Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
govorim sebi - nemoj stavljat nikakve overe, nikakve hende..LenBias je napisao/la:kako ce nas rusi unistiti na tiketima![]()
upravo zato ih ja nisam igraobevanda4 je napisao/la:zanimljivo kako nitko od nas nije pomislio da bi rusi mogli istrčat na teren rasterećeni i ne mareći za rezultat.. Pošto već imaju 9 golova razlikeVjerojatno se ljudi uigravaju sa zamjenama zamjena i ponavljaju akcije iz '96 dok se mi ovdje grčimo oko tiketa -.-
vec 11 golova dalihamzaTM87 je napisao/la:Ja sam odigrao under na Bosnu , možda i prođe![]()
24,5 je margina , eto tu se negdjefukara87 je napisao/la:vec 11 golova dalihamzaTM87 je napisao/la:Ja sam odigrao under na Bosnu , možda i prođe![]()
moraju dobiti drugo 10 i vise razlikePapastathopoulos je napisao/la:Ajmo rusija 9 razlikenasi bi trebali pasti u drugom pol kao uvijek, tu vidim neku sansu
Ja ne vidim nikakvu sansu da nam prodje ovaj hend.,al eto ostaje da vidimo : )Papastathopoulos je napisao/la:Ajmo rusija 9 razlikenasi bi trebali pasti u drugom pol kao uvijek, tu vidim neku sansu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.