dadnan je napisao/la:Dzeko se posteno za?ebo sto nije otiso u Bayern Minhen dok je mogo nego se preseravo sa platom.
Ok i plata je bitna, al brate dzaba ti plata ta jednu sezonu kad ce ga sad poslat negdje u pm jer ce ga prodat pod svaku cijenu a opet ce imat i manju platu nego sto bi imo u Bayernu i plus nece mu tim bit ni priblizno jak ko Bayern koji je jaci i od man city-ja, koji god to bude i napoli i dortmund i bilo koji drugi tim nece dobro proci i izgleda da njegova karijera ide silaznom putanjom iz koje nema povratka.
vec sam pisao da sam negdje procitao, na nekoj njemackoj stranici, nije bilo do dzeke, vec do njegovih agenata, htjeli su dio kolaca, vece bonuse, ili ti sta vec, a u tom momentu se igralo EP, ljudi vidjeli mandzukica, kontaju jeftiniji, a moze proci, sjedit ce na klupi, kao zamjena za gomeza..ali et, covjeku se sve poklopilo..gomez se povrijedio i vratio se tek u novembru..inace nikad mandzo ne bi zaigrao u prvoj postavi...pa covjek je dao samo 15 golova od 80 i kusur koliko je bayern dao u ligi, a igra skoro svaku tekmu od prve minute..ja samo znam da bi dzeko tamo vec dao 25min..
pa levandovski dao 21 od ttek 60ak koliko je borusia postigla..