Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Marsal
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Marsal » 03 apr 2013, 14:56

Kad reče znaš li ti da mi mrzimo Mancinija i poče ona nešto ko srat :lol: aaaaaa subhanallah sve sam bogaro po kući i čupo se za kosu koliko me iznervirala, pa onda mržnja prema Agueru i Tevezu, supice iz kesice, poređenje Amre sa Beyonce i J. Lo i previše puta zadiranje u čovjekov privatni život... Svaka čast Džeki što je nije lopatom za snijeg izbo.

Znači ne sjećam se da me je ikad ijedan voditelj/novinar iznervirao više... Mogla je postaviti toliko zanimljivih pitanja, da nam izbliza prikaže život jednog profesionalca i kako se rade stvari u velikom klubu poput Citya, aaa šta bi ga je sve pitao to nisu istine ali ona priča o Amri i njegovim jaranima i Halidu Bešliću. Yebem joj ja mater znači!

Ali opet bilo je finih detalja koje je Edin otkrio. ;) Zar nema Pink nijednog prokletog sportskog novinara umjesto ove qurve?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 03 apr 2013, 16:44

ma inace k.enjaju s ovim intervjuima, ne znam koji im je
prave intervju s pjanicem i stave mu voditeljicu sto nije dvije utakmice u zivotu pogledala,
il adrijanu kurtisaj da intervjuise sasu papca, pa sta ona da ga pita, nidje veze,
il ono ofirno na tvsa sa bicakcicem, novinar ne zna ni gdje igra lik, hjooo :lol: :lol:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 03 apr 2013, 17:06

Sto bi reko doktor Arsla Dzeko je bio primoran na ovaj intervju. U danasnjem vaktu je tesko kad si fino odgojen i vaspitan, za razliku od dotične kvazi novinarke!

Znači, u Brazilu idemo frontalno preko Dzeke!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 apr 2013, 17:11

hahahaha, jao! onaj osjecaj kad te sramota radi nekog drugog. klasicni slucaj potpunog promasaja od redoslijeda pitanja, pa do vec legendarne: 'Mi svi mrzimo Mancinia i Aguera...' :lol: I umjesto da pita neke stvari za koje ne znamo, pita pitanja na koja je Edin odgovorio 2 miliona puta. :roll:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 03 apr 2013, 17:22

Kad mu dobaci nesto tipa "nece ovo tamo gledati" ajjjjjjj kao slobodno reci sta mislis. Vidi se da nije bilo kako treba kad se vidi da su pred kraj sjekli interview i brisali nesto.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 apr 2013, 18:00

Ma, trebala ga je pitati samo za nefudbalske stvari. Ono: grad, izlasci, jela, pica... Na kraju: Proglasen je najboljim strijelcem kvalifikacija! :roll: E, majko...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 apr 2013, 21:30

Dijamant je i ovaj put pokazao koliko veliko srce ima te je novčani dio Šestoparliske nagrade donirao u humanitarne svrhe.
Koliki je ovo čovjek! Kapa do poda, majstore! Hvala ti što si ljudina gdje god da okreneš. slika
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 apr 2013, 21:36

Majstor...
Sport je lijek za tijelo i duh.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 06 apr 2013, 21:59

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, trebala ga je pitati samo za nefudbalske stvari. Ono: grad, izlasci, jela, pica... Na kraju: Proglasen je najboljim strijelcem kvalifikacija! :roll: E, majko...
Ama kakva je jos ta voditeljica,valja li jos cemu osim sto je kako tvrdite "poglupa" i povrsna :D :D :D :mrgreen:

Ps.. nisam jos pogledo taj video sa dijamantom. :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 apr 2013, 23:07

Edin je primjer pravog kucnog odgoja...
Hebes i slavu i sve bitno je ono sto poneses iz kuce...
Ima i Pepe slavu ali je krkanluk ponio iz kuce...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir_

Post Postao/la emir_ » 06 apr 2013, 23:11

Edin je stigao u Sa dva dana prije utakmice sa Unitedom, još jedan dokaz veličine i poštovanja prema rodnom gradu. Biće tekmi stotine a samo jedanput dobijaš ovakvo priznanje.
4-IN-A-ROW

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 apr 2013, 03:44

Marsal je napisao/la:Kad reče znaš li ti da mi mrzimo Mancinija i poče ona nešto ko srat :lol: aaaaaa subhanallah sve sam bogaro po kući i čupo se za kosu koliko me iznervirala, pa onda mržnja prema Agueru i Tevezu, supice iz kesice, poređenje Amre sa Beyonce i J. Lo i previše puta zadiranje u čovjekov privatni život... Svaka čast Džeki što je nije lopatom za snijeg izbo.

Znači ne sjećam se da me je ikad ijedan voditelj/novinar iznervirao više... Mogla je postaviti toliko zanimljivih pitanja, da nam izbliza prikaže život jednog profesionalca i kako se rade stvari u velikom klubu poput Citya, aaa šta bi ga je sve pitao to nisu istine ali ona priča o Amri i njegovim jaranima i Halidu Bešliću. Yebem joj ja mater znači!

Ali opet bilo je finih detalja koje je Edin otkrio. ;) Zar nema Pink nijednog prokletog sportskog novinara umjesto ove qurve?
Ja sam gledao sa hanumom intervju i citavo vrijeme kontam a glupe zene Boze pomozi. Hiljadu glupih pitanja, a svako je bar po dva puta ponovila. Glupa ko noc. I kontao sam nista da komentarisem zbog zene al kad se zavrsi intervju ona sama veli ja gluplje zensko i gluplji intervju u zivotu vidjela nisam. :lol: :lol: :lol: Pa opste je poznato da u nasoj bajnoj drzavi ima novinara haman pa ko i stanovnistva-zar niko pametniji nije mogao otici da uradi intervju??? :lol: :lol: Gluho bilo zlu ne trebalo :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 apr 2013, 12:41

Kad se forumaši ovako svi k'o jedan slože oko nečega, onda ti bude jasno kakav je katastrofalan posao uradila ona spodoba koju nazivaju novinarkom. ;) I nije bitno što ona nije sportski novinar, nego je stvar u tome što ona nije ni N od novinara. Npr. da je umjesto nje bila Mila Horvat ;) uživali bi svi jer je žena em lijepa, em inteligentna i sigurno ne bi postavljala debilna pitanja. Ovako žali Bože, ne vjerujem da će Edin ikada više dopustiti da mu neko dođe u stan da ga intervjuišu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2013, 13:07

Marsal je napisao/la:Kad reče znaš li ti da mi mrzimo Mancinija i poče ona nešto ko srat :lol: aaaaaa subhanallah sve sam bogaro po kući i čupo se za kosu koliko me iznervirala, pa onda mržnja prema Agueru i Tevezu, supice iz kesice, poređenje Amre sa Beyonce i J. Lo i previše puta zadiranje u čovjekov privatni život... Svaka čast Džeki što je nije lopatom za snijeg izbo.

Šta ćeš očekivati od pišulje koja je diplomu zaradila preko kreveta.Imam osjećaj da bi novinar iz RTV Igman bolje uradio interviju.

A nagore od svega što koristi svaki trenutak za reklamiranje bez obzira gdje se nalazila u stanu,supermarketu ili na treningu Citya.

Iako je loše vrijeme u Manchesteru ipak sam uspjela zadržati svoju frizuru. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2013, 13:11

Dno dna :roll: :lol:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 07 apr 2013, 13:16

Al zar joj stvarno neko nije mogao sastavit neka pitanja koja su vezana za sport, a koja nas sigurno sve interesuju?? :roll: . Gledam i ne vjerujem :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 apr 2013, 14:04

Dzeko se posteno za?ebo sto nije otiso u Bayern Minhen dok je mogo nego se preseravo sa platom.
Ok i plata je bitna, al brate dzaba ti plata ta jednu sezonu kad ce ga sad poslat negdje u pm jer ce ga prodat pod svaku cijenu a opet ce imat i manju platu nego sto bi imo u Bayernu i plus nece mu tim bit ni priblizno jak ko Bayern koji je jaci i od man city-ja, koji god to bude i napoli i dortmund i bilo koji drugi tim nece dobro proci i izgleda da njegova karijera ide silaznom putanjom iz koje nema povratka.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 07 apr 2013, 14:06

Ja funjare ebem joj rod mahalaski,pa mene stid u njeno ime ,,oca joj primitivnog naguzim

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 apr 2013, 14:12

dadnan je napisao/la:Dzeko se posteno za?ebo sto nije otiso u Bayern Minhen dok je mogo nego se preseravo sa platom.
Ok i plata je bitna, al brate dzaba ti plata ta jednu sezonu kad ce ga sad poslat negdje u pm jer ce ga prodat pod svaku cijenu a opet ce imat i manju platu nego sto bi imo u Bayernu i plus nece mu tim bit ni priblizno jak ko Bayern koji je jaci i od man city-ja, koji god to bude i napoli i dortmund i bilo koji drugi tim nece dobro proci i izgleda da njegova karijera ide silaznom putanjom iz koje nema povratka.
vec sam pisao da sam negdje procitao, na nekoj njemackoj stranici, nije bilo do dzeke, vec do njegovih agenata, htjeli su dio kolaca, vece bonuse, ili ti sta vec, a u tom momentu se igralo EP, ljudi vidjeli mandzukica, kontaju jeftiniji, a moze proci, sjedit ce na klupi, kao zamjena za gomeza..ali et, covjeku se sve poklopilo..gomez se povrijedio i vratio se tek u novembru..inace nikad mandzo ne bi zaigrao u prvoj postavi...pa covjek je dao samo 15 golova od 80 i kusur koliko je bayern dao u ligi, a igra skoro svaku tekmu od prve minute..ja samo znam da bi dzeko tamo vec dao 25min..
pa levandovski dao 21 od ttek 60ak koliko je borusia postigla..

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 apr 2013, 14:14

hurem je napisao/la:
dadnan je napisao/la:Dzeko se posteno za?ebo sto nije otiso u Bayern Minhen dok je mogo nego se preseravo sa platom.
vec sam pisao da sam negdje procitao, na nekoj njemackoj stranici, nije bilo do dzeke, vec do njegovih agenata, htjeli su dio kolaca, vece bonuse, ili ti sta vec, a u tom momentu se igralo EP, ljudi vidjeli mandzukica, kontaju jeftiniji, a moze proci, sjedit ce na klupi, kao zamjena za gomeza..ali et, covjeku se sve poklopilo..gomez se povrijedio i vratio se tek u novembru..inace nikad mandzo ne bi zaigrao u prvoj postavi...pa covjek je dao samo 15 golova od 80 i kusur koliko je bayern dao u ligi, a igra skoro svaku tekmu od prve minute..ja samo znam da bi dzeko tamo vec dao 25min..i kazu mandukic extra napadac...on je vala samo prosjecan, i kisling daje svake sezone po 20 komada, pa je tek 5.izbor u elfu...ne govori uvijek statistika o kvalitetu igraca..
pa levandovski dao 21 od ttek 60ak koliko je borusia postigla..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 19 gostiju.