NK Troglav 1918 Livno
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Iznenađujuće je da još nema... vidim da ni nemaju slike na streamu iz grada, vjerojatno ima problema s internetom.
Hayley <3
Sažetak Troglav - Radnički, koliko vidim dosta je toga izbacio (Kaićev proboj po lijevoj strani i udarac, 2 Perina zicera...): [youtube][/youtube]
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Najava sutrašnje utakmice http://nk-troglav.ba/index.php/novosti/ ... je-u-tuzli" onclick="window.open(this.href);return false;
Seniori su otišli danas, a i dobili su nove trenirke
. Mislim da se može ostvariti dobar rezultat sutra.
Seniori su otišli danas, a i dobili su nove trenirke

Hayley <3
zamalobadblueboylivno je napisao/la:Mislim da se može ostvariti dobar rezultat sutra.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:

Ne znam što reći, isto mi kaže momak koji je bio na utakmici, zove i veli da ne zna koja je ovo ekipa - bio je ovdje i u subotu kad smo igrali 0-0 s Radničkim.
Ni sam ne shvaćam kako se ovo desilo, zašto, zbog čega? Ali hajde, bit će bolje.
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Mislim da se može ostvariti dobar rezultat sutra.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Mislim da ste nas podcijenili vi iz Livna zbog toga sto je mlada ekipa, ali vasi momci su danas bili haos na terenu, cak su se i potukli medjusobno, sudija ih rastavio, nista vise srece u sledecim utakmicama vam zelim.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
DA li je trener podnio ostavku poslije ovako teškog poraza neznam,al poslije teško narušenih odnosa u ekipi koje traje duže vrijeme bi morao.Ova šaketanja ili vrijeđanja unutar ekipe traju već duže vrijeme i to se zataškava,a mislim da je dobrim djelom i trener kriv koji nekim igračima dozvoljava da igraju bez treninga i da se ponašaju kako hoće a drugima neda da progovore tako da su stvorena tri tabora u ekipi koja je postala vreća puna rogova.Nešto treba napraviti prije iskre i normalno bi bilo da se naprave trenerske promjene ala Kjupa ili nešto slično.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sljedeće dvije utakmice su ključne, kako za trenera tako i za klub. Ako se protiv izravnih konkurenata u borbi za ostanak, od kojih je naš Troglav kvalitetnija momčad, ne uzmu četiri boda, mislim da će to presuditi i treneru i klubu. da nas dogodine opet čeka Druga liga.
Sad se treba mobilizirati i pobijediti u subotu, što je i trener na radiju rekao.
Sad se treba mobilizirati i pobijediti u subotu, što je i trener na radiju rekao.
Hayley <3
Velika šteta, ako ništa barem zbog onog travnjaka koji je uz Bilino polje možda i broj 1. u našoj državi (molim bez citiranja onih koji se ne slažu). Plus ekipa je stvarno jaka, ali očigledno je da je nešto muči, nas je mučilo prvih 6 kola, srećom progledasmo, a nadam se da će i Troglav - pa ako ostanemo mi u 1. federalnoj (a mislim da ipak hoćemo) da barem jedno korektno i gostovanje na koje s guštom ću otići.badblueboylivno je napisao/la:da nas dogodine opet čeka Druga liga
- badblueboylivno
- Kontakt:
Onda držimo palčeve pa da se opet sretnu dva plavobijela kluba. 
Jasno, ako tvoj ne ode u viši rang.

Jasno, ako tvoj ne ode u viši rang.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Ja se nadam da naš Troglav neće u niži rang jer to ovi dečki nezaslužuju,trenera sam oprao jer poslije ovakve blamaže nešto se mora napraviti i uglavnom treneri podnose ostavke ili ih uprave mjenjaju pa to bude pozitivan efekt-za nas to nevrijedi,onda zasučimo rukave svi zajedno i sačuvajmo naš klub jer on je ispred sviju.
Nije problem dati ostavku nego tko će doći? Žare je napravio solidan posao i na osnovu jedne utakmice govoriti o ostavci je besmisleno.plavobijeli je napisao/la:Ja se nadam da naš Troglav neće u niži rang jer to ovi dečki nezaslužuju,trenera sam oprao jer poslije ovakve blamaže nešto se mora napraviti i uglavnom treneri podnose ostavke ili ih uprave mjenjaju pa to bude pozitivan efekt-za nas to nevrijedi,onda zasučimo rukave svi zajedno i sačuvajmo naš klub jer on je ispred sviju.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
-
- Kontakt:
E MOJ TROGLAVE,CRNI TROGLAVE I SAD SE VIDI DA SAM BIO U PRAVU-TREBALO JE NEŠTO RAZBUCAT U EKIPI,A KAD SE TO RADI BEZ GLAVE NEIDE-ŠTA ĆEMO SAD,OĆEMO SJESTI PLAKATI ILI OPET NEŠTO NAPRAVITI JER VLAK ODE A MI OSTAŠMO-NEK NAM JE BOG U POMOĆI.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trener bi trebao sam otići, trebalo bi napraviti pozitivni šok u momčadi pred utakmicu sezone u Krajini, što nam je posljednji vlak za Prvu ligu dogodine.
Hayley <3
Bome vi napraviste najviše dobroga Slobodi. Šteta za onakav teren i za Livno.
-
- Kontakt:
evo sažetak od ovog šta se zove utakmica na relax livno.
cekaj, mi u zadnji 8 utakmica, u 7 nismo dali gol???
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da. Katastrofalna realizacija. Jedino mi nadu drži živom to što se sve mora negdje otvoriti, pa i Troglavu put do gola... nema idealnije situacije nego protiv ekipe s kojom dijelimo status najneefikasnije momčadi lige.
Hayley <3
Meni je Troglav drazi od pola klubova u ovoj ligi, na to sve niste daleko od Bihaća, pa se lako moze doci i pogledati gostovanje Jedinstva, ali nazalost izgleda da je kod vas rasulo u pravom smislu te rijeci. Istina da sad gostujute slaboj Krajini, ali takvim pristupom i tamo ce vam bod biti najveci domet, a na to sve tek trebate pauzirati jedno kolo.
Zelim vam puno srece, iako ste ispred Jedinstva mislim da imate tezi posao od nas da opstanete.
Zelim vam puno srece, iako ste ispred Jedinstva mislim da imate tezi posao od nas da opstanete.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.