FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stativa Jusufbasica... 

Bravo Sarajevo saljite ih tamo gdje im je mjesto
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zamal 0-2 ...precka
trpajte ako ne pobijedite ispade mi zvijezdaHZ_ilidzaa je napisao/la:Zamal 0-2 ...precka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Evolution87
- Kontakt:
ovo lagano zavrsiti sa jos kojim golom
jos da kone hoce izgubiti

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dobro je do sad...vodimo..
. Nekako mi se ne svidja sto ove vazdusne duele na sredini olako gubimo...
Borbenost na nivou, valjda ce se malo sad smiriti na poluvremenu i, kako Musemic rece, pokusati u nastavku igrati fudbala. Jos jedan gol u mrezi domacina i mislim da je utakmica rijesena.

Borbenost na nivou, valjda ce se malo sad smiriti na poluvremenu i, kako Musemic rece, pokusati u nastavku igrati fudbala. Jos jedan gol u mrezi domacina i mislim da je utakmica rijesena.
Haordić odličan. Šunjevarić izgubljen u vremenu i prostoru, tok čovjeka pod hitno poslati odakle je došao!
U novi boj ...
Eto kao Dzakmic je bio nesto bolji od Sunjevaricahz033 je napisao/la:Haordić odličan. Šunjevarić izgubljen u vremenu i prostoru, tok čovjeka pod hitno poslati odakle je došao!

P.S. Danas niko nije odlican, Anes odskace al centarsut katastrofa !
Al' samo u gacama!endem_ je napisao/la:bravo, jos ako strumfovi izgube od Slavije eto nas na -1

Izgubit ce koneEvolution87 je napisao/la:ovo lagano zavrsiti sa jos kojim golom![]()

Samo slavija!
ADILOVIC! Nadajte se i dalje 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.
-
- Kontakt:
abelos je napisao/la:Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.

Kme ,kme,kme.abelos je napisao/la:Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.
Moze nam se,samo tako i treba!
Maleni u rupe!
Svaka ti cast .abelos je napisao/la:Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.
AMAR OSIM!!!
????? Hahahahahaha......abelos je napisao/la:Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.

JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
I onda izađu u Evropu i primaju po 10 komada, brukaju nas samo. hebote ova država
U novi boj ...
koju si ti tekmu gledao,ja sam vidio Slaviju koja je grizla i njihovog trenera koji je imao samo takvu zelju da dobije danas.Nisi objektivan brate,al naci cete vi vec sebi vec neko opravdane samo nikad nije do vas i kvaliteta Zeljeabelos je napisao/la:Gledao sam utakmicu i definitivno je posljednja sto cu gledati dok je slagirani ziv.Pa hebote ljudi svaku tekmu moraju kupiti.Prvi go frajer preofirno bjezi od lopte,a sta tek za drugi reci.Moja nana bi iz groba ustala i uzela onu loptu.Bas je vise ofirno postalo fuj.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, gh0stHZ, Jadnimi, r3m1 i 70 gostiju.