozda u derbiju.Ja samprezadovoljan sto smo pobijedili GOŠK i tako nadam se najavili veliku seriju.Budimo realni komsije imaju istu ekipu i trenera vec par godina i da su u tom mozda i najvaznijem fudbalskom segmentu najjaci u ligi.Istina , na zimskoj pauzi tu fali par šarafa u timu Amara Osima i tu je naša nova šansa.Kazem , nova jer smo prvu propustili jesenas.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 07 apr 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 07 apr 2013, 18:24

hz033 je napisao/la:Najslađe će biti to što ćemo im titulu uzeti na šugavici :lol:
Bajramske turnire ne organizujemo na NAŠEM stadionu. Vozdra :lol:
Another hero - another mindless crime.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 07 apr 2013, 18:24

Drug, nadam se da si ironican. :lol:
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2013, 18:25

Moj Jovica usta ti se naserem sto se prije ne povuce :x

Cestitke momcima za pobjedu,sad u Mostar sta reci za tu utakmicu,moramo dobiti da bi zadrzali 4 boda i kakve takve sanse za neku pomisao o eventualnom ganjaju sa prvim,nazalost opet podvacim sami smo sebi krivi za ovaj zaostatak i nikakvi drugi rezultati niti bilo ko nije kriv,samo smo krivi sto nismo uzeli gdje nismo a gdje se moralo,tako da nazalost u Mostar se ide cisto da produzis jos kakvu takvu nadu

Hadzic preskace Mostar i to je jos jedan veliki hendikep ,ali hajde sta da se radi nemoze se sad nista promjeniti,treba se igrati za sebe,sto rece Husref skupiti sto vise bodova pa za sta to na kraju bude dovoljno vidjecemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 07 apr 2013, 18:26

justFlowFKZ je napisao/la:Drug, nadam se da si ironican. :lol:
Pusti ih djeca se igraju.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 18:28

Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi!dino pa zar i ti?Je li vas stid hljeba ti idite na svoju stranicu i slavite pobjedu a ne da ovde smarate hajde hvala Bogu sad u Mostar i onda to je to što se tiće utakmica više kući a u Mostaru kako god bude ali ovim danas rezultatom se zna ko ispada mada mi nekako žao Goška bolje igra nego pola ekipa ali šta je tu je. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 apr 2013, 18:34

LFC1892 je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
hz033 je napisao/la:I onda izađu u Evropu i primaju po 10 komada, brukaju nas samo. hebote ova država
Samo "giganta" iz Golubovca da ne izvucemo,i izvini koliko su vam oni sa Malte dali golova u dvije tekme.
Vi ste rekorderi svih vremena od nasi ekipa po primljenim golovima u evropi.

I da izbacila nas zeta i zabili nam golove oni amateri sa malte, ali se nismo prodali u Trebinju kao najvece ku.rave kao sto ste vi uradili.

P.S. Buhtlje i boza to je za Albaniju doza !
Prodava li ste vi radi Udbaskih interesa sve zivo u BiH,a sto de tice Albanije,sve buregdzinice drze ti ljudi a koliko mi se cini da imate upravo taj nadimak.Nema potrebe da ljude te nacionalnosti vrijedjas i spominjes na temi,oni su budi siguran mnogo posteniji i mnogo veci karakter od nas Bosanaca.
I za kraj da ne zaboravim KUSISI-Finska,ako si mladji i ako nisi cuo za taj tim raspitaj se kod starijih,sjecam se te tekme dobro jer nas je na hokejskoj utakmici Bosne sa Slovencima koja se igrala u isto vrijeme u krcatoj Zetri bilo vise nego pitara na Kosevu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 apr 2013, 18:41

ovako relan treba bit pobjeda danasnja ali mogla je bit i jos vaznija..ali opet zeljo 90 minuta e sada treba biti iskren i reci imaju oni nekakav mentalitet koji mi nismo imali ali ja mislimd a smo ga dobili sa musemicem ova razlika izmedju ans zelje da je bilo malo onako srece isto na obje strane i moram ovo reci pravde sudijske mi bi trebali da bjezimo najmanje 10 bodova ali tako ti je sada cu vam nabbrojati utakmice koje smo izgubili jernismo imali kite da je dobijemo prvo kola celik tu ubijemo ali nece lopta u go pa onda travnik jedan jedini sut ljudi i pobijede a mi mrtve zicere masam i naravno uz veliku sudijsku pomoc onda radnik bijeljina tu utakmicu smo morali dobit onda celika ubijemo i izgubimo zbog gubitnickog mentaliteta sr jovica i onda gradina i sve kad saberes to je 14 bacenih bodova u bunar a onda zeljo pobijedi 1 0 borac iako nisu dali go ali imali su inicajtivu zeljo dobije celika uz pomoc sudija to znaju svi zeljo dobije rudar uz pomoc sudija u 93 min iz slobodnog koji nije bio i danas zeljo je dobio slaviju u 93 min u zadnjem napadu a dobiju.i to je 8 bodova kojih su oni dobili neznaju ni oni odakle...ali ne treba se predavatiu imamo trenera koji ne priznaje poraz oni ce morati da kiksaju aonda idemo na grbavicu da im uzmemo titulu znaci na grbavici uzimamo titulu jer smo bec pomoci sudija jaci a to smo pokazali u jesen na kosevu...zato samo ne treba sada guviti bezpotrebno vjeru idemo da dobijemo velez pa sve polako a onda 15 na grbavicu da deremo male strumfove
Samo Sarajevo

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 07 apr 2013, 18:42

kanarinac je napisao/la:ovako relan treba bit pobjeda danasnja ali mogla je bit i jos vaznija..ali opet zeljo 90 minuta e sada treba biti iskren i reci imaju oni nekakav mentalitet koji mi nismo imali ali ja mislimd a smo ga dobili sa musemicem ova razlika izmedju ans zelje da je bilo malo onako srece isto na obje strane i moram ovo reci pravde sudijske mi bi trebali da bjezimo najmanje 10 bodova ali tako ti je sada cu vam nabbrojati utakmice koje smo izgubili jernismo imali kite da je dobijemo prvo kola celik tu ubijemo ali nece lopta u go pa onda travnik jedan jedini sut ljudi i pobijede a mi mrtve zicere masam i naravno uz veliku sudijsku pomoc onda radnik bijeljina tu utakmicu smo morali dobit onda celika ubijemo i izgubimo zbog gubitnickog mentaliteta sr jovica i onda gradina i sve kad saberes to je 14 bacenih bodova u bunar a onda zeljo pobijedi 1 0 borac iako nisu dali go ali imali su inicajtivu zeljo dobije celika uz pomoc sudija to znaju svi zeljo dobije rudar uz pomoc sudija u 93 min iz slobodnog koji nije bio i danas zeljo je dobio slaviju u 93 min u zadnjem napadu a dobiju.i to je 8 bodova kojih su oni dobili neznaju ni oni odakle...ali ne treba se predavatiu imamo trenera koji ne priznaje poraz oni ce morati da kiksaju aonda idemo na grbavicu da im uzmemo titulu znaci na grbavici uzimamo titulu jer smo bec pomoci sudija jaci a to smo pokazali u jesen na kosevu...zato samo ne treba sada guviti bezpotrebno vjeru idemo da dobijemo velez pa sve polako a onda 15 na grbavicu da deremo male strumfove
Stavi tačku , zarez ... Neće te niko ubiti
ZELJEZNICAR 1921!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 apr 2013, 18:43

Cestitam na tituli
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 apr 2013, 18:44

kanarinac je napisao/la:ovako relan treba bit pobjeda danasnja ali mogla je bit i jos vaznija..ali opet zeljo 90 minuta e sada treba biti iskren i reci imaju oni nekakav mentalitet koji mi nismo imali ali ja mislimd a smo ga dobili sa musemicem ova razlika izmedju ans zelje da je bilo malo onako srece isto na obje strane i moram ovo reci pravde sudijske mi bi trebali da bjezimo najmanje 10 bodova ali tako ti je sada cu vam nabbrojati utakmice koje smo izgubili jernismo imali kite da je dobijemo prvo kola celik tu ubijemo ali nece lopta u go pa onda travnik jedan jedini sut ljudi i pobijede a mi mrtve zicere masam i naravno uz veliku sudijsku pomoc onda radnik bijeljina tu utakmicu smo morali dobit onda celika ubijemo i izgubimo zbog gubitnickog mentaliteta sr jovica i onda gradina i sve kad saberes to je 14 bacenih bodova u bunar a onda zeljo pobijedi 1 0 borac iako nisu dali go ali imali su inicajtivu zeljo dobije celika uz pomoc sudija to znaju svi zeljo dobije rudar uz pomoc sudija u 93 min iz slobodnog koji nije bio i danas zeljo je dobio slaviju u 93 min u zadnjem napadu a dobiju.i to je 8 bodova kojih su oni dobili neznaju ni oni odakle...ali ne treba se predavatiu imamo trenera koji ne priznaje poraz oni ce morati da kiksaju aonda idemo na grbavicu da im uzmemo titulu znaci na grbavici uzimamo titulu jer smo bec pomoci sudija jaci a to smo pokazali u jesen na kosevu...zato samo ne treba sada guviti bezpotrebno vjeru idemo da dobijemo velez pa sve polako a onda 15 na grbavicu da deremo male strumfove
Ako je iko ove sezone imo pomoc od sudija to ste vi .

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 07 apr 2013, 18:45

Kakva bolest!
Evo ti par bodova gdje su vam sudije pomogle.
Olimpic,penal i crveni za golmana.
Zvijezda penal .
Rudar 2 gola ponistena .
Derbi,gol i nepostojeceg faula.
Treba li jos?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 18:45

Dino od nastanka BiH nema veče bruke u Europi od vas zato tišu hljeba ti kusisi ja sam bio koji hokej šta pričaš. Razbili nas skijaši jer nam je pola tima otišlo koliko se ja sječam a vi sa najjačim sastavom na Maribor hahahaha pa šta bi e sad zeta pa **** ga i tu kao i u našem kupu goll na strani je bi ga šta se može hiljadu i jednu da igramo ne bi nas dobili ali vidm imate realnosti na pretek kad si kod zete a kad trener u 20 minuti maše ne trpaj dobro je to ne spoominješ-te fuck
odoh sa teme smarate i trolate.
Sarajevo ljubavi moja!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 07 apr 2013, 18:47

abelos je napisao/la:Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.
Koji si ti papak to je nevjerovatno...ja znam da boli,godinama,al da ispadas ovakac seljacic sa ovim "slagirani" e fakat...
Amare hvala ti...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 apr 2013, 18:47

kanarinac je napisao/la:aonda idemo na grbavicu da im uzmemo titulu znaci na grbavici
do tad cemo mi vama bjezat oko 9 bodova, vi u banja luci, mostaru dva puta necete moc boda okusit. Ali eto vrijedi se nadati, i srat da nama sudije pomazu, budite pozdravljeni.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 18:48

KrajPrice je napisao/la:
Kakva bolest!
Evo ti par bodova gdje su vam sudije pomogle.
Olimpic,penal i crveni za golmana.
Zvijezda penal .
Rudar 2 gola ponistena .
Derbi,gol i nepostojeceg faula.
Treba li jos?
A Gradina gool dat kad je Jamak igrao rukom svi stali i ne isključivanje golmana za odbranu rukama van16 ,pa penal za Zrinjski u kupu da li bi bilo 2-0 dole da je željo morao napasti a ne iz kontre
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, ebi46, MrPink, Sazg i 66 gostiju.